rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Két ember meghalt, többen megsérültek lövöldözés közben egy amerikai plázában

 • Share on Tumblr

  Hatalmas pánikot keltett egy amerikai bevasalóközpontban, mikor egy hokisisakot viselõ férfi elkezdett lövöldözni.

  Két ember meghalt és többen súlyosan megsérültek abban a lövöldözésben, amit egy bekattant férfi rendezett egy portlandi plázában.

  A férfi egy hokisisakot viselt és 60 lövést adott le a karácsonyi bevásárlásukat végzõ emberekre, mielõtt önmagát is fejbe lõtte. A rendõrség nagy erõkkel nyomoz az ügyben, azonban a vérengzés okát még nem sikerült megfejteni.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálos fegyverbaleset (Nyírbátor)

  Csütörtökön napközben nyírbátori lakásában életét vesztette a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság egyik fõtisztje. A rendelkezésre álló adatok szerint az alezredes szolgálat után, szabadidejében, az engedéllyel otthon tartott önvédelmi fegyverét rakta össze.

 • Dodge Viper-es baleset szemtanúit keresi a rendõrség…

  Enying külterületén 2009. 06. 13-án 16.20 órakor a 64-es fõút 36+800 km szelvényében egy Dodge Viper típusú személygépkocsi sofõrje autójával a 7-es számú fõútút irányába tartott.

 • 270 tinédzser lányt küldtek volna a halálba

  Elfogták a tálib vezetõt: 270 tinédzser lányt küldtek volna öngyilkos merényletre.

 • Egyenesen átszáguldott a körforgalmon egy motoros

  Feltehetõen ittasan bukott motorjával az a férfi, aki vasárnap kora reggel szenvedett balesetet Kecskeméten, az 54-es fõúton.

 • Betörõket fogtak el a Nyugati pályaudvari aluljáróban

  Betörõket fogtak szerda hajnalban a MÁV vasútõrei a Nyugati pályaudvari aluljáróban lévõ egyik üzletnél.

 • Holtan találtak egy Egyesült Államokba látogató magyar nõt

  Holtan találtak egy 57 éves magyar nõt vasárnap az egyesült államokbeli Pittsburghben egy híd alatt.

 • Kokain a macskaeledelben

  Három kilogramm kokain találtak a rendõrök egy rutinellenõrzés során Mosonmagyaróvár határában. Az elsõdleges információk szerint a kábítószert különbözõ helyeken - például macskaeledelben - eldugva találták meg egy személyautóban.

 • Szemetelésbõl tömeges rendõrverés

  London - Tömeges rendõrveréssé fajult egy eldobott papírdarab feletti nézeteltérés Londonban.

  Az eset a brit fõváros déli Croydon kerületében történt. A Scotland Yard pénteki beszámolója szerint két járõrözõ rendõr arra figyelt fel, hogy egy fiatal lány hanyagul elhajít egy darab csokipapírt.

 • Életveszélyes sebet ejtett rokonán a késsel

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit egyik közeli rokona késelt meg egy vita hevében Ózdon.

 • Lerövidítette az utat a részeg kamionos

  Döbbenetes dolgot vett észre egy hölgy Németországban: egy õrült kamionsofõr méretes jármûvével egy temetõ lépcsõjén száguldott le fékezés nélkül.

 • Az ósdi gumibot hitech utóda az orosz rendõröknek

  A régi gumibot a múlté: hamarosan távolból is sokkolni képes, fényforrásnak is alkalmas új eszközökkel szerelik fel az orosz rendõröket.

  Az újdonságot A Biztonsági technológiák 2010 címû kiállításon mutatták be. A fegyvernek is méltán nevezhetõ eszköz hosszúsága 43, átmérõje 3 centiméter. Ütésálló, üvegszálas mûanyagból készült, s végén hurok van, amellyel a csuklójához erõsítheti használója. A kéztõl távolabb esõ végét fényvisszaverõ fólia borítja.

 • Benzinkútnak csapódott egy autó

  A balesetben nem sérült meg senki. A jármű akadályozza a forgalmat a belvárosában.

 • Tini fosztogatókat kaptak el

  Eddig tizenöt lopást ismert be az a két fiatalkorú lány, akiket a bogácsi rendõrõrs járõrei kerítettek kézre - mondta a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa csütörtökön.

  Dobi Tamás az elõzmények kapcsán közölte: Bogácson az elmúlt hetekben több nyaralóból, üdülõbõl loptak el különféle értékeket, fõleg ruhanemûket, ezért figyelték az érintett területeken.

  Hozzátette: a járõröknek szerdán, a késõ esti órákban feltûnt két fiatal lány viselkedése. Az intézkedés során kiderült, hogy a 16 és 15 éves fiatalkorú lányoknál lévõ ruhás csomagok bûncselekménybõl származnak. A két elkövetõ eddig 15 lopást ismert be, amelyek során mobiltelefonokat, készpénzt, ruhanemûket, játékokat tulajdonítottak el.

 • Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkához

  Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkáhozFelfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette K. Tamás 23 éves dunaalmási lakost, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 6-án éjszaka kést szorított egy fiatalember oldalához és cigarettát követelt tőle. A sértett szeptember 9-én tett feljelentést a rendőrségen, ahol megmutatta a késtől szerzett sérülését is. Feljelentésében elmondta: a bűncselekmény éjszakáján K. Tamás a román-magyar focimeccset nézte a helyi rendezvényen, ő pedig az utcán beszélgetett egy hölgy ismerősével.

 • Drogdíler idõs hölgyet fogtak el a rendõrök

  Senkinek sem tûnt fel, pedig profi drogkereskedõket megszégyenítõ módon adta-vette a kábítószert az a nagymamakorú nõ, akire kedd éjjel csaptak le budapesti nyomozók.

 • Trélerrel lopták el az autót

  Nem jutottak messzire azok a tolvajok, akik trélerrel próbáltak ellopni egy parkoló autót Rákoskeresztúron.

 • A tömegbe hajtott a baseball-ütõs unoka

  Csoportos garázdaság miatt indult büntetõeljárás, miután verekedés, dulakodás közben megsérült egy férfi csütörtökön Ercsiben; az ügyben egy 23 éves fiatalembert õrizetbe vettek, s további gyanúsítottakat is keresnek.

 • Lesodródott az útról, majd fejtetõre borult

  Két sérültje van annak a balesetnek, melyben egy autó lesodródott az útról, és fejtetõre borult Mezõberény határában. A pénteken történt balesetnek két sérültje van, állapotuk az elsõdleges információk szerint nem súlyos.

 • Szükségállapotot rendeltek el a bangkoki repülõtereken

  Szomcsai Vongszavat thaiföldi kormányfõ szükségállapotot rendelt el csütörtökön a bangkoki repülõtereken, amelyeket blokád alá vettek a kormányellenes tüntetõk.

 • Ellopták a javításra váró teherautót

  Többmilliós kárt okoztak azok az ismeretlenek, akik elloptak egy javításra váró teherautót Mezõtúron.