rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Elsüllyedt egy menekültekkel túlzsúfolt hajó

 • Share on Tumblr

  Elsüllyedt egy menekültekkel túlzsúfolt hajó a szomáliai partoknál, 55 utasa vízbe fulladt vagy eltûnt, csak öten élték túl a tragédiát.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A túlélõk beszámolója szerint a túlterhelt hajó nem sokkal azután került bajba kedd este, hogy elhagyta az észak-szomáliai Bosasso kikötõjét. Az utasok etiópok, illetve szomáliak voltak.
  Eddig 23 utas - köztük nõk és gyerekek - holttestét találták meg. A többiek valószínûleg szintén vízbe fulladtak.

  Az ENSZ-fõbiztosság és más segélyszervezetek többszöri figyelmeztetése ellenére az idén már mintegy százezer menekült kelt át az Ádeni-öblön, illetve a Vörös-tengeren.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bezárta a villánykikapcsolót

  Foglyul ejtette a villamosmûvek áramkikapcsoló emberét egy nõ a házában Hollandiában, amiért viszont õt zárták be.

 • Kábítószert tartalmazó répa

  Kábítószeres répákat csípett el a szerb vámõrség: 40 kiló heroin került elõ egy zöldségszállítmányból.

 • Anyja holttestével töltötte az éjszakát a 4 éves kislány

  Az öngyilkosságot elkövetõ nõhöz kétségbeesett anyja hívta ki a rendõröket, ám a hatóság egyszerûen nem vette komolyan a segélykérést. Másnap megtalálták a holttestét, és mellette halálra rémült, négyéves gyerekét.

 • Kõvel dobálózva követelte a tartozást

  Elõállították a rendõrségre azt a nõt, aki erõszakkal követelte egy férfi ismerõsétõl egy korábbi tartozását Enyingen - értesült a HavariaPress. A Fejér megyei kisvárosból hétfõn délután öt óra körül kért rendõri segítséget a sértett, egy nõ önbíráskodása miatt.

 • Gázolt a metró a Moszkva téren

  Egy utast gázolt el a metró a Moszkva téren. A tûzoltók kiszedték az embert a kocsik alól, túlélte a gázolást.

 • Rendõrség vizsgálja: ottfelejtette-e repülõn született gyermekét?

  Wellington - A repülõgépen hagyta-e út közben született gyermekét az egyik utas - ennek kiderítésére indított vizsgálatot az új-zélandi rendõrség.

  Egyes hírek szerint az anya csütörtökön a Szamoáról Új-Zélandra érkezett repülõgép fedélzetén hagyta az újszülöttet, aki út közben látta meg a napvilágot. Az is felmerült azonban, hogy az anya késõbb megpróbált visszamenni a kisbabáért.

 • Késsel és karddal fenyegetőzött a szekszárdi nő

  Előzetes letartóztatásba került az a fiatal szekszárdi nő, aki többször is karddal, késsel fenyegetőzött, illetve bántalmazott embereket. A fiatal nő augusztusban és szeptemberben a gyanú szerint többször követett el garázdaságot Szekszárd közterületein. A 19 éves szekszárdi P. Cintia a sértetteket alkalmanként karddal és késsel fenyegette, illetve megütötte, megrúgta őket.

 • Rendõrkézre került a böhönyei takarékszövetkezet feltételezett kirablója

  Rendõrkézre került a böhönyei takarékszövetkezet feltételezett kirablója.

 • Napokig feküdt a padlón - szívószálon át adtak levest az asszonynak

  Elítélték a négy napig magatehetetlenül földön fekvõ idõs asszony eltartóit csütörtökön a Somogy Megyei Bíróságon.a

 • Elsõ emeleti erkélyre zuhant a kilencedikrõl kiugrott nõ

  Az 57 éves áldozat a kilencedik emeletrõl ugrott ki, de nem az utcára esett, hanem az elsõn lévõ egyik fedett erkélyre.

 • Halálos áldozatot követelt a dohányzási tilalom Törökországban

  Halálos áldozatot követelt a törökországi vendéglátóhelyeken nemrégiben bevezetett dohányzási tilalom: egy férfi agyonlõtt egy embert, egy másikat pedig megsebesített, mert a füstölési tilalom betartására kérték.

 • Közúti balesetben törtek össze egy méregdrága Ferrarit

  Közúti balesetben törtek össze egy Ferrari 250 GTO-t, amelybõl mindössze 39 példány készült.

 • Öngyilkos magyar robbantó

  Felrobbantotta magát az autójában egy 58 éves vállalkozó hajnalban Szombathelyen egy vasúti felüljáró alatt. Amikor magára gyújtotta a kocsit, meglátta két arra járó rendõr és ki akarták szabadítani, de nem hagyta magát. A rendõrök ezért inkább poroltóért indultak, de közben a kocsiba tett 3 gázpalack felrobbant. A férfi azonnal meghalt. Úgy tudjuk búcsúlevelet is írt a családjának.

 • Jégbe fagyott holttestet találtak a Balatonban Keszthelynél

  A Balaton-parti móló közelében a jeges vízen holttestet vettek észre a járókelõk Keszthelyen. A rendõrség a tûzoltók segítségét kérte a halott kiemeléséhez. A városi tûzoltóság egy gépjármûvel, 6 fõs személyzettel vonult a helyszínre.

 • Meggyilkoltak egy idõs házaspárt Szikszón

  Holtan találtak egy idõs házaspárt a Borsod megyei Szikszón. A 83 éves férfit és a 79 éves asszonyt meggyilkolták.

  A rendõrségi szemle során megállapították, hogy a két idõs ember erõszakos halált halt. A kettõs gyilkosság ügyében nagy erõkkel kezdte meg a nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Kislányok erõszakoskodtak az iskolai vécében (Fábiánháza)

  Január 23-án a fábiánházai általános iskolából értesítették a rendõrséget, mert a nõi vécében két 10-12 éves kislány bántalmazott egy 9 éveset, majd néhány hasonló korú iskolatársuk szeme láttára erõszakkal egy vécékefe nyelét dugták hüvelyébe. A gyerek könnyû sérülést szenvedett. Az ügyben a Mátészalkai Rendõrkapitányság indított eljárást, melyet illetékességbõl a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnügyi osztálya vett át. A két nagyobb lány eddig annyit mondott, hogy õk csak hülyéskedtek.

 • Kamerák kereszttûzében lopta a monitorokat a vagyonõr

  Monitorokat lopott egy szekszárdi nagyáruházból az egyik vagyonõr. A férfit kollégái buktatták le, miután a biztonsági kamerák felvételein felfedezték a lopást.

 • Két munkás zuhant le egy négy méter magas állványról egy építkezésen

  Két munkás lezuhant egy négy méter magas állványról és súlyosan megsérült egy szekszárdi építkezésen.

 • Megöltek egy kamionsofõrt az M0-on

  Megöltek egy orosz kamionost az M0-s autóút alacskai pihenõhelyénél; a határrendészek a bûncselekmény után néhány órával a záhonyi határátkelõnél elfogták a gyanúsítottakat, egy ukrán férfit és társát.

 • Részeg sofõr halált okozott Tolnában

  Életét vesztette két édesanya abban a személygépkocsiban, mely fának csapódott szombaton hajnalban a 63-as fõúton. A Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a Fiat ittas sofõrje Szedres-Jánosmajor és Szedres között az autóval lehajtott az útról és egy fának ütközött.

  A Fiatban öten ültek, a sofõr mellett egy 34 éves szedresi nõ, akinek a gyermeke a hátsó ülésen utazott. Az autóban hátul ült egy másik, szintén 34 éves szedresi nõ a gyermekével.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%