rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Több mint tízmilliós kár egy szülinapi buli miatt

 • Share on Tumblr

  Romokban áll annak a nõnek az otthona, akinek 15 éves lánya a közösségi oldalon hirdette meg szülinapi buliját. Több százan szabadultak rá a lakásra, a kár több mint tíz millió forint.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az essexi tini, Sara Hines egy jó kis születésnapi bulira vágyott, így megkérte anyját, hagy tartsa azt ötszobás házukban.

  A lány a Facebookon is meghirdette az eseményt, hogy biztosan minden barátja eljöjjön, ám arra nem számított, hogy az ingyenbuli hatására ilyen sokan érzik majd magukban a szeretetet.

  Az aggódó anya, Esther nagyjából harminc vendégre számított, és még az alkoholt is elzárta, hogy biztos minden rendben menjen. Ám amikor gyanútlanul ajtót nyitott aznap este, egy nyolcszáz fõbõl álló tömeg állt a ház körül.

  A vendégsereg egyszerûen letarolta a házat, és mire a rendõrök kiértek hogy megfékezzék a bulit, a kár már szemmel látható volt. A bútorokat összetörték, a falakat összefirkálták és szinte minden berendezési tárgyat tönkretettek.

  A kár 30.000 angol font, azaz több mint tízmillió forint.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Négy évre ítélték a saját halálát megrendezõ üzletembert

  Négy év börtönbüntetésre és mintegy 900 ezer dollár pénzbírságra ítélték azt az amerikai üzletembert, aki januárban csalási vádak elõl menekülve repülõgép-balesetnek álcázva megrendezte saját halálát - közölte csütörtökön a USA Today címû napilap.

 • Tanáriba, de nem dícséretért... (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság X. kerületi Rendõrkapitánysága készpénz-helyettesítõ fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

 • Hat dollárt rabolt tizenegy embertõl

  Van, hogy sok kicsi se megy sokra: 11 embertõl mindössze 6 dollárt sikerült rabolnia pisztollyal egy nõnek az Egyesült Államokban.

 • Parkolóban fosztottak ki egy vásárlót Székesfehérváron

  Áruházi parkolóban lopott meg két férfi egy vásárlót Székesfehérváron, míg az egyikük felvilágosítás kérése ürügyén elvonta a meglopott figyelmét, társa az autó másik oldaláról benyúlva, kiemelte a vásárló táskáját; egy gyanúsítottat õrizetbe vettek - közölte a rendõrség.

 • Belehalt sérüléseibe a bisztróban bántalmazott férfi

  Életét vesztette egy jászladányi férfi, akit a helyi kocsmában bántalmaztak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Dezső jászladányi lakos ellen.

 • Agyonlõtték az ittasan vezetõ nõt

  A brazíliai Macaé városában a baleset helyszínén agyonlõttek egy nõt, aki a születésnapi bulijáról hazafelé erõsen ittasan a járdára hajtott, és elgázolt egy terhes nõt és annak 8 éves lányát.

 • Árokba borult egy autós a 65-ös úton

  Nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett egy autós, aki a 65-ös úton borult árokba kilenc óra körül.

 • Esélye sem volt - saját magát támadta meg a férfi!

  Súlyos, szúrt sérüléssel szállítottak kórházba egy férfit Szegeden. A rendõrök elõször bûncselekményre gyanakodtak, de kórházi ágyán beismerõ vallomást tett a férfi: magát szurkálta meg.

 • Halállal büntették notórius potyautasukat a zaporizzsjai taxisok

  Ungvár - Halálra vert egy rendszeresen nem fizetõ utast három taxis a dél-ukrajnai Zaporizzsjában, áldozatuk holttestét egy szakadékba dobták.

  A forró nyomon elindult rendõrségi vizsgálat megállapította, hogy a testén számos külsérelmi nyommal megtalált 33 éves férfi rovott múltú, augusztusban töltötte le a börtönbüntetését. Szabadulását követõen rendszeresen utazott taxival a nagyvároson belül és nagyobb távolságokra annak határain kívül, de soha nem fizetett a szolgáltatásért.

 • Kisteherautó és mozdony ütközött

  Műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat. Műszaki cikkeket szállító kisteherautó hátuljának ütközött egy mozdony szerda délelőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmihálydiban, a Rákóczi utcai vasúti átjáróban.

 • Tragédia Ceglédbercelen

  Egy ceglédberceli családi ház kertjében egy ún. poszdorja lemezzel letakart kútba esett bele egy két éves kislány.

  A sérült gyermeket a tûzoltók húzták ki a kútból, azonban életét a helyszínre érkezõ mentõszolgálat munkatársainak gondos beavatkozása ellenére, már nem tudták megmenteni.

 • Drog hatása alatt végezte ki brutálisan a szomszéd kutyáját egy amerikai férfi

  Újabb drogos férfi rendezett ámokfutást az Egyesült Államokban. Az áldozat ezúttal a szomszéd, illetve annak kutyája volt, amelyet brutálisan kivégzett, majd felfalt a bedrogozott férfi.

 • Életmentõ sörhas

  Sörhasa mentette meg egy angliai pub tulajdonosának életét.

 • Rõzseszedésért rendõrségi légihajsza

  Rõzseszedésért üldözött a rendõrség helikopterrel egy férfit Nagy-Britanniában, ami miatt heves bírálatokat kap.

 • Jótékony belgrádi postarablók

  Belgrád - Megesett a szíve egy nyugdíjas asszonyon három belgrádi postarablónak, akik a zsákmány egy részét felajánlották az idõs nõnek.

  Mint a Press címû belgrádi újság szerdán írta, a három álarcos, fegyveres férfi mintegy 12 ezer eurót rabolt egy belgrádi postán, de mielõtt távoztak volna, felajánlották a pénz egy részét az éppen ott tartózkodó 70 éves asszonynak, tekintve, hogy "olyan kicsi a nyugdíja".

 • Sörözés közben adta fel magát egy körözött bûnözõ Pécset

  Sörözés közben adta fel magát a rendõröknek egy férfi Pécsett, akit azért köröztek, mert nem kezdte meg letölteni jogerõs szabadságvesztését.

 • Aknavetõgránát miatt több családot is kitelepítettek egy idõre

  Második világháborús aknavetõgránátot találtak Budapest XIV. kerületében. Valószínûleg a helyszínen hatástalanítják a harci eszközt a tûzszerészek.

 • Elgázolta a kislányt, majd annyit mondott: bocsi

  Elgázolt egy kislányt egy autós Pécsett, a Szigeti úton. A sofõr nem állt meg, egy szemtanú látta, hogy letekerte az ablakot és azt mondta "bocsi".

 • Brutálisan lefejezte saját lányát egy indiai férfi

  Levágta lánya fejét egy férfi Indiában, mert nem tudta elviselni kicsapongó életmódját.

 • Kik végeztek a francia rendõrrel?

  Lelõttek egy francia rendõrt Párizs egyik elõvárosában kedden este ismeretlen fegyveresek: egyes jelentések szerint az elkövetõk valószínûleg a Baszk Haza és Szabadság (ETA) spanyolországi szakadár szervezet tagjai voltak.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%