rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ötödikről dobták ki a kutyát...

 • Share on Tumblr

  Ötödikről dobták ki a kutyát... Budapest - Brutális állatkínzás borzolja a kedélyeket Gazdagréten. Egyre biztosabbnak tűnik: egy házaspár ötödik emeleti lakásából kidobtak egy Jack Russell-terriert. A szerencsétlen ebre egy járókelő bukkant rá, ő hívta fel a közeli Felicavet Állatkórházat, hogy segítséget kérjen. Két munkatársuk azonnal a helyszínre sietett, majd bevitték a súlyosan sérült kutyát a rendelőbe. A vizsgálatot követően a csip alapján sikerült azonosítani a tulajdonost. Amikor felhívták, közölte: nem fizet semmilyen költséget. A kutyát elaltatták.

  – A lakóközösségben többen tudni vélik, hogy a kutya a családban megharapott valakit, és ez lett a büntetése. Mindez természetesen pletyka és feltételezés, de életszerűtlen, hogy egy kutya magától kiugorjon az ablakból – véleményezte az állatvédő szervezet. Ráadásul a háztól távolabb feküdt, olyan helyen, ameddig nem ugorhatott volna el. Az állatvédők feljelentést tettek a rendőrségen. Úgy tudjuk, a tulajdonos dadusként dolgozó feleségével él a Regős közi panelban. A gazdagréti kutyások péntekre gyertyás megemlékezést terveznek a ház elé.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Durva: elloptak egy négytonnás szobrot

  Négytonnás szobrot "emeltek el" az Egyesült Államokban egy motorkerékpár-kereskedés mellõl.

 • A vasárnap hajnal sem múlt el baleset nélkül

  Négyen megsérültek a taksonyi lehajtójánál történt balesetben. Egy ember állapota súlyos.

 • Előzetes letartóztatásba került Bróker Marcsi

  Előzetes letartóztatásba helyezte a bíró a Kun-Mediátor Marcsikaként, illetve Bróker Marcsiként emlegetett D. Sándornét. A legszigorúbb kényszerintézkedés elrendeléséről péntek délelőtt döntött a Szolnoki Járásbíróság. A rendőrség és az ügyészség is azt akarta, hogy az asszony rács mögé kerüljön.

 • Csigalassú rendõrségi hajsza

  Anchorage - Fennállásának feltehetõen leglassúbb autós hajszáját érte meg a kanadai rendõrség: mindössze 7 kilométeres tempóval üldözött egy fûnyírókocsit vezetõ férfit.

 • Savval öntötték le a fiatal lányt az utcán

  Gaby White arcbõre gyakorlatilag megolvadt, szemei eltûntek, orra és füle leégett. Az egykoron csinos nõ arcára mintha maszkot húztak volna - olvasható az 5perc.hu internetes oldalon.

 • Az ósdi gumibot hitech utóda az orosz rendõröknek

  A régi gumibot a múlté: hamarosan távolból is sokkolni képes, fényforrásnak is alkalmas új eszközökkel szerelik fel az orosz rendõröket.

  Az újdonságot A Biztonsági technológiák 2010 címû kiállításon mutatták be. A fegyvernek is méltán nevezhetõ eszköz hosszúsága 43, átmérõje 3 centiméter. Ütésálló, üvegszálas mûanyagból készült, s végén hurok van, amellyel a csuklójához erõsítheti használója. A kéztõl távolabb esõ végét fényvisszaverõ fólia borítja.

 • Cigaretta miatt gyulladt ki a ház

  Megégett egy nő a Békés megyei Kaszaperen, cigarettázott az ágyban, a parázs pedig a takaróra esett.

 • Hónapokig fizetés nélkül dolgoztatták és bántalmaztak egy férfit Kisbéren

  Hónapok óta fizetség nélkül dolgoztattak és bántalmaztak Kisbéren egy férfit, akinek ellátást ígértek szállásadói. A rendőrség elfogta és őrizetbe vette a gyanúsítottakat.

 • Frontális ütközés Vas megyében

  A balesetben egy ember súlyosan, egy könnyebben megsérült.

 • Saját autója gázolta halálra

  Lejtõn megindult autója gázolt halálra egy 66 éves nõt Hont külterületén.

 • Halálos baleset - Nyerges vontatóba rohant bele a lengyel kamion

  Egy lengyel kamion sofõrje halt meg abban a balesetben, amely az M1-es autópályát a szlovák határral összekötõ M15-ös úton történt kedd délután.

 • Saját autója ütötte el a férfit

  Saját autója alá esett egy férfi 2011. január 4.-én (kedden) délután Pécsett, a Tüzér utcában.

 • Megölte kislánya molesztálóját az apa

  A 23 éves apa ellen végül nem indítottak eljárást a texasi hatóságok. Az amerikai államban ugyanis lehet halálos erõt alkalmazni szexuális támadások elhárítására.

 • Rátörték az ajtót a kisvárdai nénire

  Szombaton késõ éjjel három ismeretlen törte rá az ajtót egy idõs pátrohai nénire. Az asszonyt bántalmazták, az ágyára lökték, majd átkutatták házát. Az elkövetõk párezer forintot tulajdonítottak el.

 • Hajléktalant vertek a fiatalok

  Hajléktalan bántalmazása miatt intézkedtek a szegedi rendõrök hétfõn hajnalban Újszegeden.

 • Három évet kapott a lehallgatásért a hollywoodi sztárügyvéd

  Los Angeles - Három évi börtönre és jelentõs pénzbüntetésre ítélte hétfõn egy Los Angeles-i bíróság Terry Christensen hollywoodi sztárügyvédet, aki illegálisan lehallgattatta Kirk Kerkoriannak, a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió fõnökének volt feleségét.

  Christensent a lebukott hollywoodi megoldóember, Anthony Pellicano magánnyomozó rántotta magával. Pellicanót, aki korábban olyan sztárok ügyeiben járt el, mint Sylvester Stallone, törvénytelen lehallgatások és különbözõ adatbázisokhoz hozzáférõ rendõrök lefizetése miatt vonták felelõsségre, az ellene folyó bírósági eljárás ítélethirdetése decemberben várható.

 • Saját hugát és házakat gyújtott fel

  Súlyos szerencsétlenség történt Szlovákiában, Felsõsebesen. Egy gyufával játszó kisfiú megvárta, míg húga a létrán felmászik a szénapadlásra, majd égõ gyufát dobott utána.

  A tûz pillanatok alatt lángba borította a tetõteret, majd az egész házat. Az erõs szél következtében néhány perc múlva kigyulladtak a szomszédos házak is.

 • Lelõttek egy rendõrt és egy fiatal lányt Alsóörsön

  Egy rendõr és egy civil életét vesztette.

 • Mészárlást tervezett a húszéves fiú az Alkonyat vetítésén

  A húsz éves Blaec Lammerst anyja jelentette fel, miután ugyanolyan fegyvereket vásárolt, mint a denveri mészáros, aki nyáron 12 embert ölt meg egy moziban.

 • Fûtetlen szobában tartották fogva a nyugdíjas nõt

  Többször megvertek, nyugdíjától megfosztottak, s egy fûtetlen szobában bezárva tartottak egy nõt Csabrendeken. Késõbbi fogvatartóihoz az asszony azért költözött oda, hogy gondját viseljék.