rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fakitermelés közben történt halálos baleset

 • Share on Tumblr

  A település határában fakitermelés közben kedden halálos munkabalesetet történt.

  Az ötvenes éveit taposó férfi 18 méteres fát döntött. A vágás sikerült, csakhogy a törzs dõlés közben megakadt egy szomszédos fa ágában. A férfi megpróbálta egyedül kiszabadítani, de olyan szerencsétlenül helyezkedett, hogy a lezuhanó fa maga alá temette.

  A helyszínen dolgozó munkatársai azonnal értesítették a mentõszolgálatot, az esetkocsi és a helikopter is a helyszínre indult, de a kiérkezõ mentõk már csak a halál beálltát tudták megállapítani.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vadkendertermesztõk buktak le Baján

  Lebukott két vadkendertermesztõ egy helyi vállalkozás jövedéki ellenõrzése során Baján.

 • Senki nem akarta kihúzni a vízbe fulladt gyermek holttestét a tóból

  Játék közben fulladt bele a tóba egy kínai gyerek, ám holttestét három napon keresztül senki nem akarta kihúzni, a rendõrség is csak borsos összegért, nehogy szerencsétlenséget hozzon rájuk.

 • Egy idõs nõ megerõszakolása közben lett rosszul a férfi

  Chavelo Gutierrez több mint három kilométert tekert kerékpárján, hogy meglátogasson egy 77 éves idõs asszonyt a texasi Tivoliban. Az 53 éves férfi az ablakon át tört az asszonyra, majd egy késsel sakkban tartva megerõszakolta.

 • Túl vakmerõ elõzés okozta a halálos tragédiát?!

  Egy ember meghalt, öten megsérültek, amikor két személyautó ütközött Pest megyében az M2-es autóúton szombaton. A két balesetet szenvedett jármû a fõváros felé haladt, amikor az egyiknek a vezetõje elõzésbe kezdett.

 • Rendõrõrsön kötött ki az ámokfutó menyasszony

  Ungvár - Rendõröknek kellett megfékezni egy menyasszonyt a dél-ukrajnai Energodar városban, mert az esküvõre és újdonsült férjére ráunva kocsikázni indult.

 • Részegen fuvarozott tripla gyerekutassereggel

  A megengedettnél négyszer többet ivott és háromszor több gyereket fuvarorozott egy kisbusszal taxizó férfi a Dél-afrikai Köztársaságban.

 • Elfogták a zuglói gyilkosság gyanusítottját

  Elfogták azt a 31 éves férfit, aki a gyanú szerint a múlt héten megölt egy 47 éves nőt Zuglóban. A holttestre az áldozat fia talált rá a múlt pénteken, a nőt vélhetően egy nappal korábban ölték meg.

 • Szörnyethalt az a férfi, akit téglával dobtak fejbe

  A helyszínen meghalt egy 45 éves férfi, akit egy 14 éves fiú téglával megdobott még pénteken este Kunszentmiklóson.

  A két ember között szóváltás alakult ki, majd a fiú a férfit megdobta egy téglával és elhagyta a helyszínt.

  A rendõrök megtalálták a gyanúsítottat, aki beismerte a bûncselekmény elkövetését. Halált okozó testi sértés bûntette miatt indított eljárást a rendõrség az ügyben, de a gyanúsítottat nem vették õrizetbe - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Két személyautó frontálisan ütközött Magyaralmásnál

  Baleset történt Magyaralmásnál.

 • Minden ötödik európai kipróbálta már a kannabiszt

  Párizs - Minden ötödik európai kipróbálta életében a kannabiszt, és több mint 13 millióan az elmúlt egy hónapban is fogyasztottak a kábítószerbõl - derült ki az európai kábítószer-ellenes hivatal (OEDT) felmérésébõl.

  Az uniós hivatal a kábítószer-ellenes világnap alkalmából tette közzé csütörtökön a teljes egészében a kannabisznak szentelt, 700 oldalas tanulmányát, amelyben a szakértõk e kábítószer - hasis, marihuána, kannabiszgyanta - fogyasztás alakulását vizsgálták jogi, politikai, gazdasági, társadalmi és egészségügyi szempontok alapján.

 • Kábítószer termesztõket fogtak el

  Visszaélés kábítószerrel bûntett miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Felderítõ Osztálya. B. János és M. Tímea budapesti lakosok 2008 októbere óta egy Áporkán lévõ lakásban termesztettek indiai vadkendert.

 • 31 nõt bántalmaztak katonák Amerikában

  Luis Walker õrmestert, a texasi Lackland bázis kiképzõjét tegnap 28 vádpontban találta bûnösnek a katonai esküdtszék. Egy nõt megerõszakolt és 10 másikat szexuálisan bántalmazott és zaklatott. Walker mellett 6 másik kiképzõt is esküdtszék elé fognak állítani.

 • Befellegzett a tini bankrablókarrierjének

  Creteil - Hivatalosan vádat emelt a francia ügyészség egy 16 éves lány ellen, akirõl feltételezik, hogy hét bankot rabolt ki az elmúlt hetekben.

 • Leesõ kerék okozott halálos balesetet

  Két kamion ütközött a 65-ös úton Ságvár és Kiliti között, egy ember a helyszínen meghalt, hárman súlyosan megsérültek.

 • A tetthelyen hagyta a kabátját – lebukott a tolvaj

  A tetthelyen hagyott kabát, illetve a rendõrök jó hely és személyismerete buktatta le a mezõcsáti tolvajt. A Tiszaújvárosi Rendõrkapitányság ügyeletére december 5-én, a reggeli órákban érkezett bejelentés szerint Mezõcsát egyik családi házából ismeretlen tettes különbözõ értékeket vitt magával.

 • Elõre ivott a medve bõrére

  "Elõre ivott utólag" a medve bõrére egy betörõ Németországban: akciója után ugyan, ám ez buktatta le.

  A 37 éves férfi Düsseldorfban zsákmányolt pénzt, ékszereket és annyira elégedett volt magával meg szerzeményeivel, hogy egy palack drága pezsgõvel ünnepelte meg egyfõs buli keretében a sikeres éjszakát a kocsijában. A pezsgõtõl aztán elálmosodott, de annyira, hogy egyszerûen a kormányra bukott és elaludt.

 • Fának csapódott egy autó Baja közelében

  Súlyos sérülésekkel, mentõhelikopter szállította kórházba azt a férfit, aki személyautójával fának csapódott, vasárnap reggel, az 51-es fõúton, Baja közelében.

 • Idõs asszonyokon gázoltak át egy kaposvári zebrán

  19 éves sofõr ütötte el a négysávos úton átkelõ két idõs nõt, akiket súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

 • Több mint tízmilliós kár egy szülinapi buli miatt

  Romokban áll annak a nõnek az otthona, akinek 15 éves lánya a közösségi oldalon hirdette meg szülinapi buliját. Több százan szabadultak rá a lakásra, a kár több mint tíz millió forint.

 • Bombariadó a szegedi jogi karon

  Pénteken 9 óra elõtt néhány perccel egy ismeretlen férfi hang bejelentette a rendõrség központi számán, hogy bomba fog robbanni a szegedi jogi karon.