rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kicsúszott a kanyarban és fejre állt a Suzuki

 • Share on Tumblr

  Szombaton a reggeli órákban szerencsés kimenetelû baleset történt Surd közelében, ahol egy Nagykanizsa felé haladó Suzuki Swift személygépkocsi egy erõs jobb kanyarban lecsúszott az útról és fejtetõre állt.

  Egy 53 éves zákányi nõ vezette, a jármûben 4 nevelt gyermeke utazott, akik közül hárman szerencsére csak könnyû sérüléseket szenvedtek. Az asszony szintén könnyebben sérült.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lezuhanó faág végzett egy kisbabával New Yorkban

  Lezuhanó faág zúzott halálra egy hathónapos kisbabát, és sebesítette meg anyját a New York-i Central Park állatkertjében.

 • Horror: 17 éves lány húsával etették a szomszédokat

  Hússal töltött táskát, azaz empanadast árult a letartóztatott brazil házaspár és a férfi szeretõje a szomszédoknak.

 • Kamion elé zuhant az autóból kirepülõ csecsemõ - videó

  A videó leírása alapján vasárnap történt Moszkva környékén egy jeges úton, hogy egy csecsemõ egy balesetben kirepült az õt szállító autóból.

 • Nagy ár egy fülbevalóért (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság VIII. kerületi Rendõrkapitánysága 2009. február 23-án õrizetbe vette G. J. 24 éves nõt, továbbá R. A. 32 éves és P. Z. 25 éves férfiakat, mert a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2009. február 23-án 16 óra 55 perc körüli idõben a Budapest VIII., Kõris utcában egy arra járó 35 éves nõt lefogtak, majd fülbevalóját eltulajdonították.

 • Kútba zuhant és meghalt egy kútásó Villányban

  A hatvanéves, rutinos munkás biztosítókötél nélkül a kútgyûrûre állva ereszkedett a mélybe. Társai engedték le csörlõvel, alig pár méter után azonban a sodronyacél elszakadt. A férfi húsz métert zuhant. Az egyik társa próbált rajta segíteni, leereszkedett hozzá, akkor már a férfi nem lélegzett, és nem volt pulzusa.

 • Életét vesztette egy magyar katona Afganisztánban

  A hajnali támadásban még hárman megsérültek. A Baghlan tartományban szolgáló Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoport (MH PRT) egyik konvoját 2010. 08. 23.-án magyar idõ szerint hajnali 3.30 órakor támadás érte, amely során egy magyar katona a helyszínen életét vesztette. Egy társa életveszélyesen, másik kettõ pedig súlyosan sérült meg.

 • Cigiért vertek össze két járókelõt a tinilányok

  Elfogta a rendõrség azt a három tizenéves lányt, akik egy társukkal együtt, cigarettát követelve két járókelõt is megtámadtak és összevertek Kaposvár belvárosában.

 • Fellökte a jegyellenõrt, mert nem volt diákigazolványa (Dunaújváros, Fejér megye)

  Egy ellenõrasszonyra emelt kezet egy fiatalember egy dunaújvárosi buszon. Bérlete ugyan volt, de érvényes diákigazolványa nem, és így akarta elkerülni az ellenõrzést. A „támadás” során a nõ szerencsére nem sérült meg, a férfi ellen megindult a büntetõeljárás…

 • Fegyveres rabló került rendõrkézre Mogyoródon

  Fegyveres rablót fogtak el a rendõrök kedden Mogyoródon, az õrizetbe vett férfit azzal gyanúsítják, hogy még 2009 június végén kirabolt egy budapesti játéktermet.

 • Nyolc ember sérült meg az M7-en történt balesetben

  Mind a nyolc utas megsérült - hárman súlyosan - abban a román kisbuszban, amely hajnalban egy másik jármûvel karambolozott az M7-es autópályán, Eszteregnyénél.

 • Fél tehervonatot loptak egy tartálykocsinyi benzinért - olajmaffia?!

  Moszkva - Egy tehervonat több mint felét akasztották le menet közben ismeretlen tettesek Kazahsztánban, hogy egy tartálykocsit megtöltsenek 90-es benzinnel, majd a 29 ellopott vagont a síneken hagyták.

 • Razzia a Józsefvárosi piacon

  Több millió forint értékû hamis márkajelzésû illatszert és borotvapengét, valamit viperákat, boxereket és elektromos sokkolókat foglaltak le a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának (VPOP) munkatársai Budapesten, a Józsefvárosi piac egyik üzlethelyiségben - tájékoztatott közleményében Sipos Jenõ, a VPOP szóvivõje.

 • Szántásban kötött ki egy autó a 67-es úton

  Négyen sérültek könnyebben a hétfõ délutáni balesetnél a 67-es úton.

 • Beszélgetett a moziban, ezért rálõttek

  Rálõttek egy férfira egy amerikai moziban, mert elõadás közben fennhangon beszélgetett fiával, s a felszólítás ellenére sem hagyta abba a társalgást. A meglõtt nézõ a karján szenvedett sérülést.

 • Összejátszott vevõ és pénztáros?

  Natchez (Mississippi állam) - Feltehetõen összejátszott egy vevõ és egy pénztáros egy áruházban az Egyesült Államokban, több mint 500 dollárral - 100 ezer forinttal - rövidítették volna meg a hipermarketet.

 • Bankot akart rabolni - szabadnapos rendõr fogta el

  Egy biztonsági céghez érkezett riasztás, amely szerint Budapesten, a VI. kerület egyik bevásárló központjában lévõ pénzintézetben rablást kíséreltek meg elkövetni.

 • Négy gyilkos - 211 halott!

  Négy feltételezett gyilkost vettek õrizetbe a hét végén a mexikói hatóságok: azzal gyanúsítják õket, hogy összesen 211 embert öltek meg a bûnbandák egymás közötti leszámolásaiban.

 • Zsebtolvajok õrizetben

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Gazdaságvédelmi Fõosztály Vagyonvédelmi Osztály Zseblopási Alosztálya eljárást indított három fiatalember ellen, mert 2009. március 27-én kora délután a Budapest VI., Nyugati tér és a Budapest XIII., Jászai Mari tér között közlekedõ 4-6-os jelzésû villamoson a sértett övtáskájából eltulajdonították mobiltelefonját.

 • Kórházba juttatta a gyerekeket a tanárnõ ámokfutása

  Nyolc gyermeket kellett kórházba szállítani Bangladesben, miután tanárnõjük megbotozta õket feledékenységükért - közölte kedden a helyi rendõrség. Bár már 15 éve nem lehet testi fenyítést alkalmazni az ázsiai országban, a pedagógusok elõszeretettel alkalmazzák.

 • Vadász nyitott tüzet három férfira

  Az egyik kiránduló belehalt, a másik kettõ pedig életveszélyes állapotba került egy vidám kalandnak induló éjszaka után, amit a szabad ég alatt akartak eltölteni egy erdõben.