rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Több kórházban is orvosnak adta ki magát egy 17 éves fiú

 • Share on Tumblr

  Két kórházban is orvosnak adta ki magát egy 17 éves ausztrál fiú.

  Az ország déli részén fekvõ Royal Adelaide kórházban a merész tini névkártyával a köpenyén, sztetoszkóppal a nyakában járkált a folyosón, sõt még a betegek kórlapjaiba is beleolvasott. Olyan jól álcázta magát, hogy senki nem gyanakodott, így szabadon járt-kelt az intézményben október óta. A fiú állítólag magabiztos fellépésû, ismeri az orvosi szakkifejezéseket, így bárkit könnyedén átejt.

  Egy másik adelaidei kórházban, a Flinders Orvosi Központban is többször feltûnt; itt színes mûtõsruhát, azonosító jelvényt és sztetoszkópot viselt. Sõt, a feltûnési viszketegségben szenvedõ tini nem elégedett meg ennyivel: több szemtanú is megerõsítette, hogy a belvárosban, az egészségügyi intézményeken kívül is orvosnak adta ki magát, és egyebek mellett elsõsegély nyújtást ajánlott fel a járókelõknek.

  Mivel kiskorúról van szó, a rendõrség nem fedte fel a személyazonosságát, de nyomozást indítottak az ügyben. Az egészségügyi hatóságok körlevelet küldtek az ország kórházainak, amelyben figyelmeztették a személyzetet az „áldoktorra". Az eddigi információk alapján a tini korábban a St. Johns ambulancián dolgozott önkéntesként, de oda nem illõ viselkedés miatt eltanácsolták.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megölte újszülött gyermekét egy fiatal lány Dunaföldváron

  Megölte újszülött gyermekét egy fiatal lány pénteken Dunaföldváron - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  A 19 éves lány délután három óra körül egészséges kislányt szült egy dunaföldvári családi házban. A csecsemõt az ágyra tette, majd paplant rakott rá, ennek következtében az újszülött megfulladt - mondta Farkas Kinga sajtóreferens.

 • Munkába tartó tûzoltó mentette meg az idõs nõ életét

  A XIX. kerületi Hunyadi János utcában a 200 négyzetméteres családi ház tetején felcsapó lángokat egy munkába igyekvõ tûzoltó vette észre pénteken reggel. Nem tétovázott, azonnal rohant segíteni. Pénteken kora délután a tûzoltót elõléptették bátor helytállása miatt.

 • Rendõrnek kínálta narkóját SMS-ben

  Véletlenül rendõrnek kínálta mobiltelefonos üzenetben kábítószerét egy nõ az Egyesült Államokban, ráadásul éppen egy drogellenes ügynöknek.

 • 3 év börtönt kapott a 16 éve elkövetett csalásért

  Jogerõsen három év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélõtábla azt a kisteleki férfit, aki még 1996-ban gabonaügyletek kapcsán csaknem 300 millió forinttal károsított meg három céget.

 • Tolatás közben gázolták halálra az idős nőt

  Meghalt egy idős nő, miután egy autó tolatás közben elütötte egy nyíregyházi parkolóban.

 • Láncfûrésszel fenyegette szomszédját

  Beindított láncfûrésszel fenyegette szomszédját egy férfi Siklósnagyfaluban; a rendõrség megfékezte a támadót.

 • Két holttestet találtak egy szigetszentmiklósi családi házban

  A rendőrök bejelentés alapján mentek vasárnap este a családi házhoz. A helyszínelés, illetve az adatgyűjtés folyamatban van.

 • Szigorodik a KRESZ, ettõl lehet majd jobban vigyázunk!?

  Odafigyeléssel meg lehet elõzni a százezres büntetést!

  Drákói szigort hoz 2011. július 1-tõl a kresz!

  2011. július 1-tõl változik a közúti közlekedési szabályszegések bírságolási rendszere, egyes szabályszegések szigorúbb elbírálás alá esnek, illetve több, úgynevezett elõéleti pontot jelentenek.

 • Saját családját szorította le az útról egy férfi

  Saját családját szorította le az útról egy 46 éves lajosmizsei férfi. Egy nő és két gyermek utazott abban az autóban, mely kedden este villanyoszlopnak ütközött és felborult Kecskeméten.

 • Virágzik a szervkereskedelem Egyiptomban

  Kairó - A kilátástalan szegénység miatt minden ingóságát, majd egy-egy veséjét is eladta egy kairói fiatal házaspár mindkét tagja. Az egyiptomi hatóságok az illegális szervkereskedelem problémáját sokáig teljesen figyelmen kívül hagyták - ezt is kifogásolta egy jelentésében az Egészségügyi Világszervezet.

 • 44 jogosítvány úszott el 4 nap alatt

  Január huszadika óta 44 ittas vezetõ jogosítványát vette el a helyszínen a rendõrség. Vasárnap lépett hatályba az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében az alkoholszonda elszínezõdésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni az ittas vezetõtõl.

 • Mezõgazdasági vontatóval ütközött egy motoros

  Súlyosan megsérült egy motoros, aki mezõgazdasági vontatónak ütközött kora délután az 54-es úton, Nemesnádudvar külterületén.

 • Megrongálta övével a drága padlót

  Bõ félmillió forintnyi kárt tett "karctáncával" egy padlóban az Egyesült Államokban egy ifjú, amiért õrizetbe vette a rendõrség.

 • Kis híján az életébe került az illegális tetoválás

  Jody Rectort azért tartóztattak le Dél-Karolinában, mert illegálisan tetoválta ki Leshannon McBethkarját. A szörnyû látványon túl, a kontármunka majdnem az asszony életébe került.

 • Megölte, majd megette gyermekeit egy thai nõ

  Megölte, majd megette két kisfiát egy elmebeteg nõ Thaiföldön.

 • Újabb német (k)rémügy

  Berlin - Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség Németországban, az illetõ 68 tubusnyit próbált zsákmányolni egy rostocki áruházból.

 • Túlélt egy balesetet az M7-esen, kiszállt, elütötték, szörnyethalt

  Hiába élte túl az ütközést az a 49 éves férfi, aki gépkocsijával az M7-es autópályán a Kõrõshegyi völgyhíd környékén a szalagkorlátnak csapódott. Miután többször megperdült az autó, a külsõ és a belsõ forgalmi sáv között állt meg. A férfi sértetlenül szállt ki az jármûbõl, de pár perc múlva a gépkocsiba ütközött egy arra haladó másik személyautó. A férfit saját autója sodorta el, ekkor vesztette életét.

 • Négy embert lelõtt, négyet pedig megsebesített egy ámokfutó

  Lelõtt négy embert, négy másikat megsebesített egy férfi az egyesült államokbeli Minneapolisban, majd magával is végzett.

 • Lebukott a trükkös csaló

  Háromszázezer forintot csaltak ki egy 91 éves asszonytól Dorogon, az elkövetõ a nõ fiaként mutatkozott be és az autója javítására kért pénzt - közölte a rendõrség.

 • Családi veszekedés közben halálra szúrta édesanyját egy férfi Kaposváron

  Családi veszekedés közben megszúrta édesanyját egy férfi Kaposváron, az asszony a mentõsök kiérkezése után, a gondos ellátás ellenére életét vesztette, a fia elmenekült.