rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tudatosan éheztette halálra nagymamáját az unoka

 • Share on Tumblr

  A kőteleki gyilkosság ügyében idén januárban indult eljárás, ám a részletekről csak most, a nyomozás végeztével számolt be a rendőrség. Eszerint a 33 éves férfi tudatosan éheztette felügyeletére bízott magatehetetlen nagymamáját.

  Emellett ápolását, ellátását is hanyagolta – ezt mindaddig csinálta, míg az idős asszony vegetatív állapotba került. Kórházba vitték, ám az orvosok hiába küzdöttek érte, meghalt.

  Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, az ellátatlanság az áldozatnak az átlagosnál nagyobb fizikai gyötrelmet és lelki megterhelést jelentett, ráadásul unokája különféle sérüléseket is okozott neki. A férfit január 18-án vették őrizetbe.

  Az ügy iratai már az ügyészségen vannak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nadrágjába rejtve akart alkoholt lopni egy hajléktalan férfi

  Székesfehérváron egy áruházlánc üzletében 2012. november 18-án alkoholt lopott egy dunaújvárosi hajléktalan férfi.

 • Virágzik a szervkereskedelem Egyiptomban

  Kairó - A kilátástalan szegénység miatt minden ingóságát, majd egy-egy veséjét is eladta egy kairói fiatal házaspár mindkét tagja. Az egyiptomi hatóságok az illegális szervkereskedelem problémáját sokáig teljesen figyelmen kívül hagyták - ezt is kifogásolta egy jelentésében az Egészségügyi Világszervezet.

 • Alma-Citrom rendõrségi akció Borsodban

  Miskolc - Rendõrök ellenõrizték a jármûveket hétfõn Miskolcon és az észak-borsodi Kazincbarcikán; az akció során gyerekek jutalmazták a sofõröket: a jók almát, a kevésbé jók citromot kaptak.

  Figyelemfelhívó kezdeményezésként az Országos Balesetmegelõzési Bizottság és a Generali-Providencia Biztosító Zrt. az idén is meghirdette - preventív jelleggel - az Alma-Citrom elnevezésû közlekedésbiztonsági akciót.

 • Baltákkal támadtak a biztonsági őrökre

  A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két gyanúsítottat, akik baltákkal támadták meg az egyik szórakozóhely biztonsági őreit Nyíradonyban. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 23-án 0 óra 30 perc körüli időben az egyik nyíradonyi szórakozóhelyről két férfit kivittek a biztonsági őrök, mert a helyiségben lökdösődtek.

 • Holttestet találtak egy csörögi kútban

  Egy 85 éves férfi holttestét emelték ki a váci tûzoltók egy kútból a Pest megyei Csörögön.

  Azóta kiderült, hogy az idõs ember a saját kertjében lévõ kútba esett bele és az egyik hozzátartozója talált rá.

 • Meglõttek egy kilencéves kislányt, mert bûzösborznak nézték

  Bûzösborznak nézett és meglõtt egy rokona szombat este egy kilenc éves jelmezes kislányt az amerikai Pennsylvnia államban, egy családiházas vidéken.

 • Nem ért át a túloldalra a nõ

  Halálra gázolt egy 72 éves gyõri asszonyt egy autó a Gyõrt Sopronnal összekötõ 85-õs fõúton a bágyogszováti elágazásnál csütörtök este - közölte a rendõrség.

 • Órákig feküdt magatehetetlenül a kertben az idős néni

  Egy pölöskei férfi tett bejelentést 2014. október 9-én 19 óra 30 perckor, hogy a szomszédban lakó idős nénit már előző nap óta nem látta, és amikor átment a lakásához, az nyitva volt és hiába kereste az asszonyt, sehol nem találta.

 • Kit akartak felrobbantani? Fegyverek a vajdasági miniszterelnök ismerõsénél!

  Letartóztatták a vajdasági kormányfõ egyik közvetlen munkatársának férjét, mert újvidéki házukban illegálisan tartott fegyverek tömegét találták - jelentette be hétfõn a szerb rendõrség.

 • Rendõrrel állt sorba bankot rabolni

  Egyenruhás rendõrrel a háta mögött állt sorba bankot rabolni egy nõ az Egyesült Államokban - sikertelenül.

 • Bohócot csinált magából a bankrabló

  Bohócnak öltözve rabolt ki egy bankot az Egyesült Államokban egy nõ, de 5 perccel késõbb már el is fogták.

 • Riadalmat keltett egy kórházi beteg

  Miskolcon tegnap este egy kórház intenzív osztályán kezelt beteg kitépte testébõl az infúziót, majd késsel hadonászni kezdett. A kórterem ajtaját magára záró 56 éves garázda férfit mintegy 40 perc elteltével a kórházi személyzet segítségével sikerült lecsillapítani.

 • Halálra ítélhetik a melaminos tejbotrányban érintett cég vezetõjét

  Akár halálbüntetéssel is sújthatják a melaminos tejbotrányban elhíresült kínai cég, a Sanlu volt vezetõjét, akinek a jövõ héten kezdõdik a tárgyalása - közölte a nõ ügyvédje pénteken.

 • Több nemi erõszak a börtönben?

  Mehdi Karubi iráni ellenzéki vezetõ, volt elnökjelölt szerint megerõszakoltak a börtönben több olyan férfit és nõt, aki az elnökválasztás hivatalos eredménye miatt tiltakozó valamelyik tüntetésen vett részt.

 • Három autó karambolozott a 63-as úton

  Ketten súlyos egy ember könnyû sérülést szenvedett nemrég a 63-as úton, ahol három autó ütközött. Mentõhelikopter is érkezett.

 • Petárda miatt gyulladhatott ki a gárdonyi családi ház

  Kigyulladt szombat este Gárdonyban a József Attila utcában egy nádfedeles családi ház.

 • Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el, aztán két rendõr autójával próbálkozott

  Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el egy nõ az Egyesült Államokban, azután egy rendõrautóval próbálkozott.

 • Tetten érték a tolvajokat!

  Lopással gyanúsít a Szegedi Rendõrkapitányság 3 szegedi férfit. A gyanú szerint vasárnap késõ este Alsóváros egyik lakóházának nyitott ajtaján bementek, és onnan fúrógépeket, gázbojlert, akkumulátor-töltõt és kapukitámasztót vittek el.

 • Két helybélit is piranhák támadtak meg Kínában

  Vad, vöröshasú piranhák kihalászására mozgósítanak egy dél-kínai városban, miután a hét végén Liucsou város lakói elhûlve értesültek arról, hogy két helybélit is megtámadtak a ragadozó halak.

 • Öt évre ítélték a nevelõanyát, aki begyógyszerezte gyermekeit

  Emberölés kísérlete miatt öt év börtönbüntetésre ítélte a nevelt gyermekeit begyógyszerezõ bajai nõt csütörtökön, nem jogerõsen a Kecskeméti Törvényszék.