rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Újabb iskolai erõszak, most Dunaföldváron

 • Share on Tumblr

  Rátámadt az õt csitító tanárnõre egy 15 éves általános iskolás Dunaföldváron, miközben diáktársát verte az óraközi szünetben.

  A 15 éves tanuló egyik iskolatársát püfölte éppen, mikor odalépett hozzá az 50 éves tanárnõ. A fiú ekkor az õt rendreutasító tanárnõre támadt: belerúgott a lábába.

  A tanárnõ könnyû sérülést szenvedett, akárcsak az a fiú, akit a rugdalózó diák megvert.

  Az iskola értesítette a történtekrõl a rendõrséget; az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indult eljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Saját fia okozta az ûrhajós halálát

  Saját fia gázolta halálra a NASA ûrhajósát, akinek az Öböl-háborút és több ûrutazást is sikerült túlélnie.

 • Elraboltak több ezer kitöltetlen brit útlevelet

  London - Kitöltetlen útleveleket és vízumokat szállító mikrobuszt támadtak meg gengszterek Nagy-Britanniában egy útlevélnyomda közelében és elraboltak 24 csomag hivatalos dokumentumot - közölte a brit külügyminisztérium kedden.

  A csomagokban összesen háromezer kitöltetlen útlevél és vízummatrica volt.

 • Rálõtt bébiszitterére egy 4 éves fiúcska

  Jackson (Ohio állam) - Rálõtt vigyázójára egy 4 éves fiúcska az Egyesült Államokban, mert a nõ véletlenül rálépett a lábára.

  A gyerek dühében elõszedett egy szekrénybõl egy pisztolyt és lõtt. A 18 éves bébiszitternek szerencsére csak felületi sebet okozott a golyó az egyik karján és az oldalán, a sérülések könnyûnek minõsíthetõk.

 • Megölte háromhónapos gyerekét

  Emberölés gyanúja miatt indított nyomozást a rendõrség egy barcsi asszony ellen három hónapos gyermeke halálával kapcsolatosan - tájékoztatott hétfõn a rendõrség.

 • Fegyver, lõszer, méreg, hamis pénz Salgótarjánban

  Egy szimpla jövedéki ellenõrzésnek indult, de meglepõ dolgokat találtak a tiszta múltú férfinál. Azt nem tudják, mire készült.

  Lõfegyvert, lõszereket, méregnek minõsíthetõ készítményt, hamisított húszezreseket, valamint hamis étkezési utalványokat találtak egy 41 éves salgótarjáni férfi lakásán, közölte Kalmár Zsolt, a városi rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje.

 • Életfogytiglani börtön pizzával

  Portland (Egyesült Államok) - Életfogytiglani börtönbüntetése mellé pizzát kapott az ítéletében egy 33 éves gyilkos az amerikai Oregon államban.

  A férfi két éve egy kamiont vásárolt, majd lemondta a rendelést, de a cég tulajdonosa nem akarta visszafizetni a pénzt - mire dühében a vevõ a cég oregoni székhelyére utazott, hogy lelõje a tulajt, azonban összetévesztette egy másik férfival és azt ölte meg.

 • Mindenki a mi vendégünk! Vagy másé?

  Eger - Kocsmában hátrahagyott ivócimborájuk házát törte fel két férfi a Heves megyei Egerfarmoson, majd az ivóba visszatérve a zsákmányolt pénzbõl megvendégelték a kocsmában italozókat - tájékoztatta hétfõn az MTI-t a rendõrség.

 • Borsodi rekord: 242-vel száguldott egy autós az M3-as autópályán

  Miskolc - Sebességrekordot könyvelhettek el a rendõrök Borsodban: óránként 242 kilométeres tempójú gyorshajtót kaptak lencsevégre az M3-as autópályán, az Igrici pihenõnél.

  Az kocsi külföldi rendszámú. Az autóssal szemben 200 ezer forint a kötelezõen alkalmazandó közigazgatási bírság mértéke - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Nyolc ember vesztette életét, amikor komp ütközött teherhajóval

  A baleset Szumátra szigetének partjainál történt, és legalább nyolc ember életét vesztette.

 • Lezárt ügyek – Vádemelési javaslat a 100 milliós miskolci zsarolás

  Befejezõdött a nyomozás a 2008 márciusában történt 100 milliós zsarolással és más bûncselekményekkel összefüggõ ügyben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bûntette és személyi szabadság megsértésének bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott vizsgálat nyomozati iratait vádemelési javaslattal megküldte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fõügyészségnek.

 • Nehéz vasban vitték el a pedofil elmebetegek

  Tizenhárom embert tartóztatott le a spanyol csendõrség egy internetes pedofil hálózat felgöngyölítése során.

 • Egymásba rohant két személyautó Békéscsabán

  Öt ember sérült meg Békéscsabán, mikor egymásnak rohant két személyautó egy útkeresztezõdésben.

 • Orvhorgászokat kerestek (de keveset találtak) a Balatonon

  Siófok - Az ellenõrzött 1090 horgász közül csak 26-an "akadtak fenn a hálón" hiányzó horgászengedély vagy egyéb szabálytalanság miatt a Balatoni Halászati Zrt. elsõ halõri razziáján - közölte hétfõn Kiss György Károly, a társaság elnök-cégvezetõje a napokban történt átfogó ellenõrzésrõl.

 • Botrányos helyzet: életveszélyben a külföldiek Budapesten?

  Továbbra sem találják a múlt héten eltûnt francia lányt Budapesten.

 • 5 tonna árpát loptak Csongrádban

  Megbízás alapján aratta le egy csongrádi lakos földjét az a férfi, aki a terménybõl ötven mázsát "félrerakott" magának, amikor azonban visszament az árpáért, a rendõrök elfogták - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  A rendõrök lakossági bejelentés alapján igazoltattak egy férfit, aki egy zsákba éppen takarmányt pakolt Csongrád külterületén.

  A 32 éves férfi megbízás alapján aratta le egy csongrádi lakos földjét.

 • Belefulladt egy férfi az ópályi horgásztóba

  Belefulladt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ópályi horgásztóba az a férfi, aki társával együtt ittasan ment fürdõzni kedden délután.

 • Ki kellett üríteni egy általános iskolát Budapesten

  Ki kellett üríteni egy általános iskolát hétfõ délelõtt a fõváros VII. kerületében, mert kigyulladt valami a tornaterem öltözõjében.

 • Gazdáját marcangolta az eb, lelõtte a rendõr

  Három lövéssel terítette le a rendõr azt a kutyát, amelyik Kisújszálláson a saját gazdájára támadt. A szombati esetrõl hétfõn számolt be a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Egy olajfolton csúszott meg egy személyautó Zalában

  Egy balesetet is okozó olajfolt miatt csaknem tíz kilométer hosszan lezárták a 7-es főutat Zalában - közölte hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke.

 • Beszakadt a Balaton jege két terepjáró alatt

  Két Hummer terepjáróval hét, negyven év körüli ember ment a Balaton jegére, majd a parttól 30 méterre 10-15 centiméteres jég beszakadt, s a jármûvek 80-100 centiméteres vízbe merültek.