rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Halálra gázoltak egy kerékpárost Mezõfalvánál

 • Share on Tumblr

  Halálra gázoltak egy kerékpárost Mezõfalva külterületén.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Dunaújváros felõl Mezõfalva irányába haladt egy tehergépkocsi, amikor halálra gázolta a vele azonos irányba biciklizõ férfit. A kerékpáron jelzõfény nem volt, a kerékpáros nem viselt láthatósági mellényt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Patikarablók gázolták halálra Karen Schmeer amerikai filmest

  Egy patika elleni rablótámadás indirekt áldozata lett New Yorkban Karen Schmeer amerikai filmes, aki vágóként mûködött közre több díjnyertes dokumentumfilm elkészítésében.

 • Illegális bevándorlók helyett több ezer liter illegális szeszt találtak

  Illegális bevándorlók helyett több ezer liter illegális szeszt találtak a biztonsági szolgálat munkatársai a rahói járásban. Pár nap múlva az ázsiaiak is elõkerültek.

  Talán a véletlen, avagy a szerencse eredményezte, hogy négy napon belül két nagy fogást is elkönyvelhettek az Ukrán Biztonsági Szolgálat munkatársai a rahói járási Középapsán.

 • Terepjáróval gázolt a 17 éves ittas fiú

  Terepjárójával a járdára hajtott, ahol elütött egy 31 éves férfit egy 17 éves fiatal Kiskunmajsán; a kocsi vezetõje a baleset után értesítette a mentõket és a közelben tartózkodva megvárta a rendõröket - közölte a rendõrség.

 • Ütközött, döntött, elhajtott

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

 • Felgyújtotta a békülni érkezett férjet felesége és anyósa

  Ungvár – Benzinnel lelocsolt, majd felgyújtott egy békülni akaró férjet a felesége és anyósa a kelet-ukrajnai Luhanszk megyében.

 • Börtön tárgyalótermi nevetésért

  A bíróság nem lehet nevetség tárgya - döntött egy szigorú bíró az észak-karolinai Fayetteville-ben, miután a meghallgatására váró férfi kacagni kezdett a tárgyalóteremben.

 • 70 határsértő Csongrád megye déli részén

  14 csoportban érkeztek a határsértők Röszke és Mórahalom külterületén.
  A koszovói, afgán és pakisztáni migránsok mellett olyan egzotikus országokból származó határsértők is rendőrkézre kerültek, mint Banglades, Szenegál, Ghána, Burkina Faso, Elefántcsontpart vagy Marokkó.

 • Románok raboltak Kecelen

  Rablás gyanújával fogott el és vett õrizetbe a rendõrség két román állampolgárt Kecelen.

  A külföldi férfiakat azzal gyanúsítják, hogy még a hétvégén kifosztottak egy fiatal férfit a Bács-Kiskun megyei településen. A 27 éves helyi lakos nem sérült meg komolyabban a rablás következtében, és hétfõre a kalocsai nyomozók elfogták a támadás feltételezett elkövetõit is. A 40 éves román férfi és 23 éves társa ellen a további eljárást a Kiskõrösi Rendõrkapitányságon folytatják le.

 • Hét jármű karambolozott az M0-on

  Hét jármű ütközött össze az M0-s autóúton a péceli kihajtónál szerda délután, a balesetben egy ember megsérült. A forgalom a helyszínelés és a műszaki mentés idején egy sávon halad.

 • Térhatású gyalogátkelõhely Tiszaújvárosban

  Tiszaújváros - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyedülálló módon, de országosan is ritka megoldás védi a gyalogosok és általában a közlekedés biztonságát Tiszaújvárosban: az élénkpiros keretbe foglalt térhatású gyalogátkelõhely mintha megtörné az utat, így óhatatlanul is lassításra készteti a jármûvezetõket. Bár ebben az évben elsõsorban a baleset-megelõzési akcióknak köszönhetõen nem történt közlekedési baleset Tiszaújvárosban a zebrákon, de a biztonság további fokozásáért egy szó szerint is "út-törõ" technikai megoldást is alkalmaznak a városban - tájékoztatta az újszerû kezdeményezésrõl a rendõrség.

 • Frontális ütközés, egy halott - képpel, halálos fánakcsapódás

  Ma 08: 15 –kor halálos közlekedési baleset történt a 43 számú fõúton Makótól 1 km-re, Apátfalva irányába.

  Egy román forgalmi rendszámú mikrobusz Nagylak felé közlekedett, amikor eddig tisztázatlan körülmények miatt lettért a menetirány szerinti baloldalra és fél-frontálisan ütközött egy vele szemben közlekedõ ugyancsak román tehergépjármûvel.

  Az ütközést követõen a mikrobusz oldalára borult.

 • Gázt szállító szerelvény 51 vagonja siklott ki Oroszországban

  Olajszármazékokat és propángázt szállító szerelvény 51 vagonja siklott ki csütörtökre virradóra az oroszországi Rosztov megyében, a baleset helyszínén hatalmas tűz keletkezett, 27-en megsérültek.

 • A 2010-es triatlon vb egyik versenyzõjét késelték halálra Budapesten

  A külföldi férfit több késszúrással gyilkolták meg.

 • Felgyújtotta magát a tanárnõ

  2011 augusztusában egy negyvenéves francia tanárnõ lángra lobbantotta magát egy gimnázium udvarán, a dél-franciaországi Béziers-ben.

 • Kenõpénzt az orosz rendõrnek

  Õrizetbe vettek egy szibériai rendõrtisztet az orosz hatóságok, mert kétezer rubel - átszámítva csaknem 14 ezer forint - kenõpénzt vett át Cseljabinszk város körzetében.

 • Elkapták a körözött cseh férfit

  Öt keresett bûnözõt fogtak el a rendõrök Baranyában kedden. Az egyik több súlyos bûncselekmény miatt nemzetközi körözés alatt álló cseh állampolgár volt, akit a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kutattak fel.

 • Loptak a rakodók Ferihegyen

  Lopás miatt fogtak el a rendõrök Ferihegyen két rakodót. A reptéri dolgozók egy 300 doboz cigarettát tartalmazó csomagot "tettek félre".

  A lopásra egy utasbiztonsági ellenõr jött rá. A rendõrség folyamatosan tart razziákat a rakodóknál, de azt ajánlják, hogy az értékes tárgyakat az utasok inkább a kézipoggyászukban szállítsák.

 • Kamion mögül lépett az úttestre az elgázolt nõ

  Az elgázolt nõ szerencséjére épp a baleset helyszíne mellett haladt el egy mentõautó, és azonnal megkezdték ápolását.

 • Életfogytiglant kapott a baltás gyilkos

  Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték a gadnai gyilkossággal vádolt férfit, aki így a legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs asszonyt

  A 77 esztendõs asszony fejét letakarták, bántalmazták, majd a zsákmányolt nyolcvan forinttal elmenekültek a helyszínrõl.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%