rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ötödikről dobták ki a kutyát...

 • Share on Tumblr

  Ötödikről dobták ki a kutyát... Budapest - Brutális állatkínzás borzolja a kedélyeket Gazdagréten. Egyre biztosabbnak tűnik: egy házaspár ötödik emeleti lakásából kidobtak egy Jack Russell-terriert. A szerencsétlen ebre egy járókelő bukkant rá, ő hívta fel a közeli Felicavet Állatkórházat, hogy segítséget kérjen. Két munkatársuk azonnal a helyszínre sietett, majd bevitték a súlyosan sérült kutyát a rendelőbe. A vizsgálatot követően a csip alapján sikerült azonosítani a tulajdonost. Amikor felhívták, közölte: nem fizet semmilyen költséget. A kutyát elaltatták.

  – A lakóközösségben többen tudni vélik, hogy a kutya a családban megharapott valakit, és ez lett a büntetése. Mindez természetesen pletyka és feltételezés, de életszerűtlen, hogy egy kutya magától kiugorjon az ablakból – véleményezte az állatvédő szervezet. Ráadásul a háztól távolabb feküdt, olyan helyen, ameddig nem ugorhatott volna el. Az állatvédők feljelentést tettek a rendőrségen. Úgy tudjuk, a tulajdonos dadusként dolgozó feleségével él a Regős közi panelban. A gazdagréti kutyások péntekre gyertyás megemlékezést terveznek a ház elé.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 17 anyabirkát raboltak el Dunaegyházán

  Fegyvernek látszó tárggyal raboltak el 17 anyabirkát kedden Dunaegyházán.

 • 14 éves gyerekek szexuális élményeikrõl iratott dolgozatot a tanár

  A svéd oktatási rendszer talán legliberálisabb oktatóit is meglepte Maria Ahnlund tanárnõ egyik ötlete. Felmérõben arra kötelezte a 14 éves diákokat, hogy írjanak esszét elsõ szexuális élményükrõl. Akik pedig még nem estek át ilyenen, azok szexuális fantáziálgatásaikat vethették papírra.

 • Amikor a betörõt meglopják

  Bellevue - Meglopta betörõit egy amerikai férfi - elkötötte autójukat, amivel a lopott cuccot elvihették volna.

  Patrick Rosario házának pincéjében volt, amikor meghallotta, hogy betörõk járnak az emeleten. Felhívta a rendõrséget, majd kiosont az épületbõl.

 • Ágyalatti betörõ

  Ágy alá bújt egy betörõ a rendõrség elõl Nagy-Britanniában, és sikerült észrevétlen maradnia, mígnem óvatosan kimászott, és a felette fekvõ házigazda elfogta.

 • Megvadult lovak miatt halt meg egy férfi Martfûn

  Meghalt egy férfi, akinek a lovaskocsijába fogatott lovak valamiért megvadultak és a bakon ülõ férfi az árokba esett, majd a helyszínen életét vesztette.

 • Vezetés közben mobilozott, így bukott le a betörõ

  Vezetés közben telefonált, így bukott le egy Csongrád megyei betörés elkövetõje.

 • Ötszáz autót kapott a rendõrség

  Ötszáz új, három éves bérleti szerzõdésû járõrautót adott át a rendõrségnek Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter Budapesten.

 • Szörnyethalt a sofõr és utasa az M7-esen történt balesetben

  Tragikus baleset történt az M7-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, Siófok közelében. A vezetõ és utasa a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.

 • Alultápláltság miatt halt meg egy másfél éves kisfiú Agárdon

  Sok a rejtély az agárdi család körül, melynek másfél éves tagja a hétvégén hunyt el alultápláltság miatt. A családot közvetlen szomszédai sem ismerték, zárkózott életet éltek. A polgármester szerint a fényevés teóriáját egyelőre nem erősítette meg senki.

 • Fejbe pulykázott rabló

  Raleigh (Észak-Karolina állam) - Fagyasztott pulykával dobtak fejbe egy autórablót az Egyesült Államokban, minek eredményeként súlyos fejsérüléseket szenvedett, bár elmenekült.

  A 30 éves bûnözõ elõször pénzt rabolt egy észak-karolinai benzinkútnál, aztán átrohant az út túloldalára, ahol verni kezdett egy nõt, hogy megszerezze autóját.

 • 15 év fegyházbüntetést kapott a hummeres gázoló elsőfokon

  Thomas Robert B-t elsőfokon hivatalos személy ellen elkövetett emberölés bűntette miatt 15 év fegyházra ítélték, emellett Magyarország területéről 10 évre kiutasították.

 • Lelõtték az emberölõ medvét Brassóban

  Bukarest - Brassói vadászok lelõtték azt a nõstény barnamedvét, amely széttépett egy fiatal férfit péntekre virradóra a dél-erdélyi városban.

  A gyilkos medvét egy brassói vadász terítette le két lövéssel. Az anyamedve két elárvult bocsát befogták és egy vadasparkba szállították felnevelésre.

 • Fantomnyugdíjasok után nyomoznak Görögországban

  Fantomnyugdíjasok után nyomoznak Görögországban. A hatóságok arra próbálnak rájönni, hogy a gyanús esetek közül melyikben lehet szó csalásról.

 • A zsákmányt röptében, a tolvajt partra húzva kapta el egy biztonsági õr Szigetváron

  A lopott holmit röptében, az úszva menekülõ tolvajt partra húzva kapta el egy áruház biztonsági õre Szigetváron.

 • Magyar csempészt fogtak az ukrán határnál

  780 doboz csempészcigaretta miatt a kocsijától is búcsúzni kényszerült egy magyar állampolgár a Tiszaújlak-Tiszabecs határátkelõn.

 • Terhesnek hazudta magát, majd elraboltatott egy csecsemõt

  Több vetélés után már az örökbefogadás is felmerült, de férje annyira szeretett volna egy kisbabát, hogy a nõ terhesnek hazudta magát, végül pedig el akart raboltatni egy csecsemõt.

 • Belerohant egy kamion az álló kocsisorba

  Mintegy harminc embert, zömében tíz évnél fiatalabb gyereket, a szombat hajnalban az M5-ös autópályán történt balesetben összetört autók utasait helyezett el az önkormányzat segítségével a katasztrófavédelem a röszkei mûvelõdési házban.

 • Évekre elegendõ vadkender egy pincében

  Évekre elegendõ vadkendert termesztett házában egy tatabányai férfi. Hiába tett meg minden óvintézkedést hogy titokban tartsa "munkáját", szerda délután - ahogy a rendõrség fogalmaz - bilincs kattant a kezén.

 • Két kisrepülõ ütközött Frankfurt közelében

  Többek között három gyerek is meghalt, amikor két kisrepülõ ismeretlen okból egymásnak ütközött Frankfurt közelében.

 • Két kislányt is kidobott a hetedikrõl egy részeg katona

  Kidobott két kislányt egy moszkvai épület hetedik emeletérõl csütörtökön egy részeg orosz katonatiszt. A gyerekek túlélték az esést, de súlyos sérüléseket szenvedtek.