rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Több kórházban is orvosnak adta ki magát egy 17 éves fiú

 • Share on Tumblr

  Két kórházban is orvosnak adta ki magát egy 17 éves ausztrál fiú.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az ország déli részén fekvõ Royal Adelaide kórházban a merész tini névkártyával a köpenyén, sztetoszkóppal a nyakában járkált a folyosón, sõt még a betegek kórlapjaiba is beleolvasott. Olyan jól álcázta magát, hogy senki nem gyanakodott, így szabadon járt-kelt az intézményben október óta. A fiú állítólag magabiztos fellépésû, ismeri az orvosi szakkifejezéseket, így bárkit könnyedén átejt.

  Egy másik adelaidei kórházban, a Flinders Orvosi Központban is többször feltûnt; itt színes mûtõsruhát, azonosító jelvényt és sztetoszkópot viselt. Sõt, a feltûnési viszketegségben szenvedõ tini nem elégedett meg ennyivel: több szemtanú is megerõsítette, hogy a belvárosban, az egészségügyi intézményeken kívül is orvosnak adta ki magát, és egyebek mellett elsõsegély nyújtást ajánlott fel a járókelõknek.

  Mivel kiskorúról van szó, a rendõrség nem fedte fel a személyazonosságát, de nyomozást indítottak az ügyben. Az egészségügyi hatóságok körlevelet küldtek az ország kórházainak, amelyben figyelmeztették a személyzetet az „áldoktorra". Az eddigi információk alapján a tini korábban a St. Johns ambulancián dolgozott önkéntesként, de oda nem illõ viselkedés miatt eltanácsolták.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyalogátkelőhelyen gázolták el a 14 éves fiút

  A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 14-én 19 óra 30 perckor érkezett bejelentés, hogy Győr-Szigetben személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

 • Négy lövés a fejbe!

  Lelõttek egy üzletembert Moszkvában: Robert Markarjanra, a gyermekcipõket gyártó Alligasa cég vezetõjére a házmester szeme láttára több lövést adtak le közvetlen közelbõl.

 • 28 év bujkálás után fogták el

  Huszonnyolc év bujkálás után adott életjelt magáról az amerikai hadsereg egyik dezertõre, aki Svédországban él. Felbukkanása egyelõre nem jelent veszélyt önmagára: bár bûne nem évült el, mégsem tartóztathatják le.

 • Telepakolta a nadrágját mélyhûtött rákkal!

  Nadrágjába gyömöszölve próbált ellopni több zacskó mélyhûtött rákot egy bolti szarka az Egyesült Államokban.

 • Megütötték a hírTV operatõrét

  Megütötte a Hír Televízió operatõrét egy építõipari fõvállalkozó munkatársa, amikor a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének (VÉSZ) lakásfoglalási és tulajdon-visszavételi akcióját forgatta.

 • Õrizetben a brutális gyilkosság gyanúsítottja

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy idõs asszonyt Tolnanémediben.

 • Fegyver, lõszer, méreg, hamis pénz Salgótarjánban

  Egy szimpla jövedéki ellenõrzésnek indult, de meglepõ dolgokat találtak a tiszta múltú férfinál. Azt nem tudják, mire készült.

  Lõfegyvert, lõszereket, méregnek minõsíthetõ készítményt, hamisított húszezreseket, valamint hamis étkezési utalványokat találtak egy 41 éves salgótarjáni férfi lakásán, közölte Kalmár Zsolt, a városi rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje.

 • Halálos vonatgázolás Bicskén

  A nyílt vasúti pályán gázolt el egy személyt egy menetrend szerint közlekedő vonat.

 • Húsz millió forint értékû kábitószert foglaltak le Hegyeshalomnál

  Mintegy húsz millió forint értékû kábítószert foglalt le a vámhatóság szombat este Hegyeshalom térségben két magyar rendszámú autóban - tájékoztatta az MTI-t a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnokság (VPOP) szóvivõje vasárnap.

 • Halálra gázolt egy embert a Szeged felé tartó InterCity

  Gázolás miatt jelentõs, 35-40 perces késésre kell számítaniuk az utasoknak a szegedi vasútvonalon; egy szakaszon pótlóbuszok járnak.

 • Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfi

  Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfiHangokat hallottam, aztán kidobáltam a kutyákat a padlásról – hebegte zavarodottan az állatvédőknek C. Ferenc. A fiatal férfi szombat délután kezdett furcsa hangokat hallani, ezért családi házának padlásáról sorra hajigálta ki a kölyökkutyákat. A férfit végül a rendőrök és az állatvédők fékezték meg, akik több ebet is kimentettek tébolyult gazdájuk karmai közül. Keserves vonyításra és hangos puffanásokra kaptam fel a fejemet, de mire kiszaladtam az udvarra, már a második kiskutyát is kidobta – mesélte az állatkínzó szomszédja.

 • Ügyelni kell a léptekre Moszkvában, lopják a csatornafedõket

  Moszkva - Könnyen az alvilágban köthet ki az ember Moszkvában sétálva. A milliós nagyvárosban több mint kétezer csatornafedõt loptak el fémtolvajok az elmúlt évben - idézte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség a moszkvai vízügyi felügyelõség jelentését.

 • Hátba szúrta saját testvérét

  Szóváltást követõen késsel megszúrta testvérét egy ózdi nõ. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást az ügyben.

 • Sérülés a Die Hard forgatásán

  Baleset zavarta meg hétfõn a Drágább, mint az életed budapesti forgatását. Az Opera mögött dolgozó stáb egyik tagját a szélgép vágta fejbe, de olyan erõvel, hogy mentõt kellett hívni hozzá.

 • Gázrobbanás és lakástûz Szolnokon

  Gázrobbanás volt és tûz ütött ki Szolnokon egy társasházi lakásban csütörtök hajnalban.

 • Két busz ütközött Gyõrben

  Két helyijáratos autóbusz ütközött Gyõrben a Lajta út és az Ikva utca keresztezõdésénél.

 • Petárda okozott gázrobbanást Sopronban

  Két 17 éves fiú égési sérüléseket szenvedett, amikor közüzemi csatornába dobtak egy égõ petárdát, amely gázrobbanást okozott péntek éjszaka Sopronban - tájékoztatta a rendõrség az MTI-t szombaton.

 • Hárommilliós heroinfogás Röszkénél

  Egy kilogramm heroint találtak a pénzügyõrök egy buszon utazó férfi táskájában a röszkei határátkelõhelyen.

  A szerb-albán kettõs állampolgárságú férfi egy Szerbiából Bécsbe tartó autóbuszon akarta átlépni a határt.

 • Micsoda? Kígyóval támadtak rá

  Kórházi kezelésre szorult egy 14 éves fiú, miután egy csapat fiatal megtámadta, és egy kígyót eresztettek rá.

 • Nyakon ragadta a rendõrt

  Megrángatta a kerekegyházi rendõrt egy férfi a település gyógyszertára elõtt.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%