2021.01.25. - Pál

Szexuálisan molesztált két kislányt a saját dadájuk

Két 10 éven aluli kislányt molesztált szexuálisan a saját dadájuk Angliában. A nõ megfenyegette a gyerekeket, ezért csak évtizedekkel késõbb mertek beszámolni a történtekrõl.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%
A két kislány mindössze 6 és 10 éves volt, amikor a szülõk egy bentlakásos dadát vettek fel, hogy vigyázzon a gyerekekre. Elaine Hewitt be is költözött a családi házba, majd molesztálni kezdte a két kislányt.

A zaklatások idõvel rendszeressé váltak, a nõ pedig attól félt, hogy kitudódik a dolog – ezért megfenyegette az idõsebb kislányt: ha elmondja bárkinek, mit mûvel velük, akkor elintézni, hogy elszakítsák õket a szüleiktõl.

Néhány évvel késõbb, a családfõ 40. születésnapján a ház asszonya megvált a dadától, mivel nézeteltéréseik voltak. Hewitt ezután házvezetõnõ lett egy leányiskolában, majd egy vakok számára fenntartott intézetben dolgozott szociális munkásként.

Hosszú évek teltek el, míg a két kislány felnõtt, és szembenéztek közös titkukkal. Úgy döntöttek, hogy feljelentik a dadát a rendõrségen, nehogy újabb erõszakot kövessen el másokkal. A vallomásuk során olyan bizarr részletek is elõkerültek, mint például egy Elton John dal, a „Blue Eyes". Hewitt mindig ezt játszotta le, amikor molesztálta õket; a két nõ a mai napig nem képes végighallgatni újra ezt a dalt.

A perverz dadát azóta letartóztatta a rendõrség, és börtönben várja a tárgyalást. Minden vádpontban ártatlannak vallja magát.