rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset - Négyszer ütközött a személyautó az autópályán

 • Share on Tumblr

  Egy ember meghalt, hárman, köztük két gyerek megsérült, amikor egy macedón személyautó nekiütközött két másik autónak, majd a szalagkorlátnak csapódott, szombaton este, az M5-ös autópályán.

  Egy macedón Mercedes haladt Szeged felõl Budapest irányába, szombaton este, negyed 11 körül, az M5-ös autópályán, amikor a 119.300-as kilométerszelvénynél kisorolt a külsõ sávba. Egy mögötte haladó montenegrói személyautó ekkor meg akarta elõzni, de a Mercedes, egyelõre ismeretlen okból, visszatért a belsõ sávba, ahol érintõlegesen ütközött az õt elõzni kívánó autóval.

  Az ütközés miatt a Mercedes kisodródott és a leállósávnál nekiütközött a szalagkorlátnak, ekkor a sofõr vélhetõen túlkormányozta az autót, ezért nekiütközött a bal oldali szalagkorlátnak, majd egy román utánfutós személyautónak, végül keresztbe fordulva állt meg a belsõ sávban. A balesetben a Mercedes egyik utasa, egy 63 éves nõ olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítást követõen életét vesztette, egy 66 éves férfi súlyosan, egy 10 éves kislány és egy 5 éves kisfiú könnyebben sérültek. A rendõrség vizsgálja a baleset körülményeit.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Személyvonat gázolt el egy embert

  A baleset miatt a szobi vonalon félórás késésekre kell számítani.

 • Többmilliós csalással vádolják a korábbi fõrendõrt

  Több rendbeli, üzletszerûen elkövetett csalás bûntette miatt folyik eljárás Ernyes Mihály, volt baranyai rendõr-fõkapitány ellen a Pécsi Városi Bíróságon.

 • Autó és jármûszállító karambolozott az M1-en

  Teljes szélességében lezárták az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalát Lébénynél egy baleset miatt.

 • Elfogták a dögei cserbenhagyásos gázolás gyanúsítottját

  Elfogta a rendõrség a dögei halálos cserbenhagyásos gázolás gyanúsítottját, a 23 éves helyi lakos ellen õrizetbe vétele nélkül, szakértõk bevonásával folytatódik az eljárás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes sajtószóvivõje pénteken az MTI-vel.

 • Silózó berendezés gyulladt ki Hosszúperesztegnél

  Egy silózó berendezés gyulladt ki pénteken hajnalban a Vas megyei Hosszúpereszteghez tartozó Új majorban.

 • Bombák a Nyugatinál: beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián

  Beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián. A 33 éves egykori olimpikon cselgáncsozó kocsijában találtak a rendõrök több robbanószerkezetet a Nyugati téren október 23-án. Azt továbbra sem lehet tudni, mi volt a célja, és azt sem, hogy a rendõrség az elõzetes információk ismeretében miért nem kapcsolta le korábban a megfigyelt kocsit. Tölgyesi a szerkezeteket vízvezeték-szerelvényekbõl, benzines palackokból és tûzijátékokból állította össze.

 • Összeverte feleségét az öngyilkosjelölt

  Rendõrök mentették meg az életét annak az öngyilkosságra készülõ férfinak, aki tette elõtt még alaposan helybenhagyta a feleségét Bakonycsernyén.

 • Karácsonyra kapott filézõkéssel ölte meg párját egy svéd nõ

  Levélben köszönte meg a fõnökétõl karácsonyra kapott filézõkést a svéd nõ, aki a fegyverrel késõbb saját párját ölte meg harminc szúrással. Jeanette Javell, akit a napokban 15 év fegyházra ítéltek, a cellájában írta meg a köszönõlevelet hajdani munkaadójának.

 • Fejre állt egy autó Miskolcon

  Egy kék Ford márkájú személygépjármû állt fejre szerda délelõtt a lyukói úton. A baleset körülményeit a kiérkezõ helyszínelõk még vizsgálják, az autóban egy kismama is utazott.

 • Hogyan nem lehet küzdeni a kalózok ellen

  Nemzetközi törvényi eljárások nélkül a haditengerészet nem tudja megoldani a kalóztámadások miatt kialakult súlyos helyzetet Afrika szarvánál.

 • Verekedés Körömben - 28 embert állítottak elõ

  28 embert állítottak elõ szombaton éjszaka a Miskolci Rendõrkapitányságon, hivatalos személy elleni erõszak miatt.

 • Embercsempészt és határsértõket fogtak el Csongrád megyében

  Több csoportban összesen huszonkét határsértõt, valamint egy embercsempészt fogtak el a rendõrök keddre virradóra Csongrád megye déli részén.

 • Elfogták a csuklyás rablókat

  Elfogták azokat, akik Beszterec községben október 12-ére virradóra csuklyában betörtek egy egyedül élõ 88 éves asszony házába - tájékoztatott Fülöp Gergely rendõr százados

 • Megmûtötték a pitbull marta kisfiút

  Plasztikai mûtéteket hajtottak végre azon a 13 éves fiún, akire pitbull terrier kutyája támadt rá a Hajdú-Bihar megyei Egyeken - tájékoztatta a debreceni Kenézy Kórház szóvivõje az MTI-t.

  Szentgyörgyi János elmondta, hogy a gyereket a vasárnapi súlyos támadás után mentõhelikopter szállította a kórház baleseti sebészetére. Sérülései nem életveszélyesek, de a lábán olyan súlyosak, hogy vélhetõen maradandó hegesedéseket okoztak - tette hozzá.

 • Amikor a betörõt meglopják

  Bellevue - Meglopta betörõit egy amerikai férfi - elkötötte autójukat, amivel a lopott cuccot elvihették volna.

  Patrick Rosario házának pincéjében volt, amikor meghallotta, hogy betörõk járnak az emeleten. Felhívta a rendõrséget, majd kiosont az épületbõl.

 • Négy magyart ítéltek börtönre Hollandiában

  A holland igazságszolgáltatás decemberben négy magyar állampolgárt ítélt letöltendõ börtönbüntetésre emberkereskedelemben való részvétel miatt. A bûnözõket 9 hónap és 4 év közötti szabadságvesztésre ítélték.

 • Komoly kártérítést fizetnek a hõlégballonos átverés kiötlõi

  Több mint harmincötezer dolláros kártérítési összeget szabott ki egy bíróság arra az amerikai házaspárra, akik 2010 októberben azt állították, hogy hatéves kisfiúk a kertjükbõl elszabadult hõlégballonon ragadva több órán keresztül sodródott az égen.

 • Tizenhét határsértõt fogtak el Szeged közelében

  Két csoportban összesen tizenhét határsértõt fogtak el keddre virradóra Szeged közelében; az egyik illegális migráns, egy afgán fiú másfél hónap alatt harmadjára próbálkozott Magyarországra jutni – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje az MTI-t.

 • Hetvenöt testápolót dugott a nadrágjába

  Hetvenöt flakon testápolót dugott egy férfi a nadrágjába egy bevásárlóközpont illatszerboltjában az Egyesült Államokban.

 • Késsel támadt egy biztonsági õrre, miután lopáson érték

  Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult büntetõeljárás egy 35 éves fehérvári férfivel szemben, aki szerda éjszaka késsel támadt egy nagyáruház biztonsági õrére, miután lopáson érték.