rss
 • 10 éves kislányt gyanúsítanak egy csecsemõ megölésével

 • Share on Tumblr

  A gyerek nevét még nem hozták nyilvánosságra. Annyit lehet tudni, hogy egy három hónapos csecsemõ haláláért felelõs.

  Az egyenlõre tisztázatlan körülmények között bekövetkezett gyermekhalál ügyében nyomoz az amerikai Skowhegan városi rendõrség. Az ügy körül még rengeteg a kérdés, mindössze annyi bizonyos, hogy pár nappal ezelõtt egy anyuka arra kérte a meg a nem nevezett kislányt, hogy vigyázzon a három hónapos gyermekére. A gyerekeket éjszaka pár órára hagyta magára, mikor visszatért a lakásba, a csecsemõ nem lélegzett.

  Azonnal mentõt hívott, de az orvosok sajnos nem tudtak már segíteni a picin. Az alapos orvosi vizsgálat aztán kiderítette, hogy a fulladást egy, a légcsõbe szorult pirula okozta, amit egyértelmûen külsõ kéznek kellett oda juttatnia. Így került a csecsemõre vigyázó kislány a hatóságok figyelmének középpontjába. A hírek szerint az anya azt szorgalmazza, hogy ne gyermekként kezeljék a viselkedési problémákkal küzdõ fiatal bébiszittert, és bíróság elé akarja állíttatni. A 10 éves elkövetõ így börtönbüntetést kaphat, legalább 21 éves koráig ülhet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Meghalt a Budapesten megkéselt férfi

  A kórházban meghalt az a férfi, akit kedd délután nyaktájékon szúrtak Budapest XX. kerületében.

 • Álrendõr állított meg valódit

  Hartford (Connecticut állam) - Álrendõr parancsolt az út szélére véletlenül egy igazit az Egyesült Államokban.

  A 20 éves férfi nagy szenvedélye lehet a "rendõrösdi", mert autóját felszerelte még villogó lámpával és szirénával is. Balszerencséjére sikerült egy valódi rendõrt megállítania - szirénázva, villogva. Hamarosan szerepcsere történt, és az álrendõrt elvitték a rendõrök, az út szélére parancsolt ugyanis erõsítést hívott.

 • Három tehergépkocsi ütközött az M1-es autópályán

  Figyelmetlenségből hajtottak egymásnak. Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2014. december 10-én 4 óra 35 perc körüli időben az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldal 134-es kilométer szelvényében, Börcs térségében.

 • Krokodil támadott egy 17 éves fiúra

  A floridai Caloosahatchee folyóban úszkált a 17 éves Kaleb Langdale amikor rátámadt egy majd' 3.5 méteres aligátor hétfõ délután.

 • Rálõtt bébiszitterére egy 4 éves fiúcska

  Jackson (Ohio állam) - Rálõtt vigyázójára egy 4 éves fiúcska az Egyesült Államokban, mert a nõ véletlenül rálépett a lábára.

  A gyerek dühében elõszedett egy szekrénybõl egy pisztolyt és lõtt. A 18 éves bébiszitternek szerencsére csak felületi sebet okozott a golyó az egyik karján és az oldalán, a sérülések könnyûnek minõsíthetõk.

 • Kifosztották a Kárpátalja megyei rákkórházat

  Ungvár - Ismeretlen elkövetõk kifosztották a Kárpátalja Megyei Onkológiai Gondozó Intézetet a hétvégén Ungváron, a számítástechnikai berendezések hiánya miatt megbénult a röntgenológiai osztály munkája.

  A betörõk az intézet klinikai laboratóriumából egy képernyõt és egy nyomtatót, míg a röntgenológiai osztályról négy számítógépes rendszerblokkot vittek magukkal, amivel teljesen ellehetetlenítették a részleg mûködését - közölte hétfõn Vaszil Ruszin, az intézmény fõorvosa. Elmondása szerint a legnagyobb kár nem a számítógépek ellopásából, hanem a bennük tárolt információk eltûnésébõl származik.

 • Egy kulcs miatt támadt nevelõjére

  Õrjöngve ugrott nevelõnõjének egy 14 esztendõs fiú a kunfehértói gyermekotthonban. A kamasz megtámadta, agresszíven üvöltözött a felnõttel, el akarta lökni, végül egy virágcserepet vágott volna hozzá, amikor lefogták a többiek.

 • Kamion hátuljába rohant egy személyautó

  Kecskemét és Solt között, az 52-es út 7. kilométerszelvényében történt súlyos baleset.

 • A zebrán kelt át az idõs házaspár, amikor elütötték õket

  A zebrán gázolt halálra egy idõs asszonyt egy autó Zalalövõn. A zalai kisváros Jókai utcáján történt a tragikus baleset, pénteken, a reggeli órákban.

 • Rugdosta a rendõröket, állon vágta az ápolót

  A siófoki férfi ittasan összerugdalt egy autót, nekitámadt a rendõröknek és állon vágott egy kórházi ápolót. Az elsõfokú bíróság döntését, miszerint tettéért egy év börtön jár, másodfokon is helyben hagyták.

 • Nyári balesetmegelõzési tanácsok

  Óvjuk gyermekeinket!

  A nyári szünidõben sok a gyalogos, görkorcsolyás, kerékpáros gyermek az utcán. A vakáció ideje a közlekedés szempontjából is veszélyeket rejthet, mivel a gyermekek életkoruknál fogva meggondolatlanabbak, olykor kiszámíthatatlan a viselkedésük.

 • Autó motorblokkban csempészett cigarettát

  Nyíregyháza - Lebukott egy leleményes ukrán csempész a záhonyi határállomáson, miután a cigarettakeresésre kiképzett kutya jelezte, hogy személygépkocsijának motorterében illegális áru van - közölte a Vám- és Pénzügyõrség Észak-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtószóvivõje.

 • Halálos baleset az M7-esen

  A helyszínen meghalt egy személyautó vezetõje, amely jármûve a szalagkorlátnak csapódott az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ sávjában, Székesfehérvár térségében.

 • A rendõrséget hívta a kényszerházasságtól félõ ausztrál lány

  A rendõrséghez fordult segítségért egy muszlim lány Ausztráliában, mivel attól félt, hogy családja kényszerházasságot készített elõ neki.

 • Ki gyújtotta fel a magányos épületet - és milyen autó égett el benne?

  A jelek szerint szándékos gyújtogatás miatt égett le egy tanya melléképülete Helvécia határában. Az épületben egy autó is volt, mely ugyancsak a lángok martalékává vált.

 • Halálos baleset az 53-as számú főúton

  Az Akasztó és Dunatetétlen között történt halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben két férfi a helyszínen meghalt.

 • Metrósínekre másztak a fiatalok

  Három fiatal mászott le kedd este 11 után a 3-as metró alagútjába, és emiatt negyedórát kellett várakoznia egy szerelvénynek. A Nyugati pályaudvarnál, a Lehel tér felé haladó vágányt vette célba a társaság.

 • Prostik buktatták le a focistákat - fotóval

  Áll a bál a mexikói futballszövetségben, ugyanis egy éven belül másodszor is el kellett tiltani egy csomó válogatott focistát, mert prostituáltakkal szórakoztak, miközben edzõtáboroztak.

 • Október 23. mérlege: hét elõállítás

  Hét embert állítottak elõ a rendõrök október 23-án Budapesten, közülük öt személyt nem a fõvárosban zajló rendezvényekhez köthetõen - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság szombaton.

 • Emésztõgödörbe fulladt a kisfiú

  Szörnyû véget ért egy három éves kisfiú élete Romániában: beleesett egy fekáliával tele emésztõgödörbe.