rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Epeköveket loptak el egy kecskeméti házból

 • Share on Tumblr

  Néhány pillanatig milliomosnak érezhette magát az a tolvaj, aki egy kecskeméti házból 145 epekövet lopott.

  Nagyon úgy fest, hogy a rabló úgy hitte, drágakövekre bukkant, és gyorsan zsebre vágta az értékesnek hitt zsákmányt. Elemelt még némi készpénzt és két mágneses karkötõt is, de a „gyönyörû" kövek mellett ezek csak apróságoknak tûnhettek.

  A peches 57 éves férfi a decemberi betörés után majdnem egy hónapig bujkált a rendõrség elõl, most mégis sikerült elkapni. Az epekövek azonban nyom nélkül eltûntek.

  Hogy mi lett a kavicsok sorsa, vagy hogy mikor szembesült a tolvaj zsákmányolt kincse valódi értékével, nem tudni.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Görkorcsolyás rendõrök Jakartában

  Jakarta - Görkorcsolyás rendõrök kezdtek járõrözni Jakartában, a világ egyik legzsúfoltabb nagyvárosában.

  Az elsõ guruló "közegek" néhány nappal ezelõtt léptek szolgálatba az indonéz fõvárosban, és mint parancsnokuk örömmel jelentette, elsõ munkanapjukon egyikük sem esett el.

 • Furcsa perverz tartja rettegésben az iskolába sietõ kislányokat

  Cipõfetisiszta tartja rettegésben a vágsellyei iskolás lányokat. Az ismeretlen férfi iskolába menõ fiatal lányokat támad meg. Nem bántja õket, csak leveszi az egyik lábukról a tornacipõt. Mindig csak az egyik lábukról, és mindig fehér színût.

 • Hat év börtönt kapott az igazi hotdogos

  Rabat - Hat év börtönre ítélték azt a hotdogárust Marokkóban, aki az étek nevének (forró kutya) megfelelõn valóban kutyahúsból készített hot dogot.

  A férfi bevallotta, hogy az ebalapanyagot vegyszerekkel "javította fel", elfedve a szag- és színkülönbséget. A virslikhez mindazonáltal paradicsomot és hagymát is adott.

 • 300 halálos adagnak megfelelõ mennyiségû kokain került elõ egy férfi testébõl

  300 halálos adagnak megfelelõ mennyiségû kokain került elõ annak a nigériai férfinak a testébõl, akit a Liszt Ferenc repülõtéren fogtak el a pénzügyõrök.

 • Mindent vitt a bárt kirabló trió

  Nemcsak készpénzt, de italokat, mobiltelefonokat és ékszereket is zsákmányolt az az ismeretlen, akik késekkel raboltak ki egy bárt Szombathelyen.

 • Kertjének kútjába fulladt egy idõs férfi Lébényben

  Az idõs férfi holttestét a tûzoltók emelték ki a kútból. A 10 méter mély kút alján méteres víz állt.

 • Agyonnyomta gyermekét a részeg nõ!

  A rahói járási Felsõapsa polgármestere arról értesítette a rendõrkapitányságot, hogy egy 20 éves fiatalasszony szobájában halott csecsemõt találtak.

 • Karambolja után cipõt lopott

  Boise (Idaho állam) - Ittasan karambolozott, aztán csapot-papot hátrahagyva elszelelt a helyszínrõl, majd pedig betört és cipõt lopott egy férfi az Egyesült Államokban.

  A 22 éves illetõ egy parkoló kocsinak ment neki annyira, hogy maga is megsérült, de saját lábán el tudott menekülni. Behatolt egy közeli házba, ahonnan cipõt lopott - további meneküléséhez.

 • Gyeptelenítésért börtön

  Saját kertjében a gyep felszámolása miatt várhat fél év börtön és ezer dollár - 180 ezer forint - büntetés egy kaliforniai férfira.

 • Pizzaszelet vezetett a sorozatgyilkos nyomára

  Eldobott pizzaszelet vezetett 25 év után egy sorozatgyilkos nyomára az Egyesült Államokban. Az 57 éves gyanúsított a feltételezések szerint legkevesebb tíz nõvel végzett - többet meg is erõszakolt, mielõtt lelõtte õket. Elsõ gyilkosságát 1985-ben, a legutóbbit 2007-ben követte el a rendõrség szerint. 1988 és 2003 között nem szedett áldozatokat.

 • Önkényuralmi jelképet festettek a Petõfi-szoborra

  A rendõrök elkaptak egy 15 éves fiút, aki azt mondta, egy füves cigi után kezdtek „tegelni” a téren.

 • Bántalmaztak egy trolivezetõt Budapesten

  A 74-es trolibusz vezetõjét bántalmazta egy ismeretlen a XIV. kerületi Csáktornya parki végállomáson.

 • Két év börtön gyerekei összeugrasztásáért

  Gyerekei összeugrasztása miatt két év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban.

 • Nyugdíjas akadályozott meg bankrablást Belgrádban

  Puszta kezével akadályozott meg egy bankrablást egy idõs férfi Belgrádban. A 71 éves nyugdíjas épp a kassza elõtt állt, amikor két felfegyverzett maszkos férfi támadta meg a bankfiókot.

 • Kigyulladt egy vendéglõ hétfõn Óbudán, az oltás közben megsérült egy tûzoltó

  A III. kerületi Római téren lévõ vendéglõ tetõszerkezete gyulladt ki hétfõ hajnalban. A tûzoltók nagy erõkkel érkeztek az oltáshoz.

 • Baltával támadt a háziakra a betörõ

  Gyorsan elfogták a rendõrök azt a férfit, aki bódult állapotban tört fel egy lakókocsit Bicskén, majd baltával támadt rá az õt tetten érõ háziakra.

 • Hajnali robbantás Minszkben

  Péntek hajnalban Minszkben robbanás történt egy szabadtéri ünnepi koncerten, amelyen részt vett Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök. Összesen 37-en sérültek meg a robbanás során.

  A robbanás a fõváros központjában rendezett Függetlenség Napi koncerten történt. Uladzimir Naumau belügyminiszter szerint robbanószerkezet lépett mûködésbe. Feltételezések szerint házi készítésû pokolgép robbant fel, a helyszínen csavarok és anyacsavarok hevernek szanaszét.

 • Anya és fia haltak meg, amikor frontálisan ütköztek egy távolsági busszal

  Ketten életüket vesztették a 6-os úton Kisapostagnál abban a balesetben, amelyben egy személygépkocsi frontálisan ütközött egy menetrend szerinti távolsági busszal.

 • Gyermekét mentette, a Tiszába fulladt

  A Tiszába fulladt egy férfi Mártélynál, miközben a fiát kimentette a vízbõl. A 41 éves hódmezõvásárhelyi férfi még három fiával horgászott, amikor a középsõ gyerek horgászbotja beleesett a vízbe.

 • Már Budapesten van a francia terrorista

  Fokozott õrizet mellett szállítottak Budapestre egy francia férfit, akit még augusztusban fogtak el Tompánál, mivel nem tudta a személyazonosságát igazolni, késõbb kiderült, hogy terrorizmus gyanúja miatt körözik a francia hatóságok.