rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Elfogták az idõs férfit megölõ két gyanúsítottat

 • Share on Tumblr

  A Csongrád megyei rendõrök kedden elfogták azt a két férfit, akik megöltek egy 60 éves embert a tanyájában. A két támadónak tippadó a szomszéd volt, aki a kocsmában javasolta a gyanúsítottaknak, hogy rabolják ki az idõs embert.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rendõrségre egy nõ jelentette be még 2012. október 22-én délelõtt, hogy holtan találta rokonát annak mórahalmi tanyájában. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy a férfit ismeretlen tettesek feltehetõen elõzõ este megölték, majd a lakásból készpénzt és más értéktárgyakat eltulajdonítottak.

  A helyszínen talált nyomok a rendõröket az egyik szomszéd tanyába vezették, ahonnan elõállítottak egy 24 éves román állampolgárt, aki részletes beismerõ vallomást tett. Társát, egy 34 éves szintén román férfit Mórahalom belterületén kerékpározás közben fogták el az egyenruhások. Ellenük nyereségvágyból elkövetett emberölés bûntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás.

  A rendõrök azt is kiderítették, két támadónak tippadója is volt. A szintén a szomszédos tanyában élõ férfi a kocsmában javasolta a gyanúsítottaknak, hogy rabolják ki az idõs embert, mivel otthonában állítólag nagyobb mennyiségû készpénzt tart. A 30 éves román állampolgárt így felbujtóként elkövetett rablás bûntette megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

  A Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság mindhárom gyanúsítottat õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lezárta a rendõrség az M6-os autópályát

  A Budapest felõl Szekszárd felé futó pályatestet a heves esõzések miatt kellett lezárniuk, a vízátfolyások miatt ugyanis egy hosszabb szakasz járhatatlanná vált.

 • Tizenhárom ember életét oltotta ki egy férfi Belgrádtól nem messze

  Tizenhárom ember - köztük egy kisgyerek - életét oltotta ki egy hatvanéves férfi a Belgrádtól délre fekvõ Mladenovac közelében. A vérengzés a Mladenovac melletti Velika Ivanca településen történt hajnalban, fél öt és öt óra között. A férfi lõfegyverbõl nyitott tüzet családtagjaira és szomszédjaira, megölt hat férfit és hat nõt, valamint egy kétéves gyereket.

 • Négyes karambol a 4-es fõúton

  Négy személyautó ütközött össze a 4-es fõúton Tiszabezdéd és Tuzsér között csütörtök délután, a balesetet valószínûleg egy közeli avartûz füstje okozta.

 • Kábítószer-kereskedõt fogtak el Makón

  Elfogott és õrizetbe vett a rendõrség egy 43 éves, kábítószerrel kereskedõ makói férfit.

 • Börtönbe törtek be tévét lopni

  Börtönbe törtek be tévéket lopni Hollandiában ismeretlen tettesek hat héten belül kétszer. A rabok nem akadályozták meg, hogy megfosszák õket a készülékektõl, mivel nem voltak celláikban, sõt a börtönben.

 • Apját szurkálta halálra egy férfi

  Egy háziorvos telefonon tett bejelentést a Rendõrség központi ügyeletén, miszerint egy elhunyt személyhez hívták ki Bátaapátiban, ahol a holttesten szúrt sérüléseket vélt felfedezni.

  A bejelentést követõen a helyszínre ment a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Készenléti Szolgálata, illetve az igazságügyi orvos szakértõ is.

 • Halálos gázolás Mályiban

  Halálos gázolás történt tegnap Mályiban egy zebránál, a balesetben egy eddig ismeretlen személyazonosságú, idõs, 73 éves férfi vesztette életét.

 • Benzinkútrablás könnygázzal!

  Gázspray-vel fújta le az alkalmazottat, majd kifosztotta a benzinkutat egy férfi Mindszenten.

 • 21 embert fogtak el egy nap alatt

  Körözés alatt állók felkutatására tartott akciót a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) szerdán; az egész napos ellenõrzés során 21 embert fogtak el.

 • Diszkóbusz indul a felelõsségteljes alkoholfogyasztásért

  Budapest - A felelõsségteljes alkoholfogyasztásról kaphatnak felvilágosítást a fiatalok egy különleges buszon, amely a Forma 1-es Magyar Nagydíj ideje alatt július 31-tõl augusztus 2-ig esténként a budapesti szórakozóhelyek között közlekedik - jelentették be csütörtökön a Soha ne igyál, ha vezetsz! szlogenû akciót beharangozó sajtótájékoztatón.

 • Levágta az ugrókötél egy kisfiú csuklóját

  A fiú a nagymamája autójában utazott a hátsó ülésen, ahol talált egy ugrókötelet. Az egyik percben még vidáman játszott a kötéllel, a másik percben már nem volt meg a fél csuklója.

 • 12 óra alatt 12 vezetõi engedélyt vettek el a rendõrök

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság Forgalomellenõrzõ Alosztályának munkatársai az elmúlt hétvégén fokozott közlekedési akciót szerveztek az ittas vezetõk ellenõrzésére.

 • Vérfürdõ a bevásárlóközpontnál - rengeteg halott

  A Los Zetas mexikói drogkartell hét feltételezett tagja és egy rendõr vesztette életét helyi idõ szerint hétfõn egy lövöldözésben az észak-mexikói Torreon városában.

 • Hasist és vadkendert is találtak a férfinál

  Több hasisgyanta-tömböt és néhány tõ vadkendert is találtak a rendõrök egy hétvégi rajtaütés helyszínén Zala megyében.

 • Saját autója gázolta halálra

  Lejtõn megindult autója gázolt halálra egy 66 éves nõt Hont külterületén.

 • Tragédiába fulladt egy esküvõ, 23-an haltak meg

  Huszonhárman haltak meg a násznép tagjai közül egy szaúd-arábiai esküvõn, ahol ünneplésképpen a levegõbe lõttek és emiatt leszakadt egy elektromos vezeték.

 • Öccse hamvainak szétszórása közben csapta agyon egy villám

  Az olasz férfit a Júliai Alpokban találta telibe a villám, amelynek erejétõl száz métert zuhant. Azonnal meghalt.

 • Tévétávkapcsolótól robbant a lakás

  Billings (Montana állam) - Tévétávkapcsoló okozott robbanást egy családi házban az Egyesült Államokban.

  A tûzoltók elemzése szerint propán gáz halmozódott fel, és azt lobbantotta be a tévé távirányítója. Csak a ház asszonya, egy 66 éves nõ volt otthon, és csodával határosan megúszta kisebb sérülésekkel a detonációt.

 • Elveszik a bûnözõk vagyonát Szerbiában

  Szerbiában az igazságügyi tárca új igazgatóságot hoz létre, amely a maffiózóktól elkobzott vagyont kezeli majd.

 • Tíz évig hevert egy halott Derricknél

  Tíz évig hevert egy halott egy kanapé alatt Nagy-Britanniában egy önkormányzati lakásban, mert a bérlõ attól tartott, kilakoltatják, ha jelenti az elhalálozást.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%