rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Szexuálisan molesztált két kislányt a saját dadájuk

 • Share on Tumblr

  Két 10 éven aluli kislányt molesztált szexuálisan a saját dadájuk Angliában. A nõ megfenyegette a gyerekeket, ezért csak évtizedekkel késõbb mertek beszámolni a történtekrõl.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A két kislány mindössze 6 és 10 éves volt, amikor a szülõk egy bentlakásos dadát vettek fel, hogy vigyázzon a gyerekekre. Elaine Hewitt be is költözött a családi házba, majd molesztálni kezdte a két kislányt.

  A zaklatások idõvel rendszeressé váltak, a nõ pedig attól félt, hogy kitudódik a dolog – ezért megfenyegette az idõsebb kislányt: ha elmondja bárkinek, mit mûvel velük, akkor elintézni, hogy elszakítsák õket a szüleiktõl.

  Néhány évvel késõbb, a családfõ 40. születésnapján a ház asszonya megvált a dadától, mivel nézeteltéréseik voltak. Hewitt ezután házvezetõnõ lett egy leányiskolában, majd egy vakok számára fenntartott intézetben dolgozott szociális munkásként.

  Hosszú évek teltek el, míg a két kislány felnõtt, és szembenéztek közös titkukkal. Úgy döntöttek, hogy feljelentik a dadát a rendõrségen, nehogy újabb erõszakot kövessen el másokkal. A vallomásuk során olyan bizarr részletek is elõkerültek, mint például egy Elton John dal, a „Blue Eyes". Hewitt mindig ezt játszotta le, amikor molesztálta õket; a két nõ a mai napig nem képes végighallgatni újra ezt a dalt.

  A perverz dadát azóta letartóztatta a rendõrség, és börtönben várja a tárgyalást. Minden vádpontban ártatlannak vallja magát.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megverte és megerõszakolta az idõs asszonyt

  Egyetlen éjszaka alatt három öregasszonyt próbált megerõszakolni egy 23 éves fiú.

 • Elütötte, majd arcon lõtte

  A két férfi viszonya már régóta rossz volt: korábban az apa sokszor inzultálta a fiút, folyamatosan fenyegette, zaklatta.

 • Mobilja miatt égett halálra egy fiú

  Elevenen elégett egy fiatal Ilfov megyében amiatt, hogy mobiltelefonon beszélt.

 • Vakon vezetõ sebességrekordja

  Vak vezetõi sebességrekord

  Brüsszel - Új sebességrekord született vak vezetésbõl, mármint vak autós vezetésébõl: 308,78 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott egy belga férfi egy Lamborghini Gallardo típusú kocsival.

 • Ollóval csonkította meg magát egy lány, majd hamisan megvádolta apját nemi erõszakkal

  Akár 3 év börtönt is kaphat az a kanadai nõ, aki hamis indokkal, nemi erõszak miatt jelentette fel apját. Az orvosi vizsgálatok kiderítették, a lány önmagát csonkította meg egy ollóval.

 • Tizenöt éves fiúk rabolták ki a boltot - mi lett a pénzzel?

  Két 15 éves fiú rabolt ki egy élelmiszerboltot Debrecenben. A rövid idõn belül elfogott gyanúsítottak elmondták, hogy zsákmányukból diszkót szerettek volna üzemeltetni, de a pénzt végül eljátszották egy játékgépen.

 • Részegen tekert az autónak - súlyosan megsérült

  Álló autónak rongyolt egy részeg kerékpáros Pécsett a belvárosban. A mentõ elvitte és még fel is jelentették.

 • Elhajtott a gázoló (Nyíregyháza)

  Súlyosan megsérült kedden (2008-09-09) reggel fél nyolc körül egy 19 éves fiatalember, aki Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcán a temetõ felõl szabálytalanul próbált átkelni az úttesten. Egy belváros felé közlekedõ személyautó ütötte el, a sofõr kiszállt, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínrõl.

 • Halálos vonatgázolás Békéscsabánál

  A békéscsabai vonalon halálos baleset miatt nem közlekedtek a reggeli vonatok, de azóta már újraindították őket.

 • Halálos baleset az M7-en

  Halálos baleset történt pénteken hajnalban az M7-es autópályán; egy szlovák rendszámú kisbusz leszaladt az útról és a tetejére borult.

 • Halfejezõ betörõ

  Betörõ fejezett le egy akváriumi díszhalat az Egyesült Államokban.

 • Kétes üzletbe keveredett - megöléssel fenyegették kétes, üzlet, fenyegetés

  Megöléssel fenyegetõzve írattak alá tartozásról szóló elismervényt üzletfelei egy fiatalemberrel Nyíregyházán. A megzsarolt áldozat anyját is felkereste a két férfi, akiknek gépkocsijában fegyvereket is találtak a rendõrök.

 • Szalmabálákat tároló épület kapott lángra Felsõpakonynál

  Egy 400 négyzetméteres, szalmabálákat tároló épület kapott lángra péntek délután egy tanyán a Pest megyei Felsõpakonynál, senki nem sérült meg.

 • Villamos és gépjármû ütközött Zuglóban

  Villamos ütközött gépjármûvel tegnap este Zuglóban,a Nagy Lajos király útján.

 • Megtalálták a cserbenhagyó gázolót

  A Pálmonostora határában történt halálos balesetet okozó kamion sofőrjét fél nap alatt megtalálták a rendőrök. 2014. április 9-én 15 óra 45 perc körüli időben a 4504-es számú út 7-es kilométerének közelében Tömörkény felől Pálmonostora irányába haladt egy 52 éves pálmonostorai férfi kerékpárral, amikor egy vele azonos irányba közlekedő kamion pótkocsijával elütötte.

 • A rendõröknek köszönheti életét a romákat gázoló férfi

  Négy emberen, köztük gyermekeken gázolt keresztül egy autós Nyírbátor egyik cigányok lakta utcájában. A kialakult lincshangulatnak a percek alatt odaérkezõ rendõrök vetettek véget azzal, hogy a részeg sofõrt, aki áldozataihoz hasonlóan cigány származású, azonnal elvitték a helyszínrõl.

 • Rendõrség! A férjem nem fújt a vécében!

  Nincs könnyû dolga a rendõröknek Új-Zélandon sem, egyebek közt vécéhasználat után elmulasztott légfrissítés miatt riadóztatják õket.


 • Még a börtön is jobb...

  Nem látott más kiutat a házasságából, ezért gyilkosnak vallotta magát egy amerikai férfi.

  Szerencsétlen ember már régóta el akart válni feleségétõl, de az asszony nem állt kötélnek, sõt, meg is fenyegette, hogy nagyon pórul jár, ha beadja a válókeresetet.

 • Tejokádás miatti autóbaleset

  Tucson - Tejokádással okoztak autóbalesetet tréfálkozó egyetemisták az Egyesült Államokban.

  A viccelõdõk éjszaka egy hídról öklendezték le az alattuk lévõ autóútra a tejet, amely miatt egy nõ hirtelen vészfékezett, a mögötte érkezõ autó pedig beleütközött a kocsiba. A nõ és 6 éves lánya megsérült, de szerencsére egyikük sem súlyosan.

 • Halálos motoros baleset

  Kórházba szállítását követõen meghalt egy fiatal motoros férfi, aki egy elõzést követõen egy személyautónak ütközött Csongrádon.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%