rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elõzetes letartóztatásban a három ember halálát okozó kamionos

 • Share on Tumblr

  Hétfõn délben elõzetes letartóztatásba került az a 21 éves szlovák kamionsofõr, aki három emberéletet követelõ balesetet okozott pénteken, Körmend közelében.

  Egy megtört, erõsen sántító, megbilincselt fiatalembert kísértek rendõrök hétfõn délelõtt a bíróságra Szombathelyen. A férfi vezette azt a teherjármûvet, ami pénteken reggel a 86-os fõúton halálra gázolta az elakadásjelzõ háromszöget tartó lengyel N.M.S.-t, majd belecsapódott az elütött férfi kamionjába, amit nekinyomott egy magyar teherszállítónak. A két jármû között vesztette életét a lengyel kamionosnak segíteni akaró Sz. Sándor, de meghalt a szlovák jármûben utazó kísérõ, Anton K. is. A szlovák sofõr, S. David nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, õt õrizetbe vették.

  A bíró hétfõn nem sokkal dél után elrendelte a férfi elõzetes letartóztatását. S. David lehajtott fejjel hagyta el a tárgyalótermet. A férfi nem fogyasztott alkoholt, vagy egyéb bódító anyagot. Komarno-ból indult Olaszországba. Nem hivatkozott fáradtságra, hiszen akkor váltótársa átvette volna a vezetést. A baleset elõtti másodpercekre nem emlékszik, feltehetõleg kihagyott a figyelme. A fiatalember nagyon sajnálja a történteket.

  "Az elõzetes letartóztatás elrendelésekor a bíróság indokolásában a cselekmény tárgyi súlya - 2-8 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ -, illetve az szerepelt, hogy a gyanúsítottnak nincs magyarországi bejelentett lakcíme, így a szökés, elrejtõzés veszélye fennáll. Ezen kívül vannak olyan nyomozati cselekmények, amelyeken a részvétele így biztosítható” - mondta a férfi védõje, dr. Sütõ Zoltán.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tetoválást készített saját lányának egy amerikai nõ

  Súlyos büntetésre számíthat egy amerikai nõ, aki annyira szerelmese a tetoválásnak, hogy 11 éves kislányára saját tûvel egy szívecskét rajzolt.

 • Prostik ellen harcolnak Olaszországban

  Harc az utcai prostitúció ellen északolasz városokban

  Róma - Néhány észak-olaszországi város polgármestere hadat üzent az utcai prostitúciónak.

  Autósoknak, akik Milánóban az utcán prostituálttal tárgyalnak és beszállni engedik õket autójukba, számolniuk kell azzal, hogy a rendõrök 500 euró összegû pénzbüntetést szabnak ki rájuk, amennyiben ezzel akadályozzák az utcai közlekedést - határozta el Letizia Moratti polgármester.

 • Alig nyitott ki a bank, rögtön kirabolták

  Kiraboltak egy bankot Budapesten a XIII. kerületben 2009.12.16-án délelõtt, személyi sérülés nem történt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Vasúti felüljáró alá szorult egy teherautó Szombathelyen

  Vasúti felüljáró alá szorult egy konténereket szállító teherautó Szombathely belvárosában, a Zanati úton, a balesetben két ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • Felmentették az alvajáró szurkálót

  Felmentette az emberölési kísérlet vádja alól a Somogy Megyei Bíróság pénteken azt a 26 éves csépai férfit, aki álmában egy késsel összeszurkálta a sógorát. A férfi azt állítja, hogy alvajáró, nem emlékszik a történtekre. Az ítélet nem jogerõs.

 • Hamis húszezressel akart fizetni, lebukott!

  - Hamis húszezressel akart fizetni egy makói féri pénteken este a város egyik szórakozóhelyén.

  A felszolgáló éberségének és jó megfigyelõkészségének volt köszönhetõ, hogy még a vásárló távozása elõtt észrevette, hogy a pénzzel valami nem stimmel, és értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrök a férfinél még egy ilyen bankót találtak, mely szintén hamis.

  A nyomozók az éjszaka folyamán tovább kutattak, és hajnalra megtalálták azt a személyt is, akitõl a gyanú szerint az elõbbi férfi a pénz-utánzatokat kapta.

 • Láncfûrésszel a kalauz ellen

  Beindított láncfûrésszel ijesztgette az õt pótjegyvásárlásra felkérõ vasúti kalauzt egy román állampolgár hétfõn a Budapest-Szombathely között közlekedõ gyorsvonaton; a férfi ellen büntetõeljárás indult - közölte a rendõrség.

 • Menekülni próbált az ittas sofõr

  El akart szaladni az õt igazoltatni akaró rendõrök elõl egy férfi Szegeden még kedden este, mivel ittas volt és kábítószert is tartott magánál.

 • Megöltek egy francia dokumentumfilmest Salvadorban

  Gyilkosság áldozata lett egy francia dokumentumfilmes és fotós helyi idõ szerint szerdán Salvadorban - közölték a helyi hatóságok.

 • Fegyverrel rabolták ki a mûszaki üzletet

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a vékony testalkatú férfit, aki fegyverrel rabolt ki egy mûszaki üzletet Esztergomban.

 • Léggömbbomba törte be egy miskolci busz ablakát

  Miskolc - Vízzel teli léggömb törte be egy miskolci busz ablakát.

  A busz vezetõfülkéjének oldalsó szélvédõje robbant be, és mint késõbb kiderült, az úttest mellett lévõ ház erkélyérõl ledobott, vízzel telt luftballon miatt - mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

 • Súlyosbították az idõs nõ gyilkosainak büntetését

  Súlyosbította két fiatal gyilkos büntetését tegnap a Debreceni Ítélõtábla: B. Tibor 18, N. Zoltán 17 év fegyházat kapott különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett emberölésért.

 • Egy csecsemõ meghalt, mert az autóban felejtették a kánikulában

  Két kisgyereket is kocsiban felejtettek a tûzõ napon a hétvégén az amerikai Indianapolisban. Egyikük meghalt.

 • Rálõttek a koszovói parlament egy szerb képviselõjére

  Rálõttek az észak-koszovói Kosovska Mitrovicában a két és fél éve független volt szerbiai tartomány parlamentjének egyik szerb képviselõjére, a politikus könnyebb sérülésekkel túlélte a támadást.

 • Több tucat férfit vágott át és semmizett ki egy 33 éves nõ

  Több mint egy tucat férfit hagyott már a háta mögött összetört szívvel és üres bankszámlával egy csalfa menyasszony Indiában.

 • Megvertek két betegápolót a békéscsabai kórházban

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indított eljárást a rendõrség az ellen a dévaványai férfivel szemben, aki vasárnap hajnalban megvert két betegápolót, a békéscsabai kórházban.

 • Egy ütéssel megölte a kötözködõt a kocsmában

  A 21 éves fiatalember egy tatabányai szórakozóhelyen ütötte le az ittas férfit

 • Kétdolláros tolvajok

  Elõbb állásért folyamodott, majd pénzt lopott két fiatal egyike egy fagylaltboltból az Egyesült Államokban, hátrahagyva valódi adatait.

 • Magyar embercsempészeket fogtak az olaszországi hatóságok

  Két magyar embercsempészt fogtak el 2011 március elején az ország északnyugati részén a helyi autópálya-felügyelõség rendõrei.

 • Mellbetét-visszaerzéssel próbálkozott a volt szeretõ

  Victorville (Kalifornia) - Késsel próbálta visszaszerezni volt barátnõje kebelnagyobbító betéteit egy férfi az Egyesült Államokban: megkísérelte kimetszeni az implantátumokat.

  A 28 éves illetõ azért érezte úgy, hogy õt illetik a betétek, mert annak idején õ fizetett értük. A férfi lesben állva rátámadt volt szerelmére, és késsel esett neki. Nem sikerült kimetszenie a szilikonbetéteket. A 26 éves nõt hat szúrás érte, de túlélte a támadást.