rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Baltákkal támadtak a biztonsági őrökre

 • Share on Tumblr

  A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két gyanúsítottat, akik baltákkal támadták meg az egyik szórakozóhely biztonsági őreit Nyíradonyban. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 23-án 0 óra 30 perc körüli időben az egyik nyíradonyi szórakozóhelyről két férfit kivittek a biztonsági őrök, mert a helyiségben lökdösődtek.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Később egy férfi jelezte az őröknek, hogy a vendégek vissza akarnak jönni és a zsebeikbe köveket rejtettek. A két biztonsági őr a fiúk elé ment, akik hirtelen egy bokorból elővettek két baltát és azokkal támadtak rájuk. A biztonságiak elvették a baltákat a garázdáktól, akik a helyszínről elmenekültek. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök megkezdték az adatgyűjtést a tettesek azonosítása és felkutatása érdekében. A járőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 és 23 éves férfiakat, akiket a helyi rendőrőrsre állították elő. A nyomozók K. Pétert és K. Gergőt gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

  A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse a gyanúsítottakkal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pitbullok tépték szét Dominikot?

  Nem staffordshire terrierek, hanem a többi közt viadalokra tenyésztett, amerikai pitbull terrierek tépték szét a 2 éves Dominikot - írja a Blikk szakértõi véleményekre hivatkozva. A lap szerint, miután a pitbull tartása engedélyhez kötött, szaporításuk tilos, elképzelhetõ, hogy újabb eljárás indul Dominik szülei ellen veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt.

 • Eldurvult a vita a gumijavítónál - lövöldözés Budapesten

  Megrongálták az autóját és többször házának udvara felé lõttek egy férfinak, aki egy XVIII. kerületi gumijavító mûhelyben került konfliktusba egy másik autóssal szerda délután - mondta Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese.

 • 120 évre ítélték Jennifer Hudson rokonainak gyilkosát

  Életfogytiglani börtönre ítélte ma Chicagóban a bíróság Jennifer Hudson amerikai énekesnõ-színésznõ három családtagjának gyilkosát, William Balfourt.

 • Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a mozsgói orvvadász

  Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön azt a mozsgói orvvadászt, aki a vád szerint egy természetkedvelõt megölt, egy vadászt pedig súlyosan megsebesített márciusban Magyarlukafa közelében.

 • Nyakon szúrta lakótársát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit lakótársa nyakon szúrt egy késsel XIII. kerületi lakásukban. A szurkálót a rendõrök õrizetbe vették.

 • Templomtoronynak ütközött egy autós

  A németországi Limbach-Oberfrohna városában nem mindennapi baleset történt. Egy személygépkocsi a templom tornyának ütközött.

 • Csoportos rablás elkövetõit fogták el a Gödöllõi Rendõrkapitányság munkatársai.

  Egy csömöri fiatal feljelentése alapján indult eljárás a Gödöllõi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztályán ismeretlen tettesek ellen, akik a feljelentõ elmondása szerint 2009. február 6-án az esti órákban a csömöri Katolikus Templom közelében õt megtámadták, nyakához kést szorítottak, majd elvették tõle a kabátját a benne lévõ mobiltelefonnal, majd a helyszínrõl elmenekültek. A bûncselekménnyel okozott kár 45.000.- forint. A sértett a bûncselekmény során nem szenvedett sérülést.

 • Nem sikerült rendbe hozni a házasságukat - megfojtotta nejét majd öngyilkos lett

  Azért utazott Mexikóba egy brit pár, hogy rendbe hozzák házasságukat. Amikor hazaértek, a férj megfojtotta nejét, majd felakasztotta magát a konyhában.

 • Szeméttárolóban vesztette életét öt utcagyerek

  Öt, a hideg elõl egy út menti szeméttárolóban meghúzódó utcagyereket találtak holtan a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban.

 • 70 éves férfi lõtt rá egy járókelõre Budapesten

  A lövést egy XV. kerületi lakás ablakából adták le.

 • Kisiklott egy villamos Zuglóban

  Egy 3-as jelzésû szerelvény kanyarodás közben kisiklott a vágányról, az esetet az elsõ feltételezések szerint pályahiba okozhatta.

 • Elgázolták a benzinkutast a benzintolvajok

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azokat az ismeretleneket, akik fizetés nélkül hajtottak el telitankolt autójukkal egy Debrecen környéki benzinkútról, s eközben még az egyik benzinkutast is elgázolták.

 • Fejen vizelte a rendõrt

  Sheboygan (Wisconsin állam) - Fejen vizelt egy rendõrt egy õrizetbe vett férfi az Egyesült Államokban.

  Az illetõ ittasan vezetett, ami már szabad szemmel is gyanítható volt, mivel eléggé kacskaringósan haladt, egy benzinkútnál pedig nekiment egy oszlopnak. Meglátta ezt egy rendõrjárõr, megszondáztatta a férfit, majd pedig - mivel bõven volt az illetõ vérében szesz - õrizetbe vette.

 • Helikopterrel akartak szökni a börtönbõl

  Szenzációs forgatókönyvet dolgozott ki a szökésre két elítélt egy leicesteri börtönben, ám végül lebuktak.

 • A zseblopás-mentes, önfeledt szórakozásért

  (Szeged - Csongrád megye)

  A Szegedi Rendõrkapitányság Újszegedi Rendõrõrse a város éttermeiben, szórakozóhelyein az utóbbi idõben tapasztalható vagyon elleni bûncselekményekre, azok megelõzésére hívja fel az alábbiak alapján a figyelmet:

 • Bomba robbant egy athéni banknál

  Bomba robbant kedden késõ este a görög fõvárosban, egy amerikai bank bejáratánál - közölte a görög rendõrség. A robbanásra egy telefonhívásban figyelmeztettek az elkövetõk, és hatóságoknak sikerült idõben kiüríteniük a területet. Az elsõ jelentések szerint senki sem sérült meg.

 • Fényes nappal loptak kábeleket Buda belvárosában

  Egy hét után fogták el a rendõrök azt a férfit, aki két másik, már korábban lebukott társával együtt fényes nappal próbált kábeleket lopni Buda egyik legforgalmasabb útszakaszán.

 • Bevallotta a brit orvos, hogy segítette pácienseit meghalni

  Újabb vádakkal kell szembenéznie annak a brit orvosnak, aki beismerte, hogy mintegy húsz páciensének - köztük saját fiának - segített meghalni - közölték a vizsgálódó hatóságok a hét végén.

 • Más nevében kínálta a szexet

  Rágalmazásért egy év feltételes szabadságvesztésre ítéltek egy 19 éves nõt hétfõn a Trencséni Járásbíróságon.

 • 10 év börtön 24 késszúrásért

  Tíz év, fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztésre ítélte ma a Kassai I. Járásbíróság a 16 éves, jászói Oliver ®igot. A bíróság bizonyítottnak találta, hogy a fiatalkorú 2009 augusztusában betört egy 71 éves nyugdíjashoz.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%