rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ötödikről dobták ki a kutyát...

 • Share on Tumblr

  Ötödikről dobták ki a kutyát... Budapest - Brutális állatkínzás borzolja a kedélyeket Gazdagréten. Egyre biztosabbnak tűnik: egy házaspár ötödik emeleti lakásából kidobtak egy Jack Russell-terriert. A szerencsétlen ebre egy járókelő bukkant rá, ő hívta fel a közeli Felicavet Állatkórházat, hogy segítséget kérjen. Két munkatársuk azonnal a helyszínre sietett, majd bevitték a súlyosan sérült kutyát a rendelőbe. A vizsgálatot követően a csip alapján sikerült azonosítani a tulajdonost. Amikor felhívták, közölte: nem fizet semmilyen költséget. A kutyát elaltatták.

  – A lakóközösségben többen tudni vélik, hogy a kutya a családban megharapott valakit, és ez lett a büntetése. Mindez természetesen pletyka és feltételezés, de életszerűtlen, hogy egy kutya magától kiugorjon az ablakból – véleményezte az állatvédő szervezet. Ráadásul a háztól távolabb feküdt, olyan helyen, ameddig nem ugorhatott volna el. Az állatvédők feljelentést tettek a rendőrségen. Úgy tudjuk, a tulajdonos dadusként dolgozó feleségével él a Regős közi panelban. A gazdagréti kutyások péntekre gyertyás megemlékezést terveznek a ház elé.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szabadságra mentek - éhenhalt az egyedül hagyott idõs néni

  Bejárati ajtaja mögött leltek rá egy 78 éves néni holttestére a romániai Bularga negyedben. Az idõs hölgy szomszédai kezdtek aggódni, mivel hosszabb ideje nem látták a nénit és nagyon erõs, kellemetlen szag kezdett terjengeni a lépcsõházban.

 • Lassan beköszönt az ősz – hasznos tanácsok közlekedőknek

  Valamennyi járművezető számára fontos feladat az őszi közúti közlekedésre való felkészülés, valamint a betakarítás kezdetével az utakon több munkagéppel, lassú járművel, valamint állati erővel vont járművel találkozhatunk.

 • Halálos kimenetelû motoros baleset Nagykõrösön

  Halálos kimenetelû baleset történt Nagykõrösön.

 • Véletlenül lőtte fejbe nevelőapja a kilenc éves kislányát

  Borzalmas balesetben vesztette életét egy amerikai gyerek. Nevelőapja éles fegyverrel gyakorlatozott, mikor véletlenül fejbe lőtte a kislányt. A bíróság tárgyalja a 32 éves Joseph Wolters ügyét, aki brutális módon, önhibáján kívül megölte kilencéves nevelt gyerekét.

 • Autóbusz zuhant szakadékba Marokkóban, 42 ember vesztette életét

  Legalább 42 ember életét vesztette, amikor egy autóbusz szakadékba zuhant Marokkóban.

 • Kimentették a tóba borult traktor vezetõjét

  Súlyos állapotban szállították kórházba annak a munkagépnek a vezetõjét, amely egy tóba borult hétfõ este Nagykálló külterületén.

 • Kerekesszékével nekigurult az üvegfalnak és kizuhant a betonra egy idõs férfi

  Bizarr baleset történt az angliai Fareham városában. Egy nyolcvankét esztendõs, kerekesszékes nyugdíjas nekigurult az üvegfalnak és kizuhant a betonra. Szörnyethalt.

 • Két autó kiégett Budapesten

  Kiégett egy autó vasárnap a fõváros XVIII. kerületében, a Gulner Gyula utcában. A lángok a jármû mellett parkoló másik kocsira is átterjedtek, és a tûz miatt egy kerítésben is kár keletkezett.

 • Szándékosan gyújtották fel az autót

  Csaknem kétmilliós kárt okoztak azok az ismeretlenek, akik szándékosan felgyújtottak egy személyautót Pécsett.

 • Tízezerért cserélt gazdát a lopott autó

  Összesen tízezer forintért cserélt gazdát a hétvégén egy lopott személyautó Heves megyében, ráadásul mindkét érintett férfi rövid idõn belül rendõrkézre is került.

 • Pók miatt borult fel egy nõ

  Súlyos sérüléseket szenvedett egy nõi sofõr, aki vezetés közben úgy megrémült egy póktól, hogy autójával az árokba hajtott és fejreállt.

 • 29 milliós cigarettafogás Szabolcsban

  Összesen 29 millió forintot érõ csempészcigarettát foglaltak le hétfõn Szabolcs megyében, két helyen is: az egyik kocsit Mánd és Penyige között, a másikat Nábrád közelében tartóztatták fel. Négy ikrán állampolgárt állítottak elõ az ügyben.

 • A rendõrségen érdeklõdött körözésérõl egy csaló Pécsett

  Személyesen ment be a rendõrségre egy férfi Pécsett, hogy megtudja, körözik-e: pechjére "pozitív" választ kapott.

 • Nem érkezett meg az interneten vásárolt traktor

  Interneten vett traktort egy Heves megyei férfi, ám a munkagép a pénz kifizetése után sem érkezett meg - tájékoztatott a rendõrség.

 • Törtek-zúztak, autókat borogattak fiatalok Jászberényben

  A fiatalok egy lépcsőházban törtek-zúztak, beton járólapokat dobáltak az utcára, majd egy parkoló személygépkocsit is felborítottak Jászberényben. A rendőrök elfogták a társaság tagjait.

 • Balesetet szenvedett a sikeres rapper

  Már egy ideje nem lehetett hallani P. Diddy felõl, de jobban örültünk volna, ha kellemesebb hírekkel jelentkezik újra. A sikeres rapper és egyben divattervezõ ugyanis autóbalesetet szenvedett.

 • Intézkedõ rendõrautóba csapódott egy kocsi

  Nem csak a saját, de az általuk igazoltatott nõ életét is megmentette két rendõr a texasi Lubbockban.

 • Kisiklott egy vonat Zágrábnál

  Szombat reggel kisiklott a Zágrábból Splitbe tartó vonat - jelentették a horvát médiumok. Az állami vasúttársaság szerint az elmúlt napok heves esõzései miatt kövek és föld csúszott a sínpályára Perusic város közelében, ami miatt kisiklott a mozdony. A jelentések szerint egyedül a szerelvényben keletkezett kár, az utasok közül senki sem sérült meg.

 • Gyerekeket gázolt

  Gyermekeket gázolt egy autós Nagykõrösön ma reggel fél 8 körül. A 15, 14 és 12 éves kislányok a Ceglédi úton, kijelölt gyalogátkelõhelyen közlekedtek, mikor egy Fiat Tipo elgázolta õket. A baleset következtében egyikõjük súlyos, míg a másik két gyermek könnyeben sérült.

  A baleset körülményeit a Nagykõrösi Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 • Részeg nõ gázolt halálra egy gyalogost

  Halálos közlekedési baleset történt szerdán az esti órákban Alsóberecki és Felsõberecki között.