rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Lezuhant a hídról egy fiatalokat szállító autóbusz

 • Share on Tumblr

  Fiatalokat szállító francia autóbusz szenvedett balesetet hétfõ reggel a nyugat-csehországi Pilsen közelében az autópályán.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A cseh rendõrség közlése szerint az autóbusz, amelyben mintegy ötven utas volt, a Bajorországból Prágába vezetõ D5-ös autópályán Rokycany melletti sztrádakijáratnál lezuhant egy hídról.

  Az elsõ hírek szerint a balesetben egy ember meghalt és mintegy húszan megsérültek. Legalább egy tucatnyi személyt kórházba szállítottak. Állapotukról egyelõre nem adtak ki jelentést.

  A régióban jegesek az utak, és nem kizárt, hogy a francia autóbusz is megcsúszott, áttörte a korlátokat és így zuhant le a hídról. A busz eleje teljesen összeroncsolódott, több fiatalt úgy kellett kivágni roncsokból. A busz vezetõje a helyszínen életét vesztette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A cigiszünetben kapták el a sorozatgyilkost

  Nicholas T. Sheley-t cigarettázás közben tartóztatták le egy illinoisi bár elõtt, miután a kocsma vendégei felismerték a televízióban bemutatott fotók alapján.

  Nyolc ember, köztük egy kétéves kisgyermek és egy 93 éves aggastyán megölésével gyanúsított sorozatgyilkost fogott el a rendõrség és FBI ügynökök kedden, Illinois államban, egy nappal azután, hogy több államra kiterjedõ körözést adtak ki ellene.


 • Jelvényt követelt a rabló

  Súlyos lánccal hadonászva rontott be egy rabló az Egyesült Államokban egy étteremben, ám balszerencséjére a vendégek egyike épp egy szolgálaton kívüli rendõr volt, aki hamar lefegyverezte.

 • Motorost gázolt a vonat

  Halálra gázolt egy segédmotor-kerékpárost a vonat az egyik vasúti keresztezõdésben Tiborszállásnál.

  Az 55 éves férfi egy földút és a vasúti pálya táblával védett keresztezõdésében hajtott a sínekre a jármûvel és az érkezõ személyvonat elütötte.

  A segédmotor-kerékpáros a helyszínen életét vesztette, a vonaton senki sem sérült meg.

 • Rendõrautót akart lopni a nõ

  Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el egy nõ az Egyesült Államokban, azután egy rendõrautóval próbálkozott.

 • Halálos buszbaleset Mezõkövesd mellett

  2009. február 11-én reggel 6 óra körül a Mezõkövesd és Egerlövõ közötti útszakaszon súlyos közlekedési baleset történt. Az elsõdleges információk szerint egy menetrend szerint közlekedõ autóbusz az egyik kanyarban megcsúszott és felborult. A baleset következtében egy idõs asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A balesetnek további hat sérültje van, 3 súlyos és 3 könnyû.

 • Az utcán fejezte le áldozatát egy skizofrén nõ

  Egy 28 centis henteskéssel fejezte le áldozatát az a skizofrén nõ, aki a gyilkosság elõtt könyörgött az orvosoknak, hogy zárják be, mert bántani fog valakit.

 • Robin Hood sapkát lopott

  Meggyûlt a baja a hatósággal Robin Hoodnak, mert ellopott három sapkát és valaki személyazonosságát.

 • Újabb fegyveres rablások Budapesten és Nyíregyházán

  Újabb fegyveres rablás történt Budapesten. A fõváros XIV. kerületében a Bosnyák téren egy lottózót fosztott ki délután két óra körül egy fegyveres.

 • A szántóföldön találták meg egy kistormási férfi holttestét

  Gyilkosság áldozata lett egy kistormási férfi, a bûncselekmény gyanúsítottját elõzetes letartóztatásba helyezték - közölte hétfõn a rendõrség.

 • Halászhálóba gabalyodva fulladt meg egy nõ

  Halászhálóba gabalyodott és megfulladt egy nõ a Boden-tó német oldalán.

 • HÉV-vezetéket loptak Dunaharasztinál, hatalmas a kár

  Többmillió forintos kárt okoztak ismeretlenek, akik HÉV-vezetéket loptak szerda hajnalban Dunaharaszti külterületén - közölte Székely Noémi, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Életfogytig Szenegálban

  Saját állításuk szerint egy gyémántbányába igyekezett az a három magyar férfi, akiket szombaton ítéltek életfogytig tartó börtönre Szenegálban egy taxis megfojtása miatt. A helyi konzul szerint kemény ítéletet született, bár ennél enyhébb bûncselekményért is lehet hasonlóan súlyos büntetést kapni.

  Egy belga nemzetközi testõrközvetítõ magyar származású vezetõje szerint sok magyar dolgozik a világ válságövezeteiben, többségük hallgatag profi, aki csöndben teszi a dolgát.

 • Térhatású gyalogátkelõhely Tiszaújvárosban

  Tiszaújváros - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyedülálló módon, de országosan is ritka megoldás védi a gyalogosok és általában a közlekedés biztonságát Tiszaújvárosban: az élénkpiros keretbe foglalt térhatású gyalogátkelõhely mintha megtörné az utat, így óhatatlanul is lassításra készteti a jármûvezetõket. Bár ebben az évben elsõsorban a baleset-megelõzési akcióknak köszönhetõen nem történt közlekedési baleset Tiszaújvárosban a zebrákon, de a biztonság további fokozásáért egy szó szerint is "út-törõ" technikai megoldást is alkalmaznak a városban - tájékoztatta az újszerû kezdeményezésrõl a rendõrség.

 • Megsértették a marihuánát szentségnek tartó vallási jogait

  Egy amerikai férfi, aki hite legfõbb szentségének a marihuánát tartja, szabad vallásgyakorlása megsértésének tekinti, hogy kábítószerrel való visszaélés miatt eljárást indítottak ellene.

 • Polgármester lehet az okirat-hamisító

  A csalás és okirat-hamisítás miatt korábban jogerõsen elítélt volt polgármester is elindul a vasárnapi idõközi választáson Sormáson. A Zala megyei faluban összesen 3 független jelölt indul a polgármester-választáson - közölte korábban Nagy József jegyzõ. Póczai Zoltán volt polgármesternek szeptemberben kellett lemondani tisztségérõl miután hivatali tevékenységével összefüggésben jogerõsen elítélték.

 • Lezuhant a repülõ, amelyen Jenni Rivera utazott, senki nem élte túl a zuhanást

  Felszállás után tíz perccel megszakadt azzal a repülõgéppel a kapcsolat, amelyen Jenni Rivera mexikói-amerikai énekesnõ és kísérete utaztak. Órákkal késõbb csak a gép roncsait találták meg, a balesetet senki sem élte túl.

 • Gyerekek ölték meg a kutyát

  Gyerekek ölték meg a kutyátMegdöbbentő dolgot műveltek gyerekek kutyákkal, pusztán szórakozásból az egyik faluban. Gyerekek raboltak el egy kutyát a gazdájától, majd harci kutyákkal széttépették a közeli szeméttelepen, pusztán szórakozásból. Az állatvédők szerint a faluban egyre több az ehhez hasonló eset, valószínűleg az illegális kutyaviadalokra készítik fel ilyen kegyetlenül a harci kutyákat.
  A faluban lakók egyre jobban félnek, egyre többen tartanak vad kutyákat és egyre több ilyen kutya tűnik el a faluban.

 • Olvasás a büntetés

  Elzárás és közmunka helyett könyvvel büntetik a jövõben a fiatal bûnelkövetõket Fulda körzetében.

 • Kiraboltak egy kisboltot Miskolcon

  Két maszkos férfi rabolt ki - fegyvernek látszó tárggyal - egy kisboltot Miskolcon.

 • Négy embert kínoztak halálra a rendõrök

  Ukrajnában tavaly négy személy halt meg rendõrségi kínzások következtében - közölte Nyina Karpacsova, az ukrán parlament emberjogi biztosa.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%