rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Belehalt sérüléseibe a szolnoki paneltûz áldozata

 • Share on Tumblr

  Belehalt sérüléseibe az az idõs férfi, aki életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy kigyulladt panellakásban kedden Szolnokon.

  A mentõk már nem tudták megmenteni a megégett lakó életét. A férfit a tûzoltók a földszinti lakásában, ágyban fekve találták a Széchenyi városrészben, az Orosz György
  utcában lévõ panelházban.

  A tûz a lakás egyik helyiségében keletkezett, de mire a katasztrófavédelem munkatársai megérkeztek, a füst nagyrészt már elfojtotta a lángokat. Átmenetileg 16 felnõttnek és négy gyermeknek el kellett hagynia az épületet, de miután a lépcsõházat a szakemberek átszellõztették, a lakók visszatérhetett otthonukba. A tûz keletkezésének okait a hatóságok szakértõk bevonásával vizsgálják.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hajléktalan verés baseballütõvel

  Bûnösnek találta az esküdtszék pénteken a Florida állambeli Fort Lauderdale-ben azt a két fiatalt, akik bõ két és fél éve baseballütõkkel heccbõl agyonvertek egy hajléktalant.

  A ma 21 éves Brian Hooks és 19 éves társa, Thomas Daugherty minden ok nélkül támadtak rá 2006 januárjában 45 éves áldozatukra, aki egy padon aludt.

  Ugyanazon az estén egy másik hajléktalanra is rárontottak, és neki is súlyos sérüléseket okoztak, de õ túlélte a támadást. Egy köztéri videokamera rögzítette, ahogy a fiatalok ütlegelték védtelen áldozatukat.

 • Öt évet kapott Kaiser Ede

  Jogerõsen öt év letöltendõ börtönbüntetésre ítélte a Fõvárosi Bíróság csütörtökön Kaiser Edét mintegy 10 évvel ezelõtt elkövetett különbözõ, vagyon elleni bûncselekmények, elsõsorban lopások miatt.

  A móri bankrablás perében korábban tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt Kaiser Edét ezúttal 12 rendbeli lopás és társtettesként elkövetett csalás miatt mondta ki bûnösnek a bíróság.

 • Kutyája miatt kellet amputálni a vadász kezét

  Kutyája lõtt meg egy vadászt Franciaországban olyan súlyosan megsebesítve, hogy a férfi jobb kezét amputálni kellett.

 • Rendõrkutyákkal a rendbontók ellen Görögországban

  Athén - A jövõben rendõrkutyákkal veszi fel a harcot a görög rendõrség a sporteseményeken a rendbontók és a zsebtolvajok ellen. A törvény már elkészült, a parlament várhatóan heteken belül szentesíti - számolt be kedden a To Vima címû athéni újság.

 • Kaptárba rejtette el a halott gyermeket

  A 41 éves román Verginia P. a rendõrség gyanúja szerint megölte újszülött gyermekét.

 • Brutális rablás, rendõrkézen a gyanúsítottak (Levelek)

  Egy középkorú asszonyt leveleki házának ajtajában ütöttek le pénteken este. A nõ csengetésre nyitott ajtót, amikor a támadók szó nélkül ököllel megütötték, majd behúzták a házba és megkötözték. Megöléssel fenyegették a vérzõ sértettet, majd átkutatták a házat, és 180.000 Ft értékû pénzzel, ékszerekkel és mûszaki cikkekkel távoztak. A megtámadott asszonynak eltört az arccsontja, kórházba szállítását követõen azonnal megmûtötték.

 • Sávváltásból vállficam

  Súlyos testi sértés miatt indult eljárás azzal a sofõrrel szemben, aki rátámadt egy másik autósra Székesfehérváron. A megtámadott sofõrt vállficammal szállították kórházba a mentõk.

 • Kilenc évet kapott az öt újszülött csecsemõjét meggyilkoló asszony

  Azért végzett a kisbabákkal, mert félt, hogy elhagyja a férje. Kilenc év börtönbüntetésre ítéltek csütörtökön Németországban egy asszonyt, amiért meggyilkolta öt újszülött gyermekét.

 • Négy sérült egy balesetben

  Figyelmetlen kanyarodás okozott súlyos balesetet hétfõn délelõtt Tiszakécske közelében

 • Tucatnyi rendõr fékezte meg a kaszákkal egymásra támadó családokat

  Tizenkét járõr kellett ahhoz, hogy megfékezzenek két, kapákkal és kaszákkal egymásra támadó családot Pécsett. Az egymással hadakozó családok tagjai közül egy embert állítottak elõ.

 • Szörnyethalt a sofőr, amikor autója vonattal ütközött

  Azonnal meghalt az a sofőr, aki kocsijával a vasúti átjáróban ütközött egy vonattal. Esélye sem volt túlélni a balesetet, a vonat csaknem 100 méteren át tolta a kocsit, mire meg tudott állni.

 • A határsértõ a Marost átúszva akart Magyarországra jönni

  A Marost úszta át egy szerb határsértõ, hogy Magyarországra jusson - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  Még vasárnap este egy feltûnõ külsejû, gyalogló férfira lettek figyelmesek a nagylaki határrendész járõrök az M43-as úton. Amint közelebb értek, látták, hogy a férfi ruházata teljesen nedves, koszos.

  Igazoltatása során kiderült, hogy a szerb állampolgár határsértést követett el és okmányokkal nem rendelkezik.

 • Négy autó rohant egymásba

  Vascsövek hullottak az M5-ös autópályára egy utánfutóról Kecskemétnél, emiatt négy személyautó egymásnak rohant. A balesetnek két könnyû sérültje van.

 • Nyolc ittas sofõrt is megfogtak Szegeden

  Összesen nyolc ittas sofõr jogosítványát vették el a rendõrök a fokozott közlekedési, közrendvédelmi és bûnügyi akció során, melyet hatvan egyenruhás bevonásával tartottak Szegeden - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Több tucat férfit vágott át és semmizett ki egy 33 éves nõ

  Több mint egy tucat férfit hagyott már a háta mögött összetört szívvel és üres bankszámlával egy csalfa menyasszony Indiában.

 • Nõi holttestre bukkantak a tatabányai bevásárlóközpontban

  Nõi holttestet találtak egy bevásárlóközpont mosdójában.

 • Egy férfi holttestére bukkantak a cibakházi Holt-Tiszánál

  Egy férfi holttestét emelték ki délután a cibakházi Holt-Tisza-ág vizébõl.

 • Hajsza a sofõr után! Ott hagyta az árokba szorított sérültet

  Súlyosan megsérült az a motoros, akit egy autó szorított az árokba Szombathely közelében. Az autós a baleset helyszínérõl megállás nélkül elhajtott.

 • Tragédia: csecsemõt zúzott halálra a tévé

  Meghalt egy 22 hónapos csecsemõ, mikor rázuhant egy tévékészülék a Csongrád megyei Bakson. A halálesettel kapcsolatban a Csongrád megyei rendõrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást. A gyermek hozzátartozóit nem gyanúsították meg, a nyomozás egyelõre ismeretlen tettessel szemben folyik.

 • Hegynek rohant a busz - 26 halott, 9 sérült

  Fékhiba okozta azt a szombati tibeti közlekedési balesetet, amelynek 26 halottja és kilenc sebesültje van - tájékoztatott vasárnap a Hszinhua hírügynökség.