rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Csuklyás polgárõrökkel fenyegetõzött a rendõr

 • Share on Tumblr

  Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt a bíróság egy 26 éves ötvöskónyi rendõrt, mert Balatonszentgyörgyön megfenyegette a házaló ügynököket és eltépte igazolványukat.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Egy telekommunikációs cég szolgáltatásait közvetítõ vállalkozás öt képviselõje Balatonszentgyörgyre utazott, hogy felkeressék az elõfizetõket, illetve házról-házra járva ajánlják és értékesítsék az új szolgáltatásokat. A körjegyzõ és egy lakos is értesítette a vádlottat arról, hogy házalókat látott a településen és kérték: intézkedjen. A vádlott, aki a fonyódi rendõrkapitányság állományában teljesít szolgálatot és korábban Balatonszentgyörgy körzeti megbízottja volt, megkereste az ügynököket, kifaggatta és igazoltatta õket, és ellenõrizte: nem szerepelnek-e a körözési nyilvántartásban.

  Ezután megfenyegette õket, hogy ha perceken belül nem takarodnak el, bajba kerülhetnek. Azt mondta: jönnek a polgárõrök, akik bátor fiúk, ha kell, fekete csuklyát is húznak. Azzal is fenyegetõzött, hogy ha az ügynökök nem engedelmeskednek, beviszi õket a rendõrõrsre. Két ügynök arcképes ügynöki igazolványát össze is tépte.

  A bíróság hivatali visszaélés és okirattal való visszaélés miatt a rendõrre nyolc hónapi fogházbüntetést szabott ki, de ennek végrehajtását két év próbaidõre felfüggesztette. Egyben elõzetes mentesítésben részesítette a rendõrt. Ez utóbbi ellen az ügyész fellebbezett, így az ítélet nem jogerõs.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nagymamája gázolta el a hat éves unokáját

  Súlyos közlekedési baleset történt Besenyszögön a hétvégén. Saját nagymamája gázolta el hat éves unokáját.

 • Menekülni próbált az ittas sofõr

  El akart szaladni az õt igazoltatni akaró rendõrök elõl egy férfi Szegeden még kedden este, mivel ittas volt és kábítószert is tartott magánál.

 • Pofonokkal zsarolta a feleségét

  A Kecskeméti Rendõrkapitányság egy korábban elrendelt nyomozás kapcsán, zsarolás kísérlete megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vett egy 35 éves kecskeméti férfit.

 • Többször hátba szúrta ismerõsét egy férfi Budapesten

  Többször hátba szúrta ismerõsét egy férfi még vasárnap Budapesten, a sértett életveszélyesen megsérült.

 • Két nõt vert, kitépte a hajukat és prostitúcióra kényszerítette õket

  Prostitúcióra kényszerített, bántalmazott és szinte rabságban tartott egy magyar férfi két magyar nõt Ausztriában a rendõrség gyanúja szerint.

 • Hatfõs banda erõszakolta meg a 23 éves lányt

  Hatalmas botrányt váltott ki egy hatfõs banda tette Indiában. Megvertek és megerõszakoltak egy 23 éves lányt, majd kidobták õt, meg a barátját a városi buszból.

 • Éjjeli robbantás: Sok sérült egy vendéglátóhelyen

  Pokolgép robbanása rázta meg a dél-libanoni Türosz egyik éttermét vasárnap éjszaka, a detonációban hét ember megsebesült.

 • A fürdõzés szabályai

  A nyár nagy veszélyforrását a szabadvizek, strandok rejtik magukban. A fürdés tilalmát, vagy az egyéb veszélyes fürdésre alkalmatlan helyeket „FÜRÖDNI TILOS!” táblával jelzik. Különösen veszélyesek a szabad vizek közül a bányatavak, az állandóan változó vízmélység- és hõfokkülönbség miatt.

 • Bohócrabruha

  Egyre vidámabban néznek ki egy oklahomai megyei börtön rabjai: elmehetnének bohócnak ruhájuk révén.

 • Egy nap kétszer rabolták ki ugyanazt a bankot

  San Diego - Népszerû az Egyesült Államokban egy San Diegó-i bank a rablók körében: három órán belül kétszer is kirabolták.

  A két elkövetõ nem ugyanaz volt, azaz nem törzsrablója van a banknak. Egyiküket Keménykalaposnak becézik, másikukat Csevegõnek. Utóbbi "díjcsomagja" nem tudni mennyi volt, de az elõbbi zsákmányáról sem közölt összeget az FBI.

 • Több balesetet is okozott a havazás

  Több baleset történt a havazás miatt hétfõn Kecskeméten és az M5-ös autópálya környékbeli szakaszán, a sztrádán több helyen egy forgalmi sávra szûkült a forgalom.

 • Halott csecsemőt találtak Miskolcon

  Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt keres a rendőrség egy nőt, akinek halott csecsemőjét Miskolc egyik utcájában találták meg.

 • Holtan találtak egy Egyesült Államokba látogató magyar nõt

  Holtan találtak egy 57 éves magyar nõt vasárnap az egyesült államokbeli Pittsburghben egy híd alatt.

 • Le kellett vágni egy kislány fülét, mert félrediagnosztizálták az orvosok

  Le kellett vágni a fülét és kemoterápiás kezelésre jár az a négyhónapos kislány, akinél késõn diagnosztizálták a rákot. A fején lévõ lila kis foltot anyajegynek nézték az szakemberek.

 • Egy közösségi oldalon folytatott vita miatt gyilkolt egy kamasz

  Netes vita után gyilkolt egy kamasz.

 • Téglakerítésnek csapódott a vétlen sofõr

  Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, amely a Zrínyi és a Damjanich utca keresztezõdésében történt hétvégén.

 • Brutális gyilkosság Dorogon

  Újabb gyilkosság és újabb eredményes nyomozás Komárom-Esztergom Megyében. A rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya a Dorogi Rendõrkapitányság nyomozóinak segítségével 5 és fél óra alatt elkapták a gyilkosokat, annak ellenére, hogy elsõként semmilyen adat nem állt a nyomozók rendelkezésére. Nem tudták ki az áldozat, hol és mivel gyilkolták meg, mi lehetett az indok és kik lehettek az elkövetõk. Az áldozat kilétét telefonja segítségével sikerült megállapítani. Alkalmi munkaadóját felhívva derült ki, hogy ki az a férfi, akit holtan találtak a közterületen.

 • Halott élettársa segélyébõl élt

  Egy évig rejtegette élettársa holttestét Rácalmáson egy férfi, aki tavaly szeptember óta idén októberig felvette halott nõ segélyét is.

 • Fegyvercsempészt fogtak Ártándnál

  Nemzetközi körözés alatt álló fegyvercsempészt fogtak el az ártándi határátkelõnél a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Bihar Megyei Rendõr-fõfelügyelõség közös akciójában.

 • Megharapta a rendõrt egy részeg ukrán autós, mert felébresztette

  Ungvár - Megharapta a közlekedési rendõrt egy balesetet szenvedett részeg autós Ukrajnában, mert felébresztette, miközben õ összetört gépkocsijában aludt.

  A csernyihivi járási közlekedésrendészetet telefonon értesítették arról, hogy Majivka községnél az úton felborult egy Moszkvics személyautó. A helyszínre érkezett járõr az út szélén megtalálta az összetört kocsit, amelynek láthatóan ittas vezetõje mélyen aludt a jármû elsõ ülésén - jelentette csütörtökön a Forpost internetes ukrán hírportál.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%