rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Vascsõvel vertek agyon egy idõs férfit Ózdon

 • Share on Tumblr

  Sanyi bácsi szörnyethalt, öccse, József élet-halál között lebeg.

  Esélyük sem volt menekülni hétfõn késõn este az idõs testvéreknek Ózdon, amikor két suhanc rájuk törte házuk ajtaját. Sanyi bácsit vascsövekkel addig ütötték, amíg csak mozgott. Az öregnek valamennyi csontja eltört, koponyája szétnyílt, szörnyethalt még a brutális támadás alatt. Öccsét, Józsefet szintén összeverték, koponyája szintén betört. Õ túlélte a támadást, ám még mindig életveszélyes állapotban kezelik a kórházban.

  A nyugdíjas testvérpár Ózd Tábla nevû kertvárosi részé­ben, a Szõlõkalja út végében, a hegyoldalban lakik egy házikóban. Sikításukat sem hallhatta senki, nemhogy a nyöszörgésüket.

  A vérbe fagyott testükre kedden bukkant rá egy ismerõsük. A házikó szobácskája és konyhája, a falak, de még a plafon is csurom vér volt. Miskolcról egy óra alatt Ózdra értek a megyei gyilkossági nyomozók, akik 20 óra alatt azonosították az idõs testvérek támadóit. A bizonyítékok alapján egy 19 éves és egy 23 éves helybeli férfit kezdtek keresni, õket végül Budapesten a BRFK nyomozói kapták el. A bûncselekmény felfedezése után 26 órával már mindkét gyanúsított rács mögött volt.

  A két gyanúsított néhány kérdés után részletes beismerõ vallomást tett. Egyikük az áldozataikkal egy utcában lakik, vélhetõen õ adta a tippet, hogy a védtelen öregeket támadják meg, ám mivel látásból ismerték õt, el kellett hallgattatni Sanyi bácsit és Józsi bácsit. Így várhatóan elõre kitervelt, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés miatt kell felelniük, amiért életfogytiglanit is kaphatnak.

  A kegyetlen rablógyilkosok mindössze kétezer forintot zsákmányoltak, azt is apróban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások