rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Szamurájkarddal akarta lefejezni az énekesnõt két férfi

 • Share on Tumblr

  Két férfi azt tervezte, hogy egy szamurájkarddal lefejezi a hírességet, a testét pedig egy folyóba vetik. Egy sasszemû szomszédnak köszönhetõ, hogy tervüket nem sikerült véghezvinniük.

  Egész fegyvertárral felszerelkezve indult útnak egy 35 és egy 32 éves brit férfi, akik azt tervezték, hogy elszigetelt devoni otthonában kivégzik az énekesnõ Joss Stone-t.

  A férfiak késeket, kalapácsot és egy szamurájkardot is vittek magukkal, hogy azzal fejezzék le az énekesnõt. A kocsijukba kesztyûktõl kezdve hullazsákon át még sokféle kelléket betáraztak, és hajnali kettõ után útra keltek, hogy véghezvigyék hátborzongató tettüket.

  Csakhogy egy szemfüles helybéli felfigyelt a sötét ruhákba öltözött, kapucnis párosra, és mivel biztos volt benne, hogy rosszban sántikálnak, riasztotta a rendõrséget.

  A két gonosztevõ ki akarta rabolni a dúsgazdag hírességet, hogy abból fizessék ki az adósságaikat. Az énekesnõ a tervezett gyilkosság idejében éppen otthon volt, így könnyen lehet, hogyha az éber szomszéd nem lép közbe, valóban végeztek volna vele. A két férfi már rács mögött várja az ítéletet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Menet közben elaludt a robogóján egy nõ Oroszországban

  Hihetetlen szerencsének köszönhetõ csak, hogy életben maradt a nõ, aki robogóján ülve vélhetõen elaludt menet közben egy forgalmas országúton.

 • Halálra szurkáltak egy magyar férfit Thaiföldön

  Csak a DNS-minta alapján lehetett azonosítani R. Pétert, akit halálra szurkáltak Thaiföldön. A magyar üzletember eltûnését barátja, P. Andor jelentette be a helyi rendõrségen még múlt hét szerdán. Azt is elmondta, hogy Péter üzleti vitába keveredett egy másik magyarral Samui szigetén.

 • Egy kerékpáros mentette meg az erõszaktól a lányt

  A saját leleményességének köszönhetõen menekült meg az erõszaktól egy törökszentmiklósi nõ. A támadóját a rendõrség fantomkép alapján keresi.

 • Életfogytig Szenegálban

  Saját állításuk szerint egy gyémántbányába igyekezett az a három magyar férfi, akiket szombaton ítéltek életfogytig tartó börtönre Szenegálban egy taxis megfojtása miatt. A helyi konzul szerint kemény ítéletet született, bár ennél enyhébb bûncselekményért is lehet hasonlóan súlyos büntetést kapni.

  Egy belga nemzetközi testõrközvetítõ magyar származású vezetõje szerint sok magyar dolgozik a világ válságövezeteiben, többségük hallgatag profi, aki csöndben teszi a dolgát.

 • Félmeztelen ordítozott a férfi az utcán, majd később a kórházban meghalt

  Rendőröket kellett hívni egy ordítozó férfihez szerdán Turán. Az ön- és közveszélyes állapotú férfit a mentők kórházba vitték, ahol szívelégtelenség következtében éjjel életét vesztette.

 • Oldalára borult egy fát szállító kamion az M7-en

  Egy fát szállító román kamion balesete miatt teljes útzár van az M7-es autópálya fõváros felé vezetõ oldalán Balatonszárszó és Balatonõszöd között. A mûszaki mentés órákig tart, a jármûveket a 7-es útra terelik.

 • Súlyos autóbalesete volt Whitney Houston lányának

  Rettenetes autóbalesetet szenvedett Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina, aki a csodával határos módon nem sérült meg.

 • Megvannak a Soproni kettõs gyilkosság elkövetõi

  Annak a lõegyletnek a tagja volt a soproni kettõs gyilkosság három gyanúsítottja, amelynek elnökét is lelõtték.

 • Félholtra verték a kecskeméti párt

  Ismeretlenek betörtek és brutálisan összevertek egy házaspárt a kecskeméti Bem utca egyik lakóházában. A rendõröket a megtámadott 60 éves nõ értesítette. Mindkettõjüket kórházban ápolják.

 • Dunába hajtott egy férfi Dömösnél

  Figyelmen kívül hagyta az árvíz miatt lezárt területet jelző táblát egy török férfi a Komárom-Esztergom megyei Dömösnél.

 • Orrvérzésig verte lányát, amiért engedély nélkül facebookozott

  A járókelõknek kellett értesíteniük a rendõrséget, miután egy nõ véresre verte a lányát az engedély nélküli internetezésért.

 • Három autó és egy busz ütközött Budapesten

  Három autó és egy busz ütközött a fõváros XVI. kerületében, a Veres Pálné úton kedd reggel, a balesetben személyi sérülés nem történt, de torlódás alakult ki.

 • Kártérítõ betörõ

  Berlin - Kétszer is meglepõdhettek egy boltocska tulajdonosai Németországban: elõször, amikor reggel feltörve találták üzletüket, másodszor, amikor a betörõ kártérítette õket.

  A lelkiismeretes tettes cigarettát és szeszes italt vitt el a kioszkból egy éjjel, 4300 euró - 1 millió forintnyi - kárt okozva.

 • Sokmilliós ékszerrablás a belvárosban

  Több százezer euró értékben raboltak el drágaköveket ismeretlenek pénteken délelõtt a francia fõváros, Párizs elegáns belvárosi negyedében - számolt be egy rendõrségi forrás.

 • Vízelvezetõ árokban kötött ki a vétlen autós

  Jelentõs anyagi kárral járó, de szerencsés kimenetelû, személyi sérülés nélküli közúti közlekedési baleset történt szombaton reggel nem sokkal 7 óra elõtt a méhkeréki határátkelõhelyhez vezetõ 4252. számú úton. Egy Skoda Fabia és egy Toyota Land Cruiser ütközött.

 • Meggyilkoltak egy 35 éves füzesabonyi férfit

  Meggyilkoltak egy 35 éves helyi férfit Füzesabonyban, a rendõrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

 • Elképesztõ látvány fogadta az óvodába belépõ dajkát

  Betörtek a teveli ÁMK óvodájába. Az eset még múlt héten, csütörtökrõl péntekre virradóra történt.

 • Kannabiszmagot találtak a poggyászban

  Kannabiszmagot találtak egy férfinél.

 • Intravénásan tejet adtak be egy csecsemõnek

  Szörnyû tragédia történt az olaszországi San Giovanni Addolorata kórházban.

 • Elaludt a rendõrkellékboltba betörõ

  Yavapai megye (Arizona állam) - Fegyver- és rendõrkellékboltba betörõ férfi aludt el akciója közben az Egyesült Államokban.

  A 35 éves illetõt rendõrök ébresztették, mivel a "rendõrboltnak" volt rendõrségi riasztója. Az álmos férfi egy ablakon jutott be a helyiségbe, és a rendõröknek azt mondta, csupán valamilyen alvóhelyet keresett magának, mert nem akart tovább autót vezetni álmosan.