rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Jelzőtáblának csapódott az ittas autós

 • Share on Tumblr

  Egy 19 éve balassagyarmati fiatalember szenvedett balesetet szerdán Balatonbogláron. Az autós egy kanyart nem tudott bevenni, vélhetően ittassága miatt. A Gaál Gasztron utcából a Rózsa utcába akart balra kanyarodni az az autós, amelyik végül előbb a padkának, majd egy jelzőtáblának csapódott.

  Az autót vezető 19 éves balassagyarmati fiatalt a baleset helyszínéhez közel, egy magánház udvarán találták meg járművével együtt. A férfit megszondáztatták, és az alkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott.

  A vélhetően ittas férfit a rendőrök előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságon, ahol az alkalmazott légalkohol-mérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért a helyi orvosi rendelőbe szállították vér és vizelet mintavétel céljából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szétverte a boltot a feldühödött férfi

  A férfi vitába elegyedett az üzletben dolgozókkal és annyira felhúzta magát, hogy szétverte az üzletet.

 • Egy szülinapi partin fulladt bele a medencébe a három éves kislány

  A kerti medence alján talált rá a lánya holttestére a születésnapi partin szoptató anya. A lányon habár volt úszómellény, valahogy lekerült róla, amit senki nem vett észre.

 • 10 éves kislányt gyanúsítanak egy csecsemõ megölésével

  A gyerek nevét még nem hozták nyilvánosságra. Annyit lehet tudni, hogy egy három hónapos csecsemõ haláláért felelõs.

 • Januártól börtönbe mennek a színesfémtolvajok

  Elloptak színesfémtekercseket Szarvason, legalább 1 millió forint a kár. Januártól már börtön jár a színesfémlopásért és ellenõrzéskor lefoglalhatják az autót is, amiben a lopott áru van. Az illegális színesfém-kereskedelem évente 15 milliárdos kárt okoz az országnak. Egy kereskedõ azt mondja, az új törvénnyel az állam azoknak a kereskedõknek az életét nehezíti meg, akiket eddig is tudott ellenõrizni.

 • Egész éjjel az árokban feküdt a Citadelláról lezuhant nõ

  A tûzoltók létrával ereszkedtek le a körülbelül harminc méter hosszú, hat méter mély árokba, ahol az idõs nõ feküdt. Hordágyra tették, majd átadták a mentõknek, akik kórházba vitték.

 • Zugfõzde bukott le Hevesben

  Csaknem másfél hektónyi, tisztázatlan eredetû szeszes italt találtak a vámosok egy zug-pálinkafõzdében Heves megyében.

 • Robbantással fenyegetõzött a bankrabló (Székesfehérvár, Fejér megye)

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét…

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

  Ekkor a pénzintézet egyik alkalmazottja egy nejlon-zacskóba tette a pénzt, majd átadta a férfinek, aki ezt követõen, gyalogosan távozott a helyszínrõl a Kégl György utca irányába.

 • Az APEH udvarán törték fel a lefoglalt autót

  Az APEH Nógrád Megyei Igazgatóságának udvarán törtek fel egy lefoglalt autót Salgótarjánban. A férfit, aki egy magnót lopott el a kocsiból, percek alatt elfogta a rendõrség - közölte szerdán a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Fellökte egy autós a zebrán áthaladó kerékpárost

  Egy kisgyermek sérült meg abban a balesetben, amely csütörtökön reggel történt Lajosmizsén .

 • Túl gyenge rablás, nem jár érte börtön

  Börtönbe akarta rabolni magát egy férfi az Egyesült Államokban, de nem sikerült neki.

 • Moszkvában évente 3000 ember tûnik el, de sok megkerül

  Moszkva - Oroszországban 70 ezer, a 12 milliós Moszkvában mintegy 3000 ember tûnik el, vagy legalábbis ennyit keresnek szerettei. Ugyanakkor a fõvárosban átlagosan 2500 eltûntet találnak meg - élve vagy holtan - de háromszáznak soha nem akadnak a nyomára.

  Az adatok egy tanácskozáson hangzottak el, amelyet a városi önkormányzatnál tartottak a minap, s amelyen kiderült: az eltûntek keresésére van idõ, pénz, ember, de a szervek között sokszor elvész az ügy.

 • Féltékenységbõl leharapta felesége orrát

  Leharapta a felesége orrát egy féltékeny férj Angliában.

 • SMS-ben üzent a zálogba elvitt lány

  Nem fizette meg adósságát egy bánhorváti férfi, ezért barátnõjét vittel el úgymond zálogba hitelezõje, aki nem is tudta, hogy ezzel bûncselekményt valósít meg.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indított eljárást G. S.-sel szemben. A gyanúsított január 06-án kérdõre vonta K. Zs.-t, hogy tartozását miért nem egyenlíti ki. Az adós pénz helyett futással válaszolt. Ezzel egy idõben megérkezett a menetrendszerinti járat, amirõl leszállt K. ZS. barátnõje, akit a hitelezõ autójába tuszkolt, mint egy váltságdíjként, majd elhajtott vele.

 • Hóátfúvás miatt zártak le egy utat Zalában

  Egy kisebb forgalmú mellékutat le kellett zárni Zalában, mert a nagy erejû szél folyamatosan visszahordja a letakarított havat a burkolatra.

 • Nem bírta elviselni nejét, ezért házi õrizet helyett börtönért könyörgött

  Súlyosbításért folyamodott egy korábban háziõrizetre büntetett férfi, elmondása szerint inkább a rácsok mögött akarta letölteni büntetését, minthogy még egy napig elviselje felesége zsémbelését.

 • 17 késszúrással ölték meg a 62 éves férfit

  A szomszédok szerint családi tragédia történhetett a pozsonyi házaspár lakásában. Kedden délután lakásában bukkantak rá a 62 éves férfi holttestére.

 • A nagy tablettalopás

  Feltehetõen a világ eddig legnagyobb tablettalopását követték el az Egyesült Államokban: 75 millió dollár - 14 milliárd forint - értékben.

 • Kigyulladt egy vendéglõ hétfõn Óbudán, az oltás közben megsérült egy tûzoltó

  A III. kerületi Római téren lévõ vendéglõ tetõszerkezete gyulladt ki hétfõ hajnalban. A tûzoltók nagy erõkkel érkeztek az oltáshoz.

 • Tragédia lett a családi nyaralásból

  Alig pár órával azután, hogy családjával a Karib-szigetekre érkezett egy fiatal édesanya, a dagály fogságába esett és az óceánba fulladt.

 • Igazoltatás során egy nõi holttest került elõ a jármûbõl

  Megállított az orosz rendõrség egy 28 éves fiatalembert, mert kicsit áthajtott a felezõvonalon. Volt nagy meglepetés, amikor bepillantottak a jármûbe.