rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 13 éves fiú csapódott a vízelvetõ árokba

 • Share on Tumblr

  Vezetni tanult három felnõtt „oktatóval” egy 13 éves fiú Borsodban. Azonban kis híján tragédia lett a vége, ugyanis egy lendületes jobbkanyar után a vízelvezetõ árokban végezte.

  Óriási felelõtlenség miatt kis híján kivégezett három felnõttet egy 13 éves fiú Lácacsékén. A fiatal ugyanis elérkezettnek látta az idõt arra, hogy vezetni tanuljon, ezért útnak indult a családi kocsijukkal a település belterületén. Az anyós- és a hátsóüléseken három felnõtt ült, vélhetõen õk voltak a gyermek „oktatói”.

  A tapasztalatlan srác azonban csúszós úton elvesztette uralmát az autó felett: egy jobbkanyarból kiérve egyenesen a vízelvezetõ árokba hajtott. Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt nagyobb tragédia: riadt gyermeknek nem esett baja, azonban a kocsiban utazó három felnõtt közül egy ember súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek, õket azonnal kórházba szállították.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Balesetet okozott menekülés közben a három nõi betörõ

  Közlekedési balesetet okozott menekülés közben két betörõ Hódmezõvásárhelyen. A két nõt tetten érték, ekkor ugrottak be a menekülõ autóba, amelyet egy harmadik nõ vezetett.

 • Kivizsgálják a vasárnapi halálos ralibalesetet

  A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) kivizsgálja a vasárnapi nagykállói ralibalesetet - közölte a szervezet hétfőn. Az MNASZ részvétet nyilvánított a balesetben elhunyt családjának.

 • Többszörösen büntetett elõéletû rablókat fogtak a szegedi rendõrök

  2008. 11. 04-én 14: 40-kor egy szegedi Kínai Áruházba több vásárlóval együtt két fiatal nõ érkezett. Róluk akkor még senki sem gondolta, hogy rablást kísérelnek meg, és az eladóval vívnak közelharcot a megszerzett árúért.

  Amikor elérkezettnek látták a pillanatot, elemeltek egy nõi csizmát és sietve távozni akartak, de az üzlet alkalmazottja résen volt, és tetten érte õket. Felszólította, hogy adják vissza a terméket, de ennek nem tettek eleget, ezért az eladó el akarta venni tõlük, ami aztán kisebb dulakodást követõen sikerült is neki. Ekkor a rablást megkísérlõk elmenekültek.

 • Országszerte hatalmas károkat okozott a vihar

  A vasárnapi vihar miatt országszerte több mint 400 riasztást kaptak a tûzoltók; többen meg is sérültek.

 • Nagymamája gázolta el a hat éves unokáját

  Súlyos közlekedési baleset történt Besenyszögön a hétvégén. Saját nagymamája gázolta el hat éves unokáját.

 • Ellopták a parkolási cég gépkocsiját

  Ellopták a szombathelyi parkolási cég egyik teherautóját, amellyel a parkolóórákat tartotta karban a cég egy munkatársa. A jármû még megkerült, csakúgy, mint a benne szállított pénzkazetták, de a tettest még keresik.

 • Két évvel ezelőtti gyilkosságra derült fény

  Névtelen bejelentés alapján egy 2012-ben megölt férfi holttestét találták meg a rendőrök egy érdi ház kertjében elásva, a feltételezett tetteseket elfogták. Valaki idén áprilisban a "telefontanú" - vonalon bejelentette, hogy D. Béla és társa megölt Érden egy embert, akinek a holttestét egyikük kertjében elásták.

 • Több lövéssel végeztek ki egy házaspárt Németországban

  Egyelõre a rendõrség is sötétben tapogatózik: vasárnapra virradó éjszaka lövések dördültek el a német város kertes övezetében.

 • 11 éves gyerek is volt a gyújtogatók között

  Közveszélyokozás miatt õrizetbe vette a rendõrség azt a 16 éves fiút, aki gyerekkorú, 11 és 13 éves társaival, múlt vasárnap éjjel felgyújtotta egy kismarjai lakóház tetõszerkezetét, mert korábban a tulajdonos dinnyelopáson kapta õket.

 • Terroristaakció Toulouse-ban

  A magát az al-Kaida tagjának valló férfi ételért cserébe engedte el az egyik túszt. Még három ember van a fogságában a toulouse-i bankban.

 • Rendõrség! Anyám kínoz!

  Varsó - A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

 • Brutális rablás, rendõrkézen a gyanúsítottak (Levelek)

  Egy középkorú asszonyt leveleki házának ajtajában ütöttek le pénteken este. A nõ csengetésre nyitott ajtót, amikor a támadók szó nélkül ököllel megütötték, majd behúzták a házba és megkötözték. Megöléssel fenyegették a vérzõ sértettet, majd átkutatták a házat, és 180.000 Ft értékû pénzzel, ékszerekkel és mûszaki cikkekkel távoztak. A megtámadott asszonynak eltört az arccsontja, kórházba szállítását követõen azonnal megmûtötték.

 • Árokba hajtott egy autó Magyaralmásnál

  Egy autó árokba hajtott a 81-es úton Magyaralmásnál.

 • Álbrókerekre csaptak le kommandósok

  Kommandósok lepték el a Capital Partners brókerirodát, öt embert õrizetbe vettek, negyvenet tanúként hallgattak ki. A rendõrség szerint a cég hárommilliárdot csalt ki hiszékeny emberek zsebébõl.

 • Hasist és vadkendert is találtak a férfinál

  Több hasisgyanta-tömböt és néhány tõ vadkendert is találtak a rendõrök egy hétvégi rajtaütés helyszínén Zala megyében.

 • 7 éves kisfiú segített elkapni a rablót

  Nagymamája nyakából tépte ki arany nyakláncát az a férfi, akit a hét éves unoka két járókelő segítségével elfogott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – őrizetbe vétele mellett - a 36 éves P. Sándor ellen.

 • Frontális ütközés, három sérült

  Három ember megsérült, amikor két autó frontálisan összeütközött csütörtök reggel Gyömrõ belterületén - közölte a katasztrófavédelem ügyeletese

 • Késsel fenyegették, ezért kiugrott a negyedikrõl egy 27 éves férfi

  A negyedik emelet erkélyérõl zuhant a mélybe és egyelõre még a kórházban próbálja kiheverni a sérüléseket az a masszõz, akitõl a megrendelõk nem egészen a szakszerû masszírozást várták volna.

 • Megölték és kifosztották az idõs nénit

  Bûncselekmény áldozata lett egy 86 éves idõs nõ Tiszaroffon.

  Az idõs néni az Önkormányzattól rendszeres szociális ellátásban részesült. Ma délelõtt fedezték fel, hogy a néni házának ablaka be van törve. Bementek az egyedül élõ nyugdíjas házába, ahol az idõs nõt halva találták.

 • Óriásit zuhant a magyar sziklamászó, életveszélyben van

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 25 éves lány, aki Miskolc mellett leesett a Molnár-szikláról. A sziklamászó húsz métert zuhant, valószínûleg egy biztosítási pontot hagyott ki.