rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Belehalt sérüléseibe az elgázolt kerékpáros

 • Share on Tumblr

  A gépjármû vezetõje késõn észlelte a biciklist, aki a balesetben életét vesztette.

  A helyszínen belehalt sérüléseibe az a kerékpáros, akit a hajnali órákban ütött el egy személyautó a 4-es számú fõúton Kenderes külterületén.

  Az elsõ információk szerint a gépjármû vezetõje késõn észlelte a saját sávjában, vele azonos irányba haladó kerékpárost, és hátulról elütötte. A férfi életéért a helyszínen egy órán át küzdöttek a mentõk, de nem tudtak rajta segíteni.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Letolta a gatyáját a két nõnek a hajléktalan és megmutatta, mit akar

  Letolta a gatyáját és egyértelmûvé tette vágyait a hajléktalan, de a beteljesülés elmaradt. Közbeléptek a zsaruk.

 • Két embert meghalt abban a balesetben, amit a Manchester City futballistája okozott

  Két ember is meghalt abban a balesetben, amit a Manchester City futballistájának országúti versenyzése okozott.

 • Rátörték az ajtót a kisvárdai nénire

  Szombaton késõ éjjel három ismeretlen törte rá az ajtót egy idõs pátrohai nénire. Az asszonyt bántalmazták, az ágyára lökték, majd átkutatták házát. Az elkövetõk párezer forintot tulajdonítottak el.

 • Halálos baleset - Négyszer ütközött a személyautó az autópályán

  Egy ember meghalt, hárman, köztük két gyerek megsérült, amikor egy macedón személyautó nekiütközött két másik autónak, majd a szalagkorlátnak csapódott, szombaton este, az M5-ös autópályán.

 • Milliókat csaltak el egy somogyi útépítésen

  A bíróság szerint visszaélések történtek egy Somogy megyei útépítésnél, ami korábban a regionális területfejlesztési tanács támogatásával készült el.

 • Keményen megbüntették a fiatal hackert

  Három és fél éves szabadságvesztésre ítélte az ukrán bíróság azt a kijevi hackert, aki számítógépes vírusokkal, kódfeltörõ és kémprogramokkal kereskedett.

 • Vádat emeltek a tanárverõ diák ellen

  Vádat emeltek azon újpesti diák ellen, aki megverte tanárát. Vádemelési javaslatot megküldte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a Fõvárosi Fõügyészségnek - közölte a rendõrség.

  A BRFK tájékoztatása szerint a fiatalkorú fiút közfeladatot ellátó személy elleni erõszak elkövetésével gyanúsítják, az iratokat vádemelési javaslattal továbbították a fõügyészségnek.

  A diák március elején bántalmazta tanárát, ezt követõen Derce Tamás, Újpest polgármestere valamennyi kerületi önkormányzati iskolából kitiltotta a 15 éves fiút.

 • Fejszével támadt a tolvaj

  Hivatalos személy elleni erõszak bûntette miatt rendelt el nyomozást a Kaposvári Nyomozó Ügyészség egy többszörösen büntetett elõéletû kaposvári férfi ellen, aki fejszével az õt üldözõ rendõrök felé csapott, és azzal fenyegetõzött, hogy megöli õket - közölte a Somogy Megyei Fõügyészség sajtószóvivõje.

 • Elfogták a szegedi maffiaper vádlottjának gyilkosait?

  Õrizetbe vett a rendõrség csütörtökön két férfit, akiket a szerdai gyönki gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje az üggyel kapcsolatban csupán annyit mondott, hogy két férfit vettek õrizetbe és kezdeményezték az elõzetes letartóztatásukat. Részleteket péntekre ígért.

 • Súlyos buszbaleset! 35 utas halt szörnyet

  Üzemanyagot szállító tartálykocsiba rohant és kigyulladt egy autóbusz szerdán az észak-afganisztáni Szalang-hágó közelében; a lángokban legkevesebb 35 utas vesztette életét, többségükben nõk és gyermekek - közölte az afgán belügyminisztérium.

 • Fegyveres csapott le Gyõrött

  Fegyveres támadó rabolt ki egy takarékszövetkezetet Gyõrött. A rabló kerékpáron menekült el a zsákmányával.

 • Ablakkeret zuhant egy járókelõre Londonban

  Döbbenetes tragédia történt London belvárosában. A huszonéves lányra séta közben zuhant rá két ablakkeret, a helyszínen életét vesztette.

 • A szeme láttára lopták el a tatabányai férfi motorját

  A tulajdonos szeme láttára loptak el egy motorkerékpárt Tatabányán, a férfinak kétszer is veszélybe került az élete, amikor megpróbálta megakadályozni a bûncselekményt; késõbb kiderült, hogy a teherautó is lopott volt.

 • Halott csecsemőt találtak Miskolcon

  Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt keres a rendőrség egy nőt, akinek halott csecsemőjét Miskolc egyik utcájában találták meg.

 • Tatabányánál halálra gázolt a vonat egy embert

  Tatabányán, az alsógallai megállónál halálra gázolt egy embert a vonat szerda reggel.

 • Példátlan büntetés vár a Nyugati téri bombagyárosra?

  Elvileg tízéves fegyházbüntetésre is ítélhetik T. Krisztiánt, a Nyugati téren elfogott "bombaszállítót" , amennyiben bebizonyosodik, hogy a férfi több társával, már régebb óta tervezett merényleteket. Az ügyben azonban elsõfokú ítélet a legjobb esetben is csak 1-2 év múlva várható.

 • Hajó szorult az autópályahíd alá

  Hollandiában meglehetõsen szokatlan közlekedési baleset történt: hajó szorult az autópályahíd alá.

 • Horgászbot okozta a rendõr halálát

  A magasfeszültségû elektromos vezetékhez hozzáért horgászbotján keresztül ért halálos áramütés egy szolgálaton kívüli rendõrt a Szolnok közeli Tószegen, egy halastónál.

  A 33 éves férfit horgászás közben érte a halálos áramütés. Horgászbotja hozzáért a fölötte futó magasfeszültségû vezetékhez. A rendõr életét a kiérkezõ mentõk nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette.

 • Cserbenhagyásos gázolók Bács-Kiskunban

  Segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínrõl az a személy, aki autójával elütött egy biciklist Kiskunmajsán. A kerékpárját toló férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

  Vasárnap kora hajnalban a Bács-Kiskun megyei településen egy Széchenyi utca irányába közlekedõ személygépkocsi a Tabán közben elgázolt egy kerékpárját az úttesten gyalogosan toló férfit.

 • Olajszállító tartálykocsi ütközött szalagkorlátnak

  Nyersolajat szállító tartálykocsi ütközött szalagkorlátnak az M6-os autópályán, a 24. kilométernél hétfõ reggel.