rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 13 éves fiú csapódott a vízelvetõ árokba

 • Share on Tumblr

  Vezetni tanult három felnõtt „oktatóval” egy 13 éves fiú Borsodban. Azonban kis híján tragédia lett a vége, ugyanis egy lendületes jobbkanyar után a vízelvezetõ árokban végezte.

  Óriási felelõtlenség miatt kis híján kivégezett három felnõttet egy 13 éves fiú Lácacsékén. A fiatal ugyanis elérkezettnek látta az idõt arra, hogy vezetni tanuljon, ezért útnak indult a családi kocsijukkal a település belterületén. Az anyós- és a hátsóüléseken három felnõtt ült, vélhetõen õk voltak a gyermek „oktatói”.

  A tapasztalatlan srác azonban csúszós úton elvesztette uralmát az autó felett: egy jobbkanyarból kiérve egyenesen a vízelvezetõ árokba hajtott. Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt nagyobb tragédia: riadt gyermeknek nem esett baja, azonban a kocsiban utazó három felnõtt közül egy ember súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek, õket azonnal kórházba szállították.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halottnak hazudta magát

  Halottnak hazudta magát egy férfi az Egyesült Államokban, hogy ne ítélje el a bíróság engedély nélküli autóvezetésért.

 • Hamis pénzzel akartak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen

  Elfogta a rendõrség azt az öt férfit, akik hamis bankjegyekkel fizettek, illetve próbáltak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen.

 • Zsebtolvajok õrizetben

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Gazdaságvédelmi Fõosztály Vagyonvédelmi Osztály Zseblopási Alosztálya eljárást indított három fiatalember ellen, mert 2009. március 27-én kora délután a Budapest VI., Nyugati tér és a Budapest XIII., Jászai Mari tér között közlekedõ 4-6-os jelzésû villamoson a sértett övtáskájából eltulajdonították mobiltelefonját.

 • Betört, hogy börtönbe juthasson a testvéréhez

  Capac (Michigan állam) - Annyira hiányzott börtönben ülõ fivére egy férfinak az Egyesült Államokban, hogy betört egy benzinkút boltjába, majd pedig feladta magát.

  A 24 éves illetõ hajnalban hatolt az épületbe, majd pedig telefonált a rendõrségre és elmondta, mit tett meg miért.

 • Na ja: A rendõrségtõl tudta meg, hogy narkót termeszt

  Amszterdam - A rendõrségtõl tudta, hogy titokban marihuánát termeszt egy 73 éves nyugdíjas férfi Hollandiában.

 • Elitélték a prostit

  Gyorsított eljárással 15 nap elzárásra ítélt a Debreceni Városi Bíróság egy 20 éves hajdúhadházi prostituáltat, aki Debrecenben a nagyerdei védett övezetben folytatott hasonló tevékenysége miatt már volt büntetve – közölte a Debreceni Rendõrkapitányság hivatalvezetõje

 • Félholtra verték a kecskeméti párt

  Ismeretlenek betörtek és brutálisan összevertek egy házaspárt a kecskeméti Bem utca egyik lakóházában. A rendõröket a megtámadott 60 éves nõ értesítette. Mindkettõjüket kórházban ápolják.

 • Kést rántott a rendõrre

  Késsel hadonászó részeg nõhöz hívták a rendõröket Szigetváron - adta hírül a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Kamionba rohant egy furgon az M5-ön

  Belerohant egy kamionba egy román furgonos az M5-ös autópálya Kecskeméthez közeli szakaszán. A sztráda Szeged felé vezetõ oldalán csak egy sáv járható.

 • Felhőtlen vakáció - erre figyeljünk a nyári szünetben

  A nyári szünidő beköszöntével a gyermekekre fokozott figyelmet kell fordítani. A szünidőben a gyerekek gyakran maradnak szülői kontroll nélkül, ezért is fontos megbeszélni velük a rájuk leselkedő lehetséges veszélyeket és azok elkerülésének lehetőségeit.

 • 'Kicentezett' büntetés: bogaras dollárokért, piszkos apróért 1 hét börtön

  Davenport (Iowa állam) - Pénze piszkossága miatt ítéltek börtönre egy férfit az Egyesült Államokban.

  Az illetõ óvadékot ment kifizetni a bíróságra, amiért defektes gumijú teherautóval közlekedett. Megúszta volna bírsággal, ám inkább tárgyalást követelt, a bíró erre viszont letétet szabott ki.

 • Tetten érték a kábeltolvajokat

  Biztonsági õrök érték tetten azt a két férfit, akik rézkábeleket próbáltak ellopni egy üzem kapcsolószekrényeibõl Demecseren.

 • Megmérgezte autista gyerekét

  Azzal vádolnak egy 44 éves nõt, hogy megmérgezte autista fiát. A gyermekvédelmisek azt tervezték, hogy elveszik tõle a gyereket, de elkéstek. A nõnek van még egy fia.

  Azzal vádolnak egy 44 éves brit nõt, hogy megmérgezte autista fiát. A gyermekvédelmisek azt tervezték, hogy elveszik tõle a gyereket, de elkéstek.

 • Életfogytig Szenegálban

  Saját állításuk szerint egy gyémántbányába igyekezett az a három magyar férfi, akiket szombaton ítéltek életfogytig tartó börtönre Szenegálban egy taxis megfojtása miatt. A helyi konzul szerint kemény ítéletet született, bár ennél enyhébb bûncselekményért is lehet hasonlóan súlyos büntetést kapni.

  Egy belga nemzetközi testõrközvetítõ magyar származású vezetõje szerint sok magyar dolgozik a világ válságövezeteiben, többségük hallgatag profi, aki csöndben teszi a dolgát.

 • Rendõröket ölt egy öngyilkos merénylõ Laskargáhban

  Rendõrlaktanya ellen követtek el öngyilkos merényletet az afganisztáni Hilmend tartomány fõvárosában, Laskargáhban. A robbanásban legalább tíz rendõr és egy gyermek életét vesztette.

 • Kivégezték a rendõrgyilkos késelõt Sanghajban

  Kivégezték szerdán azt a 28 éves kínai férfit, aki július elsején késsel felfegyverkezve rontott be az egyik sanghaji rendõrkapitányságra és ott hat rendõrt megölt, további négyet pedig megsebesített.

 • Harminc éven át kínozta, majd agyonverte feleségét egy férfi Angliában

  Harminc éven át kínozta, mielõtt agyonverte volna feleségét egy férfi Angliában. Miután végzett vele, a brutális férj elvitte neje holttestét a legközelebbi rendõrkapitányságra.

 • Agyonlõtte barátnõjét majd magával is végzett a focista

  Lelõtte a barátnõjét, majd csapata edzõközpontjának közelében magával is végzett az NFL-ben szereplõ Kansas City Chiefs amerikaifutball-gárda védõje, Jovan Belcher.

 • Körözött személyek elfogása Szegeden és Hódmezõvásárhelyen

  (Csongrád megye)

  Körözött személyeket fogtak a Szegedi Rendõrkapitányság, valamint a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság járõri Szeged, illetve Hódmezõvásárhely belterületen.

  Tegnap kora délután Hódmezõvásárhelyen a Pálffy utcában fogtak el egy helyi lakost, akinek körözését a Csongrád Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el, mivel jogerõsen kiszabott szabadságvesztés büntetését nem kezdte meg.

 • Vetkõzõ táskatolvaj

  Tokió - Elfogták a vetkõzõ utcai táskatolvajt a rendõrök Japánban.

  A 42 éves férfira azért ragasztották a vetkõzõ és a kaméleon gúnyneveket, mert menekülés közben rendre levetett magáról pólókat, persze nem egyforma színûeket. Így aztán, amikor a járõrök rádión egymás értesítették, hogy az "üldözött személy fekete trikóban eszközli menekülés foganatosítását", a táskatolvaj már piros vagy fehér pólóban biciklizett tovább, a táskalopásokat ugyanis kerékpározva követte el.