rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Szamurájkarddal akarta lefejezni az énekesnõt két férfi

 • Share on Tumblr

  Két férfi azt tervezte, hogy egy szamurájkarddal lefejezi a hírességet, a testét pedig egy folyóba vetik. Egy sasszemû szomszédnak köszönhetõ, hogy tervüket nem sikerült véghezvinniük.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Egész fegyvertárral felszerelkezve indult útnak egy 35 és egy 32 éves brit férfi, akik azt tervezték, hogy elszigetelt devoni otthonában kivégzik az énekesnõ Joss Stone-t.

  A férfiak késeket, kalapácsot és egy szamurájkardot is vittek magukkal, hogy azzal fejezzék le az énekesnõt. A kocsijukba kesztyûktõl kezdve hullazsákon át még sokféle kelléket betáraztak, és hajnali kettõ után útra keltek, hogy véghezvigyék hátborzongató tettüket.

  Csakhogy egy szemfüles helybéli felfigyelt a sötét ruhákba öltözött, kapucnis párosra, és mivel biztos volt benne, hogy rosszban sántikálnak, riasztotta a rendõrséget.

  A két gonosztevõ ki akarta rabolni a dúsgazdag hírességet, hogy abból fizessék ki az adósságaikat. Az énekesnõ a tervezett gyilkosság idejében éppen otthon volt, így könnyen lehet, hogyha az éber szomszéd nem lép közbe, valóban végeztek volna vele. A két férfi már rács mögött várja az ítéletet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%