rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Hatfõs banda erõszakolta meg a 23 éves lányt

 • Share on Tumblr

  Hatalmas botrányt váltott ki egy hatfõs banda tette Indiában. Megvertek és megerõszakoltak egy 23 éves lányt, majd kidobták õt, meg a barátját a városi buszból.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Ha nem is egész India, de nagyon sokan fellázadtak és tüntetésekbe kezdtek azok után, hogy egy 23 éves lányt hatan megerõszakoltak egy városi buszon Delhiben.

  Múlt vasárnap este, moziból tartott hazafelé barátjával a fiatal nõ, amikor felszálltak a borzalmak járatára.

  Szinte azonnal a párra támadt a hatfõs csoport. Mindkettejüket brutálisan összeverték, majd mindannyian megbecstelenítették a lányt. Mindezek után az egyik megállóban kidobták õket az úttestre.

  - A lány a hét közepén magához tért, de még mindig kritikus állapotban van, mert egy vascsõvel is ütlegelték. A 28 éves barátja már kiengedtük – nyilatkozta a kórház szóvivõje.

  Neeraj Kumar, delhi rendõrfõkapitányának beszámolója szerint eddig öt embert vettek õrizetbe, köztük a busz sofõrjét is. A két hiányzó erõszakolót nagy erõkkel keresik.

  Nem számíthatnak túl sok jóra, mert az eset hatalmas botrányt váltott ki. Életfogytiglani börtönbüntetést követelnek a tüntetõk, no meg azt, hogy az indiai kormány tegyen valamit az országban uralkodó áldatlan állapotok miatt. India ugyanis a világban a negyedik helyen áll (Afganisztán, Kongó és Pakisztán elõzi meg), ami a nõk biztonságát illeti.

  Ebben az évben 582 nemi erõszakot jelentettek be csak Delhiben, de ez csak a jéghegy csúcsa lehet, mert nagyon sokan nem mernek kiállni magukért.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%