rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kivizsgálják a vasárnapi halálos ralibalesetet

 • Share on Tumblr

  A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) kivizsgálja a vasárnapi nagykállói ralibalesetet - közölte a szervezet hétfőn. Az MNASZ részvétet nyilvánított a balesetben elhunyt családjának.

  A közlemény szerint az MNASZ vezetősége a rendőrségi nyomozással párhuzamosan azonnali hatállyal elrendelte, hogy a szövetség saját hatáskörben, szakértők bevonásával haladéktalanul kezdje meg a tragédia körülményeinek sportszakmai kivizsgálását, amelynek eredményeit nyilvánosságra hozzák.

  A sportszövetség első számú feladatának tekinti a versenyzők, a közreműködők és nézők biztonságának szavatolását a rendezvényein, amelyeken a sporttörvény szabályai szerint jártak, és járnak el - hangsúlyozták.

  A közleményben az MNASZ őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt családjának, és mielőbbi felépülést kívánt a kórházban ápolt sérülteknek.

  Kilenc ember súlyosan megsérült, amikor a nézők közé csapódott egy autó a Nagykálló és Újfehértó között tartott I. Ralda Rallysprint elnevezésű amatőr autóversenyen vasárnap délután. Az egyik sérült a nyíregyházi kórházban meghalt.

  Egy másik, fej-, hasi és lábsérüléseket szenvedő férfin vasárnap este csaknem ötórás életmentő műtétet végeztek el a debreceni Kenézy Kórházban, állapota súlyos, életveszélyes.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megszúrta haragosát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit haragosa egy késsel hasba szúrt Nagyatádon.

  Egy 33 és egy 38 éves férfi veszett össze, majd a veszekedés hevében az idõsebb elõkapott egy kést, melyet a másik hasába döfött. A megkéselt férfit életveszélyes sérüléssel szállították a mentõk kórházba, ahol azonnal megmûtötték.

 • Majdnem tragédiába torkollott a romantikus hõllégballonozás

  Egy San Diego-i jegyespár különleges esküvõje kis híján tragédiába torkollott. Jonathan és Kerin Narcissea a násznéppel egy hõlégballonon utazva a festõi naplementében gyönyörködött, amikor egy hirtelen széllökés elkapta a ballont, mely nem sokkal ezután lezuhant.

 • Két év börtönt kapott a 70 éves biciklitolvaj

  Genf - Két év felfüggesztett börtönre ítélték Svájc biciklitolvaj-doyenjét és feltehetõen -rekorderét.

 • Halálos buszbaleset Mezõkövesd mellett

  2009. február 11-én reggel 6 óra körül a Mezõkövesd és Egerlövõ közötti útszakaszon súlyos közlekedési baleset történt. Az elsõdleges információk szerint egy menetrend szerint közlekedõ autóbusz az egyik kanyarban megcsúszott és felborult. A baleset következtében egy idõs asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A balesetnek további hat sérültje van, 3 súlyos és 3 könnyû.

 • Lónyugtatóval bénítják áldozataikat a támadók

  Már négy ember szervezetébe juttatott erõszakkal ketamint egy vagy több ismeretlen tettes Pozsonyban. A kiszemelt áldozatokra injekciós tûvel támad(nak) rá, úgy fecskendezi(k) beléjük a szintetikus állatorvosi érzéstelenítõ szert, amely akár eszméletvesztést is elõidézhet.

 • Kábítószer termesztõket fogtak el

  Visszaélés kábítószerrel bûntett miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Felderítõ Osztálya. B. János és M. Tímea budapesti lakosok 2008 októbere óta egy Áporkán lévõ lakásban termesztettek indiai vadkendert.

 • Leesett a szekérrõl - halálra zúzta magát

  A helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, aki lezuhant egy lovas kocsi bakjáról a Fejér megyei Adonyban.

 • Õrizetben a milliós szerszámgép-tolvaj

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki a gyanú szerint milliós értékben lopott el különféle szerszámgépeket egy lakóházból Kiskunmajsán.

 • Szórta az ellopott pénzt a 22 éves pénzszállító

  A 24 órán belül elfogott pénzszállító 3 milliót szórt el a zsákmányolt 25 millióból rövid idő alatt, és családtagjait is felhívta. Ez egyenes út volt a bukáshoz.

 • Hamis láncfûrészek

  Tegnapi napon a tiszaszigeti határterületen hamis láncfûrészeket találtak a szegedi határrendészek egy román személygépkocsi ellenõrzése során.

  A két román férfi éppen Térvár felé tartott, amikor felfigyeltek rájuk a járõrök. Okmányaikat rendben találták, így a gépkocsi átvizsgálása mellett döntöttek, melynek során a csomagtérben 7 db. „STIHL” feliratú motoros láncfûrészt találtak. Tüzetesebben szemügyre vették a gépeket, és akkor vették észre, hogy azok gyári számot nem tartalmaznak, valamint annak felirata sem eredeti, hanem ragasztott.

 • Biciklizést betiltó amerikai település

  Megtiltotta egy település az Egyesült Államokban, hogy átbiciklizzenek rajta.

 • ATM-et próbáltak lopni Hajdúszoboszlón

  Megrongáltak, és megpróbáltak kifosztani egy bankautomatát ismeretlen tettesek ma hajnalban Hajdúszoboszlón.

 • Késsel fenyegetõzve raboltak ki egy élelmiszerüzletet

  Kiraboltak egy élelmiszerüzletet Pécsen.

 • Betörõket fogtak el a Nyugati pályaudvari aluljáróban

  Betörõket fogtak szerda hajnalban a MÁV vasútõrei a Nyugati pályaudvari aluljáróban lévõ egyik üzletnél.

 • Újabb balesetet szenvedett az üdülõhajó

  Az erõs széllökések hatására elszabadult az Alabama állambeli Mobile város hajójavító mûhelyébõl a Carnival Triumph üdülõhajó. A 100 kilométeres/órás sebességû viharos széllökések miatt az óceánjáró szerdán nekisodródott egy teherhajónak.

 • 100 gramm marihuánát találtak egy szabolcsi autósnál

  Mintegy 100 gramm marihuánát találtak egy 42 éves nyírmadai férfi autójában egy közúti ellenõrzés során; a férfi ellen kábítószerrel való visszaélés miatt indult nyomozás - közölte a rendõrség.

 • Szabálytalanul közlekedõ kerékpárost gázoltak el

  Elütött egy osztrák kerékpárost egy teherautó Keszthelyen.

 • Kizuhant a gyorvonatból egy három éves gyerek

  Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a három éves gyermeket, aki kiesett egy gyorsvonatból.

 • Illegális kábelégetõket fogtak

  Illegális kábelégetõket értek tetten péntekre virradóra Gödöllõn, a rendõrség eljárást indított a három elkövetõ ellen - közölte a Gödöllõi Rendõr-kapitányság alezredese.

  Tóth Csaba elmondta: az éjszakai járõr a város máriabesnyõi körzetében fekete füstfelhõre és tûz fényére figyelt fel. Kiderült, hogy egy ház udvarán hat mázsányi rézkábel hevert, egy részükrõl már leégették a mûanyag bevonatot. Így lehet ugyanis a fémet jó áron eladni a színesfémkereskedõnek.

 • Elkapták a férfit, aki kalapáccsal támadt áldozatára

  A brutális támadás két évvel ezelõtt történt Budapesten. A 25 éves férfi bûnösségét a DNS-vizsgálat bizonyítja.