rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Beomlott egy alagút Japánban, több halálos áldozata is van a balesetnek

 • Share on Tumblr

  Beomlott egy autópálya részét képezõ alagút vasárnap reggel Japánban, a balesetnek több halálos áldozata van.

  A Csou autópályán átívelõ Szaszago alagút falának mintegy 100 méter hosszú része rogyott meg. A Tokiótól 80 kilométerre nyugatra található alagútból füst gomolygott ki, ami azt jelezte, hogy egyes jármûvek kigyulladtak, legalább egy autó pedig kiégett.

  Utóbbiban a katasztrófamentõk elszenesedett holttesteket találtak. A mentés a reggeli órákban még folyamatban volt, az autópályát lezárták.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Biztonsági védõháló a Golden Gate-nél az öngyilkosok ellen

  Washington - Acélhálót feszítenek ki San Franciscóban a világhírû Golden Gate alatt, hogy ne legyen kedvük az öngyilkosoknak a hídról a mélybe ugrani - közölte pénteken a hidat felügyelõ közlekedési hatóság.

  A hatóság igazgatótanácsában - miután több lehetõséget is megvizsgáltak, milyen eljárással lehetne a leghatékonyabban elejét venni az öngyilkosságoknak - 16-1 arányú döntés született a biztonsági háló létesítésérõl.

 • Leégett egy asztalosmûhely

  Tûzoltók dolgoznak a Zala megyei Gelsén, ahol kiégett egy asztalosmûhely.

 • Négy gyilkos - 211 halott!

  Négy feltételezett gyilkost vettek õrizetbe a hét végén a mexikói hatóságok: azzal gyanúsítják õket, hogy összesen 211 embert öltek meg a bûnbandák egymás közötti leszámolásaiban.

 • Álrendõrök loptak meg két idõs asszonyt

  Álrendõrök fosztottak ki két idõs asszonyt tegnap este Csongrádon.

 • Lopott fát szállító lovaskocsiba hajtott egy teherautó

  Belehajtott egy kivilágítatlanul haladó lovas kocsiba egy teherautó az 55-ös fõúton, Baja külterületén. Súlyos baleset ugyan nem történt, de kiderült, hogy a kocsi lopott fát szállított kukoricaszárral álcázva.

 • Combjára ragasztotta a kábítószert

  Feltehetõen kábítószert próbált két zacskóban, a combjára ragasztva elrejteni egy férfi, akit Nagykanizsán vettek õrizetbe a rendõrök - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense csütörtökön.

 • Elraboltak egy páncélszekrényt Mecséren

  Postai konténert törtek fel és vittek el belõle egy páncélszekrényt éjszaka ismeretlen tettesek Mecséren - tájékoztatott a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság pénteken.

 • Halálra szurkáltak egy magyar férfit Thaiföldön

  Csak a DNS-minta alapján lehetett azonosítani R. Pétert, akit halálra szurkáltak Thaiföldön. A magyar üzletember eltûnését barátja, P. Andor jelentette be a helyi rendõrségen még múlt hét szerdán. Azt is elmondta, hogy Péter üzleti vitába keveredett egy másik magyarral Samui szigetén.

 • Józanul is így csinálta volna? Meglógott, de lebukott az ittas vezetõ

  Ittasan egy parkoló autónak ütközött jármûvével péntek délután egy hódmezõvásárhelyi férfi; megpróbált továbbhajtani, de kitört a kocsijának kereke, ezért futva menekült el; késõbb kíváncsiságból visszatért a baleset helyszínére, ahol a rendõrök elfogták - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Tévesen nyilvánítottak halottnak

  Németországban halottnak nyilvánította a fürdõszobájában háztartási balesetben eszméletét vesztõ idõs nõt, és behatóbb vizsgálatok nélkül távozott az ügyeletes orvos,

 • Gyerekeket gázolt

  Gyermekeket gázolt egy autós Nagykõrösön ma reggel fél 8 körül. A 15, 14 és 12 éves kislányok a Ceglédi úton, kijelölt gyalogátkelõhelyen közlekedtek, mikor egy Fiat Tipo elgázolta õket. A baleset következtében egyikõjük súlyos, míg a másik két gyermek könnyeben sérült.

  A baleset körülményeit a Nagykõrösi Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 • Nyerges vontatóval ütközött frontálisan egy BMW

  Két ember súlyosan, négy pedig könnyebben megsérült abban a balesetben, amely 2012. november 27-én délután történt a 71- es úton Fenékpuszta közelében.

 • Fakitermelés közben történt halálos baleset

  A település határában fakitermelés közben kedden halálos munkabalesetet történt.

 • Végre elkapták a bankkártya-hamisítókat

  A Kisalföld információja szerint egy külföldiekbõl álló bankkártya-hamisító bandát fogtak el a napokban Gyõrben. A rendõrség a hamisításhoz használt eszközöket is lefoglalta.

 • Felhőtlen vakáció - erre figyeljünk a nyári szünetben

  A nyári szünidő beköszöntével a gyermekekre fokozott figyelmet kell fordítani. A szünidőben a gyerekek gyakran maradnak szülői kontroll nélkül, ezért is fontos megbeszélni velük a rájuk leselkedő lehetséges veszélyeket és azok elkerülésének lehetőségeit.

 • Elõzés közben busznak ütközött egy személyautó

  Sikertelen elõzés okozta a balesetet, amelynek egy könnyebb sérültje van.

 • Aki teheti, ellop egy mûkincset

  Ukrajnában az utóbbi tíz évben mintegy ezer kulturális értéket képviselõ tárgyat loptak el az állami gyûjteményekbõl, ami tízszeres növekedést jelent a megelõzõ évtizedhez képest.

 • Beleszorult a mosógépbe egy 3 éves kislány Kínában

  Mosógépbe szorult egy hároméves lányka Kínában annyira, hogy órákon át küszködtek a tûzoltók a masinával, míg végre kiszabadították a gyereket.

 • Videojátékozásba halt bele egy fiatal

  A fiatalt ájultan találták meg egy internetkávézóban, majd nem sokkal késõbb meg is halt. Elõtte állítólag 40 órán át játszott egy számítógépes játékkal.

 • Térhatású gyalogátkelõhely Tiszaújvárosban

  Tiszaújváros - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyedülálló módon, de országosan is ritka megoldás védi a gyalogosok és általában a közlekedés biztonságát Tiszaújvárosban: az élénkpiros keretbe foglalt térhatású gyalogátkelõhely mintha megtörné az utat, így óhatatlanul is lassításra készteti a jármûvezetõket. Bár ebben az évben elsõsorban a baleset-megelõzési akcióknak köszönhetõen nem történt közlekedési baleset Tiszaújvárosban a zebrákon, de a biztonság további fokozásáért egy szó szerint is "út-törõ" technikai megoldást is alkalmaznak a városban - tájékoztatta az újszerû kezdeményezésrõl a rendõrség.