rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Hétszáz tő kendernövényt foglaltak le a rendőrök röszkén

 • Share on Tumblr

  Mintegy hétszáz tő kendernövényt foglaltak le a rendőrök egy röszkei tanyán. Lakossági bejelentés alapján tartottak házkutatást a rendőrök egy röszkei tanyán 2013. szeptember 27-én, ahol 697 tő kendernövényt és csaknem egy kilogramm növényi törmeléket foglaltak le.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A tanyán élő 46 éves K. István gyanúsítottkénti kihallgatásán azt mondta, hogy a növények csak kinőttek a földből. Ellene jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Verõemberekkel szerezte vissza pénzét az uzsorástól

  Egy uzsorás vette el a segélyét annak az orosházi férfinak, aki ezután verõembereket küldött kifosztója után. A baseballütõs négyesfogat megállította a buszt és erõszakkal kényszerítették le a korábbi támadót a buszról és alaposan ellátták a baját. A négygyermekes apa, N. Sándor miután felvette a családja után járó segélyt, az orosházi tûzoltóság közelében lévõ buszváróban várta a szentetornyai járatot pénteken

 • Volt élettársát bántalmazta a pálmajori férfi

  A Nagybajomi Rendőrőrsre 2014. október 29-én verekedésről érkezett bejelentés, mely szerint 2014. október 28-án 8 óra 45 perc körüli időben Pálmajorban egy 54 éves helyi férfi az utcán bántalmazta volt élettársát.

 • Barbie-autó ittas vezetése miatt vették el a jogosítványát

  Óvodásoknak gyártott, villanyhajtású játékautó ittas vezetése miatt veszítette el egy férfi Nagy-Britanniában a jogosítványát három évre.

 • Szekrényben elrejtõzve találták meg a mohácsi gyilkosság gyanusítottját

  Nagyharsányban egy lakóház szekrényében elrejtõzve találták meg azt a negyvenéves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte élettársát Mohácson.

 • A piroson hajtott át a Golf - 1 súlyos sérült

  A forgalomirányító lámpa tilos jelzése ellenére haladt át a keresztezõdésen egy VW Golf fiatal vezetõje szombaton délután Hódmezõvásárhelyen, majd nekicsapódott egy kisteherautónak. Utóbbi vezetõjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentõk.

 • 'Re-betörés': visszament a távirányítóért a DVD-tolvaj

  Peking - DVD-lejátszót lopott el egy betörõ Kínában, ám elfelejtette a készülék távirányítóját is elvinni, ezért késõbb újra betört ugyanabba a házba.

  A betörõ vagy lusta vagy óvatos, mert két akciója között hetek teltek el. Másodjára azonban rajtavesztett: otthon volt a ház tulajdonosa, és fülön csípte.

 • Rendõrt kezdett el fojtogatni egy nõ

  Letartóztattak egy amerikai nõt, mert megmutatta a rendõrnek, hogyan fojtogatta a férje.

 • A Cobra lépett közbe egy ausztriai családi tragédiánál

  Bécs - A Cobra rendõri különítmény kommandósainak kellett közbeavatkozniuk vasárnap este egy ausztriai településen, ahol egy részeg férfi bántalmazta, majd azzal fenyegette meg az anyját, hogy megöli.

  Az illetõrõl utólag kiderült, hogy veszélyes bûnözõ, akit - a helyi rendõrség közlése szerint - korábban hatévi felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek háromszori emberölési kísérlet miatt. A bûncselekményeket Magyarországon tervezte végrehajtani.

 • Ismerõsét fosztotta ki, de lebukott

  Gyorsan elfogták a rendõrök azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint az egyik barátjától lopta el annak minden megtakarított pénzét Mezõtúron.

 • Szörnyethalt a sofőr, amikor autója vonattal ütközött

  Azonnal meghalt az a sofőr, aki kocsijával a vasúti átjáróban ütközött egy vonattal. Esélye sem volt túlélni a balesetet, a vonat csaknem 100 méteren át tolta a kocsit, mire meg tudott állni.

 • Álrendőrt keres a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

  Magát rendőrnek kiadva akart arany ékszert kicsikarni egy nőből egy ismeretlen 2013. március 18-án Szegeden.
  Az 50 év körüli férfi Szegeden a Kígyó utcában rendőrnek adta ki magát, majd arany ékszerek átadására szólította fel a sértettet.

 • Nem volt jó a gyógyszertári narkó, maga kezdett termeszteni

  Amszterdam - Kellemetlen mellékhatásúnak találta egy férfi Hollandiában a gyógyszertárakban kapható marihuánát, ezért felcsapott õs(vadkender)termelõnek, ami viszont tilos, és bíróság elé került.

  Hollandiában a marihuánának csupán a kávébolti árusítását nézik el, termesztését nem. Gyógyszertárakban is lehet kapni kisebb mennyiségben, ám csakis orvosi receptre. A szóban forgó férfi szklerózis multiplexben szenved, a marihuána pedig enyhíti fájdalmait.

 • Hússzállító borult fel az M7-en

  Felborult egy húst szállító kamion az M7-en.

 • Ötven éve ül börtönben az ördög

  Utoljára az ötvenes években gyilkolt, de azóta börtönben ül Németország leghosszabb ideje raboskodó bûnözõje. Heinrich Pommerenke majd fél évszázada egy délnémet börtön lakója. Azóta megtért. És mellei is nõttek. Sõt már szabadulni sem lenne kedve.

 • Felütötte fejét a madárinfluenza Németországban – félmillió szárnyast öltek le

  Ismét felütötte a fejét a madárinfluenza Észak-Németországban. A vírusos kór gyanújával az elmúlt napokban két nagyüzemi baromfiudvar pulykaállományát semmisítették meg.

 • Halálos áramütés ért egy munkást

  Újfehértón a középkorú férfi egy elektromos légvezetékhez ért hozzá, a kiérkezõ mentõk sem tudták megmenteni az életét.

  A középkorú nagykállói férfi akkor vesztette életét, amikor talajvíz-szivattyúzásához használt csöveket távolítottak el a földbõl és egy vascsõvel hozzáért a munkaterület fölött húzódó elektromos légvezetékhez.

 • Keresik a békéscsabai álbombamerénylõt

  Vaklármának bizonyult az a bombafenyegetés, amely miatt szinte a fél belvárost lezárták vasárnap Békéscsabán, a rendõrség ezért nyomozást indított a fenyegetõ után.

  A békési megyeszékhely egyik éttermében az utcai kiszolgáló ablakon át tett le valaki a pultra egy papírt, melyen az állt, hogy az egyik mellékhelyiségben robbanóanyagot helyeztek el.

 • Nem is próbálta tagadni a gyilkos, hogy idegengyûlölõ!

  A drezdai tartományi bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt egy Oroszországból bevándorolt német férfit, a 28 éves Alex W-t.

 • Kétéves kisfiú zuhant ki a második emeletről

  Kiesett egy kisfiú egy társasház második emeletéről Budapest X. kerületében, a Halom utcában kedden.

 • Hõsokkot miatt halt meg egy másfél éves kisfiú

  Nem bírta a szíve azt a hõsokkot, melyet a szabadtéri kánikula és az autó klimatizált utastere közti hõmérsékletkülönbség váltott ki.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%