rss
 • Gyermekeket szállító kisbusz rohant egy mezőgazdasági munkagépbe

 • Share on Tumblr

  Mezőgazdasági munkagépbe rohant egy gyermekeket szállító kisbusz Spanyolországban csütörtök este, a balesetben öten meghaltak, tizenhárman megsérültek.

  A busz 10-13 évesekből álló futballcsapatot szállított haza Monterrubióba, az ország délnyugati részén, és az első jelentések szerint Badajoz közelében egy, az útra tévedt állatot próbált kikerülni, amikor összeütközött a munkagéppel.

  A halálos áldozatok közül négy gyermek, a sérültek többsége is a csapat tagjai közül került ki. Hatnak a sérülései nagyon súlyosak, összesen tizenegy sérültet kellett kórházba szállítani.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Magyar sofőr okozott halálos balesetet Ausztriában

  Vezetés közben elaludt és felborult teherautójával egy magyar sofőr az A2-es osztrák autópályán kedden kora este, a mellette ülő osztrák férfi meghalt a balesetben.

 • Idén nem csak csoki mikulást és virgácsot hoz a Mikulás a közlekedõknek

  Tájékoztatjuk a közlekedõket, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset- megelõzési Bizottság – immár hagyományosan, 8. éve – a balesetek számának csökkentése érdekében közlekedésbiztonsági megelõzõ, propaganda akciót hirdet 2008. december 5-én (pénteken) „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre!” címmel. Ennek keretében a Városi Balesetmegelõzési Bizottságok illetékességi területükön közlekedési ellenõrzéseket hajtanak végre.

 • Tóba fulladt egy 16 éves fiú

  Búvárok emelték ki annak a fiúnak a holttestét, aki belefulladt egy Balassagyarmat határában lévõ tóba.

 • A Tiszába fulladt egy szomáliai férfi

  Beszakadt a Tisza jege egy szomáliai férfi alatt Tiszakerecseny közelében. A fiatalember három társával Ukrajna felõl érkezett illegálisan az országba. A többi határsértõt a barabási határrendészeti kirendeltség járõrei elfogták.

 • 14 év fegyházat kapott a lányát megerõszakoló apa

  Jogerõsen 14 év fegyházbüntetést kapott kedden, a Szegedi Ítélõtáblán az a 44 éves férfi, aki folytatólagosan követett el erõszakos közösülést kiskorú gyermekének a sérelmére. A szegedi illetõségû vádlott szülõi felügyeleti jogát a bíróság lánya vonatkozásában megszüntette.

 • Kiterjeszti az Iskola Rendõre programot a Szegedi Rendõrkapitányság

  A szegedi kollégiumokra is kiterjeszti az Iskola Rendõre programot a Szegedi Rendõrkapitányság. Errõl egyeztettek ma az intézmények vezetõivel a rendõrség képviselõi az Ortutay Gyula Általános és Középiskolai Kollégiumban.

 • Apja lefogta, fia ütötte a tanárt

  Ököllel arcon ütötte tanárát egy diák 2011 decemberében a makói Galamb József Szakképzõ Iskolában. A pedagógus 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendõrség közfeladatot ellátó személy elleni erõszak gyanújával eljárást indított. Az iskola nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

 • Kerékpáros és gyalogos ütközött Tapolcafõn

  Súlyos kerékpáros baleset történt Tapolcafõ belterületén.

 • Mosni tört be, legatyásodva rohant ki

  Wichita - Mosni tört be egy családi házba egy férfi az Egyesült Államokban, amire ráment szinte az összes ruhája.

  A betörõ lelopódzott a ház alagsori mosókonyhájába, ahol betette a gépbe a ruháját. Csak a saját szennyesét akarta kimosni, a háziakét nem szedte össze.

 • Megkéselte alvó testvéreit a vak fiú

  Egy Temes megyei vak fiatalember megkéselte három testvérét, miközben azok aludtak. Egyiküket súlyos állapotban szállították kórházba, a két másik testvér csak felületi sérülést szenvedett.

 • Szexrabszolgaként kezelte tizenhárom éves lányát egy ukrán anya

  Ungvár - Kisebb összegekért és ház körüli munkák elvégzéséért bocsátotta tizenhárom éves lányát férfiak rendelkezésére egy nõ a nyugat-ukrajnai Csernyivci megyében.

 • Autómosót rongált meg egy kisteherautó

  Összedöntött egy autómosót egy kisteherautó Budapesten a Vágány utcában. Papp Judit, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese azt mondta, hogy a Hungária körút felé tartó jármû vezetõje le akarta rövidíteni az útját, ezért átvágott a Vágány utcában mûködõ benzinkúton.

 • Taxist bántalmaztak Nagykanizsán

  Eljárás indult egy drogos férfi és a lánya ellen, akik azért támadtak rá egy taxisra Nagykanizsán, mert nem volt hajlandó elszállítani õket.

 • Tíz év fegyházra ítélték a zárkatársait terrorizáló rabot

  A szegedi ítélõtábla jogerõsen tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta azt a mezõgyáni férfit, aki zárkatársait bántalmazta, kifosztotta és fajtalankodásra kényszerítette. 2005. március 21-én a Szegedi Fegyház és Börtön kórházkörletének egyik zárkájában az akkor 47 éves - erõszakos közösülés miatt elítélt - férfi két társával megvert és megrugdosott egy fogvatartottat.

 • Halálos gázolás történt Csurgón

  Halálos közúti közlekedési baleset történt 2013. május 9-én 23 óra 55 perckor Csurgó belterületén. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okokból elgázolt egy gyalogosan közlekedő 53 éves férfit.

 • Reptéri futószalagon halt szörnyet egy 5 hónapos kisfiú

  Életét vesztette egy 5 hónapos kisfiú a spanyolországi Alicante-Elche légi kikötőben. Anyja a túlméretes poggyászok futószalagjára helyezte a gyerekhordozóban lévő csöppséget, és egy kis időre otthagyta.

 • Fegyverrel akarta maradásra bírni barátnõjét

  Kaposvár - Egy kiskaliberû puskából leadott lövéssel akarta maradásra bírni barátnõjét egy ádándi férfi, majd a menekülõ nõt az autójával üldözõbe vette.

 • Holtan találtak egy Egyesült Államokba látogató magyar nõt

  Holtan találtak egy 57 éves magyar nõt vasárnap az egyesült államokbeli Pittsburghben egy híd alatt.

 • Milliós értékben loptak disznókat

  Húsz disznót loptak el egy Gyõr-Moson-Sopron megyei sertésteleprõl. A tolvajok éjszaka terelték ki az állatokat, majd kocsira rakták és elszállították õket. Mindezt olyan csendben, hogy az éjjeliõr nem vette észre.

 • Húszezer küldeményt gyûjtött össze lakásán egy postás

  Mintegy 20 ezer kézbesítetlen küldeményt - hivatalos leveleket, csekkeket, számlákat - találtak egy amerikai postás garázsában az amerikai Philadelphiában.