rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Több mint tízmilliós kár egy szülinapi buli miatt

 • Share on Tumblr

  Romokban áll annak a nõnek az otthona, akinek 15 éves lánya a közösségi oldalon hirdette meg szülinapi buliját. Több százan szabadultak rá a lakásra, a kár több mint tíz millió forint.

  Az essexi tini, Sara Hines egy jó kis születésnapi bulira vágyott, így megkérte anyját, hagy tartsa azt ötszobás házukban.

  A lány a Facebookon is meghirdette az eseményt, hogy biztosan minden barátja eljöjjön, ám arra nem számított, hogy az ingyenbuli hatására ilyen sokan érzik majd magukban a szeretetet.

  Az aggódó anya, Esther nagyjából harminc vendégre számított, és még az alkoholt is elzárta, hogy biztos minden rendben menjen. Ám amikor gyanútlanul ajtót nyitott aznap este, egy nyolcszáz fõbõl álló tömeg állt a ház körül.

  A vendégsereg egyszerûen letarolta a házat, és mire a rendõrök kiértek hogy megfékezzék a bulit, a kár már szemmel látható volt. A bútorokat összetörték, a falakat összefirkálták és szinte minden berendezési tárgyat tönkretettek.

  A kár 30.000 angol font, azaz több mint tízmillió forint.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások