rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Hihetetlen ok miatt lõttek fejbe egy 33 éves nõt Texasban

 • Share on Tumblr

  Azért kellett golyóval a fejében meghalnia egy 33 éves nõnek, mert a barátnõjének hánynia kellett egy parkolóban. A gyilkos bosszúból végezte ki a nõt, amiért egy kis hányás a kocsijára freccsent.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Texasban történt a hihetetlen eset. A 33 éves Deidra Blackmon állatorvosnõ két barátnõjével bulizni ment, lánybúcsút ünnepeltek szombat este. Éjfél körül a kocsijukkal megálltak egy nyilvános vécénél, ahová a doktornõ bement.

  Egy másik autó is parkolt az illemhelynél, annak nõi utasa is bement a vécébe, míg a volánnál ülõ férfi a kocsiban várakozott.

  Amikor a két nõ kijött a mosdóból, a doktornõ egyik barátnõje éppen hányt a parkolóban, és a hányásból egy kicsi ráfröccsent a másik kocsira. Rövid szóváltás következett a hányó nõ meg a másik kocsi nõi utasa között, ebben a késõbbi áldozat egyáltalán nem is vett részt.

  Röviddel ezután mindkét kocsi elhajtott, ám alig több mint egy kilométerrel odébb a másik kocsi hirtelen odahúzott Blackmonéké mellé, és a sofõr több lövést adott le rájuk.

  Csak egy talált, de a golyó pont a doktornõ fejébe fúródott, aki belehalt a sérülésbe.

  A 24 éves gyilkos, Jeffrey Hansana és barátnõje elmenekültek a helyszínrõl, de késõbb a mosdónál készült térfigyelõ kamera felvételei alapján elfogták õket.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vörös hajáért hazaküldtek egy rendõrnõt

  Élénkvörös haja miatt hazazavartak a munkából egy rendõrnõt az Egyesült Államokban.

 • Két személyautó ütközött Nyíregyházán

  Személyi sérülés nem történt, de a kórház így is csak lépésekre volt a szombat reggeli balesetben, ami Nyíregyházán történt.

 • Fiatal fiúkat rabolt ki a két huszonéves

  Az elmúlt napokban két 20 éves férfi gyerek- és fiatalkorú sértetteket rabolt ki Miskolcon. A sorozatot a rendõrök szakították meg.

 • Kiirtotta családját egy orosz férfi

  Egy vitát követõen kiirtotta családját az oroszországi Ufában egy 26 éves férfi. Több késszúrással elõbb feleségét ölte meg, majd gyerekei következtek.

 • Ittas söfõr miatt sínekre esett egy 5 éves gyerek

  Hétfõn este Tiszaföldvár belterületén lévõ vasúti átkelõhelynél, a fénysorompó tilos jelzésénél állt meg a 20 éves helybéli férfi egy 5 éves gyermekkel kerékpárjukkal.

 • Akár 15 évet ülhet a gyilkos kutyák amerikai tulajdonosa

  Howell - Akár 15 évet is rács mögött tölthet egy amerikai kutyatulajdonos, akinek buldogjai két embert martak halálra.

  Az 52 éves Diane Cockrell négy kutyája tavaly szeptemberben szökött ki fakerítéssel körülvett, Detroit közelében fekvõ birtokáról. Saját autófeljáróján halálra marcangoltak egy 91 éves férfit és egy közelben elhaladó 56 éves nõt.

 • Guminõt mentettek ki a rendõrök egy tóból

  Negyven percig tartott az akció és ezer ember nézte végig.

 • Gyerekek raboltak ki gyerekeket

  Két 10 éves gyermeket, egy kislányt és egy kisfiút rabolt ki két román állampolgárságú fiú Baján, egy játszótéren.

 • Kokain került elõ a játékvasút dobozából

  Háromszáz gramm kokaint találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy postai csomagként feladott játék villanyvasút dobozában.

 • Leszakította a motoros lábát az ittas autós

  Elvesztette egyik lábát az a motoros, akit egy fiatal sofõr ütött el autójával Rajkánál. Az autós, akirõl késõbb kiderült, hogy ittas volt, segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínrõl.

 • Kilenc ember meghalt az utasszállító kényszerleszállásakor

  Kilenc ember meghalt, öt megsérült egy kisebb utasszállító repülõgép kényszerleszállásakor egy kamcsatkai vulkán oldalán, jelentette be az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma.

 • Idõsektõl pénzt lopó tolvajokat fogtak el Veszprém megyében

  Több olyan tolvajt is elfogtak a Veszprém megyei rendõrök, akik idõsektõl csaltak ki pénzt országszerte.

 • Fejre állt egy autó Miskolcon

  Egy kék Ford márkájú személygépjármû állt fejre szerda délelõtt a lyukói úton. A baleset körülményeit a kiérkezõ helyszínelõk még vizsgálják, az autóban egy kismama is utazott.

 • Rendõrségen végzõdött a születésnapi buli

  Letartóztatással végzõdött egy 77 éves amerikai úr születésnapi meglepetése. A férfi, fiának vitt egy tortát, hogy megünnepelje 44. életévét betöltõ gyerekét, azonban a fiú hála helyett kegyetlenül megverte az apját.

 • Kémkamerával készített felvételeket pácienseirõl egy orvos

  Kémkamerával szerelte fel óráját egy orvos, hogy titokban minél közelebbrõl megörökíthesse, ahogyan pácienseit vizsgálja. Három év alatt több száz nõrõl készített titokban perverz videókat. Az orvosra börtön vár, miután fény derült gusztustalan üzelmeire.

 • Elaludt a rendõrkellékboltba betörõ

  Yavapai megye (Arizona állam) - Fegyver- és rendõrkellékboltba betörõ férfi aludt el akciója közben az Egyesült Államokban.

  A 35 éves illetõt rendõrök ébresztették, mivel a "rendõrboltnak" volt rendõrségi riasztója. Az álmos férfi egy ablakon jutott be a helyiségbe, és a rendõröknek azt mondta, csupán valamilyen alvóhelyet keresett magának, mert nem akart tovább autót vezetni álmosan.

 • Három autó karambolozott a 63-as úton

  Ketten súlyos egy ember könnyû sérülést szenvedett nemrég a 63-as úton, ahol három autó ütközött. Mentõhelikopter is érkezett.

 • Elmebetegség miatt felmentették a bíróverõt

  Kóros elmeállapota miatt a bíróság szerdán felmentette azt a férfit, aki még januárban bántalmazott két bírót és egy ügyvédet a Pest Megyei Bíróságon.

  A Fõvárosi Bíróság szerdai jogerõs ítéletében a felmentés mellett elrendelte a férfi kényszergyógykezelését.

  A férfi január 8-án a gondnokság alá helyezése ügyében indított másodfokú per tárgyalásán, a Pest Megyei Bíróságon egy neki nem tetszõ kérdés miatt egy fémvázas székkel rátámadt a tanács elnökére, az egyik bíróra és kirendelt ügyvédjére is; a bántalmazás következtében mindhárman megsérültek.

 • Hamisított forgalmi engedéllyel kapták el

  Nem lankadt a kiszombori határrendészek figyelme október 9.-én sem, hamis mûszaki érvényesítõ címkét fogtak egy román állampolgárnál a reggeli órákban.

 • Mocsárba süllyedt egy autós a Kis-Balatonnál

  Autójával félig mocsárba süllyedt szerda este a Kis-Balatonnál egy német férfi. Több órás kutatás után sikerült megtalálni és kimenteni.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%