rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Busz alá lökték a barátnõjét védõ férfit

 • Share on Tumblr

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a brit férfi, aki barátnõjéért állt ki, mikor a lányt inzultálták egy éjjel-nappali boltban. A vita végeredménye az lett, hogy a kötekedõ kilökte a járdára a gavallér férfit, akinek a karján átgázolt egy busz.

  Brutális sérüléseket szenvedett Shane Barnett, akit megvert és a járdára taszított egy idegen. Az egygyermekes apukát akkor támadták meg, mikor barátnõjét próbálta megvédeni egy boltban, ahol tolakodni kezdett egy férfi és hiába szóltak neki, hogy ne tegye, az nem hagyott fel vele. Agresszívan tovább folytatta a kötekedést, majd csúnyán ráordított Barnett barátnõjére.

  Barnett verekedni kezdett a férfival, aki beleharapott a kezébe, majd kilökte az úttestre. Szerencsétlenségére pont akkor érkezett egy busz, ami átgázolt az elesett férfi karján. A 25 éves Shane kezét 40 öltéssel varrták össze.

  „Van egy nyolchónapos kisbabánk, akit most alig tudok a kezembe venni, ez borzalmas érzés ” – mondta az áldozat. Bár az eset forgalmas úttesten történt, így biztosan látta valaki a történteket, mégsem segített a bajba esett párnak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elfogták a patika kifosztóját - a helyi italmérõkben nem keveset fogyasztott

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki ittas állapotban betört a nagycenki patikába és egyebek mellett több mint 30 ampulla új influenza elleni oltóanyagot lopott - közölte a rendõrség

 • A szennyvízelvezetõben találták meg a nõ holttestét

  Felesége meggyilkolásával gyanúsítja a mexikói rendõrség Bruce Beresford-Redman sikeres amerikai tévéproducert, aki a Survivor túlélõshow és a Pimp My Ride tuningshow révén szerzett hírnevet.

 • Két hegymászó is életét vesztette mászás közben

  Dave Gaskin rendőrfelügyelő szerint a két baleset az Aoraki-Mt. Cook Nemzeti Parkban történt, két egymást követő napon, de az eseteknek nem volt közük egymáshoz, és nem rossz időjárási körülmények okozták azokat.

 • 1146 kiskorúról találtak pornóképeket egy férfi gépén

  Az 56 éves nagykanizsai férfi számítógépén 72 jogtulajdonos 222 szoftvere is megtalálható volt illegális másolatban. A Nemzeti Nyomozó Iroda Bûnügyi Fõosztály Csúcstechnológia Elleni Osztálya nyomozásaként kézre került családapa számítógépén olyan felvételeket tartott, amelyek láthatóan 18. életévüket be nem töltött személyeket, gyermekeket, „a nemiséget súlyosam szeméremsértõ nyíltsággal, célzatosan a nemi vágy felkeltésére irányuló módon” ábrázolták. A gépen és egyéb adathordozókon összesen 1146 kiskorú személyrõl voltak pornográf felvételek

 • Ittas autós okozott balesetet Töttösnél

  Súlyos fokban ittas autós okozott balesetet 2012.10.28-án Töttös belterületén.

 • Kórházi lopások megelõzése

  Kórházi lopások elkerülésére mit tehetünk?

 • Nyolcadik emeleti erkély korlátján ücsörgött egy két éves gyerek

  Harminc méter magasan, az erkély korlátján ücsörgött egy kétéves kisgyermek, csupán hajszálon múlott, hogy nem pottyant le.

 • Mészárlás egy mexikói diákbuliban

  Mexikó - Legkevesebb tizenhárman életüket vesztették és tizenhatan megsebesültek a mexikói Ciudad Juárezben, miután fegyveresek csoportja helyi idõ szerint vasárnap hajnalban rátört egy házra, ahol diákok mulatoztak - közölte a helyi ügyészség.

 • Balesetek tompították Szeged közlekedését reggel

  A Bertalan hídon frontálisan karambolozott egy kisbusz és egy teherautó, a 47-es fõút Szegedrõl kivezetõ szakaszán pedig egy traktor és egy autó karambolozott, a traktor felborult.

 • Halálos repülés motorról

  Halálos repülés motorrólÖsszeütközött egy személyautó és egy motorkerékpár szombat hajnalban a főváros XVII. kerületében a Szabadság utcában; a balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte az MTI-vel az ORFK kommunikációs szolgálata. Átrepült az autó felett és méterekkel arrébb esett a földre a motoros, aki frontálisan ütközött egy autóssal hajnalban Budapesten, a 17-dik kerületben. Nagyon gyorsan ment, legalább 150-nel, átsodródott a másik sávba és egyenesen az autónak csapódott.

 • Lengyelországban találtak meg egy eltûnt belga lányt

  Lengyelországban találtak rá egy 15 éves belga állampolgárságú lányra, akinek eltûnését a szülei több hónapja jelentették be. A lengyel PAP hírügynökség keddi jelentése szerint a tinédzser elrablójával, egy 29 éves, szintén belga állampolgárságú férfival május óta az ország északnyugati részén található Szczecin városban élt.

 • Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiút

  Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiútEgy ittas gazda traktorával halálra gázolt egy tizenegyéves leedsi kisfiút. A kis Harry Whitlam életéért hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni. Szörnyű tragédia rázta meg a Leeds közelében található Swithens Farmot. A 11 éves Harry Whitlam az ott dolgozó édesanyja társáságban volt a farmon, amikor az egyik helyi elgázolta őt traktorával. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 48 éves férfi ittas volt a baleset ideje alatt, és előzetes letartóztatásba helyezték. A tragédia bekövetkezésének pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 • Kiesett az erkélyrõl a szerencsétlen asszony

  Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 68 éves makói asszony, aki vasárnap kiesett második emeleti lakásának erkélyérõl.

 • Kihûlt egy férfi Sándorfalván

  Feltehetõen kihûlés okozta a halálát annak a 45 éves sándorfalvi férfinek, aki holttestére a ház pincéjében kialakított lakószobában találtak rá szombaton.

 • Fegyveres támadás egy szombathelyi takarékszövetkezetben

  Fegyveres támadó rabolt ki egy takarékszövetkezetet Szombathelyen.

 • Több mint kétmilliárdnyi adót csaltak - lebuktak

  Két ügyben összesen 2,6 milliárd forint elkövetési értékû adócsalást derítettek föl a vámosok Bács-Kiskun megyében; az elmúlt két hét során végrehajtott akciókban tizenhárom embert vettek õrizetbe - közölte Török Árpád, a Vám- és Pénzügyõrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának parancsnoka hétfõn Szegeden.

 • 19 katona vesztette életét, amikor felborult az õket szállító jármû

  Tizenkilenc egyiptomi katona meghalt, s több tucat megsebesült hétfõn hajnalban a Sínai-félszigeten, mert az õket szállító jármû a rossz úton felborult és többször átfordult.

 • Halálos baleset a 117-es úton

  A 67 éves férfi a 117-es úton a sötétben szedett össze néhány méhkaptár-tetõt, de nem vett fel láthatósági mellényt. Egy sofõr ki akarta õt kerülni, de frontális karambol lett a manõver vége, egy idõs asszony pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

 • Leszúrta feleségét egy nyíregyházi férfi

  Tragédiához vezettet egy családi veszekedés kedden. A szóváltás dulakodássá fajult, a férj leszúrta a feleségét.

 • Halálra gázolták a biciklis japán kalandort

  Halálra gázolták Oroszországban, az Északi-sarkkör közelében Vatanabe Haruhisza japán kalandort, aki Kínából indulva Közép-Ázsián át a Kaukázusba és Törökországba biciklizett, majd a Fekete-tengeren átkelve Oroszország európai részét járta be kerékpárjával.