rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Ellopta apja holttestét a temetés elõtt egy fiatal férfi

 • Share on Tumblr

  Egy fiatal férfi a temetés elõtt pár órával elcsente apja holttestét, majd otthonukban egy mélyhûtõbe tette, de hamar lebukott. Tettéért akár tíz évnyi börtönbüntetést is kaphat.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A Detroitban élõ Vincent Bright vallásos családban nevelkedett, a szomszédok csendes, udvarias fiúnak ismerték meg. A viselkedésében eddig semmi sem utalt arra, hogy mentális gondokkal küzdene, amit azonban a napokban tett, arra nincs ésszerû magyarázat.

  Ellopta természetes halállal elhunyt édesapja földi maradványait, hazavitte és betette a pincéjükben található mélyhûtõládába.

  Tettét késõbb azzal magyarázta, hogy szerette volna, ha az apja föltámad, ezért akadályozta meg azt, hogy a test a földbe kerüljön.

  Vincent édesapja a múlt héten halt meg, a temetésére pénteken került volna sor, de a pap pár órával a szertartás elõtt észrevette, hogy nincs meg a halott. Ekkor értesítette a rendõröket, akik egybõl a férfi bejelentett lakhelyére mentek.

  Amikor megkérdezték a fiút, hogy hol az apja, gondolkodás nélkül a mélyhûtõhöz vezette õket. Látszott rajta, hogy nincs tisztában tette súlyával.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%