rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Újabb iskolai erõszak, most Dunaföldváron

 • Share on Tumblr

  Rátámadt az õt csitító tanárnõre egy 15 éves általános iskolás Dunaföldváron, miközben diáktársát verte az óraközi szünetben.

  A 15 éves tanuló egyik iskolatársát püfölte éppen, mikor odalépett hozzá az 50 éves tanárnõ. A fiú ekkor az õt rendreutasító tanárnõre támadt: belerúgott a lábába.

  A tanárnõ könnyû sérülést szenvedett, akárcsak az a fiú, akit a rugdalózó diák megvert.

  Az iskola értesítette a történtekrõl a rendõrséget; az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indult eljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Késelés történt Sajószentpéteren

  Megkéseltek egy 32 éves férfit vasárnap este Sajószentpéteren; a két gyanúsítottat a rendõrség elfogta és kezdeményezi az elõzetes letartóztatásukat.

 • Kerítés fogta tolvaj

  Miskolc - Kerítés fogott tolvajt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán.

  A Szerencsi Rendõrkapitányság Tállyán járõrözõ emberei egy családi ház kerítése elõtt különféle szerszámgépekbe, használati tárgyakba botlottak.

 • Elvágta az alpinista kötelét

  Idegeire mentek egy konstancai férfinak az ipari alpinisták, annyira, hogy az egyiknek a tartózsinórját is elvágta.

 • Bátor: hamis ötezressel fizetett csempész

  21 hamis ötezrest találtak a rendõrök annál a férfinál, aki egy szintén hamis bankóval váltotta meg jegyét a vonatra, a záhonyi vasútállomáson. A férfi táskájából 70 kartonnyi csempészett cigaretta is elõkerült.

 • Prostituáltakra figyelmeztetö kresztáblák Olaszországban

  Aki Tarvisio környékén járt már, fõként éjszaka, annak ismerõs lehet az út menti prostituáltdömping.

 • Lakástûz Szombathelyen, meghalt egy idõs asszony

  Meghalt az az idõs asszony, akinek a lakásában tûz ütött ki péntek reggel Szombathelyen. A nõ füstmérgezést szenvedett.

 • Kidobta gyermekét a nyolcadikról

  Csodával határos módon túlélte a zuhanást az a csecsemõ, akit anyja dobott ki a nyolcadik emeletrõl New Yorkban. A babát a tömbház elõtt tornyosuló szeméthegy mentette meg.

  Egy közelben dolgozó munkás hallotta meg a gyermek sírását és hívta a hatóságokat. A rendõrség gyorsan kiderítette, hogy az anya nemrég szült és így akart megszabadulni a csecsemõtõl.

 • A férjem kérte, hogy lõjem meg

  Centennial (Colorado állam) - Térden lõtte a férjét egy asszony az Egyesült Államokban, ám csupán a férfi kérését teljesítette, így nem kerül rács mögé.

  A férj viszont igen.

  A pár heves veszekedése vezetett a lövéshez, a férj részeg volt, és pisztolyával a fürdõszobába kényszerítette nejét, aki viszont megszerezte tõle a fegyvert. A férfi ekkor esedezni kezdett, hogy "fejezzék be" a dolgot és lõje le asszonya.

 • Sokszáz madártetemet találtak egy román autóban

  Csaknem négyszáz madártetemet rejtett egy román állampolgár autója, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai ellenõrizték a jármûvet a 43-as fõúton.

 • Egy olajfolton csúszott meg egy személyautó Zalában

  Egy balesetet is okozó olajfolt miatt csaknem tíz kilométer hosszan lezárták a 7-es főutat Zalában - közölte hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke.

 • Autók égtek Csepelen

  Nagyjából egy idõben több autó gyulladt ki Budapest XXI. kerületében péntek hajnalban, az anyagi kár több millió forint – közölte a fõvárosi tûzoltóság ügyeletese.

 • Két gyereke életével fizetett egy telefonbeszélgetésért az anyjuk

  Hiába volt üres az út, egy nõ telefonálás miatt szenvedett autóbalesetet, melyben mindkét gyermeke meghalt.

  Borzalmas baleset történt egy teljesen üres úton Adlerben, ahol egy nõ autójában két kis gyerekével nagy sebességgel haladt. A kocsi felszaladt az útpadkára, majd átrepült a járdán és egy trafóházba csapódott.

 • Ittasan vezetõ kerekesszékben alvó

  Brisbane - Ittas vezetésért indítottak eljárást egy kerekesszékes férfi ellen Ausztráliában.

  A 64 éves illetõ ugyan nem haladt semerre, hanem csupán szunyókált kerekesszékében, ám jármûve egy autóúton ácsorgott, és nem puszta kézzel, hanem villannyal hajtott.

 • Szétlõtte a tévéjét, mert Palin lánya táncolt benne

  Kommandós akcióval fogtak el egy wisconsini férfit, mert annyira felhergelte magát amikor Bristol Palint, az ismert politikus lányát látta táncolni egy népszerû showmûsorban, hogy szétlõtte a tévéjét, majd a fegyverrel feleségét is megfenyegette.

 • Elloptak egy utat

  Ellopták egy út 1200 méteres szakaszát a Moszkva környéki Lobna faluban. A tényre úgy derült fény, hogy egy helyi lakos bejelentette.

 • Fenyegetéssel törte meg az ellenállást a rabló

  Kiraboltak egy patikát Budapest XIII. kerületében, a Vizafogó utcában csütörtök este, az elkövetõnél nem volt fegyver - közölte a rendõrség.

 • Vádjavaslat a városnézõ kisvonat sofõrje ellen

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség annak a városnézõ kisvonatnak a vezetõjével szemben, amely a nyáron csaknem halálra gázolt egy gyalogost Szeged belvárosában. A nyomozás egyebek közt megállapította, hogy a sofõr nemhogy tömegközlekedési jármû, de más gépkocsi vezetésére sem alkalmas.

 • Mellbetét-visszaerzéssel próbálkozott a volt szeretõ

  Victorville (Kalifornia) - Késsel próbálta visszaszerezni volt barátnõje kebelnagyobbító betéteit egy férfi az Egyesült Államokban: megkísérelte kimetszeni az implantátumokat.

  A 28 éves illetõ azért érezte úgy, hogy õt illetik a betétek, mert annak idején õ fizetett értük. A férfi lesben állva rátámadt volt szerelmére, és késsel esett neki. Nem sikerült kimetszenie a szilikonbetéteket. A 26 éves nõt hat szúrás érte, de túlélte a támadást.

 • Darázs miatt borult árokba a kombájn

  A jármû vezetõje az elsõdleges információk szerint a baleset során vállcsont-törést szenvedett.

 • Fényes magyar siker a 8. Tûzoltó világjátékokon

  Budapest - Fényes sikert értek el a magyar tûzoltók a Liverpoolban megrendezett 8. Tûzoltó Világjátékokon: a magyar csapat 16 arany-, 21 ezüst- és 7 bronzéremmel gazdagodva térhetett haza - mondta el az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság szóvivõje.