rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ötödikről dobták ki a kutyát...

 • Share on Tumblr

  Ötödikről dobták ki a kutyát... Budapest - Brutális állatkínzás borzolja a kedélyeket Gazdagréten. Egyre biztosabbnak tűnik: egy házaspár ötödik emeleti lakásából kidobtak egy Jack Russell-terriert. A szerencsétlen ebre egy járókelő bukkant rá, ő hívta fel a közeli Felicavet Állatkórházat, hogy segítséget kérjen. Két munkatársuk azonnal a helyszínre sietett, majd bevitték a súlyosan sérült kutyát a rendelőbe. A vizsgálatot követően a csip alapján sikerült azonosítani a tulajdonost. Amikor felhívták, közölte: nem fizet semmilyen költséget. A kutyát elaltatták.

  – A lakóközösségben többen tudni vélik, hogy a kutya a családban megharapott valakit, és ez lett a büntetése. Mindez természetesen pletyka és feltételezés, de életszerűtlen, hogy egy kutya magától kiugorjon az ablakból – véleményezte az állatvédő szervezet. Ráadásul a háztól távolabb feküdt, olyan helyen, ameddig nem ugorhatott volna el. Az állatvédők feljelentést tettek a rendőrségen. Úgy tudjuk, a tulajdonos dadusként dolgozó feleségével él a Regős közi panelban. A gazdagréti kutyások péntekre gyertyás megemlékezést terveznek a ház elé.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Meg is rugdosta az öreg nénit a rabló

  Egy 81 éves nyugdíjas asszonyt támadott meg ismeretlen tettes a Kassa-vidéki járásbeli Alsómislyén. A férfi betörte a bejárati ajtó üvegét, és a zárban levõ kulccsal kinyitotta az ajtót.

 • Plazmatévé az áruházból, fizetés nélkül

  Elfogta a rendõrség azt a két gátlástalan tolvajt, akik egy nagy méretû plazmatévét próbáltak fizetés nélkül ellopni egy székesfehérvári nagyáruházból. Az elkövetõk egyikérõl kiderült, hogy jelenleg is felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt áll, õt ezért õrizetbe vették.

 • Kolbásszal ütött a betörõ

  Fresno - Fûszerrel és kolbásszal támadt egy betörõ két alvó mezõgazdasági munkásra, miután kifosztotta szálláshelyüket.

  Az egyik férfinak fûszert dörzsölt a szemébe, a másikat fejbe vágta egy húsz centi hosszú kolbásszal. Erre ébredtek.

 • Interneten adta el gyermekét - késõbb a vevõket emberkereskedelemmel vádolta meg

  A 22 éves kínai Lu miután feleségével megromlott a kapcsolata és elváltak, úgy döntött nincs sem ideje, sem pénze a két éves gyermeket egyedül felnevelni, ezért az interneten hirdetést adott fel, hogy eladná gyermekét.

 • Mosógépbe bújva fulladt meg két kisgyerek

  Egy két- és egy hároméves kislány megfulladt Kelet-Kínában, miután otthon játék közben bebújtak a mosógépbe.

 • Métereken keresztül vonszolták a táskáját szorító nõt

  Elfogta a rendõrség azt a két brutális rablót, akik megtámadtak és kifosztottak egy nõt Nyíregyházán. A táskáját nem eresztõ áldozatot métereken keresztül vonszolták, miközben a hátát is rugdosták a banditák.

 • Két év börtön macskaölésért

  Los Angeles - Két év börtönt kapott egy macska megöléséért egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Szeméttelepen találták meg az értékes festményeket

  Egy Róma környéki szeméttelepen talált meg a rendõrség 14 értékes mûkincset, amelyet március közepén loptak el egy belvárosi luxuslakásból.

 • Két tokaji horgász hal helyett egy nõt emelt ki a vízbõl.

  A horgászok szép zsákmány reményében eveztek ki a Tiszára a napokban. A hûvös, de derûs reggelen kapás hiányában, az ébredõ természetben gyönyörködtek, amikor egyikõjük felfigyelt a víz közepén úszó a távolság miatt felismerhetetlen valamire. Közelebb eveztek s ekkor vált bizonyossá, hogy egy emberi testet visz a víz, aki mozdulatlanul, a hátán fekve lebegett.

 • Motoroshalál Tolnában

  Meghalt egy motoros, aki jármûvével letért az útról vasárnap délelõtt a 6-os fõúton.

 • Az oltáron rontotta meg a kislányt a pap

  20 év börtönbüntetést kapott egy lelkipásztor Amerikában, amiért bûnös testiségre cserélte a lelki élvezeteket. A 40 éves Timothy E. Parker, aki Westgate-ben szolgált egy lutheránus templomban, megrontott egy 12 éves kislányt.

 • Hátulról lõtte fõbe a bátor ügyvédet, aztán a diáklányt is

  A Sztanyiszlav Markelov ügyvéd és Anasztaszija Baburova újságíró ellen elkövetett gyilkosságot az Orosz Nemzeti Egység (RNE) elnevezésû nacionalista szervezet követte el, s két személyt már õrizetbe is vettek.

 • Brutális módon megkínozta a rá bízott kisfiút egy brit nõ

  Hét év börtönt kapott az a szadista brit nõ, aki válogatott kínzásoknak vetett alá egy rá bízott gyereket, miután elvesztette a türelmét.

 • Csónakból ugrott a vízbe fürdõzni - búvárok találták meg a holttestét

  Az esti órákban találták meg a búvárok annak a férfinak a holttestét, aki szombaton délután merült el a Hármas-Körösben, miután kiugrott csónakjából fürdõzni.

 • 87 éves férfit tartóztattak le drogcsempészés miatt

  Idõs utast, egy 87 éves férfit "csíptek fülön" csaknem két kilogramm kokainnal a portugál hatóságok a fõváros, Lisszabon nemzetközi repülõterén.

 • Megölte a 6 és 2 éves gyerekeket a bébiszitter

  Az 50 esztendõs Yoselyn Ortega egy éven át vigyázott az Upper West Side-i gyerekekre, soha nem volt velük agresszív. A bébiszitter azonban most többször megszúrta a 6 és 2 éves testvéreket, aztán magukra hagyta õket.

 • Gyújtópalackot dobtak egy athéni bankra

  Ismeretlenek gyújtópalackot dobtak egy bankfiókra pénteken a görög fõváros, Athén északi külterületén; csak kisebb károk keletkeztek - közölte a rendõrség.

 • Több fának is nekicsapódott a lesodródó autó

  Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt kedden délután a 4234 számú úton, Vésztõ és Békés között a bélmegyeri elágazástól nem messze. Egy Volkswagen Caddy típusú kishaszongépjármû totálkárosra törött, vezetõje megsérült.

 • Ötezer forint miatt gyilkoltak a kamaszok

  Jogerõsen szabadságvesztésre ítélték azokat a hajdúnánási fiúkat, akik két éve leszúrták egy társukat, s testét a Keletifõcsatornában hagyták. Azon vesztek össze, hogy az elsõ rendû vádlott nem fizette ki egy kerékpár ötezer forintos vételárát.

 • Milliós adócsalás miatt nyomoznak egy külföldi cég ellen

  Milliós nagyságrendû adócsalás és hamisítás gyanújával indított nyomozást a szombathelyi pénzügyõrség egy külföldi cég képviselõje ellen .