rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Szórta az ellopott pénzt a 22 éves pénzszállító

 • Share on Tumblr

  A 24 órán belül elfogott pénzszállító 3 milliót szórt el a zsákmányolt 25 millióból rövid idő alatt, és családtagjait is felhívta. Ez egyenes út volt a bukáshoz.

  Alig 18 órán keresztül volt milliomos a 25 milliós zsákmányával eltűnt, majd elkapott 22 éves pénzszállító, aki elsétált a Futó utcai K&H bankból.

  J. Richárd bukásához az vezetett, hogy felhívta mobiltelefonon a családját. Őket már figyelte a hatóság, akik ezt követően azonnal lecsaptak rá.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Levágott nõi fejjel parádézott a frusztrált férj

  Dakka - Megöltem a feleségem! - kiáltozta büszkén lépdelve egy levágott nõi fejjel Dakka utcáin egy bangladesi férfi, mielõtt a rendõrök õrizetbe vették.

  Pedig nem is a felesége volt az áldozat: a 34 éves Amin összeveszett a nejével, elrohant otthonról és csak három nappal késõbb tért haza. Mikor csütörtökön belépett lakásába, nejét nem találta, így berontott a 22 éves albérlõ szobájába, és egy konyhakéssel levágta a nõ fejét.

 • Megdöbbentõ! Forró zabkását öntöttek 7 hónapos kislányukra

  Különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság vádjával tartóztatta le a dél-afrikai rendõrség a szülõket, miután kiderült, hogy forró zabkását öntöttek 7 hónapos kislányukra.

 • Arcon harapta a kislányt a megvadult kutya Kozármislenyben

  Viszonylag jól végzõdött az eset, mert a kutya chippel és a kötelezõ oltásokkal is rendelkezett.

 • Brutális módon bánt a gyerekekkel a házaspár

  Egy házaspár évekig kínozta lányukat és két fiukat. A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki. Előtte sokszor félholtra verték őket.

 • Több millió forintos értékben lopott egy férfi Mezõkövesden

  Tízmillió forint értékben lopott el szerszámgépeket, alkatrészeket egy 56 éves férfi egy mezõkövesdi cég telephelyérõl, a rendõrök elfogták, a bíróság pedig elõzetes letartóztatásba helyezte.

 • Sehol nem találják az eltûnt pszichológusnõt

  A pécsi rendõrségen pszichológusként szolgáló lánynak még szombat éjjel veszett nyoma, de csak hétfõn tûnt fel környezetének, hogy Kata eltûnt.

 • Bibliában csempésztek kábítószert

  Bibliában próbált becsempészni két nõ kábítószert egy börtönbe az Egyesült Államokban egy olyan rabnak, aki drogügyei miatt került rács mögé.

 • Figyelmetlenség okozott balesetet az Mosonmagyaróvárnál

  Árokba borult egy német rendszámú kamion vasárnap az M15-ös autóúton Mosonmagyaróvárnál.

 • Villamoson lett rosszul a férfi, aki rátámadt a mentõkre

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak és rongálás miatt indított eljárást a rendõrség egy férfi ellen, aki a 4-es villamoson rosszul lett, majd a kiérkezõ mentõkre támadt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság szombaton.

 • Újabb szatírt tartóztattak le, ezúttal Komáromban

  A komáromi rendőrök a bokrok között szétgombolt, félig letolt nadrágban találták az 54 éves M. Jánost.

 • Én csak rablók elõl menekítem a narkóültetvényem

  Jacksonville - Csak rablók elõl menekítem a narkóültetvényem - ezzel védekezett egy férfi az Egyesült Államokban, amikor rendõrök megállították és furgonjában 17 tõ marihuánát találtak.

 • Díjkitûzés a 2010. júliusi Fehérvári úti bankrablóért

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egyelõre ismeretlen tettesek ellen.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható férfi és nõ 2010. július 9-én 13 óra 20 perc körüli idõben egy Budapest XI., Fehérvári úti pénzintézetben feltehetõen fegyverrel megfenyegették az alkalmazottakat és készpénzt követeltek. A pénztáros teljesítette a követelést, ezt követõen a támadók a helyszínen hagytak egy dobozt, amelyrõl azt állították, hogy bomba, majd elmenekültek a helyszínrõl. A tûzszerészek késõbb megállapították, hogy a dobozban nem tartalmaz robbantásra alkalmas eszközt. A rablás során lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Nekiesett és összekarmolta a polgármester arcát

  Hivatalos személy elleni erõszak miatt indult eljárás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsván egy asszony ellen, aki rátámadt a falu elsõ emberére, Vojnár Lászlóra, majd összekarmolta az arcát.

 • Botrány egy 14 éves álrendõr miatt

  Chicago - Ártatatlannak tartja magát az a 14 éves fiú, akinek sikerült öt órán át rendõrködnie Chicagóban.

  A gyerek rendõregyenruhát kerített magának valahonnan, majd besétált egy kapitányságra és jelentkezett szolgálatra. Be is osztották rögvest egy - igazi - járõr mellé. Öt órán át feszíthetett boldogan a rendõrruhában és -autóban, mígnem letelt az utcai szolgálat és visszatért társával a kapitányságra elvégezni a papírmunkát. Ekkor tûnt csak fel egy rendõrnek, hogy az ifjú kollégának nincs jelvénye.

 • Kiállítás a diszkóbalesetek megelõzése érdekében Szegeden

  Szeged - Diszkóbalesetek túlélõinek visszaemlékezései alapján ismerkedhetnek meg a látogatók egy kiállításon azzal, milyen események vezettek egy-egy közlekedési tragédiához; a Tiszta Fejjel a diszkóbalesetek ellen címû tárlat a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Tanulmányi és Információs Központjában nyílt hétfõn.

  A kiállításon látható tablók szerint nehéz pontos statisztikát készíteni a diszkóbalesetekrõl, a becslések szerint azonban évente mintegy kétszáz ilyen eset történik Magyarországon.

 • Vérszívó segített a tolvaj elfogásában

  Egy lopott autóban talált szúnyogban lévõ vér segítségével kaptak el egy feltételezett autó tolvajt a finn rendõrök - jelentette hétfõn az AFP francia hírügynökség. Arról a finn ügyészség még nem döntött, hogy a talált bizonyíték elég-e a vádemeléshez.

 • Négyszer tartóztatták le kicsit több mint egy nap alatt

  Az 53 éves Joyce Coffeyt négy alkalommal is letartóztatták kicsivel több, mint egy nap alatt, mivel nem volt hajlandó lehalkítani a rádióját.

 • Három év fogházbüntetést kapott a szentesi nõgyógyász

  Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés miatt három év fogházbüntetésre ítélt hétfõn a Szegedi Városi Bíróság egy szentesi szülészt, akinek 2008 nyarán megmûtött páciense három héttel késõbb meghalt.

 • Mellkason szúrtak egy hajléktalant Székesfehérváron

  Megkéseltek egy hajléktalant szombat délután Székesfehérváron, az elkövetõ személye ismert, a rendõrség körözést adott ki ellene, még keresik.

 • Drogos nõt használt szexrabszolgának egy rendõr

  Az elmúlt hét év során alaposan rákapott a szexuális erõszakra egy rendõr - várhatóan életfogytiglanival bûnhõdik.