rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Ötödikről dobták ki a kutyát...

 • Share on Tumblr

  Ötödikről dobták ki a kutyát... Budapest - Brutális állatkínzás borzolja a kedélyeket Gazdagréten. Egyre biztosabbnak tűnik: egy házaspár ötödik emeleti lakásából kidobtak egy Jack Russell-terriert. A szerencsétlen ebre egy járókelő bukkant rá, ő hívta fel a közeli Felicavet Állatkórházat, hogy segítséget kérjen. Két munkatársuk azonnal a helyszínre sietett, majd bevitték a súlyosan sérült kutyát a rendelőbe. A vizsgálatot követően a csip alapján sikerült azonosítani a tulajdonost. Amikor felhívták, közölte: nem fizet semmilyen költséget. A kutyát elaltatták.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  – A lakóközösségben többen tudni vélik, hogy a kutya a családban megharapott valakit, és ez lett a büntetése. Mindez természetesen pletyka és feltételezés, de életszerűtlen, hogy egy kutya magától kiugorjon az ablakból – véleményezte az állatvédő szervezet. Ráadásul a háztól távolabb feküdt, olyan helyen, ameddig nem ugorhatott volna el. Az állatvédők feljelentést tettek a rendőrségen. Úgy tudjuk, a tulajdonos dadusként dolgozó feleségével él a Regős közi panelban. A gazdagréti kutyások péntekre gyertyás megemlékezést terveznek a ház elé.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tizenheten lettek rosszul a termálfürdőben

  A mentők 11 felnőttet és 3 gyereket kórházba vittek. Klórgázt lélegezhettek be. Tizenheten rosszul lettek pénteken a Heves megyei Demjén termálfürdőjében. Valószínűsíthetőleg klórgáz került a medence vizébe.

 • Meglepõen tájékozott fegyveres rabló

  Kiraboltak egy élelmiszerboltot Komáromban. A támadó záráskor lépett az üzletbe, s tudta, hogy a kaszán kívül máshol is tartanak pénzt.

 • Halálos baleset Győrnél, ketten vesztették életüket

  Ketten veszítették életüket abban a balesetben, ami április 10-én délelőtt negyed tízkor történt Győrben, az 1-es számú főúton. Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött frontálisan.

 • Magával vonszolta és megverte a fiatal lányt … (Szabadbattyán – Fejér megye)

  Az általános iskola elõl vonszolta magával reggel 14 éves volt barátnõjét egy 24 éves férfi. A szabadbattyáni fiatal lányt akarata ellenére többek szeme láttára hurcolta el a férfi a település iskolája elõl a Cifrakertig ahol bántalmazni kezdte. A bántalmazásnak a fiatal lány idõközben odaérkezõ rokonai is tanúi voltak. Dulakodni kezdtek a bántalmazóval, aki közben egy kést is elõvett a ruházatából. A fiatal lányt kiszabadulását követõen, ellátásra kórházba szállították. A bántalmazás során kiszakadt fülébõl a fülbevalója.

 • A határsértõ a Marost átúszva akart Magyarországra jönni

  A Marost úszta át egy szerb határsértõ, hogy Magyarországra jusson - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  Még vasárnap este egy feltûnõ külsejû, gyalogló férfira lettek figyelmesek a nagylaki határrendész járõrök az M43-as úton. Amint közelebb értek, látták, hogy a férfi ruházata teljesen nedves, koszos.

  Igazoltatása során kiderült, hogy a szerb állampolgár határsértést követett el és okmányokkal nem rendelkezik.

 • Iskolakerülõket keres majd a járõr Kecskeméten

  Ifjúságvédelmi járõrszolgálatot hoznak létre Kecskeméten – döntöttek errõl a városi rendõr-kapitányságon szervezett ifjúságvédelmi konferencián.

 • Az autóban való mobilozás egyenértékû lehet az ittas vezetéssel

  Salt Lake City - Még a kihangosítva használt mobiltelefon is oly mértékben rontja az autó vezetõjének reakcióidejét, mintha évekkel idõsebb lenne vagy nyolc ezrelékes véralkoholszinttel ült volna volán mögé - állapították meg a Utahi Egyetem kísérleti pszichológusai.

  Frank Drews és munkatársai bonyolult vezetési szimulátort használtak kísérletükhöz. Megállapították, hogy amikor a sofõrök - akár kihangosítva - mobiltelefonon beszéltek, gyakrabban hagyták el sávjukat vagy tévesztették el a lejárót, mint azok a vezetõk, akik útitárssal beszélgettek.

 • Rendõri üldözés közben halt meg a kismama és a magzata

  A 28 éves, Lacey Denise Lamb 21 hetes terhes volt, amikor egy járõr rálõtt és nem sokkal késõbb életét vesztette. Az anyuka a mellette ülõ férfit szerette volna fedezni, akit üldözõbe vett a rendõr Woodruff városában, nõ eközben próbálta meg kocsijával akadályozni. A rögtönzött akció az életébe került.

 • Rendõrnek adták ki magukat, leszúrtak egy õrt, és raboltak

  Rendõrnek adta ki magát az a két férfi, aki a gyanú szerint vasárnap hajnalban megszúrta a belvárosi Tükör utcai irodaépület biztonsági õrét, majd több irodát is feltört, és értékeket tulajdonított el - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

 • Elõzetesben a vetkõztetõs rabló

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint három lányt is kirabolt a közelmúltban Ózdon, egyiküket még a ruháitól is megfosztotta. Tettéért a férfi akár tizenöt év szabadságvesztésre is számíthat.

 • Tanárverésért börtön jár!

  Hat, illetve nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte a Kisvárdai Városi Bíróság kedden azt a két nõt, aki februárban a mándoki általános iskolában bántalmazta az egyik tanárt. Az egyik vádlott fellebbezett, így az ítélet nem jogerõs.

 • Huszonnégy óra alatt kétszer fogtak meg egy ittas vezetõt Hatvanban

  Eger - Huszonnégy órán belül kétszer csíptek ittas autóvezetésen a rendõrök egy férfit Hatvanban.

  Másodjára ráadásul jogosítvány nélkül hajtott, mivel azt már elsõre elvették tõle - tájékoztatta csütörtökön szerkesztõségünket a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • 32 évet kapott a pedofil rabbi

  Harminckét év börtönbüntetésre ítéltek New Yorkban egy rabbit, aki többször is molesztált egy 16 éves fiút.

 • Hihetetlen ok miatt lõttek fejbe egy 33 éves nõt Texasban

  Azért kellett golyóval a fejében meghalnia egy 33 éves nõnek, mert a barátnõjének hánynia kellett egy parkolóban. A gyilkos bosszúból végezte ki a nõt, amiért egy kis hányás a kocsijára freccsent.

 • Graffitis tinik

  Két 14 éves hódmezõvásárhelyi fiút gyanúsít a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság azzal, hogy vasárnapra virradó éjszaka több a Béketelepi városrészben található ház falát is összefújták piros festékkel.

 • Kizuhant az építkezés első emeletéről egy munkás

  Egy 52 éves férfi meghalt egy X. kerületi építkezésen, amikor kizuhant a készülő épület első emeletéről, majd egy gerenda is ráesett - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese.

 • A zseblopás-mentes, önfeledt szórakozásért

  (Szeged - Csongrád megye)

  A Szegedi Rendõrkapitányság Újszegedi Rendõrõrse a város éttermeiben, szórakozóhelyein az utóbbi idõben tapasztalható vagyon elleni bûncselekményekre, azok megelõzésére hívja fel az alábbiak alapján a figyelmet:

 • Várandós anyát ölt meg az öccse 'becsületbõl'

  Ammán - Vádat emeltek a hét végén egy 25 éves jordániai férfi ellen, miután beismerte, hogy "erkölcstelen magaviselete" miatt agyonszúrta férjezett, öthónapos terhes nõvérét.

  A férfi 28 éves nõvérét arcon, gyomron és hátba szúrta, s hogy biztos legyen a halálában, a torkát is elvágta, majd a rendõrségre ment és bevallotta tettét - közölte egy nevének elhallgatását kérõ igazságügyi illetékes.

 • Szabadnapos rendõr fogta el a körözött nõt

  Szabadnapos rendõr fogott el egy körözés alatt álló asszonyt Szeged belvárosában.

 • Kamionba rohant egy furgon az M5-ön

  Belerohant egy kamionba egy román furgonos az M5-ös autópálya Kecskeméthez közeli szakaszán. A sztráda Szeged felé vezetõ oldalán csak egy sáv járható.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%