rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Leégett egy családi ház Mezõkeresztesen

 • Share on Tumblr

  Leégett egy családi ház az új évre virradóan a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezõkeresztesen.

  A romok alatt egy idõs nõ holttestét találták meg. Éjjel negyed háromkor riasztották a tûzoltókat, akik Mezõkövesdrõl 3 autóval vonultak ki a családi házhoz.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 60 éves nõt bántalmaztak saját lakásában

  Életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentõk egy 60 éves nõt, akit egy ismeretlen ember bántalmazott zuglói lakásában csütörtök délután.

 • A Facebookról értesültek a szülõk fiuk haláláról

  A rendõrség mulasztása miatt a Facebook közösségi portálról értesült fiuk haláláról egy ausztrál házaspár.

 • Késes rabló (Mátészalka)

  Rablás kísérlete miatt ismeretlen tettes után nyomoz a Mátészalkai Rendõrkapitányság. Pénteken 17 óra körül egy késes férfi követelte a bevételt egy mátészalkai csemegeüzlet fiatal eladónõjétõl. A hölgy ijedtsége ellenére sem adott pénzt, hanem közölte, hogy rendõrt hív, mire az elkövetõ távozott.

  A tettes 170-180 cm magas, vékony testalkatú, 30-35 éves férfi. Középhosszú, zöld színû átmeneti jellegû kabátot, kötött szürke sapkát és barnás színû, farmerszerû nadrágot viselt (a képre klikkelve nagyobb felbontásban letölthetõ).

 • Vérfürdõ Benin fõvárosában

  A kettõs bankrablásban hatan vesztették életüket.

  Két bankot raboltak ki egymás után a Benini Köztársaságkormányzati székhelyén, Cotonou-ban. A támadásokban hatan meghaltak, húszan megsérültek - közölte az ország belügyminisztere.

 • Motoros szenvedett balesetet Lilafürden

  A Lillafüred felé vezetõ úton ütközött szalagkorlátnak egy motoros szombaton.

 • 120-250 millió eurót érhet a kokainszállítmány

  Csaknem három tonna kokaint foglaltak le szerb és amerikai kábítószerellenes ügynökök, a drogot az európai piacra szánták a csempészek.

 • Nem ért át a túloldalra a nõ

  Halálra gázolt egy 72 éves gyõri asszonyt egy autó a Gyõrt Sopronnal összekötõ 85-õs fõúton a bágyogszováti elágazásnál csütörtök este - közölte a rendõrség.

 • Pénzt és igazolványt raboltak a hajléktalantól

  Õrizetbe került az a két ember, akik a gyanú szerint kiraboltak és összevertek egy hajléktalant Dél-Budán.

 • Vasvillával döfött a rendõr felé

  Vasvillával támadt rendõrre egy nyírlugosi férfi, a hámsérüléseket szenvedett törzszászlós ellépett a szúrás elõl, majd kicsavarta a szerszámot az 51 éves helyi lakos kezébõl - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • 35 éves férfi holttestét találták meg egy ház udvarán Orosházán

  Emberölés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett õrizetbe egy 58 éves orosházi férfit a rendõrség, miután egy 35 éves férfi holttestét ásták ki kedden a városban, egy ház udvarán.

 • 79 ember vesztette életét a hamisított szesz miatt

  Hetvenkilencre emelkedett a hamisított szeszes ital fogyasztása után elhalálozottak száma Líbiában.

 • Megmérgezték a kiskunfélegyházi ápolónõket?!

  Két ápolónõ is rosszul lett a kórházban, miután kávét ittak. A rendõrség ezért súlyos testi sértés miatt indított nyomozást. A hölgyek gyomrát kimosták, lefoglalták a csészéket, a kávét és a termoszt. Tíz embert hallgattak ki a rejtélyes ügy miatt. Az ápolónõktõl vér és vizelet mintát is vettek, amit Budapestre küldtek, szakértõk vizsgálják.

 • Tetõléccel verték egymást Kaposkeresztúron

  Egy két család közötti szóváltás fajult tettlegességig, a rendõrök három személyt elõállítottak.

 • Lefutotta a 72 éves meglopott a 18 esztendõs tolvajt

  London - Gyorsabbnak bizonyult 18 éves táskatolvajánál egy 72 éves nõ Nagy-Britanniában.

  A bõven nagymamakorú hölgy Long Eatonben autózott, eltévedt kissé és felvilágosítás kért három bakfistól. A lányok beültek a kocsiba, hogy majd közvetlenül kalauzolják el õt, aztán amikor megálltak, egyikük felkapta a hölgy táskáját és elrohant, a többiekre kurjantva, hogy õk is fussanak.

 • Fényes magyar siker a 8. Tûzoltó világjátékokon

  Budapest - Fényes sikert értek el a magyar tûzoltók a Liverpoolban megrendezett 8. Tûzoltó Világjátékokon: a magyar csapat 16 arany-, 21 ezüst- és 7 bronzéremmel gazdagodva térhetett haza - mondta el az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság szóvivõje.

 • Sztárokat rászedõ mûkereskedõt ítéltek el az Egyesült Államokban

  Tizennyolc évig terjedõ börtönbüntetésre és 120 millió dolláros pénzbírságra ítéltek New Yorkban egy mûkereskedõt, mert becsapta vagyonos ügyfeleit, köztük John McEnroe teniszcsillagot és Robert De Niro kétszeres Oscar-díjas színészt.

 • Rendõrkézen az Ukrán embercsempészek

  Három ukrán embercsempészt és hat, általuk illegálisan Magyarországra juttatott embert fogtak el szombaton Barabás közelében - közölte a rendõrség.

 • Elengedték a legénységet - a váltságdíjról mindenki hallgat

  A szomáliai kalózok váltságdíj fejében elengedtek hétfõn egy török teherhajót, amely közel három hónapja került a kezükre - jelentette be az isztambuli Horizon Shipping tengerhajózási társaság.

 • Mexikóban ujjlenyomatot vesznek a mobiltulajdonosoktól

  Mexikóváros - Mexikóban a bûnözés elleni harc jegyében nyilvántartás készül a mobiltelefon-tulajdonosokról, akiktõl ujjlenyomatot is vesznek. Így akarják elfogni azokat a bûnözõket, akik az eszközt használva zsarolnak ki pénzt, vagy alkudoznak a váltságdíjról.

  A törvény áprilisban lép életbe, a mobilszolgáltatóknak egy évük van az ügyfeleikrõl szóló adatbázis kiépítésére, benne az ujjlenyomatokkal. Az elgondolás az, hogy a hívásokat és az üzeneteket összekössék a tulajdonosokkal.

 • Tömegverekedés - ketten meghaltak

  Két ember meghalt és többen megsérültek egy tömegverekedésben az elmúlt éjjel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hangácson, a rendõrség a két, egymásnak esett tábor valamennyi tagját elõállította - közölte a rendõrség szombaton.