rss
 • Szexuálisan molesztált két kislányt a saját dadájuk

 • Share on Tumblr

  Két 10 éven aluli kislányt molesztált szexuálisan a saját dadájuk Angliában. A nõ megfenyegette a gyerekeket, ezért csak évtizedekkel késõbb mertek beszámolni a történtekrõl.

  A két kislány mindössze 6 és 10 éves volt, amikor a szülõk egy bentlakásos dadát vettek fel, hogy vigyázzon a gyerekekre. Elaine Hewitt be is költözött a családi házba, majd molesztálni kezdte a két kislányt.

  A zaklatások idõvel rendszeressé váltak, a nõ pedig attól félt, hogy kitudódik a dolog – ezért megfenyegette az idõsebb kislányt: ha elmondja bárkinek, mit mûvel velük, akkor elintézni, hogy elszakítsák õket a szüleiktõl.

  Néhány évvel késõbb, a családfõ 40. születésnapján a ház asszonya megvált a dadától, mivel nézeteltéréseik voltak. Hewitt ezután házvezetõnõ lett egy leányiskolában, majd egy vakok számára fenntartott intézetben dolgozott szociális munkásként.

  Hosszú évek teltek el, míg a két kislány felnõtt, és szembenéztek közös titkukkal. Úgy döntöttek, hogy feljelentik a dadát a rendõrségen, nehogy újabb erõszakot kövessen el másokkal. A vallomásuk során olyan bizarr részletek is elõkerültek, mint például egy Elton John dal, a „Blue Eyes". Hewitt mindig ezt játszotta le, amikor molesztálta õket; a két nõ a mai napig nem képes végighallgatni újra ezt a dalt.

  A perverz dadát azóta letartóztatta a rendõrség, és börtönben várja a tárgyalást. Minden vádpontban ártatlannak vallja magát.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csebenhagyásos gázolás - életveszélyben a gyalogos

  Elgázoltak egy nõt Budapest XIII. kerületében egy gyalogátkelõhelyen szerda reggel; a gyalogos életveszélyesen megsérült, a gázoló segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 • Letarolta az autót és a mellette álló nõt a teherautó

  Halálos kimenetelû baleset történt Szolnok külterületén a 4-es sz. fõút 103 km szelvényénél - tájékoztatta honlapunkat Szabó Zita százados, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Agyonszúrta feleségét, majd feladta magát a rendõrségen

  Hétfõn a délutáni órákban egy férfi jelent meg a szolnoki rendõrkapitányság épületében és bejelentette, hogy otthonukban megkéselte a feleségét - közölte a rendõrség.

 • Hat sérültje van a pomázi balesetnek

  Hatan megsérültek, közöttük két gyerek egy hétfõ esti balesetben; két személyautó ütközött össze Pomáz és Szentendre között egy mellékúton.

 • Hasbaszúrta magát a kilencedik hónapban

  Egy Bákó megyei lány úgy próbált megszabadulni nem kívánt magzatától, hogy kést szúrt a saját hasába. A 17 éves lány a terhesség kilencedik hónapjában járt úgy, hogy áldott állapotát saját családja elõl is eltitkolta.

 • Combjára ragasztotta a kábítószert

  Feltehetõen kábítószert próbált két zacskóban, a combjára ragasztva elrejteni egy férfi, akit Nagykanizsán vettek õrizetbe a rendõrök - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense csütörtökön.

 • Holtan találta kilenc hónapos gyermekét egy apa

  Holtan találta meg kilenc hónapos gyermekét egy apa tegnap este Budaörs közelében. A csecsemõ az édesanyjával volt, aki eszméletlenül feküdt a kisfiú holtteste mellett.

 • Orrfújásbírság

  Orrfújásért bírságoltak meg rendõrök egy férfit Nagy-Britanniában 18 ezer forintnyi fontra.

 • Újabb jelentõs gyorshajtók a traffipax képernyõjén

  Úgy tûnik, hogy az objektív felelõsség intézményének 2008. május 01-i bevezetése óta eltelt idõszak eddigi tapasztalatai nem minden közlekedõt tartanak vissza a jelentõs közlekedési kockázattal járó agresszív gyorshajtástól.

 • Ittas motoros ütközött parkoló autónak

  Áttért a szemközti sávba, és egy parkoló autónak ütközött egy ittas motoros Pécsett.

 • Több mint tízmilliós kár egy szülinapi buli miatt

  Romokban áll annak a nõnek az otthona, akinek 15 éves lánya a közösségi oldalon hirdette meg szülinapi buliját. Több százan szabadultak rá a lakásra, a kár több mint tíz millió forint.

 • Szíven szúrta szeretõjét egy férfi, majd maga ellen fordította a kést

  Szíven szúrta a szeretõjét egy férfi, miután a nõ meghátrált és nem volt hajlandó elválni férjétõl, hogy aztán együtt szökjön meg új szerelmével.

 • Árokba csapódott egy autó az 58-as úton

  Súlyos sérüléssel járó közúti baleset történt hétfõ reggel az 58-as számú fõúton.

 • Gyerekekre omlott az iskola - legkevesebb 30 halott

  Összeomlott egy iskolaépület pénteken a haiti fõváros, Port-au-Prince egy külsõ negyedében: legkevesebb harmincan meghaltak, és több tucatnyian vannak még a romok alatt - közölték a mentõalakulatok és a rendõrség.

 • Kocsmai verekedés, csoportosulás, éles lõszerek

  Õrizetbe vett a rendõrség egy 22 éves rakamazi fiatalembert, aki egy tömegverekedésre készülõ csoport tagja volt Vasmegyeren. Az elõállított fiatal lakásából éelslõszerek is elõkerültek.

 • Megölték és kifosztották az idõs nénit

  Bûncselekmény áldozata lett egy 86 éves idõs nõ Tiszaroffon.

  Az idõs néni az Önkormányzattól rendszeres szociális ellátásban részesült. Ma délelõtt fedezték fel, hogy a néni házának ablaka be van törve. Bementek az egyedül élõ nyugdíjas házába, ahol az idõs nõt halva találták.

 • Késsel rabolt a tini

  Késsel fenyegetve rabolta ki áldozatát Kazincbarcikán egy 17 éves fiú, a rudabányai fiatallal szemben felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendõrség - tájékoztatta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje.

 • Busz alá lökték a barátnõjét védõ férfit

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a brit férfi, aki barátnõjéért állt ki, mikor a lányt inzultálták egy éjjel-nappali boltban. A vita végeredménye az lett, hogy a kötekedõ kilökte a járdára a gavallér férfit, akinek a karján átgázolt egy busz.

 • Elfogtak egy csalással gyanúsított állásközvetítõt

  Debreceni és pécsi hotelekben toborzott egy állítólagos munkaközvetítõ, aki külföldi munkát ígért harmincezer forintos regisztrációs díjért cserébe - írja a Bama.hu. A férfi Debrecenben a pénz beszedése után eltûnt, a pécsi hotelbe az után vonult ki a rendõrség, hogy egy állampolgár felfigyelt a két hirdetés hasonlóságára.

 • Könyörtelen harc: elképesztõ a riói rendõrség statisztikája

  Az elmúlt tizenkét évben több mint tízezer emberrel - átlagosan naponta legalább kettõvel - végzett a rendõrség a brazíliai Rio de Janeiro államban a bûnbandák elleni harcban - derült ki egy közzétett hivatalos statisztikából.