rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Fának ütközött és kerítést szakított egy BMW

 • Share on Tumblr

  Sokat kibír egy M5-ös BMW: erre szolgáltatott példát az a baleset is, amely nemrégiben történt a dél-afrikai Johannesburgban.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A drága autók baleseteivel foglalkozó portál jelentése szerint a 2012-es évjáratú M5-ös vezetője túlságosan gyorsan hajtott és az egyik kanyarban elveszítette az irányítást autója felett. A BMW lesodródott az útról, átszakított egy masszív kerítést, majd egy fának csapódva állt meg.

  Ugyan az autó csúnyán összetört, de szépen megvédte sofőrjét: a férfi állítólag kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet…


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Saját fejét gyújtotta fel egy férfi

  Felgyújtotta a saját fejét egy részeg férfi fogadásból az Egyesült Államokban.

 • Lángra lobbant egy daru Sydneyben

  Lángra lobbant egy daru Sydney belvárosában, majd a 65 méter magas szerkezet a szomszédos egyetem épületére zuhant. A daru kezelõjének szerencsére sikerült idõben elmenekülnie.

 • Részegen okozott balesetet a szépségkirálynõ

  Részegen okozott közlekedési balesetet az új-mexikói Las Cruces városának nemrégiben megválasztott szépségkirálynõje, így bukta a koronát, ráadásul börtönbe is kerülhet.

 • Ezer magyar köztörvényes bûnözõ él Thaiföldön

  A Napi Gazdaság információi szerint információi szerint már ezer - a bírósági ítélet elõl menekülõ - magyar köztörvényes bûnözõ él Thaiföldön.

  A napilap információját az Országos Rendõr-fõkapitányság szóvivõi irodája sem megerõsíteni, sem cáfolni nem akarta.

  A cikk szerint Thaiföld azért vonzó, mert nincs kiadatási egyezménye Magyarországgal, mérete és bürokratikus rendszere pedig még annak a megállapítását is megnehezíti, hogy a körözött bûnözõ valóban oda menekült-e. Ráadásul Thaiföldön rendkívül olcsó az élet, a magyar életszínvonalnak megfelelõ körülményeket 500 euróból egy egész család számára fedezni lehet egy hónapban - olvasható a Napi Gazdaságban.

 • Mentõs baleset Kaposvár és Kaposújlak között

  Október 10.-én Az elsõdleges információk alapján egy kft. tulajdonában lévõ mentõautó ütközött bele Kaposújlak felé haladva –vélhetõen a vezetõ figyelmetlensége miatt - az elõtte haladó és egy teherautó kikerülését végzõ OMSZ-es mentõautóba, majd azt követõen nekicsapódott annak a teherautónak, amelyet a másik mentõ kerülni akart. A baleset során a kikerülést végzõ mentõautó vezetõje és az ápoló könnyebb sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.08.20 órakor jelentették be, hogy baleset történt Kaposvár és Kaposújlak közötti útszakaszon.

 • Egy 46 éves ejtõernyõs vesztette életét Szegeden

  Halálos kimenetelû baleset történt vasárnap délután Szegeden az 55. számú fõút mellett egy földes területen.

 • Afgánok a körforgalomnál

  Afgán határsértõket fogtak el a szegedi rendõrök szombaton Kiskundorozsmán. Az öt fõre – akik közül kettõ még gyermek – a körforgalomnál találtak rá a járõrök.

 • Visszaélt a kapcsolataival a nemzetvédelmi egyetem rektora?!

  Befolyással való üzérkedés gyanúja miatt tartott házkutatást a rendõrség a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektori helységeiben. Házkutatást is tartottak, és az egyetemen másokat is meghallgattak, közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda.

 • Felrobbant gázpalack döntötte össze az épületet

  Valószínűleg ételmelegítés közben robbant fel, egy ember megsérült a balesetben.

 • Videóra vette a gyerekek megrontását a pedofil férfi

  Akár több gyereket is csapdába csalhatott az a budapesti pedofil, akin kedden ütöttek rajta a rendõrök. R. István májusban úgy döntött, új áldozatot szemel ki magának.

 • Elõbb taxiztatni akarta magát a rendõrséggel, utána járõrautót lopott

  Taxiszolgáltatásra kérte a rendõrséget egy 32 éves férfi az Egyesült Államokban, ám hiába, erre ellopott egy járõrautót.

 • Két éves kisfiút gázoltak halálra Kiskunfélegyházán

  A kórházban halt meg az a két éves kisfiú, akit szombat este gázolt el egy 45 éves nõ Kiskunfélegyházán. A kisfiú egy parkoló autó mögül szaladt ki az útra, a sofõr pedig már késõn vette észre a gyermeket.

 • Késsel akarta rendezni a számlatartozást

  Kórházba szállíttatták a rendõrök azt az asszonyt, aki késsel fenyegetõzve akarta rendezni jelentõs összegû számlatartozását Kunszentmártonban.

 • Rendõröknek akart drogot eladni

  Készpénz helyett bilincset kapott az a férfi, aki a Keleti pályaudvarnál, civil ruhás rendõröknek próbált drogot eladni. A férfit õrizetbe vették.

 • Vigyázat! - Csalók gyûjtenek adományokat Gyõrben

  Legutóbb Gyõrben egy nõ saját szomszédaitól gyûjtött jogtalanul pénzt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében.

 • Megmûtötték a pitbull marta kisfiút

  Plasztikai mûtéteket hajtottak végre azon a 13 éves fiún, akire pitbull terrier kutyája támadt rá a Hajdú-Bihar megyei Egyeken - tájékoztatta a debreceni Kenézy Kórház szóvivõje az MTI-t.

  Szentgyörgyi János elmondta, hogy a gyereket a vasárnapi súlyos támadás után mentõhelikopter szállította a kórház baleseti sebészetére. Sérülései nem életveszélyesek, de a lábán olyan súlyosak, hogy vélhetõen maradandó hegesedéseket okoztak - tette hozzá.

 • Ellopták a csaló kezét

  A kéz elég régi volt, a XVIII. században élt gazdája, akit kártyacsaláson értek Salisbury városának Haunch of Venison nevû pubjában és büntetésül lecsapták egyik kezét. A kéz üvegvitrinbe került, állítólag átok ül rajta. A kocsma egyébként igen régi, az idén már 684 esztendõs.

 • A 2010-es triatlon vb egyik versenyzõjét késelték halálra Budapesten

  A külföldi férfit több késszúrással gyilkolták meg.

 • Elfogták a vécépapírálarcos rablót

  Gyógyszeres doboza révén elfogták a vécépapírálarcos bolti rablót az Egyesült Államokban.

 • Kapával vágta fejbe szomszédasszonyát egy idõs nõ

  Könnyebb sérülést szenvedett az az iváncsai asszony, akit szomszédnõje vágott fejbe kapával egy szerdai vita során.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%