rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • A családi örökségért ölte meg szüleit a brit férfi

 • Share on Tumblr

  Megrendezett balesetbõl mentette meg szüleit egy brit férfi, majd négy hónappal késõbb lelõtte õket a 300 ezer eurós örökségért.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A brit Stephen Seddon hidegvérrel lõtte le szüleit, miután megtudta, hogy õ az egyetlen örököse a családi vagyonnak. Stephen nõs, van három gyerneke is, de ez sem tántorította el attól, hogy autójával egy csatornába hajtson, míg szülei a hátsó ülésen ülnek. Akkor a tûzoltóknak sikerült kimenteniük a 68 éves Robertet és a 65 éves Patriciat, fiukat még meg is dicsérték a mentés közben tanúsított bátorságáért.

  Négy hónappal késõbb derültek ki az igazi szándékai, amikor lelõtte szüleit. A manchesteri törvényszéken tett tanúvallomások szerint Seddon annak ellenére gyilkolta meg apját és anyját, hogy azok néhány héttel azelõtt ajándékoztak neki 50 ezer eurót és egy házat.

  Miután elkövette tettét, a fiú a puskát apja kezébe tette, úgy próbálta beállítani az esetet, mintha apja lõtte volna le anyját, majd öngyilkos lett. Seddont kétrendbeli, elõre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkossággal vádolják.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%