rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Balesetet szenvedett Bálizs Anett

 • Share on Tumblr

  Alaposan összetörte autóját Bálizs Anett. A Jóban Rosszban Fanni nõvére éppen dolgozni indult a kõbányai stúdióba, amikor önhibáján kívül megtörtént a baj, amelynek akár tragédia is lehetett volna a vége.

  „Hajtottam szabályosan a Jászberényi úton, amikor szembe jött velem egy másik autós, aki balra akart kanyarodni. Egy teherautó ment elõtte, amitõl nem látott, úgyhogy bátran bekanyarodott. Már csak a hatalmas csattanásra lettem figyelmes, meg arra, hogy miközben kinyílt mindkét légzsák, hátracsapódtam" – mondta a színésznõ.

  „Tíz másodpercig képtelen voltam megmozdulni, nagyon féltem, már a legrosszabbra gondoltam. Azt hittem, lebénultam. Aztán szerencsére visszatért belém az élet, kiszálltam és megnéztem a másik autó utasait. A sofõr mutatta, hogy minden rendben, de maradnak még egy kicsit. A legrosszabb az, hogy egy hétéves kisfiú is ott volt vele, aki pityergett. Én nyugtatgattam" – magyarázta a sorozatsztár, akinek vannak fájdalmai.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kenyeret szállító autó gázolt halálra egy biciklist

  Halálos közlekedési baleset történt a 3507-es számú úton Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között.

 • 8 év börtönbüntetést kapott a négy ember halálát okozó férfi

  A kiskunfélegyházi férfi részegen elõzött, és frontálisan ütközött a szembejövõ autóval. A balesetben két felnõtt és két gyerek halt meg. Az ítélet jogerõs, a férfi hat év után feltételesen szabadulhat.

 • 29 milliós cigarettafogás Szabolcsban

  Összesen 29 millió forintot érõ csempészcigarettát foglaltak le hétfõn Szabolcs megyében, két helyen is: az egyik kocsit Mánd és Penyige között, a másikat Nábrád közelében tartóztatták fel. Négy ikrán állampolgárt állítottak elõ az ügyben.

 • Bûnösnek találták az öt gyermekével végzõ asszonyt

  Bûnösnek találta pénteken egy belga esküdtszék azt a 42 éves asszonyt, aki megölte öt gyerekét 2007. februárjában. Genevieve Lhermitte-re életfogytiglani börtön vár.A 12 fõs esküdtszék úgy vélte, hogy a nõ tudatában volt annak, hogy mit tesz, amikor négy lánya és egy fia torkát sorra elvágta.

 • Vigyázat! - Csalók gyûjtenek adományokat Gyõrben

  Legutóbb Gyõrben egy nõ saját szomszédaitól gyûjtött jogtalanul pénzt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében.

 • Barbie-autó ittas vezetése miatt vették el a jogosítványát

  Óvodásoknak gyártott, villanyhajtású játékautó ittas vezetése miatt veszítette el egy férfi Nagy-Britanniában a jogosítványát három évre.

 • Kocsmában találták meg a kettõsgyilkost

  Két holttestet találtak kedden Tiszadobon, a rendõrségi vizsgálat szerint egyikük bûncselekmény áldozata.

 • Tizenéves fiúk raboltak Budán

  Õrizetbe került az a két tizenéves fiú, akik a gyanú szerint kiraboltak egy járókelõt Buda egyik forgalmas fõútján.

 • Hepatitisszel fertõzõdtek meg iskolások

  Hepatitis A-vírusfertõzést mutattak ki néhány iskolás gyermek szervezetében Nyíradonyban, illetve Hajdúsámsonban, ezért kedden megkezdték a veszélyeztetett gyerekek védõoltását - közölte Pásti Gabriella, észak-alföldi regionális tiszti fõorvos.

 • Rendõri biztosítással temették el Balogh Máriát Kislétán

  Református gyászszertartással, cigány szokás szerint zeneszó kíséretében helyezik örök nyugalomra a kislétai gyilkosság áldozatát, a 45 éves Balogh Máriát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros köztemetõjében pénteken.

 • Ellopta betörõinek autóját

  Bellevue (Washington állam) - Ellopta betörõinek autóját egy férfi az Egyesült Államokban, így aztán a hoppon maradt tettesek nem is vitték el zsákmányukat.

  A 32 éves férfi háza alagsorában volt, amikor meghallotta, hogy a felsõbb szinten feltehetõen betörõk matatnak. Rögtön hívta telefonon a rendõrséget, majd kióvakodott házából, amely elõtt felfigyelt egy járó motorú furgonra. A kocsiban senki sem volt, erre beült õ, és elhajtott egy barátjához.

 • Kaszával és ököllel támadt - 3 év 4 hónapot kapott

  Életveszélyt okozó testi sértés és más bûncselekmények miatt jogerõsen 3 év 4 hónap börtönre ítélte pénteken a Szegedi Ítélõtábla azt az 57 éves bajai férfit, aki megverte volt élettársát, a nõ apjára pedig kaszával támadt rá.

 • Elektromos pálcával verte diákjait egy thaiföldi tanár

  Elektromos pálcával verte diákjait egy thaiföldi tanár, akit titokban készített mobiltelefonos felvétel buktatott le.

 • Több autó is elakadt a sok csapadék miatt

  Több jármű is elakadt a lehullott jelentős mennyiségű csapadék miatt az úton álló magas vízben.

 • Saját feleségét rabolta el a visszaesõ férfi

  Borsodban fogták el a rendõrök azt a férfit, aki kocsijába tuszkolta, majd erõszakkal magával vitte saját feleségét Fejér megyébõl.

 • Mészárlást tervezett a húszéves fiú az Alkonyat vetítésén

  A húsz éves Blaec Lammerst anyja jelentette fel, miután ugyanolyan fegyvereket vásárolt, mint a denveri mészáros, aki nyáron 12 embert ölt meg egy moziban.

 • Fegyveres bankrablás az Üllõi úton

  Fegyverrel rabolt ki egy pénzintézetet egy egyelõre ismeretlen férfi a Ferencvárosban.

 • Szörnyû baleset az autópályán

  Életét vesztette egy 55 éves motoros a D2 autópálya Csehország felé vezetõ szakaszán Szlovákiában.

 • A temetõben termesztették az indiai kendert

  A munkahelyén termesztett kábítószert két temetõõr (a temetõben) Vietnamban.

  A sírkert Hanoi egyik peremvárosi részében van. A két férfi - 44 és 46 évesek - 25 négyzetméternyi területen ültetett indiai kendert és éppen be akarták takarítani az elsõ termést, amikor a rendõrség õrizetbe vette õket. Egyikük a temetõ fõgondnoka.

  Vietnamban igen szigorúak a kábítószeres bûncselekményekre vonatkozó törvények, egyes eseteket halállal is büntetnek.

 • Életébe került a szépészeti eljárás egy 22 éves férfinek

  A 35 éves Kasia Rivera, bár semmiféle orvosi engedéllyel nem rendelkezett, mégis elõszeretettel végzett plasztikai beavatkozásokat tudatlan páciensein New Yorkban. Justin Street a férfiasságát szerette volna növelni, de a szépészeti eljárás az életébe került.