rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Síneken hagyta a támadó a kirabolt áldozatot

 • Share on Tumblr

  Másfél év börtönt kapott Svédországban az a lelketlen tolvaj, aki kirabolt egy sínek közé esett, részeg férfit, majd a sorsára hagyta.

  Nadar Khiari látta, hogy az ittas férfi az egyik metróállomáson a peron széléhez érve elveszíti egyensúlyát, és leesik. Leugrott hozzá, kizsebelte, majd a közeledõ szerelvénnyel mit sem törõdve otthagyta a magatehetetlen férfit. A 38 éves áldozatot elütötte a metró – a száguldó kocsi levágta a lábát, de végül életben maradt.

  Khiari-t másfél év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, valamint 1800 dollárnyi kártérítést kell fizetnie a Johnny nevû svéd férfinak. A tunéziai állampolgárságú Khiari-t már augusztusban is elkapták lopásért; büntetése letöltése után kiutasítják majd Svédországból.

  A férfi egyébként egy mobiltelefont, egy ezüst dobozkát és egy arany nyakláncot zsákmányolt a áldozatától. Azzal védekezett, hogy munkanélküli, és pénzre volt szüksége hogy ételt és gyógyszert vegyen magának. Késõbb elnézést kért azért, hogy nem értesítette a balesetrõl a metróállomás személyzetét.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Riadalmat keltett egy kórházi beteg

  Miskolcon tegnap este egy kórház intenzív osztályán kezelt beteg kitépte testébõl az infúziót, majd késsel hadonászni kezdett. A kórterem ajtaját magára záró 56 éves garázda férfit mintegy 40 perc elteltével a kórházi személyzet segítségével sikerült lecsillapítani.

 • Jó kedve buktatta le a drogcsempészt

  Marihuánát szállító drogcsempészt fogtak az orosz rendõrök, akik arra lettek figyelmesek, hogy a férfi nemcsak "furcsán" vezeti a robogóját, de feltûnõen jó a kedve is.

 • Bushoz vágta a cipõjét

  Kutyának nevezte és egy pár cipõvel megdobálta egy iraki újságíró George Bush amerikai elnököt vasárnapi bagdadi sajtóértekezletén, amelyet Núri al-Máliki iraki kormányfõvel folytatott megbeszélése után tartott

 • Negyvennyolc rokonát tartóztatta le egy szecsuani városi rendõrfõnök

  Peking - Negyvennyolc rokonát tartóztatta le a kínai Szecsuan (Sichuan) tartomány egyik kisvárosának rendõrfõnöke.

  A Chinanews.com állami hírportál jelentése szerint Hejcsukou (Heizhugou) város harmincas éveiben járó, elsõ számú hatósági embere tevékenysége nyomán eddig a rokonság 25 tagját börtönözték be, küldték "munka általi átnevelésre", vagy szabtak ki rájuk más büntetéseket . A többiek még ítéletre várnak.

 • Lárvák miatt kerülhetnek börtönbe horgászok

  Mindennapos járõrözéssel védi a Tisza-menti kérésztelepeket a vízirendõrség, a Hortobágyi Nemzeti Park és a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet. A folyamatos razziázással a védett tiszavirág lárváinak illegális gyûjtését igyekeznek megakadályozni.

 • Feladta magát a bombafenyegetõ

  Feladta magát a rendõrségen az a férfi, aki ma délelõtt bombarobbantással fenyegette meg a Pénzügyminisztériumot és több másik közintézményt.

 • Fél tehervonatot loptak egy tartálykocsinyi benzinért - olajmaffia?!

  Moszkva - Egy tehervonat több mint felét akasztották le menet közben ismeretlen tettesek Kazahsztánban, hogy egy tartálykocsit megtöltsenek 90-es benzinnel, majd a 29 ellopott vagont a síneken hagyták.

 • Óvatosságra int a közlekedésben a Katasztrófavédelem

  Az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság az elõzõ nagy havazás tapasztalatai alapján ismét arra számít, hogy az érintett területeken megnõ a koccanásos balesetek, az árokba csúszó és a hóban elakadó jármûvek száma. Ezért azt kérik, hogy - elsõsorban Nyugat-Dunántúlon - mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen.

 • Saját autója gázolta halálra

  Lejtõn megindult autója gázolt halálra egy 66 éves nõt Hont külterületén.

 • Két gyalogost sodort el egy autós Pécsett

  A telefonját nézte, közben elsodort két gyalogost egy figyelmetlen autós Pécsett a Mohácsi úton szerdán - közölte a Független Hírügynökséggel Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Szikla hasadékába zuhant egy férfi és egy nõ

  Egy szikla hasadékába zuhant egy férfi és egy nõ Dunaalmáson. Az asszony szerelmét próbálta menteni, mikor párja után esett. A férfinek sikerült kimásznia, és segítséget hívnia, ám a baleset helyszínére már nem talált vissza. Egy fél város segítségével sikerült megtalálni a sötétben ücsörgõ párját.

 • Tûzoltók szenvedtek balesetet, felborult a vízszállító autójuk

  Felborult a vízszállító autó, és a balesetben két tûzoltó könnyebben megsérült a Zala megyei Lentiszombathelyen.

 • Megkéseltek egy férfit a rock koncerten

  Egy férfit azonnal kórházba kellett szállítani, miután megkéselték a Tenacious D koncertjén.

 • Videóra vette a gyerekek megrontását a pedofil férfi

  Akár több gyereket is csapdába csalhatott az a budapesti pedofil, akin kedden ütöttek rajta a rendõrök. R. István májusban úgy döntött, új áldozatot szemel ki magának.

 • Már 19 áldozata van a gázrobbanásnak

  Ukrajnában 19 ember, köztük egy gyermek is meghalt egy gázrobbanásban.

 • Szólásrabság: kikapcsolja az erõsítést a polgármester

  A kihangosított szólás szabadságának megsértésével gyanúsítanak egy polgármestert az Egyesült Államokban: a vád szerint kikapcsolja a hangosítást az üléseken, ha neki nem tetszõ hangzik el.

 • Elfogták a híres gitárkészítõ gyilkosát

  Holtan találták Kaliforniában a világhírû gitárkészítõt, Taku Sakashtát. A rendõrség már le is tartóztatta a gyilkosság gyanúsítottját.

 • Megrontotta a rá bízott gyereket a bébiszitter

  Megrontotta a rá bízott gyereket egy 40 éves bébiszitter Angliában. A hölgy egy tévéshow-ban bukott le, ahol hazugságvizsgálatnak vetették alá.

 • Autós üldözés Zalaegerszegen

  A rendõrség szerint a 15 éves fiú súlyos balesetet okozhatott volna, ha nem sikerül leállítani.

 • Egy társasházi liftben bántalmazták a 45 éves nõt

  Egy fõvárosi társasház liftjében találtak rá egy 45 éves nõre, akirõl késõbb megállapították, hogy életveszélyes sérüléseit idegenkezûség okozta.