rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Vascsõvel vertek agyon egy idõs férfit Ózdon

 • Share on Tumblr

  Sanyi bácsi szörnyethalt, öccse, József élet-halál között lebeg.

  Esélyük sem volt menekülni hétfõn késõn este az idõs testvéreknek Ózdon, amikor két suhanc rájuk törte házuk ajtaját. Sanyi bácsit vascsövekkel addig ütötték, amíg csak mozgott. Az öregnek valamennyi csontja eltört, koponyája szétnyílt, szörnyethalt még a brutális támadás alatt. Öccsét, Józsefet szintén összeverték, koponyája szintén betört. Õ túlélte a támadást, ám még mindig életveszélyes állapotban kezelik a kórházban.

  A nyugdíjas testvérpár Ózd Tábla nevû kertvárosi részé­ben, a Szõlõkalja út végében, a hegyoldalban lakik egy házikóban. Sikításukat sem hallhatta senki, nemhogy a nyöszörgésüket.

  A vérbe fagyott testükre kedden bukkant rá egy ismerõsük. A házikó szobácskája és konyhája, a falak, de még a plafon is csurom vér volt. Miskolcról egy óra alatt Ózdra értek a megyei gyilkossági nyomozók, akik 20 óra alatt azonosították az idõs testvérek támadóit. A bizonyítékok alapján egy 19 éves és egy 23 éves helybeli férfit kezdtek keresni, õket végül Budapesten a BRFK nyomozói kapták el. A bûncselekmény felfedezése után 26 órával már mindkét gyanúsított rács mögött volt.

  A két gyanúsított néhány kérdés után részletes beismerõ vallomást tett. Egyikük az áldozataikkal egy utcában lakik, vélhetõen õ adta a tippet, hogy a védtelen öregeket támadják meg, ám mivel látásból ismerték õt, el kellett hallgattatni Sanyi bácsit és Józsi bácsit. Így várhatóan elõre kitervelt, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés miatt kell felelniük, amiért életfogytiglanit is kaphatnak.

  A kegyetlen rablógyilkosok mindössze kétezer forintot zsákmányoltak, azt is apróban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hét halott nõt találtak Budapesten

  Holtan találtak két nõt Budapesten, a XXII. kerületi Csap utcában.

 • Ötven éve ül börtönben az ördög

  Utoljára az ötvenes években gyilkolt, de azóta börtönben ül Németország leghosszabb ideje raboskodó bûnözõje. Heinrich Pommerenke majd fél évszázada egy délnémet börtön lakója. Azóta megtért. És mellei is nõttek. Sõt már szabadulni sem lenne kedve.

 • Hét ember vesztette életét a romániai balesetben

  Hét ember meghalt kettõ pedig megsérült abban a közúti balesetben, amely a romániai Lippa közelében, a Dévát Araddal összekötõ, a magyar határ felé vezetõ országúton történt szombat este.

 • Május közepéig nyomozzák még a Teve utcai sorozatot

  A Legfõbb Ügyészség meghosszabbította a Rendõrségi Igazgatási Központra leadott lövések ügyében folyó nyomozást – tájékoztatott Borbély Zoltán, az ügyészség szóvivõje. Hozzátette: egy évnél hosszabb nyomozások esetén csak az LB-nek van hatásköre azt meghosszabbítani, a pontos okokról azonban nem kívánt nyilatkozni.

 • Többször rálõtt fiára, mert nem tetszett neki az éneke

  A hetven éves William Oller azért lõtte le a fiát Észak-Kaliforniában, mert nem tetszett neki, ahogy énekelt. Az ifjabb Oller most azt szeretné, hogy felmentsék apját, mert az agyvérzést kapott, idõs férfi nem volt magánál szerinte.

 • Földhöz csapódott egy motoros sportrepülőgép Budakeszin

  Leszállás közben földhöz csapódott egy motoros sportrepülőgép Budakeszin, Farkashegyi repülőtéren szerda délután, a fedélzeten utazó négy ember közül egyet kellett kórházba szállítani.

 • Csigalassú rendõrségi hajsza

  Anchorage - Fennállásának feltehetõen leglassúbb autós hajszáját érte meg a kanadai rendõrség: mindössze 7 kilométeres tempóval üldözött egy fûnyírókocsit vezetõ férfit.

 • 14 éves gyerekek szexuális élményeikrõl iratott dolgozatot a tanár

  A svéd oktatási rendszer talán legliberálisabb oktatóit is meglepte Maria Ahnlund tanárnõ egyik ötlete. Felmérõben arra kötelezte a 14 éves diákokat, hogy írjanak esszét elsõ szexuális élményükrõl. Akik pedig még nem estek át ilyenen, azok szexuális fantáziálgatásaikat vethették papírra.

 • Mezítlábas repülõ-, sportautó- és motorcsónakkötõ

  Mezítlábas repülõgép-tolvajt keres az Egyesült Államok rendõrsége a Bahamákon. A 19 éves géplopó már két éve keseríti az amerikai rendõrség életét, eddig már legalább öt kisrepülõt, jó pár luxusautót és drága motorcsónakot kötött el. Különlegessége, hogy mezítláb mûveli hobbiját.

 • Kamion és autóbusz ütközött össze

  Autóbusz és kamion ütközött Vértesboglár határában, a csütörtök reggeli balesetben többen megsérültek, köztük a busz sofőrje is. Az érintett útszakaszt lezárták. A forgalmat Csákvár és Alcsútdoboz felé terelik.

 • Apját szurkálta halálra egy férfi

  Egy háziorvos telefonon tett bejelentést a Rendõrség központi ügyeletén, miszerint egy elhunyt személyhez hívták ki Bátaapátiban, ahol a holttesten szúrt sérüléseket vélt felfedezni.

  A bejelentést követõen a helyszínre ment a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Készenléti Szolgálata, illetve az igazságügyi orvos szakértõ is.

 • Apa 50 milliárd dollárt csalt, a család semmit nem vett észre

  A hatalmas kötvénycsalási sémát mûködtetõ Bernard Madoff családja nem tudott semmit az üzletember titkos ügyleteirõl, írta a keddi The New York Times.

 • Megölte, majd megette gyermekeit egy thai nõ

  Megölte, majd megette két kisfiát egy elmebeteg nõ Thaiföldön.

 • A heves esõzések miatt kilépett medrébõl a Répce

  Kilépett medrébõl a Répce patak.

 • Meghalt a Budapesten megkéselt férfi

  A kórházban meghalt az a férfi, akit kedd délután nyaktájékon szúrtak Budapest XX. kerületében.

 • Megrendelésre lopták a méheket

  Mintegy kétszáz méhkaptárat és méhcsaládot lopott el a tavasz folyamán három Baranya megyei férfi, akiket dombóvári rendõrök fogtak el, további négy embert orgazdasággal gyanúsítanak - hangzott el szerdán Dombóváron, a bûncselekményt ismertetõ sajtótájékoztatón.

 • Tévesen nyilvánítottak halottnak

  Németországban halottnak nyilvánította a fürdõszobájában háztartási balesetben eszméletét vesztõ idõs nõt, és behatóbb vizsgálatok nélkül távozott az ügyeletes orvos,

 • Megölte két gyermekét, majd magával is végezni akart egy 29 éves tanárnõ

  Gázszagot jelentettek a szolgáltatónak, de a kiérkezõ szerelõk egy halott anyát találtak a két kisgyerekével.

 • Megölte a kan disznó az õt etetõ férfi

  Valószínûleg egy sertés támadása okozta annak a férfinak a halálát, akit egy zalaszentmihályi telepen találtak holtan.

 • Kiégett egy raktárépület Nyíregyházán

  A balesetben nem sérült meg senki, de raktár nagyobb része megsemmisült a lángokban.