rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Szamurájkarddal akarta lefejezni az énekesnõt két férfi

 • Share on Tumblr

  Két férfi azt tervezte, hogy egy szamurájkarddal lefejezi a hírességet, a testét pedig egy folyóba vetik. Egy sasszemû szomszédnak köszönhetõ, hogy tervüket nem sikerült véghezvinniük.

  Egész fegyvertárral felszerelkezve indult útnak egy 35 és egy 32 éves brit férfi, akik azt tervezték, hogy elszigetelt devoni otthonában kivégzik az énekesnõ Joss Stone-t.

  A férfiak késeket, kalapácsot és egy szamurájkardot is vittek magukkal, hogy azzal fejezzék le az énekesnõt. A kocsijukba kesztyûktõl kezdve hullazsákon át még sokféle kelléket betáraztak, és hajnali kettõ után útra keltek, hogy véghezvigyék hátborzongató tettüket.

  Csakhogy egy szemfüles helybéli felfigyelt a sötét ruhákba öltözött, kapucnis párosra, és mivel biztos volt benne, hogy rosszban sántikálnak, riasztotta a rendõrséget.

  A két gonosztevõ ki akarta rabolni a dúsgazdag hírességet, hogy abból fizessék ki az adósságaikat. Az énekesnõ a tervezett gyilkosság idejében éppen otthon volt, így könnyen lehet, hogyha az éber szomszéd nem lép közbe, valóban végeztek volna vele. A két férfi már rács mögött várja az ítéletet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások