rss
 • Baltákkal támadtak a biztonsági őrökre

 • Share on Tumblr

  A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két gyanúsítottat, akik baltákkal támadták meg az egyik szórakozóhely biztonsági őreit Nyíradonyban. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 23-án 0 óra 30 perc körüli időben az egyik nyíradonyi szórakozóhelyről két férfit kivittek a biztonsági őrök, mert a helyiségben lökdösődtek.

  Később egy férfi jelezte az őröknek, hogy a vendégek vissza akarnak jönni és a zsebeikbe köveket rejtettek. A két biztonsági őr a fiúk elé ment, akik hirtelen egy bokorból elővettek két baltát és azokkal támadtak rájuk. A biztonságiak elvették a baltákat a garázdáktól, akik a helyszínről elmenekültek. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök megkezdték az adatgyűjtést a tettesek azonosítása és felkutatása érdekében. A járőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 és 23 éves férfiakat, akiket a helyi rendőrőrsre állították elő. A nyomozók K. Pétert és K. Gergőt gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

  A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse a gyanúsítottakkal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások