rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • A tehetségkutatóban ismerte fel gázolóját az áldozat

 • Share on Tumblr

  Az angliai X Factor válogatásán bukott le egy autótolvaj, miután áldozata felismerte õt a képernyõrõl.

  Paige Flaherty a Twisted címû lányformáció egyik tagjaként állt a tehetségkutató zsûrije elé, s mivel produkciójuk tetszett a mentoroknak, belekerültek a vágott adásba.

  Arra Paige nem gondolt, hogy az a férfi is a képernyõ elõtt ül, akit pár hónappal korábban egy lopott autóval elgázolt, majd sorsára hagyott. Paige az egyik ismerõse rózsaszín Mini Cooperét kötötte el, amellyel biztosítás nélkül elszáguldott Jarrow-ból Newcastle-be. Itt ütötte el a zebrán Chris Brownt, akihez nem hívott mentõt, megadott neki egy hamis telefonszámot, és elhajtott.

  Az áldozat azt hitte, többé nem látja a lányt, ám az hirtelen feltûnt a tehetségkutatóban. Paige áprilisban áll a bíróság elé autólopás és személyi sérüléssel járó közlekedési baleset okozása miatt, ráadásul az X Factorban sem jutott el a döntõig.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Beásták magukat a páncélterembe

  "Beásták" magukat tolvajok egy párizsi bank páncéltermébe, és kifosztottak csaknem kétszáz magánszéfet.

 • Egy meztelen részeg nõ ijesztgetett gyerekeket a strandon

  A 24 éves Leslie Brown az egyik louisville-i szabadstrandon félemlítette meg a gyerekeket meztelenül. Amikor a rendõrség kiérkezett a helyszínre kiderült, a nõ teljesen részeg volt.

 • Kilenc évet kapott az öt újszülött csecsemõjét meggyilkoló asszony

  Azért végzett a kisbabákkal, mert félt, hogy elhagyja a férje. Kilenc év börtönbüntetésre ítéltek csütörtökön Németországban egy asszonyt, amiért meggyilkolta öt újszülött gyermekét.

 • Zsarolással magát fogyasztatta, szobatársát hízatta

  Peking - Zsarolással hízatta egy szobatársát egy egyetemista diáklány Kínában.

  A nõ azt hazudta öt szobatársának, hogy a nagyapja gengszterfõnök és bárkit könnyedén eltetet láb alól. A társak félelmükben két teljes éven át engedelmeskedtek a lány minden parancsának.

 • Bombariadó miatt leszállt az Aeroflot egyik gépe

  Bombariadó miatt megszakította útját hétfõn az Aeroflot orosz légitársaság Athénból Moszkvába tartó utasszállító repülõgépe - közölte a légikikötõ egyik illetékese.

 • ABC-bajos betörõ

  Haragudhat az ABC-re az a betörõ, aki egy gyógyszertárból zsákmányolt recepteket, csak éppen nem azokat, amelyekre fájt a foga.

 • Két férfi vesztette életét a Szamosban

  Fürdõzés közben merült el két férfi vasárnap délután a Szamosban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengeren.

 • Autós üldözés Szegeden!

  Negyedórányi autós üldözést követõen ittas jármûvezetõt sikerült a rendõröknek elfogni Szegeden.

 • Még szerencse, hogy nem végezték ki - ártatlan

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

 • Háromszor fenyegette meg ugyanazt a bankot

  Órák alatt elfogták a rendõrök azt a férfit, aki többször is robbantással fenyegetett meg a napokban egy rétsági bankfiókot.

 • Kigyulladt a Kisteleki Kábelgyár

  Mintegy 70 méter hosszan lángolt a Kisteleki Kábelgyár egyik üzemcsarnokának tetõszerkezete; a hármas kiemelt fokozatú tûzhöz a szegedi tûzoltók mellett a balástyai önkéntesek is kivonultak, és a lángokat megfékezték.

 • Meggyalázták Puskás Öcsi emlékét

  Egy biedermeier stílusú asztalt és széket loptak el ismeretlenek a Puskás Ferenc-emlékhelyrõl, a budapesti Szent István-bazilika altemplomából - mondta Szöllõsi György, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója.

 • Szörnyethalt a nászútján a férj

  Egy 45 éves brit férfi szörnyethalt, mikor portugáliai nászútján ifjú feleségével évõdött. A férfi véletlenül lezuhant egy szikláról.

 • Bizarr rablások sorozata Nagy-Britanniában

  London - Bizarr rablások sorozatát vizsgálja a brit rendõrség: a tettesek leöntik valamivel kiszemelt áldozatukat, majd gondos kezek sietnek a segítségére, s ellopják a táskáját.

  Legutóbb egy asszony járt pórul, amikor pénzkivétel után kijött bankjából. Valaki vizet zúdított a nyakába, majd egy férfi segített neki megtörülközni... Eközben azonban ellopta az asszony táskáját - jelentette a The Sun brit tömeglap.

 • Bezuhant a sínek közé egy anya és gyermeke

  Hatalmas pánik tört ki az egyik massachusettsi metrómegállóban, mikor egy gyereket cipelõ asszony bezuhant a sínek közé.

 • Betörõket fogott távcsövével a madarász

  A tájat és a madarakat pásztázta látcsövével egy férfi Miskolcon, amikor észrevette, hogy a távolban hárman próbálnak meg behatolni egy lakóházba.

 • Elszakadt a kötél, helyén maradt a bankautomat

  Bankautomatát próbáltak meg ellopni hajnalban a fõváros XXI. kerületében, a rablás azonban meghiúsult.

 • Lövöldözéssé fajult nézeteltérés

  Lövöldözésbe torkollott három férfi nézeteltérése a Borsod megyei Harsányban, személyi sérülés nem történt - közölte a rendõrség

 • A gyilkosságért halálra ítélt amerikai férfi 20 év után szabadult

  Óvadék ellenében szabadon engedték Paul Gregory House-t, a gyilkosságért halálra ítélt amerikai férfit, miután a DNS-vizsgálatok kétségbe vonták az ellene hozott ítéletet. A 46 éves férfi több mint húsz évet töltött börtönben egy Tennessee állambeli háziasszony megerõszakolása és megölése miatt.

  A DNS-vizsgálat szerint nem az elítélt, hanem az áldozat férje közösülhetett a megerõszakolt asszonnyal, az ügyész még mindig meg van gyõzõdve Paul Gregory House bûnösségérõl. A legfelsõbb Bíróság mégis elrendelte szabadlábra helyezését.

 • Tetoválást készített saját lányának egy amerikai nõ

  Súlyos büntetésre számíthat egy amerikai nõ, aki annyira szerelmese a tetoválásnak, hogy 11 éves kislányára saját tûvel egy szívecskét rajzolt.