rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Drogot vitt haza a macska

 • Share on Tumblr

  Öt gramm hasis volt abban a csomagban, amelyet gazdája küszöbére rakott le egy macska Új-Zélandon.

  A nő rögtön sejtette, mi lehet a csomagban, ezért hívta a rendőrsége. Nem tudni, honnan hozta az állat a csaknem 100 euró értékű drogszállítmányt.

  "Azt tudtuk, hogy a macskák előszeretettel visznek haza döglött egeret és patkányt, de ilyet még nem tapasztaltunk. Talán meggondolhatnánk drogkereső macskák kiképzését is" – fogalmazott Reece Munro rendőr.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Orális szexversenyért fogda

  Athén - Orális szexverseny miatt vettek õrizetbe 9 brit nõt Görögországban a rendõrök.

  A hölgyek ellen prostitúció vádjával indult eljárás, a nõk ugyanis pénzért cserében vettek részt a fellációviadalon. Rács mögé került 12 férfi is, 6 brit és 6 görög, köztük két bártulajdonos. A férfiak ellen az a vád, hogy obszcén viselkedésre buzdítottak.

 • 16 éves fiú támadt meg egy járókelõt Nyíregyházán

  Utcán támadott meg egy nõt egy 16 éves rabló Nyíregyházán.

 • Behúzott kézifék okozott halálos balesetet

  Fának csapódott egy autó Somogyban, Andocs és Karád között. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek - közölte a rendõrség.

 • Ököllel ütötte a 15 éves fiú a pedagógust

  A Borsod Online értesülése szerint egy diák megütötte tanárát az ónodi általános iskolában. A hírt több tanuló, és a sértett tanár is megerõsítette.

  A fegyelmi és a rendõrségi vizsgálat még nem zárult le: a tanár ugyanis feljelentést tett a rendõrségen. Nem is egyszer, hanem kétszer, mindkettõt novemberben.

 • Halálos baleset Hódmezõvásárhelyen, az autó 18 éves utasa vesztette életét

  Életét vesztette annak az autónak a 18 éves utasa, ami egy beton virágládának ütközött Hódmezõvásárhelyen, az Andrássy úton.

 • Nyolc férfi erõszakolt meg egy svájci turistát

  Indiában nyaralt egy svájci házaspár, ott támadtak rájuk a helyi lakosok. Nyolc férfi brutálisan megverte a férjet, majd kegyetlenül megerõszakolták a feleségét.

 • Halálos baleset a 2-es és az M2-es találkozásánál

  Egy ember meghalt, hárman megsérültek, amikor frontálisan ütközött két autó csütörtök délelõtt a 2-es fõút és az M2-es autóút találkozásánál, Vác után.

 • Huszonnégy óra alatt kétszer fogtak meg egy ittas vezetõt Hatvanban

  Eger - Huszonnégy órán belül kétszer csíptek ittas autóvezetésen a rendõrök egy férfit Hatvanban.

  Másodjára ráadásul jogosítvány nélkül hajtott, mivel azt már elsõre elvették tõle - tájékoztatta csütörtökön szerkesztõségünket a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Nyolc halálos áldozata van a Kilyénben történt vonatbalesetnek

  Nyolcra emelkedett a Sepsiszentgyörgyhöz tartózó Kilyénben (Chilieni) történt vonatbaleset áldozatainak a száma. A szombat délutáni baleset során egy vonat egy embereket szállító pótkocsis traktorba rohant.

 • Görkorcsolyás rendõrök Jakartában

  Jakarta - Görkorcsolyás rendõrök kezdtek járõrözni Jakartában, a világ egyik legzsúfoltabb nagyvárosában.

  Az elsõ guruló "közegek" néhány nappal ezelõtt léptek szolgálatba az indonéz fõvárosban, és mint parancsnokuk örömmel jelentette, elsõ munkanapjukon egyikük sem esett el.

 • Október 23. mérlege: hét elõállítás

  Hét embert állítottak elõ a rendõrök október 23-án Budapesten, közülük öt személyt nem a fõvárosban zajló rendezvényekhez köthetõen - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság szombaton.

 • Elektromos pálcával verte diákjait egy thaiföldi tanár

  Elektromos pálcával verte diákjait egy thaiföldi tanár, akit titokban készített mobiltelefonos felvétel buktatott le.

 • Börtön hajrablásért

  28 hónap börtönre ítéltek sorozatos hajrablásért egy férfit az Egyesült Államokban.

 • Betörtek az épülõ kapitányságra Dorogon

  Kábelt akart lopni két fiatal az épülõ új rendõrkapitányságról Dorogon, de világítást biztosító vezetéket is elvágták, így az õrök felfigyeltek rájuk.

 • A biztonsági õr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

  Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági õrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetõk egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, mûszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyûfém keréktárcsákat. A bûncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az õr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendõrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

 • Drogdíler nagyik

  Róma - Két idõs drogdíler hölgyet tartóztatott le az olasz csendõrség Róma környékén: a 70, illetve 68 éves nagymama elsõsorban kokainban utazott.

  Az idõsebbik hölgyre aligha mondható, hogy egyszeri "megtévedésrõl" van szó: a legutóbbival együtt már összesen kilencszer vették õrizetbe. Elsõsorban a Róma közeli tengerparti vidéken tevékenykedett, õ látta el anyaggal a kisebb terjesztõket. Végül ostiai házában törtek rá a csendõrök néhány katonanõ társaságában. A nagymama személyes holmija között meg is találtak több adag kokaint, valamint jelentõs készpénzt, ami valószínûleg az üzletbõl származott.

 • Hat métert zuhant egy limuzin

  Hét sérültje van annak a balesetnek, ami során halloween partiról hazatérõ tizenévesek limuzinostul 6 métert zuhantak egy liftes garázsból.

 • Halálos baleset Fótligetnél

  Budapest felé tartott az az autó, amely megpördült az úton, és halálos kimenetelû balesetet szenvedett.

 • Elfogták a budapesti postás támadóit

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a fiatal férfit és nõt, akik csütörtökön délelõtt megtámadtak egy kézbesítõt a fõváros VIII. kerületében.

 • Halálos baleset Kozmadobja belterületén

  A helyszínen életét vesztette az a lengyel kamionsofõr, akinek jármûve egy személygépkocsival ütközött össze vasárnap a 86-os fõúton, Kozmadombja belterületén.