rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • A bűntény helyszínén hátrahagyott pendrive buktatta le a betörőt

 • Share on Tumblr

  A rendőrség nyomozói egy pendrive-ját hátrahagyó, mondhatni abszolút szerencsétlen betörőt fogtak el Tiszaújvárosban. Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon, mivel 2014. március 1-én az éjszakai órákban ismeretlen elkövető az ajtót befeszítve behatolt egy tiszaújvárosi családi ház melléképületébe, ahonnan italokat és élelmiszereket tulajdonított el.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az elkövető az udvaron hátrahagyott egy pendrive-ot, így a rajta tárolt adatokból kiindulva a rendőrök a bejelentéstől számított hat órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves B. Benedek helyi lakost. A járőrök a feltételezett elkövetőt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, aki kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte és megnevezte bűntársát R. Zorán 19 éves tiszaújvárosi lakost is, akit a rendőrök szintén elfogtak és eljárás alá vontak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Belehalt sérüléseibe a bisztróban bántalmazott férfi

  Életét vesztette egy jászladányi férfi, akit a helyi kocsmában bántalmaztak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Dezső jászladányi lakos ellen.

 • TOP 100-as bûnözõ rendõrkézen!

  Szerdán délután egy állampolgárnak feltûnt, hogy egy gyanús alak sétálgat az utcán. Értesítette a helyi õrsöt. A kiérkezõ járõr igazoltatni kívánt a gyanúsan viselkedõ alakot. Azonban a férfi mindent megtett, hogy ne kerüljön rendõrkézre.

 • Saját udvarán fagyott halálra

  Saját házának udvarán talált holtan egy kiszombori férfit szerdán a reggeli órákban lakossági bejelentés alapján a helyi rendõrõrs egyik munkatársa.

 • Elõször kirabolták az autót, majd lefeküdtek benne pihenni

  Feltörtek egy autót és ellopták a benne talált pénzt a tolvajok, késõbb azonban a rendõrségnek mégis könnyû dolga volt, amikor le akarta tartóztatni õket: épp békésen aludtak a kocsiban.

 • Megerõszakolta 11 éves kislányát az apa

  Megerõszakolta 11 éves kislányát, majd felvágta az ereit O. János. Az abaligetiek szerint azért esett neki a férfi a lányának, mert felesége megcsalta, és így akart bosszút állni rajta.

 • Felnyársalta egy faág a masinisztát

  Súlyosan megsérült annak a motorvonatnak a vezetõje, amely belerohant egy sínekre szakadt faágba a Somogy megyei Som közelében. Az ág a szélvédõn keresztül hatolt be a vezetõfülkébe.

 • A rendõrségre hajtott ittasan

  A legjobb szándékkal hajtott ittasan a rendõrségre egy férfi az Egyesült Államokban: kóbor kutyát talált és annak keresett menhelyet. Mindketten rács mögé kerültek.

 • TOP 10-es bûnözõt fogtak

  Elfogtak a rendõrök egy férfit Vajkon, akit azzal gyanúsítanak, hogy idõs embereket rabolt ki az elmúlt hónapokban.

 • Négy lövés a fejbe!

  Lelõttek egy üzletembert Moszkvában: Robert Markarjanra, a gyermekcipõket gyártó Alligasa cég vezetõjére a házmester szeme láttára több lövést adtak le közvetlen közelbõl.

 • Bosszúból gyújtogattak a fiatalok

  Három fiatal felgyújtott egy házat Kismarján, mert annak tulajdonosa dinnyelopáson érte az egyiküket.

 • Rablás a villamos-végállomáson

  Rövid idõn belül õrizetbe került az a két ember, akik megtámadtak és megpróbáltak kirabolni egy járókelõt a Combino villamosok Moszkva téri végállomásán.

 • Fegyveres rablás a takarékszövetkezetben

  Kirabolták a helyi takarékszövetkezetet kedden a kora délutáni órákban Újlengyelben, a tettes elmenekült - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Fegyvert találtak egy autóban

  Lõfegyvereket és közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak a rendõrök egy autóban a korábban elrendelt fokozott ellenõrzés során Hatvanban - közölte a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Megrendelésre lopták a méheket

  Mintegy kétszáz méhkaptárat és méhcsaládot lopott el a tavasz folyamán három Baranya megyei férfi, akiket dombóvári rendõrök fogtak el, további négy embert orgazdasággal gyanúsítanak - hangzott el szerdán Dombóváron, a bûncselekményt ismertetõ sajtótájékoztatón.

 • Bûnre kényszerítve, jövedelmétõl megfosztva...

  Kezdetben arra kényszerítettek egy kazincbarcikai férfit, hogy élelmiszereket lopjon, majd megbízói a jövedelmétõl is megfosztották.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság azért indított zsarolás és rablás miatt eljárást, mivel két férfi, és egyikük lánya társtettesként több héten keresztül többek között lopásra kényszerített egy helyi férfit.

 • Mégsem kell közzétenni a CIA vallatásról készült fényképeit

  A New York-i szövetségi bíróság ideiglenesen felfüggesztette helyi idõ szerint csütörtökön azt a rendelkezését, hogy közzé kell tenni a Központi Hírszerzõ Ügynökség (CIA) terrorgyanús személyek vallatásáról készült fényképeit. Így a bíróság idõt hagyott Barack Obama elnök kormányának arra, hogy megindokolja a legfelsõbb bíróságnak: miért nem tartja helyesnek a képek nyilvánosságra hozatalát. A kormány eredetileg azt mondta, hogy közzéteszi a képeket, de Obama májusban visszakozott ettõl, arra hivatkozva, hogy a közzététel az amerikai katonák elleni erõszakhullámot idézhetnek elõ külföldön. A bíró csütörtökön - indoklás nélkül - visszavonta korábbi rendelkezését.

 • Orális szexversenyért fogda

  Athén - Orális szexverseny miatt vettek õrizetbe 9 brit nõt Görögországban a rendõrök.

  A hölgyek ellen prostitúció vádjával indult eljárás, a nõk ugyanis pénzért cserében vettek részt a fellációviadalon. Rács mögé került 12 férfi is, 6 brit és 6 görög, köztük két bártulajdonos. A férfiak ellen az a vád, hogy obszcén viselkedésre buzdítottak.

 • Újabb hat gyanúsított a BKV-botrányban

  Hat személlyel közölt újabb gyanúsítást szerdán a BRFK gazdaságvédelmi fõosztálya a BKV-val kapcsolatos büntetõeljárás kapcsán - olvasható a rendõrség honlapján. A gyanúsítottak között szerepel Tóthfalusi György, Regõczi Miklós, Zelenák Tibor, Horváth Éva, Mesterházy Ernõ és egy kommunikációs vezetõ is. A házkutatások jelenleg is tartanak.

 • Átadják az ügyészségnek a pedofil bébiszitter ügyét

  Lezárult a nyomozás a nyáron pedofil bébiszitterként elhíresült K. László ügyében.

 • 16 év után fogták el a gyilkost

  Újabb leszámolás vélhetõ tettesét fogta el szerdán reggel a Terrorelhárító Központ (TEK) egy Pest megyei településen a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) felkérésére. B. Elemért (44) azzal gyanúsítják, hogy 1996. július 30-án halálra késelte Cs. Józsefet a Nagy Lajos király úti Conti Car autószalon presszójában.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%