rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Félrelökte menekülés közben a rendőrt a kábítószerező fiú

 • Share on Tumblr

  Kábítószerrel kapcsolatos bejelentés miatt mentek házhoz a nyomozók hétfőn délelőtt Csornán. A 17 éves fiú az asztalról felkapott egy dobozt, félrelökte a rendőrt és megpróbált elmenekülni, a doboz tartalmát az udvaron a fűbe szórta.

  A fiatalt a rendőrök leteperték és megbilicselték, majd a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, drogtesztje pozitív értéket mutatott. Később beismerte, hogy kábítószert tartott a lakásban, melyből ő maga is fogyasztott.

  A Csornai Rendőrkapitányság a fiút őrizetbe vette, ellene kábítószer birtoklásért folytatnak eljárást, valamint hivatalos személy elleni erőszak miatt is felelnie kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Karjában az áldozat protézisével menekült a rabló

  Üvöltve menekült a rablás helyszínérõl egy férfi, miközben a karjában ott "díszelgett" az idõs asszony protézise - õ ugyanis úgy védekezett, ahogy tudott: harapással.

 • Száz nyomozó számolta fel a milliárdos csalást

  Magyarokból és kínaiakból álló bûnözõi csoportot számolt fel a Vám- és Pénzügyõrség (VPOP) az elmúlt napokban.

 • Kilenc ember szörnyethalt, amikor összeomlott egy gyaloghíd

  A tragédia Vietnam északi részén történt. Kilenc ember szörnyethalt, és harmincan megsérültek. Egy 40 fős gyászmenet éppen a temetőbe igyekezett, amikor a halálos baleset bekövetkezett. Tíz sérült válságos állapotban van.

 • Argentínában felgyújtottak egy vonatot, mert késett

  Annyira megdühödtek az utasok a vasúti késések miatt Argentínában, hogy mérgükben felgyújtottak egy teljes vonatot. Amivel persze nem értek hamarabb úti céljukhoz.

  A vonatégetés Buenos Aires nyugati külvárosában történt. Sok utas arra panaszkodott, hogy a vonatok késése elvesztegetett munkanapjába kerül. A tömeg pár kõvel megdobált egy jegypénztárat és egy idõre eltorlaszolta a vágányt.

 • Halálos gázolás a HÉV vonalon

  Halálos gázolás miatt a H7-es HÉV vonalán a vonatok ritkábban közlekedtek, csak az egyik vágányt tudták használni mindkét irányban.

 • A rendõr címét adta meg a rendõrnek a bolti szarka

  Berlin - Hihetetlen balszerencséje volt egy fülön csípett bolti szarkának Németországban: véletlenül épp az intézkedõ rendõr lakcímét hazudta a sajátjának.

  A tolvaj egy 18 éves achimi ifjú. Igazolvány nem volt nála, amikor elfogták, így aztán szemrebbenés nélkül hazudott lakcímet a rendõrnek. Volt annyi esze, hogy létezõ címet mondjon, és volt akkora balszerencséje, hogy épp a rendõrét.

 • Vádat emeltek egy amerikai neonáci vezetõ ellen

  William White, az Amerikai Nemzetiszocialista Párt 31 éves alapítója akár több évtizedes börtönbüntetést is kaphat.

 • Kartalan tévétolvaj

  Berlin - Tévét lopott egy kartalan férfi Németországban, bár nem egészen saját kezûleg.

  A férfira két cinkosa kötözte rá a tévét, amellyel azután egyszerûen kisétált a müncheni áruházból. Bár nem házimoziméretût lopott, de nem is kicsit, a tévé képernyõjének átlója 60 centi.

 • Beszélni kezdett a romagyilkosságok egyik gyanúsítottja

  Megszólalt a romák elleni sorozatgyilkosság egyik gyanúsítottja: Cs. István azt közölte, hogy nem õ dobta fel társait és állítása szerint nem rasszista.

 • Felakasztotta, majd fejbe lõtte magát a gyilkos

  Felakasztotta és közben disznóölõ pisztollyal fõbe is lõtte magát a házában az a 35 éves szlovák férfi, aki 2010.01.16-án a faluban minden valószínûség szerint megölt egy nála egy évvel fiatalabb férfit.

 • Fejszével akarta kivágni a kiszemelt kábeldarabot a vasúti vezetékbõl egy férfi

  Egy hatalmas lyuk, meg egy olvadt vasdarab maradt annak a robbanásnak a helyén, ami egy kábeltolvaj ténykedésének köszönhetõen következett be. A férfi csodával határos módon életben maradt.

 • Áthajtott a vízelvezetõ árkon majd oldalára borult egy autó

  Közlekedési baleset történt csütörtökön kora est az M6-os autópálya Pécs felé vezetõ oldalán, az adonyi lehajtó közelében egy Volkswagen Polo személygépkocsi letért az útról, majd a vízelvezetõ árkon áthajtva átszakította a vadkerítést és az oldalára borult.

 • Újabb vietnámi drogtermesztõket fogtak el

  Hét vietnámi drogtermesztõt fogtak el a napokban arendõrök a fõvárosban, illetve Fóton megtartott összehangolt akciójuk során. A rajtaütések helyszínein 1500 tõ indiai kendert találtak.

 • Megtalálták az egyik apagyi támadót

  Kihallgatták a szombat éjjel történt apagyi támadás egyik gyanúsítottját. A 20 éves férfi társaival két, a parkot felügyelõ közhasznú munkást támadott meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluban.

 • Gyermekvédelmi intézménybe látogat a Police Mobil

  Miskolc - A Police Mobil elõször látogat el gyermekvédelmi intézménybe, a Miskolci Gyermekváros Fruska Gyermekotthonának lakói szerdán vehetnek részt a prevenciós programban.

  A bûnmegelõzési szakemberek filmvetítéssel, bemutatókkal, drogteszttel, elõadásokkal hívják fel a tanulók és a pedagógusok figyelmet a különbözõ veszélyhelyzetekre, a megelõzés fontosságára.

 • Egy sms okozta a gyorshajtók vesztét

  Egy a megyei napilap sms-rovatában megjelent vélemény lett a veszte több gyorshajtónak Szombathelyen, a közlés nyomán telepítettek ugyanis a rendõrök traffipaxot a Kárpáti Kelemen utcában.

 • A szennyvízelvezetõben találták meg a nõ holttestét

  Felesége meggyilkolásával gyanúsítja a mexikói rendõrség Bruce Beresford-Redman sikeres amerikai tévéproducert, aki a Survivor túlélõshow és a Pimp My Ride tuningshow révén szerzett hírnevet.

 • Légpuskát lopott egy szegedi céllövöldébõl

  Dolog elleni erõszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bûntettének megalapozott gyanúja miatt egy szegedi lakos ellen indított büntetõeljárást a Szegedi Rendõrkapitányság a hétvégén.

 • Elszakadt a kötél - a bankautomatát azért kitépték

  Egy személyautóval próbáltak meg ellopni egy bankautomatát 2009.12.08-án hajnalban a fõváros XXIII. kerületében, a Hõsök terén. A tettesek azonban zsákmány nélkül távoztak - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Több mint egy mázsa marihuánát foglaltak le a rendõrök Röszkénél

  Összesen 121 kilogramm marihuánát találtak a pénzügyõrök egy belépésre jelentkezõ kamionban a röszkei határátkelõhelyen, a 250 millió forint értékû drogot a teherautó ponyvamerevítõ deszkáiban rejtették el.