rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elõzetes letartóztatásban a három ember halálát okozó kamionos

 • Share on Tumblr

  Hétfõn délben elõzetes letartóztatásba került az a 21 éves szlovák kamionsofõr, aki három emberéletet követelõ balesetet okozott pénteken, Körmend közelében.

  Egy megtört, erõsen sántító, megbilincselt fiatalembert kísértek rendõrök hétfõn délelõtt a bíróságra Szombathelyen. A férfi vezette azt a teherjármûvet, ami pénteken reggel a 86-os fõúton halálra gázolta az elakadásjelzõ háromszöget tartó lengyel N.M.S.-t, majd belecsapódott az elütött férfi kamionjába, amit nekinyomott egy magyar teherszállítónak. A két jármû között vesztette életét a lengyel kamionosnak segíteni akaró Sz. Sándor, de meghalt a szlovák jármûben utazó kísérõ, Anton K. is. A szlovák sofõr, S. David nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, õt õrizetbe vették.

  A bíró hétfõn nem sokkal dél után elrendelte a férfi elõzetes letartóztatását. S. David lehajtott fejjel hagyta el a tárgyalótermet. A férfi nem fogyasztott alkoholt, vagy egyéb bódító anyagot. Komarno-ból indult Olaszországba. Nem hivatkozott fáradtságra, hiszen akkor váltótársa átvette volna a vezetést. A baleset elõtti másodpercekre nem emlékszik, feltehetõleg kihagyott a figyelme. A fiatalember nagyon sajnálja a történteket.

  "Az elõzetes letartóztatás elrendelésekor a bíróság indokolásában a cselekmény tárgyi súlya - 2-8 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ -, illetve az szerepelt, hogy a gyanúsítottnak nincs magyarországi bejelentett lakcíme, így a szökés, elrejtõzés veszélye fennáll. Ezen kívül vannak olyan nyomozati cselekmények, amelyeken a részvétele így biztosítható” - mondta a férfi védõje, dr. Sütõ Zoltán.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hasba szúrták

  Szerdán délelõtt Mátészalkán egy kapualjban késsel hasba szúrtak egy 28 éves nõt

 • Késeléssel kezdte a férj az újévet

  Budapesten a XV. kerületi Páskomliget utcában saját lakásukban szúrta meg egy férj a feleségét pénteken, aki a támadást követõen a szomszédoktól kért segítséget.

 • SMS-ben üzent a zálogba elvitt lány

  Nem fizette meg adósságát egy bánhorváti férfi, ezért barátnõjét vittel el úgymond zálogba hitelezõje, aki nem is tudta, hogy ezzel bûncselekményt valósít meg.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indított eljárást G. S.-sel szemben. A gyanúsított január 06-án kérdõre vonta K. Zs.-t, hogy tartozását miért nem egyenlíti ki. Az adós pénz helyett futással válaszolt. Ezzel egy idõben megérkezett a menetrendszerinti járat, amirõl leszállt K. ZS. barátnõje, akit a hitelezõ autójába tuszkolt, mint egy váltságdíjként, majd elhajtott vele.

 • Szexuális bûncselekmény a gyõri korházban?

  Kórházi szexuális bûnügyben nyomoznak a gyõri rendõrök - közölte a megyei fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Tizenhét baleset másfél kilométeren belül, száz autó csúszott egymásba

  Legalább hárman meghaltak, tizenöten pedig megsérültek egy amerikai tömegkarambolban, ahol csaknem száz autó csúszott egymásba.

 • Felakasztotta magát, miután visszavonták kivégzését

  Felakasztotta magát egy halálra ítélt rab a kaliforniai San Quentin börtönben, néhány nappal azután, hogy életfogytiglanra enyhítették büntetését.

 • Szurkolót lõtt le a rendõr - 14 évet kapott

  Az arezzói ügyészség 14 éves börtönbüntetést kért arra a rendõrre, aki 2007 novemberében lelõtte a Lazio labdarúgócsapatának egyik szurkolóját.

 • Autóbuszt akart leszorítani az útról egy kamionos

  Egy vitás elsõbbségi helyzet miatt megpróbált leszorítani az útról egy utasokkal teli autóbuszt egy román kamionos csütörtökön délután a 44-es fõúton. Szerencsére nem sérült meg senki, a sofõrt pedig a gyulai határátkelõnél õrizetbe vették.

 • Csaló pályázó után kutatnak Bács-Kiskunban

  Csaló pályázatíró után indított nyomozást a rendõrség Bács-Kiskun megyében.

  A sértett feljelentése szerint az elkövetõ azt ígérte, hogy elkészít egy pályázatot egy tízmillió forintos, vissza nem térítendõ támogatás elnyerése érdekében, s ennek fejében 400 ezer forint pályázatírási díjat vett fel a sértettõl.

 • Gumikígyós rémület

  Gumikobra-riadó volt Nagy-Britanniában egy jachtklubban, mert két polgárõr igazinak nézett egy mûkígyót.

 • Ananászban akartak drogot csempészni

  Több mint egy tonna kokaint foglalt le az ecuadori rendõrség, a hatalmas mennyiségû kábítószert európai exportra szánt ananászokba rejtették a drogcsempészek.

 • Kisebb földrengés volt a horvát határ környékén

  Földrengés rázta meg az ablakokat a horvát határ környékén karácsonykor. A földmozgást Bázakerettyén, Budafán és Szentmargitfalva környékén is lehetett érezni.

 • Rendõrök mentették ki a férfit a tûzbõl

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság XIV. kerületi Rendõrkapitányságának munkatársai 2010. december 8-án lakástûzrõl kaptak bejelentést, majd életüket is kockáztatva kimentették az ott lakó 37 éves férfit.

 • Brutálisan bántalmazta gyermekeit egy apa

  Bántalmazta két gyermekét vasárnap délután egy bagi férfi. Mindkét gyermek megsérült, egyikük koponyatörést szenvedett.

 • Rózsás narkóhelyzet Hollandiában

  Rózsás "narkóhelyzetrõl" írhatott jegyzõkönyvet a rendõrség Hollandiában: 20 ezer szál rózsa közé rejtve érkezett narkó Latin-Amerikából.

 • Vezetés közben kapott szívinfarktust a nagypapa

  Útközben, a volánnál kapott szívinfarktust és halt meg egy nagypapa az Egyesült Államokban.

 • Feltörtek és kiraboltak egy kriptát

  Felfeszítettek, meggyaláztak, és kiraboltak egy kriptát a Békés megyei Gádoroson - közölte a sajtóval a rendõrség.

 • Csaknem 300 ezer gyermek betegedett meg a melamintól

  Kínában 294 ezer gyermek betegedett meg a tejporba, tejtermékekbe kevert melamin miatt- közülük 154-nek az állapota még mindig válságos. Minderrõl hétfõn számoltak be a pekingi hatóságok.

 • Kigyulladt egy családi ház Csepelen

  Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy 60 év körüli nõ, amikor kigyulladt csepeli családi háza hétfõ délelõtt.

 • Fényes nappal combon szúrtak egy férfit a VI. kerületbencombon

  Eddig ismeretlen okból combon szúrtak egy 37 éves férfit csütörtök kora délután Budapesten a VI. kerületi Révay utcában - mondta Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese.