rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Feladta magát a szigethalmi késelés egyik feltételezett elkövetõje

 • Share on Tumblr

  Ügyvédje kíséretében személyesen jelentkezett a rendõrségen a szilveszteri szigethalmi késelés egyik feltételezett elkövetõje, egy 22 éves budapesti férfi.

  A rendõrség a szigethalmi sörözõ elõtti késelés egyik gyanúsítottját órákon belül elfogta. A feltételezett másik elkövetõt illetõen a rendõrök a nyomozás során két személyre szûkítették le a kört, egyikük most jelentkezett a PMRFK fõvárosi központjában. A 22 éves budapesti férfi elõzetes letartóztatásról az illetékes bíróságnak kell döntenie az õrizetbe vételt követõ 72 órán belül.

  Mint megírtuk, Bozsányi Gergõ birkózót és barátját, Sávoly Gergõ bokszolót szilveszter éjjelén késelték meg a szigethalmi szórakozóhelyen, az eddigi adatok szerint azért, mert a fiúk a mosdóban voltak, és támadóik nem jutottak be oda elég hamar. Bozsányi késelõjét még keresi a rendõrség.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megtámadta a mentõst egy kórházba szállított részeg

  A Békés megyei városban a Könd utcai vásárcsarnokhoz riasztották pénteken az Országos Mentõszolgálat munkatársait, egy ittas férfi ellátásához. A mentõsök a városi kórházba szállították a már nem éppen szomjas férfit, aki az ambulancián fel akart ülni a hordágyon.

 • A zseblopás-mentes, önfeledt szórakozásért

  (Szeged - Csongrád megye)

  A Szegedi Rendõrkapitányság Újszegedi Rendõrõrse a város éttermeiben, szórakozóhelyein az utóbbi idõben tapasztalható vagyon elleni bûncselekményekre, azok megelõzésére hívja fel az alábbiak alapján a figyelmet:

 • Nagyfeszültség a kerítésbe, lopott árammal

  Lopott áram felhasználásával próbáltak nagyfeszültségû elektromos kerítést barkácsolni két ingatlan köré Nyírmihálydiban, a rendõrség az ügy miatt több embert is elõállított.

  Csütörtökön korán reggel egyszerre több ingatlanon tartott házkutatást a rendõrség Nyírmihálydiban, mert olyan információt kaptak, hogy ott egyesek illegális fegyvereket tartanak.

 • Füstmérgezésben meghalt egy négy és fél éves kislány Békéscsabán

  Egy állásinterjúra ugrott le a négy és fél éves kislány, Hajnalka édesanyja.

  Az édesanya erre az idõre bezárta a bejárati ajtót, ugyanis harmadik emeleti, függõfolyosós lakásról van szó.

 • Ügyelni kell a léptekre Moszkvában, lopják a csatornafedõket

  Moszkva - Könnyen az alvilágban köthet ki az ember Moszkvában sétálva. A milliós nagyvárosban több mint kétezer csatornafedõt loptak el fémtolvajok az elmúlt évben - idézte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség a moszkvai vízügyi felügyelõség jelentését.

 • Földhöz csapódott egy motoros sportrepülőgép Budakeszin

  Leszállás közben földhöz csapódott egy motoros sportrepülőgép Budakeszin, Farkashegyi repülőtéren szerda délután, a fedélzeten utazó négy ember közül egyet kellett kórházba szállítani.

 • Kilencéves kisfiút gázolt el a busz

  Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba Zalaegerszegen egy kilencéves kisfiút, akit busz gázolt el egy kereszteződésben.

 • A gyalogosok nem ismerik a KRESZ-t

  Budapest - A gyalogosok alig húsz százaléka ismeri pontosan a KRESZ rá vonatkozó szabályait - derült ki a GRSP (Global Road Safety Partnership - Partnerség a Közlekedésbiztonságért) Magyarország Egyesület felmérésébõl.

  A szeptemberben készült nem reprezentatív felmérés a gyalogosok közlekedési szokásait vizsgálta. A személyes megkérdezésen alapuló kutatás szerint a gyalogosok 46 százaléka szokott átkelni az úttesten a jelzõlámpa tilos jelzése ellenére is. Némi pozitívum, hogy a válaszadók 88 százaléka saját bevallása szerint mindig körülnéz, mielõtt a zebrán átkelne.

 • Pokolgépet találtak egy görög miniszter hivatala elõtt

  Pokolgépet találtak a rendõrséget felügyelõ görög miniszter hivatala elõtt, a szerkezetet a tûzszerészek felrobbantották - közölték a hatóságok.

 • Modelleket közvetített prostituáltnak

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint egy modellügynökség álcája alatt lányokat közvetített számos külföldi országba, szexuális tevékenység céljára.

 • A rács másik oldalára került egy börtönõr

  Eddig kívülrõl nézegethette a börtön rácsait az egyik õr, de most alaposan feltérképezheti a cellák belsejét is, mert a szükségesnél jobban segítette a rabok benti életét.

 • Rendõrt próbált vesztegetni a kokaingazda

  Rendõröket próbált vesztegetni egy tizenéves fiú, miután kokaint találtak nála Szécsényben.

 • Audi rohant egy Peugeot-ba Szombathelyen

  Egy Audi nem adta meg az elsõbbséget egy Peugeot-nak, emiatt ütköztek. Egy sérültje van a szombathelyi balesetnek.

 • Önvédelembõl ölte meg a saját fiát

  Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a 78 éves kaposvári férfit, aki saját fiát szúrta szíven egy konyhakéssel.

 • Nagykéssel rabolta ki a lottózót

  Nagykéssel fenyegetõzve rabolt ki egy bandita egy lottózót Oroszlányban.

 • Három évet kapott a lehallgatásért a hollywoodi sztárügyvéd

  Los Angeles - Három évi börtönre és jelentõs pénzbüntetésre ítélte hétfõn egy Los Angeles-i bíróság Terry Christensen hollywoodi sztárügyvédet, aki illegálisan lehallgattatta Kirk Kerkoriannak, a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió fõnökének volt feleségét.

  Christensent a lebukott hollywoodi megoldóember, Anthony Pellicano magánnyomozó rántotta magával. Pellicanót, aki korábban olyan sztárok ügyeiben járt el, mint Sylvester Stallone, törvénytelen lehallgatások és különbözõ adatbázisokhoz hozzáférõ rendõrök lefizetése miatt vonták felelõsségre, az ellene folyó bírósági eljárás ítélethirdetése decemberben várható.

 • Veszekedett a házaspár: rálõtt feleségére egy érdi férfi

  Légpuskával hónaljon lõtte feleségét egy férfi kedden este Érden, a nõt könnyebb sérülésekkel kórházba szállították - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Csalásért ítélték el a cigányvezetõt

  Három év öt hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság elsõ fokon Dancs Mihályt, a Roma Polgárjogi Alapítvány Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökét, csalás és hamisítás miatt. Korábban egyszer már lényegében ugyanilyen elsõ fokú ítélet született a cigányvezetõ ügyében, de a táblabíróság akkor új eljárás lefolytatását rendelte el.

 • Hat gyereket szült a saját apjának

  Újabb vérfertõzéses eset borzolja a kedélyeket Argentínában: letartóztattak egy férfit, aki a vád szerint az elmúlt húsz évben hat gyermeket nemzett saját lányának.

 • Villanyoszlopot döntött ki egy autó Pörbölyön

  Villanyoszlopot döntött ki egy balesetet szenvedett autó szerdán reggel Pörbölyön.