rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset - Álló autóba rohant egy motoros

 • Share on Tumblr

  Életét vesztette egy 23 éves férfi, amikor segéd-motorkerékpárjával egy álló, kivilágított személyautónak ütközött Tápszentmiklós határában kedden kora este.

  A rendõrség ügyeletére 5 óra után 7 perccel érkezett bejelentés arról, hogy Bakonybánk felõl egy motoros haladt a település felé, amikor a TSZ telephely térségében egy, az út szélén kivilágítva álló Toyota Pick Up lámpájának ütközött.

  A fiatal férfi eszméletét vesztette az ütközéstõl, s a kiérkezõ mentõk hiába próbálták újraéleszteni, a helyszínen meghalt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Félmilliós bírságot ért a kamionos trükközése

  Félmillió forintos bírságot kapott annak a kamionnak a sofõrje, melyrõl egy zempléni rutinellenõrzés azt derítette ki, hogy megbuherálták a fedélzeti mûszereit.

 • Melléfogás? Szabadon engedték a terroristagyanús személyeket

  A belga rendõrség 14 személyt vett tegnap õrizetbe, azzal az indokkal, hogy egy bebörtönzött terrorista kiszabadítására készülnek. Alapos gyanúokok hiányában szabadon engedték azt a 14 személyt, akit pénteken vettek õrizetbe Belgiumban, feltételezve, hogy egy bebörtönzött terrorista kiszabadítására készülõdtek.

 • A biztonsági õr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

  Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági õrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetõk egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, mûszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyûfém keréktárcsákat. A bûncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az õr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendõrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

 • Tizenhét baleset másfél kilométeren belül, száz autó csúszott egymásba

  Legalább hárman meghaltak, tizenöten pedig megsérültek egy amerikai tömegkarambolban, ahol csaknem száz autó csúszott egymásba.

 • Több baleset is történt a fagyos út miatt

  A 8-as fõút 61. km szelvényénél egy idõben több baleset is történt a lefagyott útburkolat miatt.

 • Hajléktalan verés baseballütõvel

  Bûnösnek találta az esküdtszék pénteken a Florida állambeli Fort Lauderdale-ben azt a két fiatalt, akik bõ két és fél éve baseballütõkkel heccbõl agyonvertek egy hajléktalant.

  A ma 21 éves Brian Hooks és 19 éves társa, Thomas Daugherty minden ok nélkül támadtak rá 2006 januárjában 45 éves áldozatukra, aki egy padon aludt.

  Ugyanazon az estén egy másik hajléktalanra is rárontottak, és neki is súlyos sérüléseket okoztak, de õ túlélte a támadást. Egy köztéri videokamera rögzítette, ahogy a fiatalok ütlegelték védtelen áldozatukat.

 • Kisgyermek sérült meg az M3-on történt balesetben

  Az útról lehajtva kerülik ki a jármûvek a baleset helyszínét az M3-as autópálya fõvárosi szakaszán, a Nagy Lajos király úti felüljáró elõtt 2012. szeptember 27-én, ahol több autó és egy menetrend szerinti távolsági autóbusz összeütközött össze.

 • Újabb szatírt tartóztattak le, ezúttal Komáromban

  A komáromi rendőrök a bokrok között szétgombolt, félig letolt nadrágban találták az 54 éves M. Jánost.

 • Késsel támadt egy 12 éves fiúra egy 35 éves csuklyás férfi

  Késsel támadt egy férfi egy 12 éves fiúra Nagykanizsán, az utcán, miután pénzt és cigarettát követelt tõle.

 • Majdnem 24 órát töltött egy nyolc méter mély kútban egy férfi

  Szinte az utolsó pillanatban sikerült kihúzni Ózdon azt a férfit, aki 24 órán át volt rabja egy nyolc méter mély ásott kútnak.

 • Áthajtott a vízelvezetõ árkon majd oldalára borult egy autó

  Közlekedési baleset történt csütörtökön kora est az M6-os autópálya Pécs felé vezetõ oldalán, az adonyi lehajtó közelében egy Volkswagen Polo személygépkocsi letért az útról, majd a vízelvezetõ árkon áthajtva átszakította a vadkerítést és az oldalára borult.

 • Sósav szivárgott egy vasúti tartályból

  Százméteres körzetben védelmi zónát alakítottak ki a füzesabonyi vasúti tartálykocsi körül, amelybõl szerda este sósav szivárgott. Egyelõre nem tudni, mi okozta a balesetet.

 • Elefánt okozott balesetet Mexikóban

  Mexikó-városban megszökött egy elefánt a cirkuszból, és a városból kivezetõ egyik forgalmas útra tévedve balesetet okozott, amiben egy ember meghalt, és egy tucat megsebesült.

 • Hat éven át fajtalankodott és erõszakolt meg gyerekeket egy férfi Angliában

  Három - 5 és 13 év közötti - gyerekeket erõszakolt meg az az áruházi dolgozó, akit egy nemzetközi pedofil csoport tagjaként tartóztattak le a rendõrök ma Angliában.

 • Hármas karambol Szigetvár és Pécs között

  Három személyautó ütközött össze hétfõ délután a 6-os számú fõút Szigetvár és Pécs közötti szakaszán.

 • Fegyvercsempészt fogtak Ártándnál

  Nemzetközi körözés alatt álló fegyvercsempészt fogtak el az ártándi határátkelõnél a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Bihar Megyei Rendõr-fõfelügyelõség közös akciójában.

 • Marihuána termesztõket fogott el a rendõrség

  Õrizetbe vette szerdán a rendõrség azt a két szombathelyi embert, akik házuk speciálisan kialakított helyiségében több tucat marihuánát termesztettek.

 • Cipõfûzõvel kötötte fel magát egy rab

  Öngyilkos lett egy rab kedden a Bács-Kiskun megyei állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben. Az elítélt a cipõfûzõjével akasztotta fel magát az emeletes ágyra - közölte Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) sajtóirodája kedden.

 • Rendõrautót akart lopni a nõ

  Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el egy nõ az Egyesült Államokban, azután egy rendõrautóval próbálkozott.

 • Magyart is meglõttek a mumbai támadásokban

  Az Európai Parlament egyik magyar alkalmazottját is meglõtték a szerdai mumbiai támadásokban. Glattfelder Béla néppárti képviselõ telefonon tudatta a hírt, és azt is, hogy õ maga jól van, de vannak, akik még „nincsenek biztonságban”. A meglõtt magyar EP alkalmazott idõközben telefonon értesítette feleségét, hogy jól van.