rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • 2,2 milliárdos kártérítésre ítéltek egy sztriptízbárt

 • Share on Tumblr

  A hatalmas összeget egy amerikai sztriptízbárnak kellett kifizetnie, miután egy vendégük részegen halálra gázolt egy nõt a hely parkolójában.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A dallasi klub ellen a még 2011 márciusában halálra gázolt nõ szülei indított polgári pert, azt állítva, hogy hozzájárultak 23 éves lányuk halálához azzal, hogy túl sok alkoholt szolgáltak fel a már amúgy is láthatóan nagyon részeg férfinak, aki aztán elütötte lányukat. Eric Crutchfield még a sztriptízklub parkolójából sem jutott ki módosított terepjárójával. Ott gázolta halálra a lányt, hajnali kettõkor.

  Egy dallasi esküdtszék most 10,5 millió dolláros, azaz átszámítva nagyjából 2,2 milliárd forintos kártérítés kifizetésére kötelezte a Spearmint Rhino nevû klubot. A bárt az úgynevezett „italmérés doktrína” (dram shop doctrine) szabály alapján találták bûnösnek. E szerint az alkoholt felszolgáló helyek felelõssé tehetõk a részegen balesetet okozó vendég tettéért, ha úgy szolgálták ki szesszel, hogy jól láthatóan ittas volt. A mostani esetben megítélt összeg a beszámolók szerint a legnagyobb ilyen kártérítés Dallasban 1985 óta.

  Crutchfield, aki 27 éves volt a gázolás idején, egyébként tíz évig tartó börtönbüntetését tölti, miután tavaly májusban bûnösnek vallotta magát emberölés vádjában


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%