rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Baleset Baksán

 • Share on Tumblr

  Öten megsérültek, amikor két autó összeütközött vasárnap délután a Baranya megyei Baksán. Az ötbõl ketten súlyosan sérültek, hozzájuk mentõhelikoptert hívtak.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A baleset vasárnap délután negyed háromkor történt egy keresztezõdésben. Egy autó nem adott elsõbbséget egy másik kocsinak ezért összeütköztek. A balesetben öten sérültek meg, közülük ketten súlyosan, hozzájuk mentõhelikoptert hívtak. A könnyû sérülteket a helyszínen ellátták - nyilatkozta Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Feldarabolt kislány a hûtõben

  Sanghaj - Egy négyéves kislány darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hûtõszekrényében; az illetõ állítólag kedveli az emberhúst.

  A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi (A He) becenévre hallgató idénymunkást azután leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel.

 • A bank elõl pattant meg a nagy lóvéval a pénzszállító!

  Egyelõre keresi a rendõrség azt a pénzszállító alkalmazottat, aki munka közben ellopta a rábízott pénzt Budán.

 • Húszezer voltnyi áram ment át a férfin

  Húszezer voltnyi áram rázott meg egy munkást Komlón. A férfi állványzatot épített, egy csövet emelt a magasba, ami hozzáért a nagyfeszültségû áramvezetékhez. A húszéves férfi sokkot kapott, állapota súlyos, életveszélyes, mentõhelikopter vitte kórházba.

 • Megölte az apját, mert eltiltották a videojátéktól

  Kalapáccsal agyonütötte apját egy tizennégy éves fiú Oroszországban, mert szülei eltiltották kedvenc számítógépes játékától. A gyilkosság után a fiú órákon át játszott tovább.

 • Több száz nõt csonkított meg ok nélkül az orvos

  Az orvos olyan pácienseknek vágta le a mellét, akik nem voltak rákbetegek.

 • Két lakástûzhöz is riasztották a tûzoltókat

  Október 26-án, pénteken a hajnali órákban Gyöngyösre riasztották a helyi, valamint a hevesi és a hatvani tûzoltókat, ahol teljes terjedelmében égett egy kétszáz négyzetméteres lakóház tetõszerkezete, a mellette lévõ melléképületek is lángoltak.

 • Fegyveres rabló került rendõrkézre Mogyoródon

  Fegyveres rablót fogtak el a rendõrök kedden Mogyoródon, az õrizetbe vett férfit azzal gyanúsítják, hogy még 2009 június végén kirabolt egy budapesti játéktermet.

 • Ítélet született a West-Balkán ügyben

  Két év, nyolc hónap fogházban letöltendõ szabadságvesztésre ítélte a West Balkán nevû szórakozóhelyen másfél évvel ezelõtt történt, három halálos áldozatot követelõ diszkótragédia négy vádlottját a Pesti Központi Kerületi Bíróság kihirdetett elsõfokú ítéletében.

 • Elkapták a hamiskártyást!

  Õrizetben van a román állampolgár, akit a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei értek tetten tegnap késõ este, miközben klón bankkártyával próbált készpénzt felvenni egy szegedi ATM-bõl.

  A rendõrség ügyeletére az érintett bank biztonsági szolgálata jelezte, hogy valaki hamis angol bankkártyákkal éppen készpénzt vesz fel az egyik Mars téri automatából. A 28 éves román férfi 14 kártyával mindösszesen 25-ször próbálkozott, négy alkalommal járt sikerrel. 100 ezer forintot zsákmányolt volna, ha a kiérkezõ rendõrjárõr nem éri a helyszínen tetten.

 • Megerõszakolta a nõt, majd lelõtte az öccsét

  Kivégeztek egy 34 éves férfit az egyesült államokbeli Texasban helyi idõ szerint kedd este; az elítélt 1998-ban rablás közben agyonlõtt egy férfit - jelentették be a szövetségi állam büntetés-végrehajtási hatóságai.

 • A zseblopás-mentes, önfeledt szórakozásért

  (Szeged - Csongrád megye)

  A Szegedi Rendõrkapitányság Újszegedi Rendõrõrse a város éttermeiben, szórakozóhelyein az utóbbi idõben tapasztalható vagyon elleni bûncselekményekre, azok megelõzésére hívja fel az alábbiak alapján a figyelmet:

 • Meredeken növekednek az internetes csalások által okozott károk

  Meredeken növekednek az Egyesült Államokban az internetes csalások által okozott károk, összegük tavaly meghaladta az 550 millió dollárt - közölte egy amerikai szakintézmény.

 • Brutális tinik vertek össze egy 19 éves fiút

  Három tizenéves vert agyba-fõbe egy 19 éves fiatalt Magyargécen. A legfiatalabb elkövetõ 12 éves.

  Az elkövetõk ellen csoportos garázdaság miatt indult eljárás. 19 éves nógrádmegyeri fiatalembernek súlyos fejsérülései vannak.

 • Elcsapta a hasát a gyorshajtás

  Gyorshajtás miatt fájdult meg a hasa egy kamionsofõrnek Svájcban, mert megette a bizonyítékot.

 • Egy személygépkocsi és egy személyvonat ütközött össze

  Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Tatabányán, egy vasúti kereszteződésben 2014. május 19-én 8 óra körüli időben. Egy személygépkocsi és az Oroszlányba tartó személyvonat ütközött össze a Búzavirág úti vasúti átjáróban eddig tisztázatlan körülmények között.

 • Ukrán autófeltörõk kezén kattant a bilincs - fotóval

  Az ukrán állampolgárságú férfiakat egy nyíregyházi nagyáruház parkolójában kapták el.

  Ukrán gépkocsifeltörõket vettek õrizetbe Nyíregyházán; a két férfit a városban történt autókifosztások számának a növekedése miatt szervezett rendõrségi figyelõszolgálat buktatta le.

  A rendõrök 2011 október 22-én az egyik nagyáruház parkolójában figyeltek fel a gyanúsítottakra, akik a parkoló kocsik között járkáltak és benézegettek az autók utasterébe.

 • 14 éves lányt gázolt halálra a vonat

  Nyílt pályán gázolt halálra egy 14 év körüli lányt Kistelek és Balástya között a Szegedre tartó Móra Intercity szombaton délután három órakor.

 • Léggömbbomba törte be egy miskolci busz ablakát

  Miskolc - Vízzel teli léggömb törte be egy miskolci busz ablakát.

  A busz vezetõfülkéjének oldalsó szélvédõje robbant be, és mint késõbb kiderült, az úttest mellett lévõ ház erkélyérõl ledobott, vízzel telt luftballon miatt - mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

 • Elõzetesben a táskatépõ - keresik a rabló sofõr áldozatait

  Elõzetes letartóztatásban van már az a férfi, aki autójából kihajolva, több esetben rabolt el kézitáskákat gyalogosoktól a fõvárosban és Pest megye több településén, a rendõrség most az áldozatok jelentkezését várja.

 • Örök vesztesek - 140 forint volt a zsákmány

  Mindössze 140 forintot sikerült zsákmányolnia annak a négy fiatal banditának, akik két járókelõt támadtak meg csütörtökön hajnalban, a Gellért-hegyen. A támadókat a rendõrök perceken belül elfogták.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%