rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az idõs férfit megölõ két gyanúsítottat

 • Share on Tumblr

  A Csongrád megyei rendõrök kedden elfogták azt a két férfit, akik megöltek egy 60 éves embert a tanyájában. A két támadónak tippadó a szomszéd volt, aki a kocsmában javasolta a gyanúsítottaknak, hogy rabolják ki az idõs embert.

  A rendõrségre egy nõ jelentette be még 2012. október 22-én délelõtt, hogy holtan találta rokonát annak mórahalmi tanyájában. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy a férfit ismeretlen tettesek feltehetõen elõzõ este megölték, majd a lakásból készpénzt és más értéktárgyakat eltulajdonítottak.

  A helyszínen talált nyomok a rendõröket az egyik szomszéd tanyába vezették, ahonnan elõállítottak egy 24 éves román állampolgárt, aki részletes beismerõ vallomást tett. Társát, egy 34 éves szintén román férfit Mórahalom belterületén kerékpározás közben fogták el az egyenruhások. Ellenük nyereségvágyból elkövetett emberölés bûntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás.

  A rendõrök azt is kiderítették, két támadónak tippadója is volt. A szintén a szomszédos tanyában élõ férfi a kocsmában javasolta a gyanúsítottaknak, hogy rabolják ki az idõs embert, mivel otthonában állítólag nagyobb mennyiségû készpénzt tart. A 30 éves román állampolgárt így felbujtóként elkövetett rablás bûntette megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

  A Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság mindhárom gyanúsítottat õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások