rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tizenhárom ember életét oltotta ki egy férfi Belgrádtól nem messze

 • Share on Tumblr

  Tizenhárom ember - köztük egy kisgyerek - életét oltotta ki egy hatvanéves férfi a Belgrádtól délre fekvõ Mladenovac közelében. A vérengzés a Mladenovac melletti Velika Ivanca településen történt hajnalban, fél öt és öt óra között. A férfi lõfegyverbõl nyitott tüzet családtagjaira és szomszédjaira, megölt hat férfit és hat nõt, valamint egy kétéves gyereket.

  Tizenketten a helyszínen haltak meg, egy ember pedig a kórházban. A híradások szerint a férfi - akit a szerbiai média Ljubisa Bogdanovic néven említ - megpróbálta megölni saját feleségét is, és végezni akart önmagával úgy tudni, mindketten súlyosan megsebesültek.  Két ember életéért küzdenek az orvosok, egyikük feltehetõen a vérengzõ férfi. A támadó elõször a fiát lõtte le, majd rálõtt a feleségére is. Ezután kiment a házból, és házról-házra járva lövöldözni kezdett. Az indítékait egyelõre nem tudni. Az ámokfutónak állítólag volt fegyverviselési engedélye. A falubeliek szerint korábban nem volt erõszakos, békés természetérõl ismerték.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások