rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos gázolás a 85-ös úton

 • Share on Tumblr

  A 85-ös főúton, az úttest jobb szélén haladó kivilágítatlan gyalogost az autó vezetője későn észlelte, és fékezés nélkül elgázolta.

  Hétfőn hajnali két óra körül a 85.sz. főúton Győr felől Csorna irányába közlekedett egy Suzuki személygépkocsi. Ikrény külterületén, a közvilágítás nélküli úton a sofőr későn észlelte az úttest jobb szélső sávjában tartózkodó sötét ruhás gyalogost, és fékezés nélkül elütötte.

  Az ütközés következtében az 52 éves osztrák állampolgárságú gyalogos az árokba csapódott és a helyszínen meghalt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az italon vesztek össze, majd leszúrta lakótársát a 61 éves férfi

  A gyanú szerint H. Szilveszter késszúrással végzett lakótársával. Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság H. Szilveszter ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 31-én Környén megölte lakótársát.

 • Koporsóba bújt a rendõrség elõl

  Koporsóba bújt a rendõrök elõl egy nõ az Egyesült Államokban egy halottasházban, mégis meglelték.

 • Kiugrott az ötödikrõl: azonnal meghalt

  Életét vesztette egy 49 éves nõ Eperjesen.

  A nõ tetemére járókelõk találtak rá, egy bérház elõtt.

 • Elfogták a budapesti postás támadóit

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a fiatal férfit és nõt, akik csütörtökön délelõtt megtámadtak egy kézbesítõt a fõváros VIII. kerületében.

 • Két teherautó ütközött az M3-ason, két halott

  Ketten meghaltak az M3-as autópályán, amikor eddig tisztázatlan körülmények között két teherautó összeütközött nem messze Hatvantól. Az 52-es kilométerkõnél történt balesetnek egy sérültje is van.

 • Rendõri túlkapások miatt marasztalták el Svájcot

  Svájci rendõrök több alkalommal megengedhetetlen módon fenyegettek meg rendõrkutyákkal bilincsbe vert, védtelen õrizeteseket.

 • Orvosi maszkban raboltak lottózót

  Arcát orvosi maszkkal eltakaró férfi rabolt ki egy fõvárosi lottózót - közölte a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel.

 • Magyar pár gyilkolt meg egy görög férfit

  Jogerõsen tizenkét és tizennégy év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélõtábla kedden egy magyar párt egy görög férfi 2006 augusztusi korinthoszi meggyilkolása miatt.

 • Betört, fõzött, távozott

  Fõzni tört be valaki egy étterembe az Egyesült Államokban: rizses csirkét remekelt, majd távozott, mosogatni már nem volt kedve.

 • Visszaáramló gáz miatt került kórházba egy család

  Két felnõttet és két gyermeket szállítottak kórházba hétfõ délelõtt Nagykovácsiból, ahol vélhetõen egy családi ház vegyes tüzelésû kazánjából, illetve a kályhából visszaáramló gáz okozhatott rosszullétet.

 • Lakásán akarták kirabolni a fiatal nõt…

  (Székesfehérvár – Fejér megye)

  Csütörtökön késõ este rablást jelzett egy Lövölde utcai lakó. Elmondta, hogy szomszédjára csuklyás, fegyveres idegenek támadtak, megfenyegették, megverték és elvitték a telefonját. A 26 éves nõ vehemensen védekezett, ennek ellenére könnyen sérült. A bejelentésre riasztott fehérvári rendõrök néhány órával késõbb elfogták a tetteseket…

 • Meglõtt egy rendõrnõ egy fogvatartott férfit, amikor a férfi fegyverrel támadt rá

  Meglõtt egy rendõrnõ egy fogvatartott férfit, aki elvette társa fegyverét hétfõn Mende és Sülysáp között.

 • Halálra rémítette a kislányt a kóbor kutya

  Sokan panaszkodnak amiatt, hogy sok a kóbor kutya Szolnokon. Egy kislányt és édesapját is üldözõbe vett egy kóbor eb a minap a belvárosban. A gyepmester ugyan próbálja megoldani a helyzetet, azonban nincs könnyû dolga. A negyven férõhelyes kutyamegfigyelõbe nehéz elhelyezni körülbelül száz kutyát.

 • Kokain vonalkóddal

  Róma - Csaknem fél tonnás kokainszállítmányt foglalt le az olasz rendõrség az észak-olaszországi Vado Ligure kikötõben a hétvégén - jelentették az olasz lapok.

 • Beszorult a sofõr az autóba

  Súlyosan megsérült egy személyautó vezetõje, amikor a jármûve mikrobusszal ütközött Érd belterületén szerda reggel.

 • Stopot mutatnak a bûnözésnek!

  Stopot mutatunk Miskolcon a bûnözésnek - ezt mondta Káli Sándor, a város polgármestere azon a sajtótájékoztatón, ahol a közeljövõben megalakuló városõrséget mutatta be.

 • A férj volt az asszony gyilkosa Zuglóban?

  A nyomozók gyanúja szerint 71 éves férje ölhette meg azt a 73 éves asszonyt, akinek holttestére Zuglóban, egy Ond vezér úti lakásban találtak rá kedden este - közölte a rendõrség.

 • Nyolc éven át tartotta fogságban lányát a skizofrén anya

  Egy mentális problémákkal küzdõ japán nõ nyolc évig tartotta fogságban tinédzser lányát, aki megtalálásakor alig tudott beszélni és járni - közölték japán hatóságok és a japán média csütörtökön. A most 21 éves lányt két évvel ezelõtt szabadították ki, miután egy szomszéd hangos szóváltásról számolt be a rendõrségnek.

 • Ronaldinho drogozik?

  Szökésben lévõ kábítószer-kereskedõvel beszélt telefonon Ronaldinho, az AC Milan és Anderson, a Manchester United brazil labdarúgója. A rendõrség lehallgatta a beszélgetést, amely elsõsorban arról szólt, mikor találkoznak majd egy szambapartin.

  A két, Európában futballozó játékos ellen nincs terhelõ bizonyíték, hogy részt vettek-e bûncselekményben, így hivatalosan nem váltak gyanúsítottá. A kábítószer-kereskedõ Richard Alex Martins júniusban szökött meg egy börtönbõl, és a hatóságok szerint az egyik legnagyobb drogdíler Porto Alegrében.

 • Csecsemöt marcangoltak szét a patkányok Romániában

  A gyermekvédelmi hatóságok felügyelete mellett marcangoltak szét a patkányok egy öt hónapos kislányt Romániában. A gyerek már korábban is volt hasonló sérülésekkel a kórházban, és már akkor is sebészeti beavatkozásra volt szükség. Anyja mentálisan sérült, az apa pedig minden külsõ segítséget elutasít. A család vályogviskóban él, szörnyû körülmények között, így a patkányok is befészkelték magukat a házba.