rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • A tehetségkutatóban ismerte fel gázolóját az áldozat

 • Share on Tumblr

  Az angliai X Factor válogatásán bukott le egy autótolvaj, miután áldozata felismerte õt a képernyõrõl.

  Paige Flaherty a Twisted címû lányformáció egyik tagjaként állt a tehetségkutató zsûrije elé, s mivel produkciójuk tetszett a mentoroknak, belekerültek a vágott adásba.

  Arra Paige nem gondolt, hogy az a férfi is a képernyõ elõtt ül, akit pár hónappal korábban egy lopott autóval elgázolt, majd sorsára hagyott. Paige az egyik ismerõse rózsaszín Mini Cooperét kötötte el, amellyel biztosítás nélkül elszáguldott Jarrow-ból Newcastle-be. Itt ütötte el a zebrán Chris Brownt, akihez nem hívott mentõt, megadott neki egy hamis telefonszámot, és elhajtott.

  Az áldozat azt hitte, többé nem látja a lányt, ám az hirtelen feltûnt a tehetségkutatóban. Paige áprilisban áll a bíróság elé autólopás és személyi sérüléssel járó közlekedési baleset okozása miatt, ráadásul az X Factorban sem jutott el a döntõig.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy meztelen részeg nõ ijesztgetett gyerekeket a strandon

  A 24 éves Leslie Brown az egyik louisville-i szabadstrandon félemlítette meg a gyerekeket meztelenül. Amikor a rendõrség kiérkezett a helyszínre kiderült, a nõ teljesen részeg volt.

 • Holtan emelték ki a a sofõrt a Suzukiból

  Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek, mikor lesodródott az útról, s egy fának csapódott egy autó a Baranya megyei Drávafok határában.

 • Pornózni tört be egy templomba

  Pornófilmet nézni tört be egy templomba egy férfi az Egyesült Államokban, a filmek a sajátjai voltak.

 • Halálos krokodiltámadás Ausztráliában

  Tragédiába fulladt egy csapat ausztrál gyerek pancsolása. Egyikõjüket elragadta egy vérszomjas krokodil, aki ott helyben meg is ette áldozatát.

 • Továbbra sincs nyugalom Athénban

  Újabb zavargások és tüntetések voltak pénteken Görögországban tiltakozásul amiatt, hogy egy rendõr lelõtt szûk egy héttel ezelõtt egy kamaszfiút, mert az megdobált egy rendõrautót.

 • Baltával támadt a háziakra a betörõ

  Gyorsan elfogták a rendõrök azt a férfit, aki bódult állapotban tört fel egy lakókocsit Bicskén, majd baltával támadt rá az õt tetten érõ háziakra.

 • Elõzetesben az autópályán elkövetett lopások tettesei

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság szombaton azt a két albán nemzetiségû koszovói állampolgárt, akik az autópályák mentén követtek el lopásokat - közölte a rendõrség.

 • Kõbe verte lánya fejét

  Róma - Kõbe verte 4 éves lánykája fejét egy francia turista Olaszországban, aztán a sajátját is.

  A 37 éves férfi szombaton éjjel a karjánál fogva vonszolta magával a gyermeket Róma központjában. Amikor egy rendõrnõ a nyomába eredt, az apa meggyorsította lépteit, majd pedig elkezdte lánya fejét egy kõépítménybe verni, többször és oly hevesen, hogy a gyermek kómába esett.

 • Agyhártyagyulladásban hunyt el egy 17 éves lány

  Bejelentés érkezett az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálathoz. A 17 éves budapesti lakos július 17-én a kórházba szállítást követõen, C-típusú Neisseria meningitidis fertõzés következtében kialakuló súlyos vérmérgezésben meghalt.

 • Könnygázzal árasztották el az iskolát

  Valószínûleg könnygáztól lett rosszul több mint ötven diák kedden egy német szakközépiskolában. A Wiesbadenben található intézményt kiürítették az eset után. Egyelõre nem tudni, hogy kik fújták szét a gázt, illetve pontosan milyen vegyi anyagról van szó. A rendõrség nyomozást indított az ügyben.

 • Ezer magyar köztörvényes bûnözõ él Thaiföldön

  A Napi Gazdaság információi szerint információi szerint már ezer - a bírósági ítélet elõl menekülõ - magyar köztörvényes bûnözõ él Thaiföldön.

  A napilap információját az Országos Rendõr-fõkapitányság szóvivõi irodája sem megerõsíteni, sem cáfolni nem akarta.

  A cikk szerint Thaiföld azért vonzó, mert nincs kiadatási egyezménye Magyarországgal, mérete és bürokratikus rendszere pedig még annak a megállapítását is megnehezíti, hogy a körözött bûnözõ valóban oda menekült-e. Ráadásul Thaiföldön rendkívül olcsó az élet, a magyar életszínvonalnak megfelelõ körülményeket 500 euróból egy egész család számára fedezni lehet egy hónapban - olvasható a Napi Gazdaságban.

 • Ráfutásos baleset Szombathelynél

  A Mazda sofõrje figyelmetlen volt, és hátulról a Peugeot-nak hajtott.

 • Egy 73 éves asszony féltékenységbõl megölte 80 éves férjét

  Moszkva - Fûtõolajjal leöntötte és felgyújtotta 80 éves férjét féltékenységbõl egy 73 éves, nyugdíjas asszony egy Tula melletti orosz faluban.

  Anna asszony az utcán pletykálkodott szomszédasszonyával, amikor elment mellettük régi barátnõje, Zója. A szomszéd megjegyezte: bezzeg most jóba van Zójával Anna, pedig a férje valaha éppen hozzá járt.

 • Elítélték a kábítószertesztek varázslóját

  Fél év börtönbüntetésre ítélték azt a kaliforniai férfit, aki a kábítószertesztek "varázslójaként" olyan eszközt és eljárást talált ki, és forgalmazott, amelyekkel csalni lehetett a vizeletvizsgálatokon.

 • Rejtélyes baleset Orgoványon

  Öten utaztak abban az autóban, amelyben balesete után egy halott férfit találtak vasárnap Orgoványon; a helyszínt elhagyó négy férfit a rendõrség õrizetbe vette - közölte a rendõrség.

 • Benzinkútnak csapódott egy autó

  A balesetben nem sérült meg senki. A jármű akadályozza a forgalmat a belvárosában.

 • Tûz ütött ki egy soproni lakásban

  Három könnyû sérültje van annak a lakástûznek, amely éjjel két órakor tört ki egy tízemeletes soproni panelház egyik lakásában.

 • Pénztárcát lopott egy 74 éves asszony

  Hetvennégy éves asszonyt állított elõ a zalaegerszegi rendõrség lopásért.

 • Százmilliókat akart csalni a trükkös pénztárgéppel

  Több százmillió bevételt akart eltitkolni az a kereskedõ egyéni vállalkozó, akinek a pénztárgépe hol szabályos nyugtát, hol pedig áruösszesítõ bizonylatot adott, ez utóbbi nyomán keletkezett bevétel nem került be az adóalapba – közölte az APEH.

 • Megkezdõdött Geréb Ágnes büntetõpere

  Megkezdõdött az otthonszülést népszerûsítõ Geréb Ágnes egyesített büntetõpere csütörtökön, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Geréb Ágnest három bûncselekménnyel vádolják.