rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Több mint tízmilliós kár egy szülinapi buli miatt

 • Share on Tumblr

  Romokban áll annak a nõnek az otthona, akinek 15 éves lánya a közösségi oldalon hirdette meg szülinapi buliját. Több százan szabadultak rá a lakásra, a kár több mint tíz millió forint.

  Az essexi tini, Sara Hines egy jó kis születésnapi bulira vágyott, így megkérte anyját, hagy tartsa azt ötszobás házukban.

  A lány a Facebookon is meghirdette az eseményt, hogy biztosan minden barátja eljöjjön, ám arra nem számított, hogy az ingyenbuli hatására ilyen sokan érzik majd magukban a szeretetet.

  Az aggódó anya, Esther nagyjából harminc vendégre számított, és még az alkoholt is elzárta, hogy biztos minden rendben menjen. Ám amikor gyanútlanul ajtót nyitott aznap este, egy nyolcszáz fõbõl álló tömeg állt a ház körül.

  A vendégsereg egyszerûen letarolta a házat, és mire a rendõrök kiértek hogy megfékezzék a bulit, a kár már szemmel látható volt. A bútorokat összetörték, a falakat összefirkálták és szinte minden berendezési tárgyat tönkretettek.

  A kár 30.000 angol font, azaz több mint tízmillió forint.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elvesztette uralmát a hajó felett és partra futott

  Rosszul lett, és elvesztette uralmát a jármû felett egy motoros kisgéphajó vezetõje a Tiszán. A férfi a balesetben életét vesztette, négy utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • Púder lett a rendõrség kokainja

  Sevilla - Púderré változott egy mázsányi kokain Spanyolországban egy sevillai rendõrkapitányságon.

 • Több gépkocsit összetört a kábítószeres sofõr

  Elõször a szemközti sávban közlekedõ autót súrolta, majd megállt, és nagy sebességgel nekitolatott a megállóból szabályosan kikanyarodó autóbusznak egy személygépkocs Vásárosnaményban. Az okozó ezután ismét elõremenetbe váltott, és az út jobb oldalán parkoló autónak ütközött.

 • Magyar graffitist tartóztattak le Japánban

  Tokió - Rongálás vádjával vett õrizetbe egy fiatal magyar férfit a japán rendõrség.

  A hatóság azzal gyanúsítja a 25 éves magyar állampolgárt, hogy egy 16 méteres graffitit fújt egy metrokocsi oldalára szeptember 4-én Oszakában a város által üzemeltetett Midoszudzsi-metróvonal Sin Oszaka (Új Oszaka) állomásán lévõ kocsiszínben.
  A letartóztatás október 11-én történt, és olyan rendkívüli eseménynek számít Japánban, hogy az ország vezetõi lapjai (az Aszahi, Mainicsi, Jomiuri Simbun) számoltak be róla.

 • Megverte a mentõst a részeg bringás

  Pofon ütötte az õt szállító mentõst egy, az úttestrõl összeszedett, magatehetetlenül részegnek látszó férfi Ózdon.

 • Mi volt Marian Cozma "bûne"? Nézett!

  Nem érzi magát bûnösnek, és nem látta, ki szúrt - ezt mondta az egyik kereskedelmi televízió mûsorában Sztojka Iván, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a román kézilabdázó, Marian Cozma meggyilkolásában.

 • Elfogták a Flick-ügy egyik gyanúsítottját

  A romániai Kovászna megye rendõrsége 2009.12.08-án elfogott egy romániai magyar férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy része volt a három évvel ezelõtt elhunyt osztrák-német milliárdos, Friedrich Karl Flick holttestét rejtõ koporsó ellopásában.

 • Intravénásan tejet adtak be egy csecsemõnek

  Szörnyû tragédia történt az olaszországi San Giovanni Addolorata kórházban.

 • Halálra késelték a válogatott sportolót

  Kedd este meggyilkolták Orane Simpsont, a jamaicai labdarúgó-válogatott egyik játékosát.

 • Sérült vezeték miatt volt gázömlés Ecsegen

  Egy vezeték sérülése miatt gázömlés volt kedden a Nógrád megyei Ecsegen.

 • 3 év börtönt kapott a 16 éve elkövetett csalásért

  Jogerõsen három év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélõtábla azt a kisteleki férfit, aki még 1996-ban gabonaügyletek kapcsán csaknem 300 millió forinttal károsított meg három céget.

 • Nyolc éven át tartotta fogságban lányát a skizofrén anya

  Egy mentális problémákkal küzdõ japán nõ nyolc évig tartotta fogságban tinédzser lányát, aki megtalálásakor alig tudott beszélni és járni - közölték japán hatóságok és a japán média csütörtökön. A most 21 éves lányt két évvel ezelõtt szabadították ki, miután egy szomszéd hangos szóváltásról számolt be a rendõrségnek.

 • Egy diákjától vár gyermeket a férjes pedagógus

  Amanda Sotelo férjes asszony, mégis hónapokon át titkos viszonyt folytatott egy diákjával. A kétgyermekes anya saját lánya barátját szemelte ki magának, akit egy nap a lány hazahozott bemutatni. A nõ azt állítja, igaz szerelmet érez, illetve hogy a tinédzser fiú viszont szereti õt.

 • Már Budapesten van a francia terrorista

  Fokozott õrizet mellett szállítottak Budapestre egy francia férfit, akit még augusztusban fogtak el Tompánál, mivel nem tudta a személyazonosságát igazolni, késõbb kiderült, hogy terrorizmus gyanúja miatt körözik a francia hatóságok.

 • Elképesztõ: még a dögkútból is ellopták a tyúkokat!

  A szomori tyúkteleprõl ismeretlen tettes ellopott 100 élõ tyúkot és a dögkonténerbõl is magával vitt 50 elhullott szárnyast - tájékoztatott kedden a rendõrség.

 • Szomszéd házból ment rabolni

  A szomszéd házban lévõ lakásán fogták el a rendõrök azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy kisboltot ma délben a Józsefvárosban.

 • Levágta a fejét a vonat

  A helyszínen meghalt az a 19 éves férfi, akit egy vonat gázolt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcika és Sajószentpéter között.

 • Súlyosan megégett egy 60 éves férfi Hajdúszováton

  Súlyos égési sérüléseket szenvedett az a 60 éves férfi, akit a tûzoltók mentettek ki kedd délelõtt egy lángra kapott vályogházból Hajdúszováton.

 • Újabb bankrablás a fõvárosban!

  Lefegyverezte a biztonsági õrt az a támadó, aki kirabolt egy bankot a fõváros IX. kerületében, az Üllõi úton.

 • Savval leöntéssel fenyegetett a férfi

  Az ország különböző pontjain élő sértetteket – és több ízben azok családtagjait is – fenyegető telefonhívásokkal és sms üzenetekkel zaklatta egy szegedi férfi.