rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lángokban áll egy budapesti családi ház

 • Share on Tumblr

  Kigyulladt egy családi ház tetõszerkezete kedden kora délután Budapesten, a XVI. kerületi Vidám vásár utcában. A ház tetõterében egy szoba teljesen, egy pedig részben ég, innen terjedt át a tetõre a tûz.

  Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje elmondta: a tûzoltók jelenleg két sugárral oltják a lángokat és elkezdték a tetõ megbontását is. A tûzben senki sem sérült meg, okokról egyelõre nem tudni.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 422 évet kapott a szadista férfi

  422 év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban, amiért rendkívüli szadizmussal megkínzott és meg akart ölni egy egyetemista lányt, ám a nõ hihetetlen életerõvel megmentette magát és túlélte a borzalmakat.

 • Tûzoltók szenvedtek balesetet, felborult a vízszállító autójuk

  Felborult a vízszállító autó, és a balesetben két tûzoltó könnyebben megsérült a Zala megyei Lentiszombathelyen.

 • Testükön csempészték cigit

  Táskákban és testükre ragasztva csempészett hazánkba 3 millió forintot érõ cigarettát az a három szerb férfi, akiket Ásotthalom közelében fogtak el a határrendészek.

 • Kilencedikrõl kiesett kislány

  Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást a rendõrség a kilencedik emeletrõl kiesett kislány ügyében.

  A járókelõk találtak rá arra a két és féléves kislányra, aki kiesett egy újpesti panelház kilencedik emeletérõl.

 • Brutálisan bántalmaztak egy parkolóõrt

  Kórházba juttattak egy brit parkolóõrt Leicesterben. Nagy-Britanniában az itthoni közterület-felügyelõkhöz hasonló jogok védik a városi parkolóõröket.

 • Megrendelésre lopták a méheket

  Mintegy kétszáz méhkaptárat és méhcsaládot lopott el a tavasz folyamán három Baranya megyei férfi, akiket dombóvári rendõrök fogtak el, további négy embert orgazdasággal gyanúsítanak - hangzott el szerdán Dombóváron, a bûncselekményt ismertetõ sajtótájékoztatón.

 • Leszakadt bála okozta a férfi halálát

  Szalmabála okozta egy 44 éves férfi halálát Mezõfalván.

 • Súlyosan megsérült a Pécsett elgázolt gyalogos

  Gyalogost gázolt egy autós Pécsett, a Petõfi utcában szombat este.

 • Kerék oldotta légipotyautas

  Repülõvel oldott kereket potyautasként Bécsbõl egy román ifjú, hogy azután a repülõgép kereke õt "oldja ki" Londonban, a repülõtéri betonra pottyantva.

 • Zsarolót vettek õrizetbe

  Zsarolás miatt õrizetbe vett a rendõrség egy férfit Nyíregyházán, aki társával százezer forintot követelt egy autóstól - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-vel. A két férfi szombat este ugrott be az autós kocsijába, amikor az éppen egy prostituáltat tett ki jármûvébõl, s egyikük késsel megfenyegette, hogy megölik, mert - állításuk szerint - korábban megerõszakolt egy lányt - mondta Fülöp Gergely.

 • Kommandósok fogták el a körözött férfit

  Kommandósok fogták el Nagysurányban a 40 éves Miroslav H.-t. A szlovák állampolgárságú férfit 2010 áprilisában Svédországban ítélték el.

 • Lebukott a 36 millió forintnyi mérfölddel csaló holland utas

  Egy holland férfi 5,6 millió mérföldet, azaz több mint 36 millió forint értékû utazási pontot csalt össze, vesztét éppen ez okozta: a légitársaság túlzottan magasnak találta a kártyáján tárolt bónuszpontokat.

 • Elítélték a Facebookon holttestet ábrázoló fotót megosztó mentõápolót

  Elítélték azt az amerikai mentõápolót, aki még 2009 márciusban a Facebook közösségi portálra töltötte azokat a fényképeket, amelyeket egy gyilkosság helyszínén az áldozatról készített mobiltelefonnal.

 • Kettõs tragédia Mályiban

  Újabb kettõs tragédiával végzõdött az a közlekedési baleset, ami Mályiban történt vasárnap éjjel.

 • Franciáktól lopták, román vitte, magyar elcsípte - lefoglalt X5-ös BMV

  2009. február 8-án a hajnali órákban Nagylak Közúti Határátkelõhelyen jelentkezett kilépésre egy francia honosságú, nagyértékû BMW X5 személygépkocsi.

  Az útlevélkezelõnek gyanússá vált, hogy a gépjármû román vezetõje minimális poggyásszal rendelkezik egy ilyen hosszú út megtételéhez. Az alapellenõrzést követõen kiderült, hogy a francia hatóságok figyelmeztetõ jelzést helyeztek el a Schengeni Információs Rendszerben, mivel a gépjármûvet körözik.

 • Fának csapódott egy BMW

  Öt ember megsérült, amikor egy BMW fának csapódott Izsák és Ágasegyháza között.

 • A bozótos területén vadkender-ültetvényt találtak Szentendrén

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fiatal férfit, aki egy elhagyatott, bozótos területen telepített vadkender-ültetvényt Szentendre külterületén.

  A nyomozók e hónap közepén értesültek arról, hogy a Pest megyei város egy félreesõ részén gyanúsan sokszor látnak egy budapesti fiatalembert. Mint kiderült, az illetõ a város egyik utcájának elhagyatott részén egy vadkender-ültetvényt létesített oly módon, hogy a gazos, bozótos területen kissé kiritkította ottani növényzetet, majd az oda ültetett palántákat rendszeresen locsolta.

 • Egy kiló fû volt a drogfutároknál

  Egy kilogramm, több millió forint feketepiaci értékû marihuánát és több százezer forint készpénzt találtak a rendõrök egy autóban Pécs közelében.

 • Ütötték a biztonsági õrt, vitték a pénzt

  Kirabolták egy cég telephelyét Székesfehérvár egyik ipari parkjában. A támadók megverték a biztonsági õrt, majd elmenekültek a megtalált pénzzel.

 • Saját anyja kínozta meg, mert nem akart férjhez menni

  Toulonban saját édesanyja és lánytestvérei kínoztak meg egy 18 éves algériai származású lányt, mert nem akart férjhez menni ahhoz az Algériában élõ 30 éves férfihez, akit kiszemelt számára a családja. A Franciaországban élõ közel-keleti származású bevándorlók között a mai napig gyakori az elõre elrendezett, a lányokra ráerõszakolt házasság, de a jelenségrõl alig zajlik nyilvános beszéd.