rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Balesetet szenvedett Bálizs Anett

 • Share on Tumblr

  Alaposan összetörte autóját Bálizs Anett. A Jóban Rosszban Fanni nõvére éppen dolgozni indult a kõbányai stúdióba, amikor önhibáján kívül megtörtént a baj, amelynek akár tragédia is lehetett volna a vége.

  „Hajtottam szabályosan a Jászberényi úton, amikor szembe jött velem egy másik autós, aki balra akart kanyarodni. Egy teherautó ment elõtte, amitõl nem látott, úgyhogy bátran bekanyarodott. Már csak a hatalmas csattanásra lettem figyelmes, meg arra, hogy miközben kinyílt mindkét légzsák, hátracsapódtam" – mondta a színésznõ.

  „Tíz másodpercig képtelen voltam megmozdulni, nagyon féltem, már a legrosszabbra gondoltam. Azt hittem, lebénultam. Aztán szerencsére visszatért belém az élet, kiszálltam és megnéztem a másik autó utasait. A sofõr mutatta, hogy minden rendben, de maradnak még egy kicsit. A legrosszabb az, hogy egy hétéves kisfiú is ott volt vele, aki pityergett. Én nyugtatgattam" – magyarázta a sorozatsztár, akinek vannak fájdalmai.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Magával vonszolta és megverte a fiatal lányt … (Szabadbattyán – Fejér megye)

  Az általános iskola elõl vonszolta magával reggel 14 éves volt barátnõjét egy 24 éves férfi. A szabadbattyáni fiatal lányt akarata ellenére többek szeme láttára hurcolta el a férfi a település iskolája elõl a Cifrakertig ahol bántalmazni kezdte. A bántalmazásnak a fiatal lány idõközben odaérkezõ rokonai is tanúi voltak. Dulakodni kezdtek a bántalmazóval, aki közben egy kést is elõvett a ruházatából. A fiatal lányt kiszabadulását követõen, ellátásra kórházba szállították. A bántalmazás során kiszakadt fülébõl a fülbevalója.

 • 14 éves lányt gázolt halálra a vonat

  Nyílt pályán gázolt halálra egy 14 év körüli lányt Kistelek és Balástya között a Szegedre tartó Móra Intercity szombaton délután három órakor.

 • Autóbusz gázolt gyalogost

  Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett az a 20 éves búcsúszentlászlói fiatalember, akit egy autóbusz ütött el Zalaegerszegen.

 • Hatfõs banda erõszakolta meg a 23 éves lányt

  Hatalmas botrányt váltott ki egy hatfõs banda tette Indiában. Megvertek és megerõszakoltak egy 23 éves lányt, majd kidobták õt, meg a barátját a városi buszból.

 • Hóembert gázolt egy busz, kilépett a sofõr

  Hóembert gázolt el egy autóbusz az Egyesült Államokban, amiért kilépett állásából a sofõr.

 • Életfogytiglani börtönbüntetést kapott a hajléktalanokat gyilkoló két nõ

  Los Angeles - Tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte kedden a Los Angeles-i bíróság azt a két idõs nõt, akik meggyilkoltak két hajléktalant, hogy felvegyék nagy összegû életbiztosításaikat.

 • 'Neorézkor': össznépi felhívás a fémtolvajlás ellen

  Sydney - Beköszöntött a "neoréz- és bornzkorszak": már lakossági segítséget kér a rendõrség Ausztráliában a fémtolvajok ellen, annyira gyakorivá váltak a lopások.

  Az ok: egyre nagyobb a rézigény Indiában és Kínában, ezért Ausztráliában kétszeresére szökött fel a hulladékfém, fõként a színesfémek ára. Ez aztán ösztönzõen hatott a tolvajokra, akik vasúti vezetékektõl kezdve szökõkúti bronzcsapokon át temetõi fémfejfákig mindent lopnak. A károk már dollármilliókban mérhetõk.

 • Vasvillával akarták agyonverni, mert feljelentette õket

  Vasvillával és kaszával támadtak haragosaikra egy Békés megyei településen azok a vádlottak, akiknek ügyét ma reggel kezdte volna tárgyalni a Békés Megyei Bíróság. Dr. Mázor Róbert bíró a tárgyalást kénytelen volt elnapolni, ugyanis az elsõ rendû vádlott ügyvédje nem jelent megy Gyulán, a bíróságon.

 • Az ír rendõrség fantomja: Prawo Jazdyt sosem kapják el, de már tudják, hogy jogosítvány

  Dublin - Végre megoldódott az ír közlekedésrendészet fantomjának rejtélye: Prawo Jazdyról kiderült, hogy nem megrögzött szabálytalankodó, hanem jogosítvány - lengyelül.

  Ír rendõrök legalább ötvenszer bírságolták meg "Pravo Jazdyt", ám "õ" sohasem fizetett, és sohasem csípték el. Állandóan változtatta a lakcímét - mindegyik megbírságolt lengyel máshol lakott.

 • Halálos buszbaleset Mezõkövesd mellett

  2009. február 11-én reggel 6 óra körül a Mezõkövesd és Egerlövõ közötti útszakaszon súlyos közlekedési baleset történt. Az elsõdleges információk szerint egy menetrend szerint közlekedõ autóbusz az egyik kanyarban megcsúszott és felborult. A baleset következtében egy idõs asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A balesetnek további hat sérültje van, 3 súlyos és 3 könnyû.

 • Lebuktatta tolvaj gondozóját a 82 éves idõs asszony

  A 82 éves Sylvia Gibbs fél szemére megvakult, de ennek ellenére nagyon is éles látással rendelkezett. Csapdát állított saját gondozójának, aki bele is sétált.

 • Borzalom: 8 éve akasztotta fel magát, de csak most találták meg!

  Egy évekkel ezelõtt öngyilkosságot elkövetett férfi koponyáját és csontjait találták meg Kecskemét határában, egy erdõben.

 • Kerékpárost döntött fel és rabolt ki

  Gyulán a Zrínyi utcában egy kerékpárral közlekedõ idõs, 84 éves férfit ismeretlen elkövetõ megtámadott, õt a kerékpárjáról lelökte majd az így védekezésre képtelen állapotba került idõs férfi pénztárcáját a benne lévõ pár ezer forinttal eltulajdonította és a helyszínrõl futva távozott.

 • Tûz volt a szentendrei HÉV vonalán

  A forgalom öt óra után néhány perccel állt helyre. Addig autóbuszok szállították az utasokat Budakalász és a Batthyány tér között.

 • Krokodil ölhette meg az eltûnt ausztrál kislányt

  Darwin - Krokodilt láttak egy ausztráliai mocsárban fürdõzõ gyerekek azon a helyen, ahol pár pillanattal korábban észrevették társuk, egy 11 éves kislány eltûnését - közölték hétfõn helyi rendõrök.

 • Pénzosztó bankfosztó

  Pénzt osztott közvetlenül bankrablása után egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Két lakástûzhöz is riasztották a tûzoltókat

  Október 26-án, pénteken a hajnali órákban Gyöngyösre riasztották a helyi, valamint a hevesi és a hatvani tûzoltókat, ahol teljes terjedelmében égett egy kétszáz négyzetméteres lakóház tetõszerkezete, a mellette lévõ melléképületek is lángoltak.

 • Elriasztotta a banditákat a festékpatron

  Rövid idõ alatt elfogták a rendõrök azt a két férfit, akik megpróbáltak kirabolni egy postást a fejér megyei Dégen.

 • KRESZ módosítások

  Forgalmi vizsgán sikertelenséget jelentõ hibának számított, ha a tanuló sofõr 35 km/órás sebességgel „száguldva" közelítette meg a vasúti átjárót. A KRESZ módosítások után ezért már nem fog megbukni.

 • Rézlopáson bukott le a drogterjesztõ

  Rezet lopott, de kábítószer-termesztés miatt is lebukott egy férfi Békésben. Pénteken éjjel Dévaványán érték tetten, amikor megpróbálta egy transzformátorállomásról ellopni a vörösréz tekercseket.